Sziasztok!
Előre bocs agépelési hibákért, de mindig rohanok.
Gabi: szia!
Annyira szép Beni, olyan csodásak a szemei!
Szerintem, ha már próbálkozik a felállással, akkor nemsokára fel is áll.
Hogy mire számíts? 1. iszonyúan nincs időm semmire, mivel szó szerint egy fél percre sem hagyom magára. 2. szalad a lakás 3. Ádám utálja a ketrecét, és üvölt 4. kisebb balesetek történnek vele mindennap
Szóval most már csak akkor van időm, ha ő kegyeskedik aludni, vagy eljátszani a ketrecben. Ez egyre ritkább. Így általában végighallgatom + végighallgattatom az egész házzal, ahogy üvölt a járókában. mondjuk megértem, mert én is utálnék ott lenni.
Viszont az embernek van dolga, pl. néha pisilnie kell, vagy esetleg főznie. Eddig otthagytam a habtapin, és elvolt. na, ennek vége. Egy fél percet nincs meg nyugodtan: mászkál az egész lakásban. Én meg utána. Lerántotta a terítőt az azstalról (fejlett reflexeimnek köszönhetően, elkaptam időben), lerángatta a függönyt (félig), mindent lepakol, elsősorban a mi cuccaink izgatják (ha kicserélem a saját játékaira-könyveire, nem oylan érdekes és odébbáll). Ilyenkor ha valami őrülten megtetszik neki, nem érdekli, hogy van rá más is pakolva, húzza ezerrel. és az is csak utólag zavarja, hogy úgy hanyatt vágódik, hogy azon csodálkozom, eddig kutya baja. Sokszor megy fejjel mindennek,de néha csak én ijedek meg a koppanástól. Szóval résen kell lenni a nap 24 órájában. Viszont muszáj hagyni, hogy felfedezze a dologkat, nem tilthatom el mindentől. Kedvenc terepe a konyha, na ide kell valami rács, mert tiszta para vagyok, ha bemegy. (sütő, kések, szemét, és még sorolhatnám).
Na, erre számíts!
De mindezek melllett édes-aranyos-ügyes-okos!
És annyira klassz, hoyg már itt tart!
Kriszta: nem kéne mégis megpróbálni az átfújást? Mert ugye a hormonok mégiscsak hormonok. De azért nagyon drukkolok!
Panna: most direkt csinálod?
istenem, színház! Régen minden héten voltunk, most meg azt sem tudom, mikor voltam utoljára!
De idén még mindenképpen elmegyünk, ha törik, ha szakad!
Indigó, nekem Vermes doki azt mondta, hoyg 70% az esély, hogy császár lesz a második szülés is.
De vigasztaljon a maradék 30%!
Na, mennem kell. Puszi, shine