Új privát üzeneted érkezett!

Oh BEUS KépKépKép
Látom keresztben akcióztunk!!! KépKép
Természetesen nincs ebből probléma, legalább a tábla amit feltettem segít mindenkinek képbe kerülni!
Szóval nekem csak könnyítés ha Te kíséred nyomon az eseményeket.

Lányok,
Beusnak írjátok meg az adataitokat!

Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Beus,

Valahogy nem megy ez a kitöltés tecnikai okokból, (vagy csak én vagyok béna..Kép) Irjuk ide az adatokat vagy küldesz másik Word doksit?
Ja és köszi, hogy megcsinálod!Kép

Katica
katica78

Beus,

Valahogy nem megy ez a kitöltés tecnikai okokból, (vagy csak én vagyok béna..Kép) Irjuk ide az adatokat vagy küldesz másik Word doksit?
Ja és köszi, hogy megcsinálod!Kép

Katica
katica78

Beus Kép

Bár benne van a táblában, de kiírom külön is:

Név: Vanda
Azonosító: Vanda
Életkor: 28 év
Terhességi hét + nap: 12+6
Várható szülési időpont: 2005. július 15.
Hány baba? - 1
Fiú/lány? - ?
Baba neve: Péter / Petra Anna (egyenlőre)
Kórház: Vidék
Korábbi gyermekek: -
Dátum: 2005. január 6.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Beus Kép

Bár benne van a táblában, de kiírom külön is:

Név: Vanda
Azonosító: Vanda
Terhességi hét + nap: 12+6
Várható szülési időpont: 2005. július 15.
Hány baba? - 1
Fiú/lány? - ?
Baba neve: Péter / Petra Anna (egyenlőre)
Kórház: Vidék

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Táblázatszerkesztőknek!

Mennyi baba: 2
A többi stimmel
Ja! Én úgy tudom, hogy Adrienn is júni 4-re van kiírva.

Annamari
18+5

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Táblázatszerkesztőknek!

Mennyi baba: 2
A többi stimmel
Ja! Én úgy tudom, hogy Adrienn is júni 4-re van kiírva.

Annamari
18+5

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Vanda,Beus! Kép

Ügyik vagytok! Nekem speckó jók az adataim. KÖSZI!!!
MMónika!
Köszi a tornatippeket, azt hiszem én az Örs v.teri jógát megnézem. Nem messze lakom.

CsMárti!

Eszter mennyi idős? Kiscsoportban kezdene? Azért kérdem, mert arra gondoltam, hogy muszáj Neki oviba menni?Esetleg ha csak egy évvel később menne? Na ez csak egy halk ötlet. Kép

Judyt!
Tényleg a lényeg, hogy jól vannak a Babák! Gratula hozzájuk! Kép

Anikó47!
Köszi, nem is tudom már, hogy merjek-e cangázni, amilyen szerencsés vagyok... :-S TAlán jobb lesz az a jóga! Kép

Gömbölyű!

Üdv közöttünk! Kép Szépen gyarapodunk, ez annyira jó!
A hátad mögött hazudozókat meg próbált lesz@rni! Tudom nem könnyű, meg nagyon rosszul esnek az ilyenek, de a legfontosabb a Te és BAbád egészsége!!! De a tapló emberekkel kapcsolatban nekem is van elég friss tapaszatlatom....

ezt
Fejeskének is írom!!!

Tegnap a munkahelyemen engem is rendesen felidegesített egy nő. A saját trehánysága miatt engem próbált felelősségre vonni, de nem volt igaza. Itt ordibált, meg káromkodott, mint egy kocsis (de ezt már megszoktuk tőle, tök nőies...). Persze sz..rul esett, de legyintettem, h. ő már csak ilyen... Erre pár perc múlva megyek egy másik titkárságra, ahol már úgy fogadtak, hogy tudtak mindent..persze abban a verzióban, hogy én mekkora hülye vagyok. Ezért nekemtámadt egy másik titkárnő is (akivel eddig tök jóban voltam).Elmagyaráztam neki a szitut,talán felfogta. De mostmár mindegy. Ezek után, rájuk se bírok nézni. Annyira undorítóak.
Persze jöttem vissza és meséltem a kolléganőimnek, hogy már megint mi volt (mert ez már nem az első hasonló eset, de én birka türelmű vagyok, úgyhogy nem igazán szoktam szólna semmiért), na a főnököm olyan ideges lett, hogy átviharzott /én nem tudtam, hogy odamegy/, az egyik h.p..csát el is kapta, hogy ugyanmár gondolkozzon már. Ha másért nem is, legalább azért, mert tudják, hogy babát várok.
Fúú, de hosszú lettem.. Kép
Szóval itt is béke és nyugalom van, pont nekem való. Kép Teljesen együttérzek Veled! Én mostmár lenyugodtam azt hiszem. Szarok rájuk, sokáig már nem kell itt lennem, valahogy csak kibírom! Szerintem tégy Te is hasonlóan, foglalkozz csak MAgatokkal!

