Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

ti biztos kapásból tudjátok, inkább nem futnék felesleges kört.
A Kaáliból át kell jönnöm a Sotéra lombikkezelésre. Milyen elérhetőségen tudok tőlük időpontot kérni és itt is úgy van-e, hogy kérheted vagy beosztanak egy dokihoz és ő viszi végig a dolgaidat, tehát tudok-e adott orvoshoz bejelentkezni?

köszönöm :)
buksi8

Szia buksi8!

A 06 1 4591500-át kell hívnod, majd az 54234-es melléket kell beütni.
Azt sajnos nem tudom, hogy adott dokihoz be tudsz-e jelentkezni. :(
nevra
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Zsó, köszönöm kérdésed, jól vagyunk, KisManó nagyon szépen nő, tegnap voltunk orvosnál, már 3 héttel nagyobb, mint az átlag babák (28 hetes, a méretei alapján 31), 1760gramm, lehet, hogy nem húzza ki bent decemberig.
Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy a nyomomba lépjetek :wink:
Buksi, a SOTE ARO elérhetősége: +3620/8254234, elvileg ez ott csörög a szülésznőknél, ők adják az időpontot . Van vezetékes számuk is: 1/266-0115 ill. 1/2660473 ezeknél az 54234-es melléken éred el a szülésznőket. Két orvos van az osztályon, Urbancsek professzor (első körben mindenki hozzá kerül) és Murber doktor (a legelső találkozáskor vele fogtok beszélgetni).
Kamilla, a leánybúcsú biztosan jól fog sikerülni. Ne idegeskedj!
Áfonya, szívből gratulálok! Vigyázz magatokra!
maci80

Nagyon köszönöm!
buksi8

Szia Maci!

Köszönöm szépen! Te is vigyázz Magatokkra, s gratulálok a szép méretekez :). Amúgy SOTEI-en fogsz szülni? Akkor még lehet, hogy összefutunk :)

Szép napot mindenkinek!
afonya83
Budapest XVI. kerület

Buksi,
üdv itt!Hogyhogy átjössz a Kaáliból?
Az első lombikot úgy tudom,mindenkinél a prof csinálja.Különben mindketten nagyon jók.

Maci,
örülök,hogy jól vagytok és ilyen szépen fejlődik a kisbabád!

Kamilla,
sajnálom!De majd a klinikán segítenek és mondom,simán lehetsz még az idén kismama!
Vendég

mmzsó,

hát ha optimistán nézem, akkor a Kaáliban azt mondták, hogy nekem az a jobb ha Sotén lombikozunk, ha máshogy, akkor meg lepattintottak...
Egyébként most akut probléma az, hogy a méhszájnál nem megy fel a katéter. Tavaly már volt 5 histero, akkor azt mondták, hogy vége nincs lombik tovább. Idén nyáron Bokor A. sok mással együtt ezt is megcsinálta, viszont úgy tűnik nem jól gyógyult. Úh azt mondták, hgoy ha cső kell, ballon akármi, akkor az a jobb ha ott csinálják a lombikot is a Sotén és nem kell ilyenekkel a "birtokomban" az Istenhegyire zötyögnöm.
Sajnálom, bár az a doki akihez korábban jártam, már nincs is a Kaáliban... Valszeg így tényleg egyszerűbb lesz.

Még nem volt időm felzárkózni olvasásban, de jó látni, hogy vannak sikerek ;-)
buksi8

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy Riesz magánrendelésén mennyibe kerül a vizsgálat? December 10-re kapott a férjem időpontot a sotéra.. :(

Köszönöm!
nevra
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy Riesz magánrendelésén mennyibe kerül a vizsgálat? December 10-re kapott a férjem időpontot a sotéra.. :(

Köszönöm!

Nevra,

23000.- Ft volt most nekünk az andrológiai vizsgálat. Nem emlékszem mikor hívta az uram, de nem olyan régen. Kb 2-3 hete.
Durva, hogy ilyen későre. Nekünk október 24 volt.
kamilla04

Köszönöm Kamilla!

