Új privát üzeneted érkezett!

Györgyi, drukk a fogorvoshoz!

Zuzmi, nekem is van már 2, mégis nagyon akarok még egyet. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Jeee! Laptetőőő! Remélem ez most jót jelent. :lol:

Amúgy én is éreztem tüneteket, már az első clostys hónapban, a múlt hónapban szintúgy, nem hisztiztem ahogy mensi előtt szoktam, szomjúság, hányinger, stb. De becsapott a szervezetem, úgyhogy most már nem hiszek neki. :wink:

Van róla valami info, hogy mennyi idő alatt állhat helyre a rend a hormonspirál után? Érdekes amit írsz, mert pont az ilyenektől szokott kevesebb lenni a mensi, nem?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Csuppancs! :)
Hát annyit mondott a doki,hogy várjak meg egy vérzést és utána mehet a menet,mert elvileg azonnal helyreáll a rend.
Hát nálam ez nem így működik. :(
Amúgy igen,ettől a spiráltól kevesebb lesz a vérzésed,amíg fel van helyezve. Utána vissza kéne állnia a régi állapotnak. Amúgy a 3 nap vérzés után most volt 1 nap teljesen vérzésmentes és azt hittem vége a mensinek,de másnap megint volt kicsi vér és még 2 nap barnázás. Úgyhogy kicsit kusza a dolog,de legalább megvan a vérzés. Sajnos nekem a lányom előtt volt már egy komoly hormonzavarom a fogamzásgátló tabi miatt és engem akkor nagyon becsapott a szervezetem.Annyira,hogy még egy álpozitív tesztem is volt. :( De akkor nagyon rá voltam görcsölve a gyerek témára. Most nem annyira. :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 

 
 

Sziasztok! Remélem csatlakozhatok hozzátok! Bár mi csak jövőre kezdjük a próbálkozást és a babánk születése valószínűleg 2014-re fog esni,de azért remélem jöhetek. :) Hiszen,ha minden igaz,2013-ban már a pocakban fog növekedni a kicsikénk :)

Visszaolvasok,hogy kicsit be tudjak kapcsolódni!
centoluna
Vác
 
 


Centoluna!
Üdv itt küztünk! Természetesen én szívesen látlak! :)
Írj majd kicsit magadról bővebben!
:)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


22 éves vagyok és az első babánkat tervezzük! Most váltottam munkahelyet (2hónapja),jövőre pedig szeretnénk babát vállalni. Recepciós vagyok egy szállodában. :)

Látom neked már két gyerkőcöd is van! Szuper lehet!!!
centoluna
Vác
 
 


Sziasztok,

Györgyi,
Mi volt a fogdokinál??
Zuzmi,
Akkor még egy menzesz és teljes erőbedobással lehet ráállni a babaprojectre. :lol:
Csilla,
Érdekes, de a closty nálam is okozott olyan tüneteket, hogy azt hittem terhes vagyok, és mégsem. Most meg hogy csak úgy spontán összejött gyógyszer nélkül, semmit nem éreztem. :lol:
Laptető hozzon szerencsét. :lol: :lol:
Centoluna,
Üdv és mielőbbi babásodást kívánok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


centoluna: Üdv itt is.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Centoluna!
Bizony!Nekem már van két gyönyörű manóm! Nagyszerű érzés az biztos! Igaz egyben nehéz feladat is megfelelni minden téren,de bele jön az ember egy idő után. :) Kívánom,hogy mielőbb összejöjjön nektek is a baba! Ti hány gyerkőcöt terveztek? Ha meg lehet kérdezni.
Judy! Nem kell várni már egy mensit sem,már próbálkozunk ezerrel. A spirált mikor levette a doki,akkor mondta hogy várjak meg egy mensit és mehet a dolog élesben. Azóta már ez volt a 2. mensim,úgyhogy remélem a 3. már nem fog megjönni! :)
Jó éjt csajok!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Vicky! Szia :) Most látom,hogy Te is itt vagy!

Judy,Te is ismerős vagy nekem régi fórumról,de arra már nem emlékszem,hogy honnan! Gratulálok az 5. babához!!!! :) Hihetetlenül szuper!