Puszi Mindenkinek!NYUGODT, szép napot kívánok!!!

Viki(14+3)
vikó

Sziasztok!

Vanda,Beus! Kép

Ügyik vagytok! Nekem speckó jók az adataim. KÖSZI!!!
MMónika!
Köszi a tornatippeket, azt hiszem én az Örs v.teri jógát megnézem. Nem messze lakom.

CsMárti!

Eszter mennyi idős? Kiscsoportban kezdene? Azért kérdem, mert arra gondoltam, hogy muszáj Neki oviba menni?Esetleg ha csak egy évvel később menne? Na ez csak egy halk ötlet. Kép

Judyt!
Tényleg a lényeg, hogy jól vannak a Babák! Gratula hozzájuk! Kép

Anikó47!
Köszi, nem is tudom már, hogy merjek-e cangázni, amilyen szerencsés vagyok... :-S TAlán jobb lesz az a jóga! Kép

Gömbölyű!

Üdv közöttünk! Kép Szépen gyarapodunk, ez annyira jó!
A hátad mögött hazudozókat meg próbált lesz@rni! Tudom nem könnyű, meg nagyon rosszul esnek az ilyenek, de a legfontosabb a Te és BAbád egészsége!!! De a tapló emberekkel kapcsolatban nekem is van elég friss tapaszatlatom....

ezt
Fejeskének is írom!!!

Tegnap a munkahelyemen engem is rendesen felidegesített egy nő. A saját trehánysága miatt engem próbált felelősségre vonni, de nem volt igaza. Itt ordibált, meg káromkodott, mint egy kocsis (de ezt már megszoktuk tőle, tök nőies...). Persze sz..rul esett, de legyintettem, h. ő már csak ilyen... Erre pár perc múlva megyek egy másik titkárságra, ahol már úgy fogadtak, hogy tudtak mindent..persze abban a verzióban, hogy én mekkora hülye vagyok. Ezért nekemtámadt egy másik titkárnő is (akivel eddig tök jóban voltam).Elmagyaráztam neki a szitut,talán felfogta. De mostmár mindegy. Ezek után, rájuk se bírok nézni. Annyira undorítóak.
Persze jöttem vissza és meséltem a kolléganőimnek, hogy már megint mi volt (mert ez már nem az első hasonló eset, de én birka türelmű vagyok, úgyhogy nem igazán szoktam szólna semmiért), na a főnököm olyan ideges lett, hogy átviharzott /én nem tudtam, hogy odamegy/, az egyik h.p..csát el is kapta, hogy ugyanmár gondolkozzon már. Ha másért nem is, legalább azért, mert tudják, hogy babát várok.
Fúú, de hosszú lettem.. Kép
Szóval itt is béke és nyugalom van, pont nekem való. Kép Teljesen együttérzek Veled! Én mostmár lenyugodtam azt hiszem. Szarok rájuk, sokáig már nem kell itt lennem, valahogy csak kibírom! Szerintem tégy Te is hasonlóan, foglalkozz csak MAgatokkal!

Puszi Mindenkinek!NYUGODT, szép napot kívánok!!!