Én is nagyon meglepődtem, mikor kiderült, hogy csak decemberre van hely. Bár még csak a jövőhéten kezdhetem a vérvizsgálatokat, nem szeretnénk várni a férjem vizsgálata miatt még két hónapot.
Az idő pénz, most kezdem érzeni csak igazán, pedig még annyira az elején vagyunk, hogy szinte még el sem kezdtük...

Sziasztok!

Köszönöm!

Nevra,

23000.- Ft volt most nekünk az andrológiai vizsgálat. Nem emlékszem mikor hívta az uram, de nem olyan régen. Kb 2-3 hete.
Durva, hogy ilyen későre. Nekünk október 24 volt.
nevra
Budapest VIII. kerület

Nevra!
Még mi is az elején tartunk.

Mmzsó!
Köszönöm a biztatást, de egyenlőre még várni kell. De csak pozítivan előre. :D

Maci!

Ezek szuper hírek.
kamilla04

Jó reggelt!

Szerencsére ma is gyorsan ment a vérvétel. A parkolóhely keresése több időbe telt. :D
kamilla04

Sziasztok.

Csütörtökön megvolt a harmadik és egyben utolsó inszem is.
Már aznap reggeltől voltak gyenge görcseim, de az inszem után eléggé felerősödtek. Bár kedden mondta az orvos az ultrahang után, hogy két nagy tüszőm van és lehetséges ebből akár ikerterhesség is de örömmel vállaltuk ezt a kockázatot is.
Aznap délután pihentem és kicsit jobb is lett estére némi barna pecsételéssel de azóta is fura feszülő érzésem van és nem nagyon van étvágyam.
Remélem ez normális.
Volt már más is így az inszem után???
Mindenkinek sok sikert és kellemes hétvégét kívánok.
Sziasztok Edina
edina71
Budapest

PCOS-es vagy? Ismersz olyat aki PCOS-es, esetleg még nem tud róla, de rá illenek az alábbiakban felsorolt tünetek? Oszd meg ezt a képet, hogy minél többekhez jusson el az idei PCOS Közönségtalálkozó híre.

A közönségtalálkozót a PCOS Alapítvány azért szervezi, hogy itt mindazok, akik tanácstalanul, egyedül küszködnek tüneteikkel, orvostól orvosig jártak és nem kaptak megfelelő válaszokat itt együttesen, sorstársakkal és a PCOS elismert hazai szakérőivel találkozva minél többe
t megtudjanak a PCOS-ről és főként arról, hogy mit lehet ellene tenni. Az idei találkozó legfontosabb üzenete, hogy IGENIS LEHET TENNI A PCOS ELLEN, életmódváltással, egészséges táplálkozással, rendszeres mozgással sikerrel küzdhetünk ellene.

Segíts Te is abban, hogy minél többen tudjanak erről a lehetőségről!
További információk itt: http://www.facebook.com/events/257394167712913/
kiscsiga123
csiga

Sziasztok,

sajnos ismét nem sikerült....
ma hívom a klinikát, hogy haladjunk tovább :-(

edina71:nagyon drukkolok!
dekatka82
Vácrátót

Dekatka82!

Akkor újult erővel várjuk a további lehetőségeket. Gondolom nem kell mondani, hogy nem szabad feladni?

Ma megvolt az utolsó vérvételem. Holnap reggel a leendő Uram megy vérvételre, aztán a SOTE-ra. Az ő eredménye 1 hét múlva lesz meg és után jön, hogy akkor most hogy is állunk.
kamilla04

Dekatka,
már akartam kérdezni,de megelőztél a sajnos rossz hírrel.Sajnálom!írj,hogy mit mondtak,hogyan tovább!

Kamilla,
nagyon szépen haladtok,pillanatok alatt a prof színe elé járulhattok!Mi azt csináltuk,hogy mikor a férjem klinikai vizsgálata volt,már akkor kértünk időpontot a profhoz,így 1 hét múlva sikerült is vele beszélni.Milyen vérvételre megy a MajdnemFérjed és hova? :wink:

Edina,
nekem nem volt ilyen de simán lehet,hogy picit jobban megviselte a petefészkeidet a stimulálás.Szerintem ezek a görcsök semmit nem jelentenek a siker szempontjából.Nehéz mindig ez a 2 hét,ugye?De majd csak eltelik!

