Új privát üzeneted érkezett!

Dekatka!

Durva amit írtál.
Küldök egy nyugi simit jó?

Én is gondolkoztam ezen, hogy ha ide kerülök hogy fogom ezt megoldani de még nem találtam ki.

De ha a Sote ra járunk akkor miért nem adják be ott?
Pont azért megyünk oda, hogy ott mindenben a segítségünkre legyenek. Vagy rosszul gondolom?
Mi az az SFR? Nekem még vannak itt rébuszok. :D
kamilla04

kamilla04:
köszi a simit :-) máris jobb, hogy valaki megért :-)

Nekem Vácról sok lenne feljárni még egy injekcióért is, de aki budapesti, az simán mehet szerintem!

SFR=sürgősségi (gondoltam, hogy ott nem akasztja meg a rendszert egy injekció)

Remélem ti már nem juttok el az injekciózáshoz! Spontán megoldjátok addig! :-))))) Szorítok!

Szép napot mindenkinek!
dekatka82
Vácrátót

sziasztok!

Én múlt pénteken borultam ki hasonló okokból.
SOTE-s másfél, összesen 3 év van eddig mögöttünk, de még nem edződtem meg teljesen.

A lombik előtti rutinköröket futottam ismét végig (EKG, mellkasröntgen, labor, ...), és a laborvizsgálatot nem csinálták meg Gyömrőn, mert "még kell 1 papír"a beutalón kívül a háziorvostól az ellenanyag-szűréshez.

Helyettes háziorvos, várakozás, bekerülés.
- Terhes?
- Nem. Lombikkezelés.

Hát ő ilyet nem tölthet ki. Ezt a SOTÉn kellene. A vizsgálatot is. Lehet, hogy fizetnem kell érte. Meg gondoljak bele, ha vérátömlesztés kell, akkor ottani vizsgálat nélkül úgysem kaphatok. És mire megcsinálják, el is vérezhetek.

Szuper. Közben nyaggatom, hogy csak töltse ki azt a papírt.

Aztán a mellkasröntgenbe is belekötött, hogy azt is a SOTÉn kellett volna. (mert ha épp tüdőgyulladásom lesz, mit kezdek a több hónapos röntgenemmel)

Bent igyekeztem higgadt maradni, de mikor kijöttem elbőgtem magam a tehetetlen dühtől. Hogy nem érti, hogy ez a legkisebb szelete, egy nyamvadt papír, és némi rutinvizsgálat, aminek nem szabadna problémát okoznia, és ebből is sikerül paráztatást, lehúzást, stresszt és pitizést alkotnia.

Aztán sok-sok nagy levegő, és tisztáztam magamban, hogy az egész nem erről szól. Hanem a végéről, ahol egy gyerkőc vár majd (nagyon remélem), és később nem fog érdekelni, hogy jutottunk el eddig, csak hogy megérte.

Amúgy a Choragont múltkor egy barátnőm adta be (youtube oktató videó segítségével), most meg kaptam a háziorvostól egy "beutalót", amivel elballagok majd a sürgősségire.
zsuzsanna83

SZiasztok!

Látom, mindenki "beindult" és folytatja az utat! REmélem mindenki sikerrel jár! Velem nem történt sok minden, én már nem fogok a SOTE-ra járni, a gyorsabb utat választottam, azért figyelem az itt történteket. Nekem a Kaáliba a doki most a vetélésemre mozdult rá (nem nagyon csodálkozott a spontán terhességen, pedig nuku peteérés, kétoldali elzáródás volt a státuszom) Még több vizsgálat kell a vetélés miatt és talán a köv. ciklusban, ha jó az FSH-m, akkor inszemmel próbálkozik mégiscsak. Viszont az jó hír, hogy tavaly nov. óta most először az ovu teszt csíkot mutatott. Persze ez még nem jelenti azt, hogy jó minőségű is és talán meg is reped. Viszont arra rákérdeztem, hogy vetélés után tényleg könnyebben összejön-e megint és igent mondott. Hát reménykedek. Csak hát a korom, hogy legyen peteérésem még....:!!! Ja és megint nem tudtam FSH-t nézetni, mert idén már harmadszorra (március-április után) ismét a hosszú ünnep előtti utolsó munkanap jött meg:-( el vagyok átkozva, mintha a sors nem akarná!