Viki(14+3)
vikó

Gömbölyű!
Köszi az együttérzést! Erre a dohányzásra nekem is volna egy-két témám, igaz soha életemben nem dohányoztam. persze az említett kollegina egész terhessége alatt végig szívta, mint a gép- meg azóta is! De ez engem nem is érdekel. el tudom képzelni milyen rosszul esett neked a gyanúsítgatás! az ilyeneket le tudnám köpni! (bocsi a kifejezésért) Mindegy! lényeg, hogy itt pont azok nem kezelnek kismamaként, akiktől ugye az ember esetleg elvárja! De mondom, a többség tök rendes, és tényleg csak jót tudok mondani rájuk.
szia
fejeske

Gömbölyű!
Köszi az együttérzést! Erre a dohányzásra nekem is volna egy-két témám, igaz soha életemben nem dohányoztam. persze az említett kollegina egész terhessége alatt végig szívta, mint a gép- meg azóta is! De ez engem nem is érdekel. el tudom képzelni milyen rosszul esett neked a gyanúsítgatás! az ilyeneket le tudnám köpni! (bocsi a kifejezésért) Mindegy! lényeg, hogy itt pont azok nem kezelnek kismamaként, akiktől ugye az ember esetleg elvárja! De mondom, a többség tök rendes, és tényleg csak jót tudok mondani rájuk.
szia
fejeske

Sziasztok!

Beus,
vmilyen okból kifolyólag kimaradtam a táblázatból, írj be kérlek
Gemini
31 év
13+5 nap
2005. júli 7.
Rebeka/Benjámin
Kútvölgyi

Ma votam Nucha-szűrésen:
Nucha: 1,9 mm
78 mm-es a bébim
24 mm koponyaátmérő
Állítólag minden OK.
Tök édes volt, láthatóan integetett nekünk. Még el is bőgtem magam.
Kicsit nyomulnom kellett az orvosnál, hogy utaljon már néhány szóban a bébi nemére, mire megjegyezte: "úgy tűnik, nincsenek herezacskói". :-) Én meg nagy okosan levonatam a következtetéseket.

Csmárti!
Igen, szívesen venném, ha ajánlanál szülésznőt. Sajnálom, hogy a te dokid akkor nincs, remélem, az enyém lesz. Érdekes, meg sem kérdeztem, hogy mikor megy szabira. Persze lehet, hogy még gőze sincs róla.
Terhestornát megkérdeztem: a Kútvölgyiben hétfőn 17 órakor, és csütörtökön de 11-kor van. Vagy a hétfői, vagy pedig a csütörtöki csoportba lehet feliratkozni. 6 alkalom jár mindenkinek.
És vannak előadások is, egy-egy előadássorozat 5 részből áll. Ha érdekel, elmondom az időpontokat és a témákat.

Vanda!
A bébim feltűnően hasonlít úfó Maszatodhoz. Teljesen olyan a feje, mint a harmadik típusú találkozások szereplőinek... hogy ebből mi lesz?

Üdv
Gem
13+5
gemini

Sziasztok!

Beus,
vmilyen okból kifolyólag kimaradtam a táblázatból, írj be kérlek
Gemini
31 év
13+5 nap
2005. júli 7.
Rebeka/Benjámin
Kútvölgyi

Ma votam Nucha-szűrésen:
Nucha: 1,9 mm
78 mm-es a bébim
24 mm koponyaátmérő
Állítólag minden OK.
Tök édes volt, láthatóan integetett nekünk. Még el is bőgtem magam.
Kicsit nyomulnom kellett az orvosnál, hogy utaljon már néhány szóban a bébi nemére, mire megjegyezte: "úgy tűnik, nincsenek herezacskói". :-) Én meg nagy okosan levonatam a következtetéseket.

Csmárti!
Igen, szívesen venném, ha ajánlanál szülésznőt. Sajnálom, hogy a te dokid akkor nincs, remélem, az enyém lesz. Érdekes, meg sem kérdeztem, hogy mikor megy szabira. Persze lehet, hogy még gőze sincs róla.
Terhestornát megkérdeztem: a Kútvölgyiben hétfőn 17 órakor, és csütörtökön de 11-kor van. Vagy a hétfői, vagy pedig a csütörtöki csoportba lehet feliratkozni. 6 alkalom jár mindenkinek.
És vannak előadások is, egy-egy előadássorozat 5 részből áll. Ha érdekel, elmondom az időpontokat és a témákat.

Vanda!
A bébim feltűnően hasonlít úfó Maszatodhoz. Teljesen olyan a feje, mint a harmadik típusú találkozások szereplőinek... hogy ebből mi lesz?

Üdv
Gem
13+5
gemini

Szia Vanda!

Nagyon szeretnék bekerulni a táblázatba!

Név:Gömbölyű
Azonosító:Gömbölyű
Életkor:22
Terhességi hét+nap:17+6
Várható Szülési időpont:2005.június 10.
Hány baba?:1
Fiú/lány:?
Baba neve:Csenge/Kende
Kórház:Schöpf-Mérei
Korábbi gyermekek:-
Dátum:2005.január 6.