Nevra,
üdv.itt!Hajrá!

Buksi,
neked is hajrá,itt (is) jó kezekben leszel és tényleg minden gondot házon belül tudnak orvosolni,ez megnyugtató.
Vendég

Sziasztok!

Nem maradt valakinek fostimonja? Megvenném.

Akit fostimonnal stimuláltak, annak mi volt a tapasztalata, elég belőle 2 doboz?

köszi
salsera
Budapest XIII. kerület

Mmzsó!
Neki is hormont néznek holnap.
Akkor holnap mikor leadjuk a mintát vagyis ő akkor kell kérnem ott az I. rendelőben időpontot?
Azt hittem ez magától fog menni...
Köszi az infót!
Csajszik!
Hajrááá!!! :D :D :D
kamilla04

Kamilla,
igen,kérjél időpontot,legalábbis 3 éve így kellett tenni...

Salsera,
nagyon nagy különbségek lehetnek,hogy kinek mennyi stimulálóra van szüksége,ezt nem lehet előre megmondani,de menet közben mindig kérdezik,hogy hány ampullád van még és úgy írnak fel.A végén a gyógyszertárban mondhatod,hogy pl.csak 2 ampulla kell,annyit adnak,nem fog megmaradni a gyógyszered a végén.Gonapeptylt és Choragont is lehet így kérni.Mikor kezdesz?
Vendég

Mmzsó:
A gonapeptylt már elkezdtem, jövő héten megyek uh-ra, meg vérvételre.

Elég drága a fostimon, na meg agyonszurkálni sem szeretném magam, remélem, jól reagálok rá. Bontani gondolom csak abban a sote közeli patikában bontanak, máshol nem?

Egyébként nagyon utána kell nézni az áraknak, mert itt írta valaki, hogy 14.800-ért vett gonapeptylt, én megkérdeztem két patikát az egyik helyen 14.200, a másik helyen 12.600 volt, azért nem mindegy.

Arra egyébként van valami koncepció, hogy mi alapján ír fel az orvos menopurt, vagy fostimont?

Meg még egyet szerettem volna kérdezni, hogy az utro elég progeszteron pótlás? Aa progeszteron injekció nem jobb?
salsera
Budapest XIII. kerület

Mmzsó!
Köszönöm szépen, hogy felhívtad rá a figyelmem.
Nemsokára indulhatok az Urammal ott találkozunk.
kamilla04

Salsera,
a Mikszáth tériben bontanak dobozt,máshol nem hiszem,mert nem éri meg nekik.A Mikszáth térieknek azért éri meg,mert a klinikáról mindenkit oda küldenek így óriási a forgalmuk ezekből a gyógyszerekből.

Az agyonszurkálásról:nagyjából mindenkinek ugyanannyi napig tart a stimu,max.1-2 nap eltérés van,az adagja nem mindegy,de a szúrás ugyanannyi,csak egyik beteg több,másik kevesebb ampullát lő magába egy alkalommal.Arra készülj,hogy napi 3 szurka lesz,1 Gona,ill.reggel+este stimu.

Kb.3 éve végeztek egy kísérletet a klinikán a progeszteronpótlásról,hasonló eséllyel induló nők egyik fele bogyót kapott,a másik fele szurit.Nem lehetett igazán különbség az eredményben,mert nem változtattak a gyakorlaton,ha a szuri jobb volna,biztosan bevezették volna.Szóval ne aggódj,a bogyó nagyon jól felszívódik ott,ahol kell.