Dekatka! én is váci vagyok, nekem anno az SFR-en szó nélkül beadták, vittem a papírt, amit Murber adott, de aztán könnyen beadtam magamnak is. Mondjuk én először a házi orvosnál voltam, ott a nővérke adta be és Ő mutatta meg. Utánna mentem a sürgősségire, aztán gondoltam mégiscsak én intézem, mert ugye nem pitizek senkinek sem. Sztem próbáld meg. Vácon merre laksz?
Dondon! vigyázz magadra és a picikre! szorítok!
Hajrá mindenki!
seprusbanya
Vác

zsuzsanna83:
hát kitartás neked is, meg mindenkinek, mert néha tényleg nagyon nem könnyű!
A lombik előtt ennyi vizsgálat van??? Atyavilág!
Az orvosok egyébként miért viselkednek úgy, mintha az ő zsebükből vennél ki pénzt, amikor ilyesmit kérsz?

seprusbanya:
Vácon a rendőrség mellett lakom. Ti merre?
Azon gondolkozom, hogy van egy nővérke ismerősöm, aki váci, csak éppen gyesen van. Lehet, hogy őt fogom megkérni!
De lehet, hogy ez volt az utolsó injekció?? :-))))) Mert a remény él!

Esetleg tudnál írni pár szót privátban a Kaáliról? Van egy bartánőm, aki 40 éves és második baba miatt most jelentkeztek a SOTE-n. Aggódik, hogy sokáig fog tartani, de a Kaáliban pedig az árakról nincsen infója. Tudnál ebben segíteni?
dekatka82
Vácrátót

Dekatka! irtam privit, de lehet hogy nem ment át, majd jelezz! És persze, hogy nem kell több injekció!!!!

zsuzsanna83:
hát kitartás neked is, meg mindenkinek, mert néha tényleg nagyon nem könnyű!
A lombik előtt ennyi vizsgálat van??? Atyavilág!
Az orvosok egyébként miért viselkednek úgy, mintha az ő zsebükből vennél ki pénzt, amikor ilyesmit kérsz?

seprusbanya:
Vácon a rendőrség mellett lakom. Ti merre?
Azon gondolkozom, hogy van egy nővérke ismerősöm, aki váci, csak éppen gyesen van. Lehet, hogy őt fogom megkérni!
De lehet, hogy ez volt az utolsó injekció?? :-))))) Mert a remény él!

Esetleg tudnál írni pár szót privátban a Kaáliról? Van egy bartánőm, aki 40 éves és második baba miatt most jelentkeztek a SOTE-n. Aggódik, hogy sokáig fog tartani, de a Kaáliban pedig az árakról nincsen infója. Tudnál ebben segíteni?
seprusbanya
Vác

seprusbanya:
persze, hogy nem jött át ! :lol: A technika ördöge! nekem az előbb egy hozzászólásom tűnt el!
dekatka82
Vácrátót

Csajszik!
Kezdek parázni ettől az egésztől.
Út az ismeretlenbe.....

Jah 18-ra megyünk magánba az Uram vizsgálatára. :D
Nem olcsó, de legalább nem okt vége.
kamilla04

Kocos,
szívesen válaszolok bármikor,ne kérj bocsánatot!
De én úgy emlékszem,hogy egyre írta fel nekem,úgy,hogy 4 doboz volt a recepten.
Mindenképp szólj majd,ha máshogy kell neked (remélem,értő fülekre találsz,nem akarok rosszindulatú lenni de néha nem könnyű a Proffal az élet).

Szia Mmzsó,
köszönöm csak már tényleg annyit kérdeztem... :oops:
Megpróbálom a Prof-nak megmagyarázni a helyzetet, hátha megérti és türelmes lesz. :)

Ma a biztonság kedvéért újra elmentem a tüdőszűrő állomásra és elkértem a papírom, de ez csak egy igazolás, hogy 2011.09.19-én voltam tüdőszűrésen ez elegendő lesz?
A tájékoztatón amit kaptam még az elején ott az szerepel, hogy mellkasröntgen, de ha volt egy éven belül, akkor elegendő a tüdőszűrés során kapott lelet. Félek, hogy e-miatt ugrik az e-havi lombik, mert nem elég az igazolás. :?
Szokás szerint, megint későn ébredtem fel... holnap megyek az altatóorvoshoz!
EKG-m rendben van.
kocos888
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Most értem haza (koncert).
Jó sokat írtatok!

Edina,
én csütörtökre várom a mensit jövő héten,ha így lesz,pénteken megyek.Hátha találkozunk!