Köszönöm!
gömbölyû

Szia Vanda!

Nagyon szeretnék bekerulni a táblázatba!

Név:Gömbölyű
Azonosító:Gömbölyű
Életkor:22
Terhességi hét+nap:17+6
Várható Szülési időpont:2005.június 10.
Hány baba?:1
Fiú/lány:?
Baba neve:Csenge/Kende
Kórház:Schöpf-Mérei
Korábbi gyermekek:-
Dátum:2005.január 6.

Köszönöm!
gömbölyû

Vanda, Beus!
Tök jó fejek vagytok, hogy így ügyködtök a táblázaton Kép!
A word doksit én sem tudtam kitölteni, de fent minden stimmel, így akkor nem írom le mégegyszer.

MMónika!
Tényleg nem lesz Balogh doki július-augusztusban? Hú, kkor nem szabad sokat késlekednie a babómnak.
Ma megyek épp hozzá, azért rákérdezek, hogy hogy is van ez. Én 10 éve járok hozzá, most 2. babóval, de eddig mindig csak max. 2 hétre ment nyáron szabira.
Egyébként ha a SztImrénél akarsz maradni (amit szerintem jól teszel), akkor kukkants be abba a topikba, ott biztos tudnak Neked ajánlani valakit.

Üdv: Bogárka (15+6)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vanda, Beus!
Tök jó fejek vagytok, hogy így ügyködtök a táblázaton Kép!
A word doksit én sem tudtam kitölteni, de fent minden stimmel, így akkor nem írom le mégegyszer.

MMónika!
Tényleg nem lesz Balogh doki július-augusztusban? Hú, kkor nem szabad sokat késlekednie a babómnak.
Ma megyek épp hozzá, azért rákérdezek, hogy hogy is van ez. Én 10 éve járok hozzá, most 2. babóval, de eddig mindig csak max. 2 hétre ment nyáron szabira.
Egyébként ha a SztImrénél akarsz maradni (amit szerintem jól teszel), akkor kukkants be abba a topikba, ott biztos tudnak Neked ajánlani valakit.

Üdv: Bogárka (15+6)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lányok,
BEUS VEZETI A TÁBLÁZATOT!
Én csak segítségül megadtam az -elvileg- mai paramétereket. Neki címezzétek az adatokat légyszi. Köszi!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Lányok,
BEUS VEZETI A TÁBLÁZATOT!
Én csak segítségül megadtam az -elvileg- mai paramétereket. Neki címezzétek az adatokat légyszi. Köszi!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Gemini Kép
Ki tudja KépKépKép talán elvittek az ufók egy éjszakára és én jajj semmire nem emlékszem... KépKépKépKép

Vanda

Kép
vanda

Gemini Kép
Ki tudja KépKépKép talán elvittek az ufók egy éjszakára és én jajj semmire nem emlékszem... KépKépKépKép

Vanda

Kép
vanda

Beus,
Én sem bírom kitölteni a doc.-ot, nem tudom miért
az adataim jók a Vanda táblájában!
KösziKép
Timi
splendida

Beus,
Én sem bírom kitölteni a doc.-ot, nem tudom miért
az adataim jók a Vanda táblájában!
KösziKép
Timi
splendida

Beus!

Valóban nem lehet írni a dok-ba. Kép Nekem sem megy, de Vanda táblázatában lévő adatok jók Kép

akiren
20+1
akiren

Beus!

Valóban nem lehet írni a dok-ba. Kép Nekem sem megy, de Vanda táblázatában lévő adatok jók Kép

akiren
20+1
akiren

ajjaj nem tudom mi lehet no mindegy Vanda köszönöm így könyebb lesz
akokr marad a régi bevált módszer igyekszem holnapra teljesen frissíteni
Köszi Vanda és köszi mindenkinek Kép
pusza
beus79

ajjaj nem tudom mi lehet no mindegy Vanda köszönöm így könyebb lesz
akokr marad a régi bevált módszer igyekszem holnapra teljesen frissíteni
Köszi Vanda és köszi mindenkinek Kép
pusza
beus79