Koncepciójuk van,hogy melyik gyógyszert írják fel,de ehhez nem értek.Ha érdekel,nyugodtan kérdezz rá.A profot is megkérdezheted,de ha véletlen Murberhez kerülsz egy alkalommal,mert a prof nincs bent,na ő biztos kielégítő választ ad.
Vendég

Sziasztok!
Visszaértem dolgozni.
1 hét múlva megyünk 9 órára. Izgulok nagyon.
kamilla04

Nah ez a szúrkálás érdekel. Megmutatják ott? Mi van ha én nem tudom magamnak megcsinálni? Hol tudnak segíteni? Vagy akkor mi lesz?
kamilla04

Nah ez a szúrkálás érdekel. Megmutatják ott? Mi van ha én nem tudom magamnak megcsinálni? Hol tudnak segíteni? Vagy akkor mi lesz?

Kamilla04:
Én úgy voltam vele, hogy nem akarok kockáztatni, ezért elmegyek a háziorvoshoz és ott adatom be, hétvégén meg az ügyeleten. Eddig nem kellett sokat várnom, úgy hogy ennyit megér.

A sote-n egyébként meg akarták mutatni, illetve a háziorvosnál is mindig kérdezik, hogy nem akarom megtanulni?! Állítólag elronthatatlan.

Bár most olvasva, hogy később már napi 3x kell szúrkálni, úgy már kicsit gázosabb.
salsera
Budapest XIII. kerület

Mmzso,
a Mikszáth tériek biztos százalékot fizetnek a sote-nak, hogy mindenkit odaküldjenek. :((

A napi 3x szuri nem hangzik túl jól. A fostimont fenékbe kell, ha jól tudom, valaki azt is be tudja adni magának?

Megnyugtató ez a kísérlet, remélhetőleg akkor tényleg jó az utro, abból a szempontból biztos, hogy nem lesz szita az ember fenek a sok szúrástól.
Az utrot egyébként 12.hétig kell nyomni, vagy előbb leállítják?
salsera
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat.
Az a baj, hogy a körzetim és az ügyelet is túl messze van onnan ahol lakom. Szóval marad a megtanulás. Naponta 3x tuti nem fogok tudni elmenni.
Ha elronthatatlan akkor menni fog.... bár én kockás papíron vonalzóval tudok ferde vonalat húzni.... :lol:
kamilla04

Lányok,
ne aggódjatok a szurik miatt!pocakba bőr alá kell adni,a klinikán megmutatják és tényleg gyerekjáték!Először kell leküzdeni azt az idétlen érzést,hogy magadat kell megszúrni.

Nem gondolom,hogy százalékot fizet a gyógyszertár...régen a Baross-Mária u.sarkán lévőbe küldtek,mert az volt a legközelebbi,de elég inkorrektek voltak a betegekkel,nem lehetett kártyával fizetni meg ilyenek,a prof bekeményített és átpártolt a Mikszáth tériekhez.
Vendég

Sziasztok!

Ma voltam a klinikán. Indul a stimu! Reggel 2 és este 1 Fostimon, plusz este megy tovább a Gonapepty, a Bromocriptint is el kell kezdeni szedni este fél tabletta. Hétfőn vvtel és ultrahang.
Ma be is adott a nővérke 2 Fostimont, nekem már csak egyet kell este. Megmutatta hogy kell elkészíteni.

Kíváncsi vagyok mi történik hétfőre odabent. :)
A Prof. mondani fogja mit lát az ultrahangon vagy ugyanolyan szótlan lesz mint szokott lenni?

Köszi!
kocos888
Budapest XIII. kerület

kocos888:
Napi 3 fostimon? Hát az szép!
A két doboz így elég gyorsan el fog fogyni.

Nem mondták, hogy meddig kell adni? Vagy majd a hétfői eredménytől függ?
salsera
Budapest XIII. kerület

Lányok, a leszívás és a beültetés között átlagban mennyi idő telik el?
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera,
Én is meglepődtem, hogy napi 3 doboz (egyesével vannak csomagolva), de biztos tudják mit csinálnak. Úgy tudom 10-12 napig szoktak stimulálni, de minden attól függ, hogy reagál a szervezeted a hormonokra. Biztos, hogy a hétfői eredménytől függ, hogy mennyit kell a továbbiakban kapnom. Nekem spontán is több pete szokott érni, amikor a HSG-t csináltattam, abban a hónapban összesen 6 pete kezdett el érni, úgyhogy bízom benne, hogy az injekciókra is jól fogok reagálni! :)

Én megkérdeztem, 2-3 nap múlva lesz a beültetés a leszívás után. Függ attól is, hogy hány petesejtet tudnak leszívni és hogy mennyi termékenyül meg.
kocos888
Budapest XIII. kerület

Hajrááá Kocos!!!! :D
kamilla04

Sziasztok,

Tegnap voltam a klinikán én is.
De én nem kaptam jó híreket....

