Kedves Fórumozók!
Tudom, hogy most nagy izgalommal várjátok a következő kezelést és annak sikerességét. Emlékszem, amikor rátaláltam erre a fórumra, az elejétől fogva végigolvastam. Hát gondolhatjátok elég sok időt vett igénybe. Mára elmondhatom, hogy a klinikának köszönhetően két pocaklakóm van
(kisfiú-kislány).
Ami miatt írok, hogy féláron eladnám lombikból megmaradt gyógyszereimet:
- 6 db Gonapeptyl (hacsak néhány db-ra van szükség, akkor azt is meg tudjuk beszélni). Lejárati idő 2014.05.
- Choragon (1 db por és 1 db oldószer). Nekem kettőt kellett felhasználni a 3db-os kiszerelésből. Lejárati idő: 2013. május
- Menopur (3 db por és 6 db oldószer). A végén sokszor csak 1-1 db hiányzik, bosszantó, ha emiatt kell megvenni egy egész csomagot. Lejárati idő: 2014. június
- 6 db Klion hüvelytabletta: Lejárati idő: 2016. november
- Bromocriptin (teljes bontatlan doboz) Lejárati idő: 2014 május
- Utrogestan: ebből ipari mennyiség kell (a dobozt megbontottam, összesen 25 db van a 30 db-ból. Lejárati idő 2013. június
- fertőtlenítő spary szuri beadása előtt
A blokkot elraktam, így abból tudunk kalkulálni. Egyéb kérdésben is szívesen állok rendelkezésre. Murber dokit választottam a szülésre, a héten valószínűleg mennem is kell a klinikára, így akkor tudnám vinni a gyógyszereket, ha valakit érdekel. Egyéb esetben a piros metro vonalát favorizálom.
mail:
deak.l@freemail.hu
Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok, miharabbi babásodást!!!!