Sziasztok!
Sipike! Köszi a drukkot!
Aranyos vagy!
Képet még nem csináltál a pocakodról? Szívesen megnézném!
Incifinci üdv köztünk! Akkor hajrá neked is!
Babakocsi téma! Én nagyon szerencsés vagyok ezen a téren,mert még 5 éve kaptam az unokatesómtól az ő babakocsiját ( quinnie fashion) és még mindig megvan. Kinőtt belőle az ő lánya, aztán az enyém,majd a fiam és a keresztlányom. Most még a 3. babám is ki fog belőle úgy tervezem. Nagyon strapabíró kocsi,csak egy baja van,hogy nagy és nehéz. 3 felfújható kereke van ami nagyon jó volt nekem. Könnyű vele közlekedni és kényelmes a gyereknek is. Igaz már nem mai kocsi,de én nagyon szerettem. Van hozzá mózes és sport rész is. Valamint rá lehet pattintani a hordozót is. Igazából azon kívül semmi baja,hogy kicsit fakó a színe.
Ezen kívül van egy esernyőre csukható kocsim is,amit még a Brendonban vettünk a lányomnak amikor már nagyobb volt. Ezt is imádom és a mai napig használom a fiammal. Bár ez helyett majd beszerzek egy olyat amit lehet fektetni,mert bár a lányomnál nem volt akadály,mert sosem aludt ebben a babakocsiban,a fiam már többször elaludt benne és kényelmetlen félig ülő helyzetbe aludni neki.Igaz ez nem sokszor fordult elő,mert mindenhová kocsival jártam,de most megint falura költöztünk és itt azért többet közlekedek majd gyalog.
Na kicsit sokra sikerült a szöveg! Bocsi érte!
Még egy ötlet: Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nagyon szeretnék a felhasználónevetek mellé egy arcot is társítani.
Persze tudom nem mindenki akarja felfedni a kilétét,ami teljesen normális dolog így ismeretlenül,de ha valaki szeretné én szívesen megadom priviben a facebook-os elérhetőségemet.
Sziasztok!