Kocos,
hajrá stimu!Tök jó lesz biztos,ha magadtól is ilyen jól érnek tüszők!
A napi 3 nem sok,nekem volt napi 6 is
de én nehéz eset vagyok,a kemoterápia nem tett jót annakidején.
A profnál teljesen hangulatfüggő,hogy mond-e valamit.Mondanám,hogy kérdezd nyugodtan és válaszol is,csak magamról tudom,hogy úgy le tud fagyni tőle az ember,hogy a nevét is elfelejti
A beültetésről:ha több embrió van,mint amennyit be akarnak ültetni (elsőre 2-t),akkor 3 nappal leszívás után van a beültetés.Ha csak pont annyi,amennyi kell,akkor 2 nap múlva.
Salsera,
a stimu 5.napjától 2 naponta kell menni kontrollra,és mindig akkor mondják meg,hogy hány ampullát kell magadba szúrni.Nagyon jól reagálóknál még csökkenhet is az adag.
Dekatka,
sajnálom a tüszőt,én is ezen izgulok,hogy kedden ne lásson semmit és kezdhessünk.1 éve volt utoljára kezelés.
Bízzál bennük,tudják,mit csinálnak,és ott van 2 különböző helyen történt vizsgálat eredménye a dossziédban,nem lehet olyan rossz az a spermakép.Nálunk pl.+1 vizsgálat volt,hogy eldöntsék,inszem legyen vagy lombik.végül azt mondták,határeset,és az első inszemnél leadott sperma alapján azt mondták,hogy azonnal áttérünk lombikra,szóval nem vacakolnak,ha nem látnak jó esélyt.