Szép reggelt Jányok!
Nem tudtam jönni pár napig, ne haragudjatok! Mekkora forgalom van a topicban,nem győzöm olvasni a leveleket!
Judyt!
Sajnálom ,hogy csalódtál a tegnapi napban,de szerintem egész jól látszanak a babák!És az a legfontosabb,hogy jól vannak!!!Majd láthatod még őket eleget,ha már kibújtak a pocidból
!
Megnéztem a képeidet,nagyon szép pocid van!
Annácska!
Örülök,hogy a fertőzés elmúlt!Majd írd meg nekünk, hogy mi volt a Családtervezőben!Annamari biztos egy tündér,bár Ti is,ha megkapott mindent amire csak vágyott!
Drukkolok Neked!
Babus!
Megnéztem a képeket,hogy Te ilyen nagy pocakkal is milyen csinos vagy!Csak pocakra híztál, gratulálok!!
Stella!
Nagyon sajnálom,hogy cisztád van, de ahogy Doris is mondta, van amelyik magától felszívódik, bízzunk benne,hogy Neked is ilyen van!Tudom,hogy nem vigasztal,de nekem az arcüregemben van egy cisztám már körülbelül 10 éve és csak egy komplikált műtéttel tudják eltávolítani,szigorúan 25 éves kor után.De én nem merek belevágni...!
Vali!
Jobban vagy? Mitől fáj a pocid?
Tündi!
Ma lesz meg a vérvétel eredménye ugye? Nagyon drukkolok,hogy minden érték nagyon jó legyen!
Jófi!
Igazad van!Télen legyen hideg, hogy mehessünk korizni és szánkózni, tavasszal pedig már legyen szép idő, hogy Babus sokat vihesse Kristófot a friss levegőre
!Bár, lehet, hogy Ő értük van most melegebb,nehogy Babus megint elessen, ezért nincs fagy!
Kinga