Zuzmi,mi 3 babát tervezünk. Ez a nagy vágyunk. Kettő az biztos,nekem nincs tesóm és nagyon rossz volt mindig,így mindenképpen szeretnénk testvért és reméljük,lesz lehetőségünk a 3. babára is! Olyan jó lenne :)
Alig bírok már várni,teljesen be vagyok zsongva! Mint az örökkévalóság,olyan lassan telik az idő... :)

Amint látom,nálatok a nemek aránya eddig egál,akkor most teljesen mindegy,hogy kisfiú vagy kislány lesz a harmadik? Vagy van titkos vágy? :)
centoluna
Vác
 
 


Centoluna, Isten hozott köztünk!

Tényleg Györgyi, mi volt a fogorvosnál?

Judy, a második ciklusban ráadásul 5 nappal a nemvárt előtt mormota is lettem, minden délután aludnom kellett és mégsem volt semmi. :S Na de majd most! :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Sziasztok!
Centoluna! Mi csak 2 gyereket terveztünk,de amikor a kicsi 2 éves körül volt,akkor újra elkezdtem érezni a vágyat egy kisbabára. Aztán a férjemmel úgy döntöttünk,hogy akkor vállalunk még egy kicsit. Igaz ő az elején nem akarta annyira,mert nagyon félt,sőt még most is fél az anyagi dolgoktól,hogy nehéz lesz 3-at felnevelni. De győzött nála is a szíve,így bevállaljuk. bennem efelől semmi kétség,hogy nem tudjuk felnevelni őket,mert bár nem vagyunk gazdagok,de nem szenvedünk hiányt semmiben.
Egyébként nekünk mindegy,hogy most fiú jön vagy lány. De én valahogy úgy érzem,hogy még egy lányunk lesz, férjem meg úgy hogy fiú. :) na majd kiderül. :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Mi is csak két gyereket szeretnénk. Az anyagi dolgok is benne vannak, de talán az is, hogy hármat már soknak éreznék. Mármint hogy nem tudnám úgy felnevelni őket, ahogy kettőt még fel tudnánk. Én kislányt szeretnék megint, de nagyon kisfiút érzek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Én valahogy nagyon úgy érzem,hogy nekünk először kislányunk lesz. Örülünk a fiúnak is,de valahogy kislányt érzünk... nagyon nagyon. :)

Az már más dolog,hogy egyszerűen el sem tudom képzelni,hogy ha kisfiunk lesz,hogyan fogjuk nevezni,nem tetszenek a fiú nevek. :/ Nehéz lesz a választás :)
centoluna
Vác
 
 


Nekünk is nehéz lenne fiú nevet választani, de a lány sem egyszerű, hiszen a tuti befutót már megkapta Barbus. :) Most válogattam a szomszédom unokájának a ruhákat s hát elég karcsú az unisex felhozatal. Pedig nem is öltöztettem Barbust annyira lányosan. Ruhákat tuti vennünk kéne. A kiságy meg a babakocsi unisex, azokkal nem lesz gond. Meg egy csomó cucc is már meg van, ami úgyis csak az elején kell, de azért jó, ha van. Van mellszívó, sterilizáló, játszószőnyeg, babahordozók (van kötözős és csatos mei tai-om is, de a csatos már használatban van néha, kiscipők és néhány ruhácska). Szóval a második gyerek már sokkal olcsóbból kijön, mint az első. De az első elég kemény menet volt, az biztos. Most a legtöbb dolog kölcsön van adva, de majd visszakerülnek, mikorra nekünk kelleni fog.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hát Vicky ne is mondd,számot vetettem nem olyan régen,hogy mi minden fog kelleni! huh...
Bár most novemberben születik a családban baba,ők nem terveznek többet(már a harmadik),szóval bizti kapunk majd ezt-azt,dehát azért na. Lesz mire költeni a pénzt.