jaj hát nem is mesélem a jó híreket. még a tavalyi év utolsó előtti napján voltunk Uh-on ahol is kiderült hogy kisfiunk lesz (70%) de láttuk a fütyiét ugyhogy nagyon valószínű. szerencsére minden rendben csak ugy rugdosott nagyon aranyos volt. Kép remélem látjátok majd a képem. ja és azóta az én pici nagy fiamnak hívom mert akkor voltunk 18 hetesek de a dr bácsi azt mondta inkább 19hetes Kép
beus79

jaj hát nem is mesélem a jó híreket. még a tavalyi év utolsó előtti napján voltunk Uh-on ahol is kiderült hogy kisfiunk lesz (70%) de láttuk a fütyiét ugyhogy nagyon valószínű. szerencsére minden rendben csak ugy rugdosott nagyon aranyos volt. Kép remélem látjátok majd a képem. ja és azóta az én pici nagy fiamnak hívom mert akkor voltunk 18 hetesek de a dr bácsi azt mondta inkább 19hetes Kép
beus79

Beus79!

Annyira jó hogy megmutattad a babócád!Nekem is jövő héten lesz a 18 hetes UH ,gondolod meg mondják fiu-e vagy lány?A méreteit a "pici nagy fiadnak" nem irnád le?Én 12 hetesen voltam Uh -on,akkor voltunk 6,26 centisek,lábával együtt kb. 10cm.Kiváncsi vagyok azota mennyit nőnek a bébik.
Puszi(17+6)
gömbölyû

Beus!
Gratula a kis "nagy" fiúcskához.Kép
Köszi előre is a sok munkát a táblázatért.Kép

Adataim:

Név: Judyt
Azonosító: Judyt
Terhességi hét + nap: 14+2
Várható szülési időpont: 2005. július 8.
Hány baba? - 2
Fiú/lány? - ??
Baba neve: ??
Kórház: Nyíregyháza

Judyt
14+2

Judyt
KépKép
judyt

hát pontosan nem tom a méreteket mert a dokibácsi adott egy papírt amit nem értek de olyan 18-20cm volt akkor asszem.
Köszi az adatokat jegyzem őket
beus79

Beus Kép

Név: Adrienn
Azonosító: Drika
Életkor: 24 év
Terhességi hét + nap: 15+5
Várható szülési időpont: 2005. június 25.
Hány baba? - 1
Fiú/lány? - ?
Baba neve: András / Anita
Kórház: Vidék (B.A.Z. Megyei Kórház)
drika

Sziasztok Lányok!

Itt aztán volt forgalom! Csak kihúzom a lábam itthonról, és beindul a partyKép!
Különben pont a munkahelyemen jártam Eszterrel, és ismét meg kellett állapítanom, h. nagyon klassz hely! Ezt most komolyan írom. Gondoltam induláskor, h. csak beszaladunk, leadjuk a tp-es papírt, aztán irány haza. Képzeljétek, 4 órás látogatás lett belőle! Mindenki megállított, kérdezgetett, gratuláltak. Futótűzként terjedt, h. bent vagyunk, így aztán a Gazdaságitól, a konyhán, könyvtáron, Titkárságon, tanárikon át, mindenhová el kellett mennünk. Remek főnökeim és kollégáim vannak, amiért nagyon hálás vagyok Istennek! Eszter beült a 3. osztályba matekozniKép, 15 perc után már én rángattam ki onnan, h. tudjanak dolgozni.Kép Persze mindenki nagyon élvezte. Ja, akik még nem tudják, egy református gimnázium és általános iskolában dolgozom. Miután megérkeztünk haza, és elolvastam a leveleket -hülye kollégákról, főnökökrőlKép-, csak azt tudtam mondani: "Nagy az Isten állatkertje!"

Fejeske, Gömbölyű!
Én is csak azt tudom javasolni, h. ne foglalkozzatok velük! Röhögjetek rajtuk, de jó nagyot, h. közben sok endorfin termelődjön, ami jót tesz babának, mamának!Kép

