Reginand!
Én biztos nem bírnám ki,hogy ne kérdezzem meg a nemét!
Ne aggódj,hamarosan bekerül az a baba a pocakodba! Hajrá!
Látom nemsokára peteérésed van! Csak szorgalmasan minden másnap akciózzatok és tuti meglesz az eredménye!
Sipike!
Láttam a pocakod a facebook-on. Tényleg nagyon szép már!
Ne szomorkodj,hogy itt van a 3. trimeszter. Az utolsó hónapban majd már alig várod,hogy vége legyen!
Utána pedig következik életed legnagyobb és legszebb kihívása!
Furcsa dolog ez,mert amíg nem születik meg a baba,addig nem tudhatja senki milyen érzés anyának lenni. Csak mikor megszületik a baba,akkor jön elő belőled az a földöntúli érzés és akkor tudod meg milyen az anyai szeretet. Sohasem gondoltam amíg nem volt gyermekem,hogy hogy lehet valakit ennyire szeretni!?
Lányok ti hogy vagytok a hormonokkal amúgy? Én mostanában mindenen elbőgöm magam.
Tudom,hogy mitől van,de mégis olyan fura,hogy a legkisebb dolgokon is képes vagyok elérzékenyülni.
A másik dolog ami bánt mostanában,hogy ha valaki megtudja,hogy jön a 3. babánk,úgy néznek rám,mintha a Marsról jöttem volna és lesajnálva néznek. Hát engem nem kell sajnálni! Nekünk nem becsúszott ez a baba,hanem tudatosan akartuk így.Nem értem egyeseknek miért olyan nehéz felfogni,hogy valaki szeretne több gyereket is és nem csak egyet vagy max kettőt! Bocs,hogy rátok zúdítottam! De valakinek muszáj elmondanom!