Sziasztok,
Tüni, Leszter,
mennek a drukkok tovabbar is!
Tüni, nalam is igy kezdodott, faradt voltam meg lehangolt, aztan 2 napon belul lett is egy Nandink.
Myssnia,
Jobbulast Szilinek! A korhazas sztori nagyon durva! (Sajnos, mi az osszel a Janos Korhazat probaltuk ki, az se volt jobb.
)
Krupp az kinoheto, legalabbis en kinottem!
Velem is ejszakankent rohantak az orvoshoz anyuek pledbe csavarva....anyu szerint mindig antibiotikumot kaptam, az rendbe tett.
Szilinek esetleg a ropi nem segitene? NAlunk ZSombi hanyasa es/vagy nemevese soran az a gyogykaja.
Tündér,
a kruppot nem lehet összekeverni massal, olyan kutyaugatasszeru kohoges. A gyerek is rosszul erzi magat tole, en legalabbis mindig rosszul voltam.
(Bar nagyobb koromban inkabb viccesnek tartottam a kohogesem hangjat...
)
Sofka,
ha mar tudsz meselni, akkor elmeseled, hogy mi volt?
Elli
nekem van egy konyvem, Mikrohullamu fozes a cime, a dr. Oetker sorozatbol. En csak par dolgot probaltam benne fozni, valami sargarepas csirket meg tejberizst. HA erdekel, megnezem pontosabban a konyvben levo recepteket.
Beu,
jobbulast Lőrincnek is!
Nelli,
2x voltunk mi is olyan pisivizsgalaton, ZSombinal a folyamatos itatas segitett, NAndinal meg a szopi. Az asszisztens szerint hideg vizes borogatast kell tenni az agyekukra, az is pisicsalogato.
Drukk, hogy ne legyen semmi!
Anyasag:
en ma napok ota depizek es idonkent bogok, amiota az a szornyuseg tortent ott Azsiaban. A TV-ben mutatjak az arva gyerekeket, meg az eltunt gyerkek tablojat meg ilyeneket, es tulzottan beleelem magam, es allandoan eszembe jut, hogy megorulnek, ha a Törpikéimmel tortenne valami. Illetve milyen törés is lenne nekik anya vagy apa nelkul felnoni.
NAlunk semmi valtozas, NAndi tobb, mint 6 kilo mar, es bar a hizas uteme lelassult, es meg mindig szokott hanyni, azert maradt meg eleg hurka rajta.
19-en lesz 3 honapos. ZSombi pedig Beres cseppet es vasat is kap, ezert most kicsit jobb az etvagya...ruhaban ma megmertem, ugy 10.5 kilo, es 28-an lesz 2 eves.
Kulonben egyre durcasabb, amikor NAndit szoptatom, de igyekszem vele sokat jatszani, amennyit csak tudok.
Nagypocisoknak kitartast, kispocisoknak meg nyugodt pocaknovesztest!
Elvezzetek ki minden percet, amig bent van, utana ugy se lesz idotok pihizni...
Pussz,
Gombóc