Gömbölyű!
Isten hozott! Kérdezz bármit, bármikor, segítünk, ha tudunk! Képzeld, amikor Eszterünk született, édesanyám azt mondta, h. mindenkitől kérdezzek szülésről, szoptatásról, m. ő nem tud segíteni nekem, ui. én császárral születtem -Eszter hüvelyi úton-, és nem szoptam egy grammot sem, m. nem szoptathatott a szívproblémái miatt. Eszterke 10 hónapot szopizott! KépKépKép A férjem édesanyja azért mesélt néhány dolgot, de nem úgy történtek az események.Kép Az én véleményem az, h. a szülésre jól fel lehet készülni könyvekből, tanfolyamokon, annyira, h. nem érhet meglepetés. Normál, hüvelyi szülésről beszélek!!! Nekem pl-ul sokkal több gondot okozott a szoptatás! Két hét után majdnem feladtam. Mert azt senki nem mondta/gondolta, h. az egyik mellemben kevés tej van, ezért etetés után fél órával azért sír Eszter, mert éhes, és nem azért mert hasfájós! Így nekem mindig két ciciből kellett szoptatnom, és akkor nyugodtam meg igazán, amikor a digitális(!) mérlegen láttam, h. mennyit evett. Más kismamák nem mérték a babát, de ők úgy voltak nyugodtak. Mérleg-ügyben javaslom: ki kell próbálni mindkét helyzetet (van/nincs mérleg), és ami neked a megnyugtatóbb, azt választani. Bocs, ha kicsit hosszú voltam!Kép Ma már jókat nevetünk azon, ami volt, de akkor katasztrófának éltem meg. Ebből is látszik, h. a legjobb mester a GYAKORLAT.

Inez!
Szorítunk! Meg ne próbálj lázas lenni!!!Kép

Viki!
Eszterke jún-ban tölti be a 3. életévét. Pont ma mondta az egyik kolléganőm, h. csak 4 évesen adjam oviba. Nem olyan rossz ötlet, amit írtál, köszi!Kép

Gemini!
Én két szülésznővel találkoztam az első szülésemnél (délutános és éjszakás), mindkettővel tökéletesen meg voltam elégedve. Aranyosak, kedvesek, segítőkészek voltak, és jó szakemberek! Remélem, h. neked is ez lesz a tapasztalatod, ha vmelyiket választod!
Várnainé Gabi
Zacherné Erika
Azért kérdezz meg másokat is, és beszéld meg az orvosoddal is, h. ő tud-e ezekkel a hölgyekkel együtt dolgozni! Ez is fontos!
Te mész tornázni? A mi Pocibabánk még nagyon fiatal a tiétekhez képest, ezért én később is ráérek menni. Az előadásokat ismerem az előző körből, de biztos most is elmegyünk Apával! Nagyon köszi az infókat!!! Cupp-cupp érteKép

Beus!
Köszi a fáradozást! Az én adataim jók a Vanda-féle táblázatban, max. a hetek változhatnak, de majd csak uh. után derül ki. Írok, ha pontosabbat tudok!

Márti
csmarti

Csmarti!

aranyos vagy, köszi. igyekszem, bár görcsölget a vesém.
inez

Sziasztok!
Judyt!
Köszi a drukott holnap teszek fel képeket!
Beus!
Szeretnék bekerülni a táblázatba
Név:Rita
Azonosító:Rita77
Életkor:27 év
Terhességi hét+nap:14+1
Várható Szülési Időpont:Júl.7.
Hány baba:1
Fiú,Lány:?
Baba neve:Lili,Bence?
Kórház:Újpesti Szülőotthon
Korábbi gyerekek:Dávid(7 év),Dominik(4év)
Dátum:2005.01.06.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!

rita77

Nem lehet kellemes! Ismerem, mert nekem meg vesekövem volt korábbanKép És Eszter nekem is ráült a jobb vesevezetékemreKép Kitartást!
Márti
csmarti

Csmarti!

És meddig volt rajta, végig?
inez

Inez,
Nekem vagy 5x volt vesekövem eddig.. Mar nem ijednek meg annyira tole, de igy babasan nem lehet jo. En is felek egyebkent mert a sok kalciumbevitel csak noveli akovem eselyet (Ca-oxalat koveim voltak). Ha nem lehet sok sort sok kaveval inni, hat akkor jo sok tea!! Van egy jo gyogyszer a rowatinex, de nem tudom hogy most lehet-e szedni, majd a dokik kioktatnak!! Kitartats, talan nem lesz ko belole!
szurkolok,
Timi
(17+1)
splendida

Nekem kb. 1-2 hétig okozott ez problémát, aztán elmúlt.
Márti
csmarti

Csmarti!

Köszi a biztatást,jó hogy Te már tapasztalt anyuka vagy.
Jó hogy ilyen kitartó voltál szoptatásügyben,rengetek olyan dolgot olvasok,hogy szinte küzdeni kell,hogy a bébi szopjon.Kicsit félek és nem értem miert van ez,ha a kisbabáknak elvileg van szopóreflexük.(?)