Az álombabakocsimról meg lehet le kell majd mondanom,mert 1. r*hadt drága,2. abban a színben már kb. nem lehet kapni sehol,ami a szívem csücske.
Úgyhogy valami olcsóbb kell majd,pedig esküszöm ezzel a babakocsival még álmodtam is! :O :D
Na mindegy,ezzel sajnos még ráérünk.. de spórolni már most is érdemes :)
centoluna
Vác
 
 


centoluna: Nekem egy csomó cuccom tesz-veszről van. Az én második számú babakocsimat sem árulják már, de használtan még meg lehetett venni. Megtudhatom melyik babakocsi az álom és milyen színben?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért,de nyaraltunk egy jót!:)Aztán most meg belehúzok még egy kicsit a munkába!Már csak 3 és fél hónap! :lol:
Holnap megyünk a 18 hetes UH-ra!Nagyon izgulok,remélem megerősítenek abban,hogy kukis! :wink:
Centoluna,üdv itt!A fiú-lány kérdés érdekes,én el sem tudtam volna képzelni,hogy fiam legyen,de a párom olyan lelkesen fiút akart,hogy átragadt rám is! :lol: A múltkori UH-on, amikor azt mondták,hogy talán fiú,akkor nagyon örültem neki!Ő most már az én kisfiam! :wink: (Azért,ha lány lesz,akkor is haza fogjuk hozni!) :wink:

További szép napot mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
sipike83
Kalocsa
 
 


Sipike! De jó nektek! Mi 4 éve nem jutunk el nyaralni a férjem munkahelye miatt. :( Talán majd jövőre.
Hogy megy az idő.... Mindjárt félidős leszel! :)Hozz ám képet az uh-ról!:)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Mi se sűrűn megyünk nyaralni!Már nagyon ránk fért!
Tényleg gyorsan megy az idő.Azt nem is meséltem,hogy rengeteget mozog a picike!Tényleg tiszta apja!:)Úgy látszik az időjárás változás ilyen hatással van rá! :lol:
Képet hozok,mert a múltkori UH-on nem mentődtek le jól a képek és nem bírtam megnyitni őket!Most a kórházba megyek,ott lehet CD-t csináltatni,remélem azzal nem lesz semmi baj!Biztos megint örülni fognak a vizsgálaton,hogy ilyen kis mocorgósak vagyunk!Az utolsó két vizsgálaton megjegyezték,hogy eleven baba! :lol: Jaj nekem!Mi lesz itt később! :D A férjemnek mondtam tegnap,hogy beszéljen hozzá,hátha megnyugszik a baba,erre odahajolt a pocakomhoz és megbeszélte a fiával,hogy délutánonként nincs alvás,mert ő sem szokott aludni és húzzon bele,tornázzon csak!Nagyon cuki volt! :lol: Látom a jövőt két örökmozgó pasival...azt hiszem nem lesz a baj a szülés utáni fogyással!!!! :D

picibaba.hu vonalzó
sipike83
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Ismét kép nélkül :evil: Nem lehetett cd-t csináltatni!No mindegy!De nagyon szépen nő a kis pocaklakó!!!Most azt mondta a doktorbácsi,hogy a méretei alapján 19 hetes.Az a lényeg,hogy minden rendben van!Nem mutatta meg magát,majd legközelebb,addigra még nagyobb lesz,hátha! :wink:
Ma voltam a védőnőnél,3 hét múlva cukorterhelés,kíváncsi leszek a cukros löttyre!Fújj...Azt mondta a védőnéni,hogy tud teát és limonádét csinálni belőle,de egyik sem az igazi! :lol:

Többiek merre vagytok?Valami új hír esetleg?

Szép napot mindenkinek! :wink:

picibaba.hu vonalzó
sipike83
Kalocsa
 
 


Limonádénak nem olyan rossz az a lötyi, jó hideg vízzel. Mondjuk én kb 35 fokban csináltattam és még jól is esett, hogy végre ihatok. Oké, vizet lehet, de nem vagyok nagy víz ivó. Nálunk nincs sok újság, aug. 30-án volt meg, úgyhogy olyan 30- la környékén tesztelek egyet, de az esélytelenek nyugalmával, mert azért Barbusra 3 évet vártunk. De hátha most szerencsésebbek leszünk. Szerdától tornázni is járok hetente egyszer. Lehetne több is, de csak erre van időm és lehetőségem. Csak segít ez is.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Velünk sincs semmi különös.A napokban lesz PÉ-m,úgyhogy remélem most összejön! :) Drukkoljatok! :)
Pussz

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Sipike, bosszantó, hogy megint nem kaptatok képet, de a lényeg, hogy nő a kis caros. :)

Zuzmi, drukkolok!

