Zuzmi, tegnap megvolt a HSG. Talán volt valami elzáródás, mert először nem folyt át a folyadék, nyomattak belém még plusz kontrasztanyagot. Így a jobb tökéletes, a balban elment a végéig, hogy aztán a vizsgálat után átfolyt-e, nem tudom, de éreztem egész estig ott valamit. A dokim el volt képedve, mert azt mondta, más ilyenkor már ordít a fájdalomtól, én meg meg sem mukkantam. Bár bevallotta, mikor megkérdezte hogy adhatnak-e még kontrasztanyagot, attól félt, hogy addigra én ott már csendben elájultam.
Mondtam neki, nyugi, fakír vagyok. Persze azért a végén már eléggé feszített, de próbáltam inkább csak a monitorra figyelni, az terelt egy kicsit.
Szóval most apára fel, clostit majd a következő hónaptól megint, de akkor kell mennem tüszőkukucskára is. Mondjuk én abban bízom, hogy már nem lesz rá szükség. Végül is az utóhatása most még simán érvényesül.
Ja, és nem ám a műtét helyénél akadt el a balban sem a kontrasztanyag, hanem a legvégén, szóval a műtét tökéletesen sikerült, még így egy év múlva is rendben van minden. Imádom ezt a dokit!
Nagy volt az izgulás egyébként, mert kedd és szerda este még fürdés után véreztem, pedig napközben már semmi sem volt. Aztán rájöttem, hogy a cickafark tea okozhatja. A párom kérdezte, hogy így hogyan fogunk tudni menni, de mondtam hogy ne foglalkozzon vele. Kedd lett volna a következő lehetőség, de az eleve 12. nap lett volna már, meg egyéb okokból sem lett volna jó.
De azért azt a "csend és hullaszagot" nem kívánom senkinek amíg nem látták, hogy a jobbon áthaladt a folyadék. Én meg csak szuggeráltam a képernyőt, úgy látszik hatásosan.
Dokim is nagyon örült.
Szóval túlvagyok, boldog vagyok és remélem nemsokára babás is leszek.
Azért kérdeztem gyanújelet, merthogy a múlt hónapban is voltak, szóval óvatoskodtam.
Remélem most nem vaklárma lesz, azért a 37. nap már elég sok.
Eszti, asszem PCO-nál szokott az egész ciklusban pozi lenni az LH teszt. De ugye olyanról is hallottunk már, hogy valaki menstruáció alatt esett teherbe.
Most szóf*stam, bocs.