Visszamaradt tüszőmaradvány van az egyik petefészkemben, emiatt ez a ciklus kimarad. És a továbbiakban tényleg komolyan gondolja, hogy megcsinálja mind a 6 stimulált ciklust. Tehát bármi komolyabb előrelépésre max március-április környékén kerülhet sor.
Amiatt vagyok kicsit mérges, hogy mindezt annak a tudatában, hogy a férjemnek mindig(!) égbekiáltóan vacak volt az eredménye (pont itt a klinikán javult volna meg?), nekem nincs átjárhatóságim még.
Úgyhogy eldöntöttük, hogy visszamegy ahhoz az urulógushoz, aki műtötte herevisszérrel és kér tőle egy spermavizsgálatot.
Ha annak teljesen OK az eredménye, akkor nyugodtan hátradőlök, hogy jöhetnek a szurik, de ha nem jó, akkor tuti harc lesz :-)
Nem is értem, hogy miért nem nézik a pasikat is legalább fél évente. A férjemről tudom, hogy 15.000.000 is le tud nullázódni két hónap alatt :-(

Kocos: hajrá! :-)

És persze mindenkinek mennek a drukkok!
A kismamáknak pedig minden jót! :-)
dekatka82
Vácrátót

Kocos,
hajrá stimu!Tök jó lesz biztos,ha magadtól is ilyen jól érnek tüszők!
A napi 3 nem sok,nekem volt napi 6 is :roll: de én nehéz eset vagyok,a kemoterápia nem tett jót annakidején.
A profnál teljesen hangulatfüggő,hogy mond-e valamit.Mondanám,hogy kérdezd nyugodtan és válaszol is,csak magamról tudom,hogy úgy le tud fagyni tőle az ember,hogy a nevét is elfelejti :lol:

A beültetésről:ha több embrió van,mint amennyit be akarnak ültetni (elsőre 2-t),akkor 3 nappal leszívás után van a beültetés.Ha csak pont annyi,amennyi kell,akkor 2 nap múlva.

Salsera,
a stimu 5.napjától 2 naponta kell menni kontrollra,és mindig akkor mondják meg,hogy hány ampullát kell magadba szúrni.Nagyon jól reagálóknál még csökkenhet is az adag.

Dekatka,
sajnálom a tüszőt,én is ezen izgulok,hogy kedden ne lásson semmit és kezdhessünk.1 éve volt utoljára kezelés.
Bízzál bennük,tudják,mit csinálnak,és ott van 2 különböző helyen történt vizsgálat eredménye a dossziédban,nem lehet olyan rossz az a spermakép.Nálunk pl.+1 vizsgálat volt,hogy eldöntsék,inszem legyen vagy lombik.végül azt mondták,határeset,és az első inszemnél leadott sperma alapján azt mondták,hogy azonnal áttérünk lombikra,szóval nem vacakolnak,ha nem látnak jó esélyt.
Vendég

Kicsit parázok, mert ma vagyok a 29. napon (utóbbi időben ilyenkor szokott megjönni) és még se híre se hamva.

Ha nem jön meg, addig nem kezdik meg a stimut, vagy mi van olyankor?
Nem nagyon szeretnék ráhúzni újabb adagot, mondjuk uh-ra csak egy hét múlva kell mennem, addig csak meg jön?!

Nem lehet valamivel elősegíteni?
salsera
Budapest XIII. kerület

Kicsit parázok, mert ma vagyok a 29. napon (utóbbi időben ilyenkor szokott megjönni) és még se híre se hamva.