Dekatka,
hű ezeket jól kifogtad!Néha olyan szemetek tudnak lenni.A nővérke ismerős nem rossz ötlet,de ne legyen már rá szükség!A Choragont csak szakember adhatja be,mert izomba kell,én nem is merném barátnővel beadatni és én se merném senkinek beadni.
A pocakba bőr alá az más.Én is azt hittem,nem fogom tudni,de sikerült.Meg mikor anyukámnak térdműtétje volt,Clexant kellett szúrni a 10 napig trombózis megelőzésére,az is vicces volt.Csak első nap voltam otthon,kérte,hogy tanítsam meg.Sehogy nem bírta megszúrni magát,mindig számolt,hogy 1,2,3...semmi,nagy röhögés.Mondtam,én megszúrom,de holnap már nem leszek,most kéne átesnie a tűzkeresztségen,hát kb.az 5.nekifutásra sikerült.Utána ment neki,mint a karikacsapás.

Zsuzsanna,
veled is jó hülye volt a háziorvos.Tüdőgyulát észrevennéd a tünetekből,erre nem gondolt?Meg a vércsoportot se értem,engem is utalt már be a háziorvos.
De én ezt az altatás előtti labort úgy szoktam,hogy Katiék megírják a beutalót és az egyik lombikos hormonvizsgálat napján a központi laborba megyek és viszek egy csövet az ARO laborjából,megkérem őket,hogy az anesztes vérvételek mellett azt a csövet is töltsék meg,amit aztán visszaviszek az ARO.ra.Így 1 szúrással megvan az aznapi hormon + a szükséges labor.

Seprusbanya,
sok-sok sikert neked is az újabb próbálkozáshoz,mindenekelőtt jó FSH-t.Mennyi szokott lenni?Nekem is ezzel vannak gondjaim sajnos,elég bosszantó.
Úgy tudom,a Kaáliban a lombiknál fél éves várólista van (de tudom,hogy te inszemre mész).

Kamilla,
ne félj,kívülről ijesztőbb.mint mikor már benne vagy...de nem is biztos,hogy szükség lesz bármire nálatok!Férjednek hajrá!Hova mentek?mi a Rusznál voltunk,de állítólag külföldön van már.

Kocos,
próbáld meg átvinni az altatóorvoson,ha nem sikerül,még mindig van majdnem 1 hónapod,hogy röntgenre menj.Amíg nem stimuznak,nyugodtan mehetsz,annakidején én is így voltam az 1.-nél.
Vendég

Mmzsó!

Rieszhez megyünk.
Nem sok esély van arra, hogy ne kelljen ez a procedura. De hónap végére meglátjuk.

Kitartást mindenkinek !

Hajrá, hajrá, hajrá!
kamilla04

Sziasztok!

Most olvastam egy másik fórumba, hogy azért nem csinálják meg a csajszinak a lombikot mert helyhiány van.
Évente 6500 főt támogat a TB és ebben az évben már 15000 várnak. A meddőségi központok meg már elhasználták a keretüket.
Ti tapasztaltatok már ilyet?
kamilla04

Sziasztok!
Meg volt a találkozó az altatóorvossal. Elfogadta gond nélkül a tüdőszűrésen kapott negatív leletet! Megnyugodtam! :lol:
Nagyon szimpatikus doki, és az asszisztens is mellette nagyon kedves volt! Fél órát várni kellett, mert csúszás volt, de nem volt vészes.
Indulás előtti célegyenesben vagyunk! :D
kocos888
Budapest XIII. kerület

Kamilla,
azért írtam az előbb,hogy a Kaáliban pl.várólista van,kb.fél éves,itt nálunk soha nem volt.Nekem soha nem kellett várni és másnak sem.Nyugi!

Kocos,
örülök,hogy jól sikerült a találkozás az altatóorvossal.Nagyon kedvesek mind,én már ugye 5x voltam és 5x is altattak,egy pasi van,akivel kétszer találkoztam,a többi mindig más volt de mindenki nagyon kedves volt.

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szia mmzsó !

Én is jövő csütörtök környékére vártam de ma reggelre meglepett szóval hétfőn telefon és időpont kérés . Remélem minden simán fog menni.Majd jelentkezem, hogy mi volt.
Szép estét mindenkinek .Edina
edina71
Budapest

Edina,
hajrá,gondolom ma vagy legkésőbb holnap mész.Írjál majd!Én még mindig csütörtökre számítok,előbb nemigen szokott jönni,legfeljebb késik picit.
Vendég

Edina!

Helyzet? Telefonáltál? Mit mondtak?
kamilla04

Sziasztok
Ma telefonáltam a klinikára és holnap 9. 30-ra kaptam időpontot . Kicsit csodálkoztam is , mert délre szoktak hívni de örülök, hogy talán elindul a dolog.
Majd este jelentkezem hogy mi volt.
Sziasztok
Edina
edina71
Budapest

Sziasztok!
Megvettem az ovu tesztet. Már nem DEI-nek hívják de ugyanazt tudja.
Edina, hajrá!!!
kamilla04

Sziasztok!

