Kocos: Múltkor volt egy fura eset. A lány bement a profhoz, mondta neki, hogy 7 van, 4-et lefagyasztanak. Aztán amikor a beültetés volt, akkor már csak 4 volt.
Nem tudom, hogy valamit félrenéztek, vagy a lány értett valamit félre, csak elég ijesztő volt.
Ezért nem szeretek már egy idő után ott másokkal beszélgetni.
A sok alvás viszont jót tesz a bőrnek, na meg tudjuk, hogy még mire szokott utalni, de én nem kiabálok el semmit!
Én femibiont vettem, de még nem szedem - tudom már kellene. Múltkor gravidát vettem, de attól én nagyon rosszul voltam.
Ezt nagyon ajánlják, viszont nem túl olcsó.
Bogi: Köszönöm. Huh, ez nagyon jól hangzik, én csak kettőt kapok vissza, úgy hogy remélem 4 megy fagyiba.
Azt meg tudná valaki mondani, hogy fagyibabánál milyen eljárás van, milyen gyógyszereket kell szedni stb.
Ha már volt egy lombikom és szeretnék még egy gyereket, akkor csak jelentkezem, hogy kellenének a fagyibabák?
Ha csak 1 olvadna fel, azt is beültetik?
További szép napot lányok!
Szia!
Figyi nekünk most volt a fagyibaba visszaültetés ami nem jött össze, ezért adtam el az utrogestant amit megvetél tőlem.
Gonapeptilt adnak , aztán dermestil tapaszt és csatlakozik hozzá az utrogestan. Nekem mondta a doki, hogy nem szeretik a fagyibabákat visszarakni mert nem sok az esély hogy sikerül.
Igaza lett nem élte túl a fagyasztást egyik baba sem a háromból. Ott álltam beadtam a rengeteg gonapeptilt meg használtam a dermestil tapaszt és mentünk múlthéten csütürtökön akor lett volna a beültetés és akor derült ki, hogy nem élték túl a babák a fagyasztást és nincs mit visszaültetni.
Ha most négyet lefagyasztanak szerintem ne gondolkozz aban , hogy őket kéred vissza , inkább csinálj még egy lombikot, hogy több baba legyen lefagyasztva legyen miből felengedni a 3-4 kevés. Nekem azt mondta, hogy jó lene ha legalább hat baba lenne így az esélyeseb a dolog.
De szerintem ne gondolkozz ezen ez sikerülni fog és kész csak erre gondolj.
Fura dolog ez mert én például az első sikertelen lombik után szentül hittem, hogy nekem lombikkal soha nem lesz gyerekem csakis spontán fog születni ha lesz és lett. Na te meg arra gondolj, hogy neked így lehet csakis gyereked és lesz és kész.ű
tessék pihizni szurkolok holnap nagyon
jó éjt
Bogi
ui. Visszaültetnek egyet is persze