Ha nem jön meg, addig nem kezdik meg a stimut, vagy mi van olyankor?
Nem nagyon szeretnék ráhúzni újabb adagot, mondjuk uh-ra csak egy hét múlva kell mennem, addig csak meg jön?!

Nem lehet valamivel elősegíteni?
salsera
Budapest XIII. kerület

Sziasztok,
Múlt péntektől a lombik programban résztvevők számát gyarapítom/gyarapítjuk. Még nagyon az elején tartunk, az első vérvizsgálat volt meg, eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok (meglepően hamar volt időpont, nem kellett várakozni, nem volt sorban állás, mindenki nagyon kedves volt...) Murber doktor az orvosom.
Ha nem bánjátok, csatlakoznék a fórumhoz.
mhoney
Budapest VIII. kerület

Szia mhoney,

Üdvözlet! Itt nyugodtan informálódhatsz :-)

Most kezdték el a kivizsgálásokat nálatok? Mióta próbálkoztok?

salsera: az nem lehet, hogy oka van a késésnek :-) ?

Közben a férjem felhívta a dokiját, aki jövő hét vége felé leszámolja a katonákat :-) Remélem minden rendben lesz és akkor mi is megnyugszunk majd!
dekatka82
Vácrátót

Köszi lányok a biztatást!
Képzeljétek rajtam is kitört egy torokfájós, náthás nyavaja. :(
Van itthon néhány homeopátiás cucc, de remélem hamar elmúlik.
kocos888
Budapest XIII. kerület

Szia dekatka,

Tavaly augusztus óta próbálkozunk.
2001-ben volt egy laporoscopiám, ahol összenövéseket állapítottak, meg, tehát voltak jelek, amikből arra következtethettünk, hogy nem lesz ez ilyen egyszerű. Aztán amikor már egy ideje nem jött össze a baba, akkor az orvosom elküldött egy HSG-re, majd ezt követte egy ismételt laporoscopia + hysteroscopia.

Idén szeptember elején aztán átjárhatatlannak és menthetetlennek ítélték mindkét petevezetőm. A párom is volt vizsgálaton, nála minden rendben. Az orvosom (aki a Szent Istvánban dolgozik egyébként) azt javasolta, hogy forduljunk a Kaáli Intézethez. Kaptunk kontaktot, ajánlást, stb., de az orvos elérhetetlen volt és az időpont, amit az első személyes egyeztetésre kaptunk, december 5 lett volna.

Így kerültünk végül a Sote I.-re. Murber doktorhoz. Hétvégén fogom elkezdeni az ovulációs tesztet, bízom benne, hogy a tesztcsík egyszer csak reagálni fog :)

Honey

Szia mhoney,

Üdvözlet! Itt nyugodtan informálódhatsz :-)

Most kezdték el a kivizsgálásokat nálatok? Mióta próbálkoztok?

salsera: az nem lehet, hogy oka van a késésnek :-) ?

Közben a férjem felhívta a dokiját, aki jövő hét vége felé leszámolja a katonákat :-) Remélem minden rendben lesz és akkor mi is megnyugszunk majd!
mhoney
Budapest VIII. kerület

Csajszik!

Kezdek félni, hogy mit mondanak kedden, de majd meglátjuk.
Holnapra talán minden kész! :D :D :D
kamilla04

Kamilla,
kedden?Kedden mentek megbeszélésre a profhoz?
Én is kedden megyek Murberhez uh-ra.9-re.Ti?Lehet,hogy találkozunk?

Salsera,
biztos kaptál papírt erről az egészről,azon rajta van,hogy megváltozhat a menstruáció,és egyébként nem számít,hogy megjön-e.Van,aki úgy kezdi a stimut,hogy egyáltalán nem jön meg neki.Ne izgasd magad,csak a véreredmény számít.Mikor kezdted a Gonapeptylt?

Dekatka,
drukkolok,hogy megnyugtató eredményt kapjatok!

