Sziasztok!
Judy! Köszi! Aranyos vagy!
Csuppancs! Nyugi! Ez a hónap tuti a tiétek! Mindent bele!
Vicky! A folyás az jó jel! Nekem is van most is,de nekem ilyen testápolószerű és fehér. Ez teljesen természetes. Akkor van gond ha viszket vagy van szaga. Bocs,ha részletes voltam!
Úgyhogy Vicky! Hajrááááá!!!!!
Főleg,hogy tüneteid is vannak.
Sipike!
Köszi! Igen már biztosan lesz szívhang is. De ha nem csúszott volna az időpont akkor is lett volna szerintem. Mert elvileg azt már a 6. héttől lehet látni. Direkt azért vártam a teszttől eddig. Feleslegesen nem akaok dokihoz mászkálni! Jártam én már eleget Magyarországon!
Itt szerencsére nem veszik olyan szigorúra a terhesgondozást! Nem kell minden hónapban menni vizsgálatra. De ha úgy érzem,akkor persze mehetek. És ez tetszik. Az is nagyon tetszik,hogy itt nincs védőnő! Még első gyereknél azt mondom,jó hogy vannak a védőnők akik a kismamák segítségére lehetnek,de sajnos ( tisztelet a kivételnek), vannak köztük olyanok is,akik állandóan a kismama nyakára járnak. Valahogy nekem nem hiányzik,hogy állandóan a nyakamra járjon valaki és feltartson,amikor amúgy is ezer a dolgom a babával és a háztartással. Egyébként meg szerintem ha az embernek gondja adódik,akkor úgyis felhívja és kér segítséget tőle. Nem? Nem értem minek kell rendszerességgel kijárniuk házhoz! A másik meg az,hogy többedik gyereknél meg minek kell újra elmondani mindent? Az ember akkor már úgyis tud mindent! Ha esetleg mégis adódik valami új dolog,mert egyik gyerek sem egyforma,akkor meg megkérdezem. A másik dolog amit utálok,ha olyan védőnő akar kioktatni,akinek nincs is gyereke és csak egy könyvből tanulta meg azokat a dolgokat amit szerinte csinálni kell egy gyerekkel. Szerencsére nekem nem voltak ilyen rossz tapasztalataim,mert 2 védőnőm volt,de mindkettő aranyos volt és nem voltak kioktatók,de sajnos sok anyukától hallottam már,nagyon kellemetlen történeteket. Bocs,ha hosszúra sikeredett!
Szép napot nektek!