Ha kicsit kisebb a hasam 18 hetesen(bár eskuszom az utóbbi napokban mintha megindult volna a növekedés)szerinted mikor fog ugy igazán láthatóvá válni?Már ugy szeretném!Annyira azért nem kicsi ám,de ha felveszek egy pulcsit akkor már annyira nem látványos,csk olyan valami van ott jellegű.
Na ezt jól elmagyaráztam.
Puszi
gömbölyû

Szia Gömbölyű!

Vanda!
Nekem is fentről gömbölyödik már a koraterhesség óta, bár gyanítom, hogy akkor még csak fel voltam fúlyodva.Kép A párom szerint helyes, de néha haspóknak érzem magam.Kép

Fejeske!
Biztos rossz, hogy együtt kell velük dolgoznod, de szerintem tojd le őket!
Ha elfogadsz minket, akkor mi itt vagyunk neked.
Ha nem túl megterhelő leírnád, hogy hogy vagy, és hogy mi történt veled az utóbbi időben? Hidd el, hogy minket érdekel.KépKépKép
Ők még ilyen helyes kis mosolygósokat sem tudnak!

Kép
Kép
pipocska

Gömbölyű!
Köszönöm a megtisztelő "tapasztalt" jelzőt, de én azt inkább meghagynám a 2, 3, 4 gyermekes anyukáknak KépKépKép!
Szopóreflexük van, de Eszternek nem volt helyes a technikája és ráadásul még lassú is volt. Kb. a 3. hónaptól szopizott úgy, ahogy kellett volna már az elején is. Nos, ilyenre is lehet számítani, de minden baba más, ezt ne felejtsd el!
Hogy mikor lesz nagyobb a hasad, az leginkább az alkatodtól függ. Az utolsó két hónapban már biztos látszódni fog rajtad, h. áldott állapotban vagyKép
Nekem a 7. hónaptól kezdett igazán kiemelkedni a pocakom, addig aki nem ismert, nem tudta, h. babát várok. Gondolom, a 2-kal hamarabb egyértelműbb lesz!Kép

Márti
csmarti

Sziasztok!

BeusKép

En atkuldtem emailben az adatokat,de szerintem hianyosan,ugyhogy leirom ide is:

Név: Kriszta
Azonosító: Bkriszta
Életkor: 24 év
Terhességi hét + nap: 22+0
Várható szülési időpont: 2005.majus 12.
Hány baba? - 1
Fiú/lány? - eddig ugy nez ki,hogy kisfiu
Baba neve:Akos,ha megis lany lenne: Anna
Kórház: Szent Imre Korhaz

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

találtam direkt kismamajógát, a Paulay Ede utcában. én szombaton szeretnék menni, mert akkor tudok..
az első alkalom 1000 Ft, további alkalmanként 1400 Ft, négy alkalmas bérlet 4800.-, ami hat hétig érvényes. Szúrja Jógaközpont, ez a hely neve. Én kipróbálom (bár csak jövő szombatra tervezem), velem tart valaki?

én is szeretnék bekerülni a táblázatba!

Azonosító: vikka
Életkor: 30 év
Terhességi hét + nap: 17+4
Várható szülési időpont: 2005. június 7.
Hány baba? - 1
Fiú/lány? - ?
Baba neve: Miksa / ?
Kórház: nem tudom

ma nem annyira mozgékony a babukám, remélem majd otthon felélénkül Kép

nagyon jó, hogy ilyen sokan vagyunk!
puszi mindenkinek

KépKép
vikka

Vikka,
ez melyik kerületben van?
beus79

És mikor kezdődik szombaton??
wica

szia Rita77,

Látom Újpesten fogsz szülni arra felé laktok? Mi Fóton lakunk

Beus
beus79

Szia Beus!
Igen Újpesten lakunk az Árpád üzletháznál,az első két kisfam a Nyirőbe szültem de most itt találtam jó dokit!!!
Te hol fogsz szülni?
Judyt!
Akkor én valamit nagyon érdekesen számolok én júl.7-re vagyok kiírva
akkor én most ugye14+2 vagyok?

rita77

RIta,

én a Rókusba mert először úgy volt, hogy a MÁV-ba de a dokim át ment és tök jó fej és megyek utánna.
beus79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?