Mhoney,
üdv.itt!Szép kis történeted van,jó pár beavatkozáson átestél,nem semmi!Drukkolok,hogy mielőbb sikerüljön a baba!én már 3 éve itt vagyok a klinikán,túl 2 inszemen és 5 lombikon,épp a 6.at kezdem majd a hétan,ha Isten is úgy akarja...annyit mondhatok,hogy itt jó helyen vagy,alaposak,lelkiismeretesek,és a kissé mufurc profot leszámítva nagyon kedvesek.
Vendég

Mmzsó:
Tehát, ha nem jön meg, akkor is elkezdik a stimut, ha a hormonok rendben vannak? És ez nem gáz?

19-én kezdtem a gonat, csütörtökön kell mennem, most vagyok a 30. napon.

Csodállak, hogy még bírod. Semmiféle mellékhatást nem tapasztaltál még a gyógyszerek miatt?
Egyébként tudnak valami okosat mondani az orvosok, hogy miért nem sikerült, vagy csak széttárják a kezüket?
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera,
igen,elkezdik,ha jók hozzá az értékeid,nem számít a vérzés és egyáltalán nem gáz.És ha még nem jók az értékeid,az se gáz,ne aggódj,akkor majd köv.csütörtökön jó lesz!

Tartós mellékhatást nem tapasztaltam legfeljebb egy kis túlérzékenységet a stimuláló szuriktól,a progeszterontól nagyo erős mellfeszülést,ilyesmiket,de ez mind elmúlik.
A 4.után elküldött Murber immunológiai kivizsgálásra (vérvétel) de nem találtak semmit így bizony széttárta a kezét és elmondta,hogy van,akinek a 7.vagy a 8.sikerül csak.Annyi változás lesz,hogy több rövid protokollos próbálkozás után visszatérünk a hosszúra,amilyet te is csinálsz most.Ha az ember gyereket szeretne,muszáj bírni 8)
Vendég

Kedves Fórumozók!

Elnézést, hogy ezzel zavarlak Benneteket, de hátha valakinek pont szüksége van rá...

Eladó 7db Gonapeptyl (lejárati idő 2014 május), és 1 db Choragon (ez bontott doboz, 1 db por és 1 db oldószert tartalmaz, lejárati idő 2013 május) FÉLÁRON. Ezek sajnos igen drága gyógyszerek egyébként.
Tudom kicsit későn szólok, de holnap pont megyek klinikára.

Ha valakit érdekel, nyugodtan írjon a deak.l@freemail.hu címre.

Köszönöm
afonya83
Budapest XVI. kerület

Mmzsó!
Kedden reggel 9-re kell mennünk. Igen. De jóóóóó ha talizunk. :D

Később visszajövök és olvasok, de most megyek aludni.

Kamilla,
kedden?Kedden mentek megbeszélésre a profhoz?
Én is kedden megyek Murberhez uh-ra.9-re.Ti?Lehet,hogy találkozunk?

Salsera,
biztos kaptál papírt erről az egészről,azon rajta van,hogy megváltozhat a menstruáció,és egyébként nem számít,hogy megjön-e.Van,aki úgy kezdi a stimut,hogy egyáltalán nem jön meg neki.Ne izgasd magad,csak a véreredmény számít.Mikor kezdted a Gonapeptylt?

Dekatka,
drukkolok,hogy megnyugtató eredményt kapjatok!

Mhoney,
üdv.itt!Szép kis történeted van,jó pár beavatkozáson átestél,nem semmi!Drukkolok,hogy mielőbb sikerüljön a baba!én már 3 éve itt vagyok a klinikán,túl 2 inszemen és 5 lombikon,épp a 6.at kezdem majd a hétan,ha Isten is úgy akarja...annyit mondhatok,hogy itt jó helyen vagy,alaposak,lelkiismeretesek,és a kissé mufurc profot leszámítva nagyon kedvesek.
kamilla04

Kamilla,
akkor biztos találkozunk!Nekem barna hosszú hajam van,alacsony lányzó vagyok és szoknya lesz rajtam valószínűleg.
Vendég

Mmzsó!

Én magas vagyok, szemüveges és szőkés melír van a hajamban és ott lesz a hülye férjem is. :D :D :D
kamilla04

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?