Sziasztok Lányok
Bocsánat, hogy csak igy kutyafuttában jelentkezem, sajna nincs időm mindent végigkövetni mert nagyon termékenyek vagytok
NÉv szerint nem tudok mindenkinek irni, elnézést kérek
Anna
Ha azonos időben, norm.hőmérővel hüvelyben vagy popsiban méred a hődet, akkor esetleg nézess az orvosoddal hormonszinteket egy cikluson keresztül, és UH-os pé-követés is célszerű lenne
Arven
Sajnálom,hogy csatlakoznod kellett, de a legjobb csapatba, segitőkész emberek közé kerültél
Neked is hormonszint nézést tudnék javasolni, mert a barnázás és a túl rövid ciklus hormonproblémára utal
Köszönöm kérdéseteket
Egy hónapot voltunk otthon de sajnos végig betegeskedték a gyerekek és ráadásul a családban bárányhimlős gyerkőccel találkoztunk, igy nem hivhattam barátokat és mi sem mehettünk sehová mert félő volt esetleg elkaptuk. Szerencsére nem
Most, hogy újra itt vagyunk, tiszta hegyi levegőben, meggyógyultak a gyerekek
Svájcban élünk de már nem tudom ki kérdezte...bocsánat
Lányok
Látom, sokatokat üldöz a lelki nyomás a babátlanság réme...sajnálom
Tudom, hogy iszonyatosan nehéz időszakon mentek keresztül, de azt javaslom aki nagyon depis lesz a nehézségektől egy átmeneti időre szakadjon el a topiktól és a témától is. Tudom, hogy furi ezt olvasni de azért itt nagyon sok régóta próbálkozó és halmozottan is "problémás" párral találkozunk (sajnos
)ami talán nem mindenki lelkére hat pozitivan. Értem ezalatt azt, hogy ez egy kiemelt kis társaság akiknagyon küzdenek de azért 5-6 hónap próbálkozás még nem jelenti azt, hogy mindannyian évekig kell várjatok a babákra. Viszont fontos, hogy érzelmileg, lelkileg kiegyensúlyozottan tudjátok végigkisérni ezeket a hónapokat. A stressz elkerülése végett érdemes pl.hanyagolni a hőmérőzést is néhány hónapig főként ha valaki gyógyszert szed mert az befolyásolja a hőmérséklet alakulását. A Párotokra próbáljatok sok időt forditani, mert bizony Ők is kudarcként élik meg ezt a dolgot, csak Ők kevésbé tudják megbeszélni egymással a problémáikat vagy aggodalmaikat
A menetrendszerinti szexet érdemes kicsit elfelejteni és romantikázni egy kicsit
Remélem nem értettetek félre, lazitanotok kéne és aztán újult erővel nekifutni újra az akadályoknak
Kitartás!Kitartás!Kitartás!
Puszi:Doris