Kamilla:
Igyekszünk, elindítani a sort!
Az első szuri beadása furcsa, de aztán megszokja az ember. Mondjuk én csak a gona-t adtam be, a másikat beadattam.
Zora:
Jól ránk ijesztettél, de akkor minden rendben.
A babák nemét én úgy tudom valami spec vizsgálattal ki lehet deríteni, de nyilván ezt az oep nem finanszírozza. Egyszer a Czeizel beszélt arról, hogy sokan vállalnának 3. babát, ha biztosan tudhatnák a nemét és ő ezt támogatná, ezért gondolom, hogy van olyan eljárás, ami kimutatja.
Én végül is csak viccből kérdeztem, szerintem itt senkinek nem az a lényeg, hogy milyen nemű lesz, csak legyen (bár szívem mélyén én fiút szeretnék, az egyik embriót az általam megálmodott lánynéven, a másikat meg a fiú néven hívom).
Kocos:
Persze, igyekszem nem szomorkodni, csak olyan jó érzés lett volna, hogy van 4 fagyibabánk. Persze az sem lett volna biztosíték semmire.
Most úgy is a már bennem lévőkre koncentrálok, elképzelem, ahogy úszkálnak, aztán egyszer csak megkapaszkodnak és nagyon jól érzik magukat.
Férjem úgy képzelte el őket, mint az M&M's reklám figurái.
)
Maci:
Én jártam már Patkósnál, baromi antipatikus volt. Tudom, hogy már javában próbálkoztunk és felfáztam, mondtam, neki, ennek ellenére olyan gyógyszert adott, amit nem szabad terhesség alatt szedni. ráadásul elég lekezelő is volt, úgy hogy őt biztosan nem választanám. Én már kinéztem a laparos orvosom, velem egykorú, nagyon kedves, jófej pasi. Nem adtam neki pénzt, de végig tök kedves volt. Egy emelettel van lejjebb, mint a repro osztály.
Régi:
Én kaptam egy papírt, amikor elkezdhettem a gonapeptylt, amin rajta volt, hogy mikor kell jönni legközelebb vérvételre (napra pontosan) és hogy hozzuk magunkkal a stimut, mert be is adják.
Mmzsó:
Szerintem mindenki megérti, ha néha nem érzed itt jól magad, ez természetes emberi reakció.
Egyik lány mesélte, hogy a sote-n teltház volt és a kismamákat lehozták a sima osztályra, úgy hogy a laparja, vagy a vetélése után - nem emlékszem - egy csomó kismamával volt egyszobában. Egyáltalán nem biztos, hogy ez mindenkit lelkesít, inkább frusztrál.
De megbeszéltük, hogy most már Te is velünk tartasz, úgy hogy hajrá!!
Na, megyek vissza pihenni, kérdeztem a skacokat, hogy mit ennének, de még nem jelezték.