Vicky, Neked is!

Györgyi nagyon eltűnt. Mi lehet vele? Utoljára a fogorvos előtt írt.

Én csütörtökön voltam dokinál, ha ez a hónap is eredménytelen lesz, akkor fel kell hívnom és csinál egy HSG-t, hogy megnézzük mi is a helyzet odabent. Aztán az eredménytől függően megbeszéljük a hogyan továbbot.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


csuppancs: Hát a hsg-t nem irigylem tőled. Szerencsére elég hamar túl van rajta az ember. Állítólag görcsoldót érdemes bevenni előtte és akkor nem olyan kellemetlen. Én nem vettem be semmit és a vizsgálat után fél órával már simán sétálgattam a városban.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, köszi a nyugtatást, de már kétszer voltam. :) Szerencsére nekem meg sem kottyan. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Nem semmi, azért én nem repesnék az örömtől, ha megint mennem kéne.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hát nem repesek, nem arról van szó, de valahogy muszáj megtudni mi a helyzet odabent a műtét óta. :roll:
Annak viszont örülök, ha el kell is mennem, és rendben vagyok, akkor abban a ciklusban elvileg nagyobb esély van a sikerre. :wink:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Gondolom, de tényleg legalább kiderülnek a dolgok. Szerintem egyébként nagyobb esélyt csak akkor jelent a hsg, ha megnyitnak vele egy elzáródást.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Zuzmi

Drukkolok neked++++++++++++++ :lol: :lol: :!: :!:

Csuppancs

Gondolok majd rad :!: :!:

Judy

Veled mizu?
Voltal dokinal?

Fogorvos nemcsinalt semmit, nem lehet rongenezni, igy ha megszulok, utana csinaljak meg a fogamat......
Nagyon ki voltam, nyomas volt a melkasomon, voltunka korhazban is, a bebivel minden oke, de kicsit stresszes napjaim voltak ugy 4-5 hetig, es azert volt nyomas a melkasomon.
Mostnar csak neha erzem, meg mellette szedulok neha, azt meg tulparazom...
Remelem mielobb jol leszek, es akkor majd jovok tobbszor :lol: :lol: :!: :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös
 
 


Györgyi, remélem hamarosan jobban leszel! Már izgultam mi lehet Veled. Vigyázz Magatokra!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Sziasztok! :)

Én sem voltam, de nagyon belemerültem a tanulásba, meg nem is nagyon történt semmi... Még egy hét az UH-ig :S

Mi is kettőt tervezünk. Nem. Én kettőt tervezek :D Párom 3 gyereket szeretne mindenképpen, de mondtam neki, hogy akkor keressen egy nőt, aki megszüli neki a 3.-at, mert én nem szeretnék többet.

Györgyi, sajnálom, hogy rosszul vagy, jobbulást :(((

Judy, voltatok már dokinál? :)

Zuzmi, akkor jól értem, hogy még egy vérzés és kezdődik a project? Elköltözni sikerült? Hajrá baba! :)

Sipike, ez jó, ha lány, akkor hazahozzátok :lol: merre nyaraltatok?

Üdv az újaknak :)

Viszont nekem mennem kell, vár egy kupac vasalani való :(((

mimoka77
Külföld
 
 


Sziasztok!
Györgyi! Jó,hogy újra itt vagy! Már én is hiányoltalak! Köszi a drukkot! :) Sajnálom,hogy rosszul vagy és a fogadat is. Tudom milyen rossz a fogfájás! :( Ráadásul így kell kihúznod a végéig. :( De azért nem fáj folyamatosan a fogad ugye!?
Mimoka!
Nem jól értelmezted. :) Már ez a második hónap,hogy próbálkozunk.
Az az 1 vérzés amit a doki mondott az a spirál levétele után volt. Most már élesben megy a próbálkozás. :) Elvileg a napokban van peteérésem. Úgyhogy drukkoljatok,hogy összejöjjön a nagy találkozás! :D
Költözés amúgy megvolt. Nagyon jól érezzük magunkat az új helyen. Annyira,hogy tervezzük,hogy megvesszük a lakást és remélem már többször nem akarunk majd költözni. :)
Na puszi csajok!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Sziasztok Lányok!

