Sziasztok!
Örülök, hogy így felpörögtek az események a klinikán, és hogy mindenki ilyen jól viseli a megpróbáltatásokat!
Kamilla, remélem, nem volt nagyon gáz a HSG (ha jól látom, valamikor mostanában vagy épp bent!). Ma pihenj mindenképpen, és pár napig ne emelj semmi nehezet!!!
Regi, üdv itt!
Salsaera, nem baj, ha nem érzel semmi különöset, nekem anno 17 petesejtet szívtak le (egy hétfői napon) és azon kívül, hogy feszített a mellem, és néha görcsölt a pocim, nem volt tünetem. Hajrá petécskék, érjetek szépen hétfőig!!
Dekatka, a kiskatonák mobilitásán nagyon sok mindennel tudtok segíteni, ez még a jobbik eset, mintha számbeli probléma lenne! Nem tudom, mondtak e tippeket, de szívesen segítek/segítünk.
Zsó, egy hét múlva Te is kezded a stimut
! A hormonok nagyon fura dolgokat tudnak művelni, mikor tavasszal jártam kezelésre nem is volt stimuláció, mégis mindenen bőgtem. Aztán a várandósság elején voltam nagyon sírós, a Táncoló talpak 2-n és a Mr Popper pingvinjein zokogtam
Szegény családom, nem tudta mi van velem.
Edina, nagyon sajnálom, hogy most sem jártatok sikerrel
, de fel a fejjel, nem szabad feladni, a cél érdekében mindent!! Majd jelentkezz, mi volt ma a klinikán!
Zora, örülök, hogy jelentkeztél! Hajrá!! Elég leszel most csak Te, a párodnak legközelebb elvileg csak a leszívás napján kell újra mennie a klinikára.
Kocos, szorítottam kedden, és nagyon vártam már, hogy jelentkezz! Örülök, hogy jól viselted az altatást, és minden rendben volt. Nekem is a 17 petesejtből csak 12 lett másnapra, aztán mire mentünk beültetésre már csak 11 volt életképes. Valószínűleg ezek nem termékenyülnek meg, nem fejlődnek szabályosan. Szerintem két picurt kapsz vissza, a másik kettőt lefagyasztják. Én beültetés napján és másnap pihentem (csak pisilni keltem fel) viszont utána éltem a mindennapi életet, csak épp dolgozni nem jártam. A beültetés után 2. nap a lányomat országos karate versenyre vittem, csarnokban ültem egész nap... minden este megittam 1-1,5dl vörösbort, délelőtt és délután pihiztem 1-1órát, próbáltam mindennap sétálni. Fontos a mozgás, mert ha csak fekszel, a vérkeringés nem az igazi. A fehérje fogyasztás leginkább csak a túlstimu miatti tünetek enyhítésére való, attól nem fog jobban megtapadni a pici. Ja, és én nagyon sokat beszéltem nekik, hogy kapaszkodjanak jó erősen, mert nagyon nagyon várjuk őket, és legalább egyikük maradjon velünk.
Vigyázzatok magatokra, rengeteget gondolok Rátok, és rendszeresen olvaslak Benneteket, lélekben Veletek vagyok!
Puszi