babyboom:
10-es érzékenységűvel is csináltam egy pár nappal ezelőtt,akkor az nagyon nagyon halvány csíkot mutatott-de legalább nem voltam olyan idegbeteg már és némi reményre adott okot...a várakozásba már nagyon kikészültem! Utána vettünk sima,25-öset és ma már azon is látszott rendesen a csík!
Holnap írj,hogy mit mutat a teszted,bár van egy 2 csíkos megérzésem a számodra!!!:-D
D-hez Te is 10nap múlva jössz???
moro75:Jobbulást Neked és ha nagyon rosszul leszel 20-án,sztem kérj időpontot 21-re vagy 23-ra.
Mirrmurrka:Köszönöm szépen,a sok drukkot is!Tényleg!!!:-)
amaryllis921:Köszönöm a biztatást-nem volt hiába és nagyon köszönöm,hogy gondoltál rám!
Mbetty2:Ne félj a lombiktól egyáltalán...Mindent úgy kell csinálni,ahogy D. Apánk mondja,és akkor rendben leszel.A stressz a legnehezebb,testileg nem viseli meg annyira az embert,hidd el!
mokucica: Szerintem egy teszttől megnyugodnál,hidd el.Előtte már én sem bírtam elviselni magam.Tesztelj minden nap és legalább látod,ha már kezdődik valami!Már bánom,hogy én nem teszteltem hamarabb,mert akkor tudnám melyik nap ágyazódott be,így csak tippelek.
21-én,szerdán megyek UH-ra és remélem D is megerősíti a jó hírt! Jó lenne,ha találkoznánk. Írj,ha van változás,vagy ha tudod mikor jössz Apánkhoz.Ne pánikolj,minden rendben lesz(a pókok is megmondták....)
ylin36:Üdv a fórumon!!Érdemes legalább 10-15 oldalt elolvasni az előzményekből,mert sok minden le van írva,de ha van kérdésed,szívesen segítünk,amiben csak tudunk!!!
Én 29 vagyok. Írj maradról,hogy kerültél ide,mire számítasz,mit szeretnél ???(gondolom babát:-)
dario 88: Köszi a drukkot,jók voltak a megérzéseid!
Nagyon szorítok Nektek,1,5 hét és szerintem már túl leszel a punkción,lehet,hogy találkozunk is!:-) Szorítok,hatalmas drukkk!!!!!