Vicky,itt a link:
http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu& ... x=30&ty=92
Abc Design Mamba egyébként,pont ebben a színben...
Mire odajutunk,már tuti nem lelek rá. :( :)
centoluna
Vác
 
 


centoluna: Jó kis kocsi ez, nekünk is abc design van, take off. Ez a második számú kocsink volt, néha még használjuk.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Akkor szerinted is megbízható márka az abc design? Egyszerűen bármilyen babakocsit látok,mindegyikkel van valami bajom,csak ezzel nincs :D A válogatós fajtámat! :D
centoluna
Vác
 
 


Nekem bevált, bár vannak már bibijei, de ez egy használt kocsi. Nekem még az espiro-s babakocsik tetszenek, de mivel meg van Barbus babakocsija, így mi nem veszünk másikat. Most egy nagyobb gyerekülést kellene vennem neki. Súlyra még nem nőtte ezt ki, de hosszra már majdnem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Zuzmi++++++++++++++Nagyon szorítok!!!!

Ha már a babakocsinál tartunk,nekem még nincs tapasztalatom.Milyen fontos szempontokat kell szem előtt tartani?Mindenki mást mond.Javarészt városon belül fogom használni,az alföldön vagyunk,tehát hegymenet nem lesz!!! :lol:

Előre is köszönöm a válaszokat!

Kezd elfogyni az erőm,kevés a szusz.Kezd utolérni a terhesség.Jó értelemben.Eddig mindent ugyanúgy tudtam csinálni,mint régen,de most már nem megy.Nő a pocak,vigyáznom kell a hirtelen mozdulatokkal,stb....De egyre többet mocorog a bébi!Alig várom már,hogy kintről is lehessen érezni...szeretném látni a párom arcát amikor először érzi a pici mozgását! :wink:

Mindenkinek szép napot!

picibaba.hu vonalzó
sipike83
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék én is,ha nem bánjátok! :)
Mi ebben a ciklusban kezdtünk próbálkozni kistesóval,örülnénk nagyon,ha 2013 a mi évünk lenne!
Mérem a reggeli hőmérsékletet,és csináltam ovu-teszteket is,bár e téren még igencsak kezdő vagyok... :roll:

jó lenne ismét pocakosnak lenni,én nagyon élveztem! :D
incifinci2
 
 


incifinci, üdv köztünk! Mennyi idős a gyermeked?

Sipike, nekem egy Graco Quattro Sport babakocsink volt, ami mózes, hordozó (isofix talppal) és sportkocsi egyben. A hordozót is rá lehet tenni a kocsira, tehát kiveszed az autóból, rá a babakocsira és már tolhatod is.
Most egy Espiro Magicünk van, ezt talán még jobban szeretem. Ez mondjuk csak 6 hónapos kortól ajánlott.
Ha tehetitek, menjetek el a Brendonba, ott van ezer féle kocsi. Próbáljátok ki, tologasd, aztán nézz körül a neten és vedd meg jó áron. Nálunk legalábbis ez jött be. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Csuppancs: köszi! :)
14 hós a lányom :D

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Sziasztok!
Sipike! Köszi a drukkot! :) Aranyos vagy!
Képet még nem csináltál a pocakodról? Szívesen megnézném! :)
Incifinci üdv köztünk! Akkor hajrá neked is!
Babakocsi téma! Én nagyon szerencsés vagyok ezen a téren,mert még 5 éve kaptam az unokatesómtól az ő babakocsiját ( quinnie fashion) és még mindig megvan. Kinőtt belőle az ő lánya, aztán az enyém,majd a fiam és a keresztlányom. Most még a 3. babám is ki fog belőle úgy tervezem. Nagyon strapabíró kocsi,csak egy baja van,hogy nagy és nehéz. 3 felfújható kereke van ami nagyon jó volt nekem. Könnyű vele közlekedni és kényelmes a gyereknek is. Igaz már nem mai kocsi,de én nagyon szerettem. Van hozzá mózes és sport rész is. Valamint rá lehet pattintani a hordozót is. Igazából azon kívül semmi baja,hogy kicsit fakó a színe. :) Ezen kívül van egy esernyőre csukható kocsim is,amit még a Brendonban vettünk a lányomnak amikor már nagyobb volt. Ezt is imádom és a mai napig használom a fiammal. Bár ez helyett majd beszerzek egy olyat amit lehet fektetni,mert bár a lányomnál nem volt akadály,mert sosem aludt ebben a babakocsiban,a fiam már többször elaludt benne és kényelmetlen félig ülő helyzetbe aludni neki.Igaz ez nem sokszor fordult elő,mert mindenhová kocsival jártam,de most megint falura költöztünk és itt azért többet közlekedek majd gyalog.
Na kicsit sokra sikerült a szöveg! Bocsi érte!
Még egy ötlet: Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nagyon szeretnék a felhasználónevetek mellé egy arcot is társítani. :D
Persze tudom nem mindenki akarja felfedni a kilétét,ami teljesen normális dolog így ismeretlenül,de ha valaki szeretné én szívesen megadom priviben a facebook-os elérhetőségemet.
Sziasztok! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a babakocsis ötleteket,azt hiszem bele kell ásnom magam a keresésébe,mert rohan az idő! :oops:

Képet hozok majd a pocakról.Kellene feltennem a facebookra is,mert egy csomó ismerős alig várja!Zuzmi én is kíváncsi vagyok rátok,írj privit és megkeressük egymást!

Incifinci üdv itt!Szuper,hogy van már egy kislányod!Rá sokáig kellett várnotok?

Szép napot mindenkinek! :wink:

picibaba.hu vonalzó
sipike83
Kalocsa
 
 


Zuzmi,Sipike: köszi :D

Sipike: igen,lányomra sokat vártunk,az első pozitív tesztig 5 évet!
Nem is spontán sikerült,de most ennek ellenére spontán kistesóban bizakodunk :)
Neked gratula a terhességedhez! :)

babakocsi: espiro-nk van,nagyon szeretem,de vettünk egy legegyszerűbb sport babakocsit is,amit meg tudok emelni,ha segítség nélkül közlekedünk :) magában könnyűnek tűnnek a kocsik,de még a pehelysúlyú manómmal is iszonyú nehéz előre felemelni a buszra,mert arra ugye nem mindig van hely,hogy oldalazva emeljem fel... Itt Pesten a 3-as villamosról meg ne is álmodozzunk,hogy fel bírjam rakni,minden ajtónál van középen korlát,és szűk a hely :(

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Incifinci,üdv közöttünk! :) Gratulálok a kislányodhoz! 5 évet vártatok rá,jól látom? Jajj :( Remélem,a kistesó nem várat ennyit magára!!!

Sipike,vesd bele magad a babakocsikba,nekem még sok időm van,mégis nézelődöm,érdeklődöm,sőt ki is próbáltunk már egy-két kocsit. Eddig egyik sem ért (nálunk!) az ABC Design nyomába,bár amúgy tényleg jó kocsiknak tűnnek az Espirok is! :)
De mondom,én még tapasztalatlan vagyok :)
centoluna
Vác
 
 


Centoluna: köszi :D
igen,sajnos jó sokat vártunk Rá,remélem most könnyebb lesz :)

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Incifinci: Üdv a csapatban. Mi 3 évet vártunk Barbusra, végül meddőségi kezelések hosszú sora után sikerült. Nálatok spontán jött a gyerek?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Én benne vagyok a privát adatcserében. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Vicky: nem jött spontán sajnos...! Lombikbabánk van!

Eszti

Kép
incifinci2
 
 


Lányok,használt már valaki ovulációs tesztet jóstesztként? Csak kíváncsiságból kérdezem,én még nem,és csak most hallottam róla,hogy lehet ilyet egyáltalán! :D

elkezdtem járni Aviva tornára,most épp ciklus 2.felében vagyok,és inkább nem tornázok,mert eltérőek a vélemények,hogy mit lehet és mit nem ilyenkor,de ha megjön,akkor csinálom folyamatosan :)

Aviva-tornázik más is esetleg? Szívesen hallanék sikertörténetekről :)

Eszti

Kép
incifinci2
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?