Minden rendben, holnap kezdhetem magam szúrni.
09.27-én néznek hormonszintet és ha megfelelő, akkor aznap be is adják az első petefészekstimuláló szurit. :)
kocos888
Budapest XIII. kerület

Sziasztok !

Úgy látszik elindultunk mi is az úton ma voltam és a doki mindent rendben talált hál istennek. Ma este kezdem szedni a gyógyszereket, vasárnap reggel szuri és jövő kedd vérvétel ill. ultrahang.
Ha jól számoltam akkor jövő pénteken lesz a harmadik és egyben utolsó inszemem de remélem így, hogy utána két hét szabin leszek sikeresebb lesz mint az előző kettő volt.
Mindenkinek nagy drukk és kitartást kívánok.
mmzsó te mikor méssz ? még mindig péntek?
edina71
Budapest

Kocos,örülök,hogy elindultatok a kezeléssel!Minden rendben volt a receptekkel?Elég volt a pénz,nem ért kellemetlen meglepetés?

Edina,
neked is hajrá ezerrel!
Nekem 2.napon kell menni így a pontos idejét csak előző nap tudom megmondani,amikor megjön,de valószínű ez csütörtök lesz,de ha netán péntek,akkor is pénteken megyek,mert hétfő már a 4.nap lenne,ami késő ehhez a kezeléshez.
Meglátjuk.Bevallom már nagyon izgulok,mert nálam a kezdés erősen kétesélyes az ingadozó fsh-m miatt.
Vendég

Szia Mmzsó!

Igen, nagyon kedves volt a Prof. adott két receptet a gonapeptylről, mindegyiken 4 doboz szerepel és úgy váltom ki a 4 dobozt, ahogy kényelmes, csak minden nap be tudjam adni. :)
A patikában volt csak gondom, nem tudtam fizetni az egészségpénztári kártyámmal, mert nem látta a rendszer, hogy mennyi van a számlámon. Felhívtam itthon az Ep.-t, azt mondták rendszerhiba volt, javítják a hibát. Szerencse, hogy majd csak holnaptól kell szúrnom magam, így holnap is ráér. Remélem már minden rendben lesz. A gonapeptyl már 14800 Ft/doboz :(, köv. gyógyszer a Fostimon lesz, kíváncsi vagyok annak mennyit nőtt az ára. Holnap rákérdezek a patikában.

Mindenkinek sok sikert! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület

Mone,
hány ampulla Choragonod van?Ha mást nem érdekel,engem esetleg érdekelne majd.
Kocos,hm?Neked is szükséged lesz nemsokára 2 ampulla Choragonra a tüszőrepesztéshez.

Egyébként Kocos,azt akartam mondani,ki ne váltsd mindkét receptet mert simán lehet,hogy elég lesz 28 db Gonapeptyl és ha a végén mégsem,akkor adnak 1-2 darabot is,nem kell egész dobozokat megvenni.
Vendég

Mmzsó,
most nézem a recepteket. Choragon 5000 NE van felírva 1 dobozzal (3 db) csak kettő kell majd?
Nem akarok kiváltani 8 dobozzal a Gonapeptylből, csak azért írta fel több receptre, hogy akár kettesével is kiválthassam, de összesen 28 injekció kell csak egyenlőre. :)
Köszi, nem tudtam hogy 1-2 ampullát is adnak ha esetleg kellene majd.
Ma beadtam az első szurit, nagyon féltem, de nem éreztem semmit.
kocos888
Budapest XIII. kerület

Kocos,
gratulálok,ügyes vagy!

A Choragonból 2 ampulla kell,a harmadikat majd szépen eladod,mert sikerülni fog és nem lesz rá szükség! :wink:
Vendég

Sziasztok.

Remélem mindenki szépen halad a kezelésekkel .Nekem vasárnap reggel kell beadnom a pocak szurit és kedden reggel megyek vérvételre ,ultrahangra. Ha jól számoltam akkor jövő pénteken lesz a harmadik és egyben utolsó inszemem. Legalábbis nagyon remélem.
mmzsó voltál dokinál? Remélem mindent rendben talált és elkezdhetitek ti is a lombikot. :)
Kellemes hétvégét mindenkinek.

A kismamáinknak külön simi a pocakra:)
edina71
Budapest

Sziasztok!

Tegnap reggel megjött úgyhogy voltam a klinikán.
Jó lett a hormonérték is és UH-n is rendben talált mindent a doki,de úgy dötött,hosszú protokoll lesz,tehát visszamegyek okt.2-án még egy UH-ra,ha rendben lesz,másnap kezdek én is a Gonapeptyllel.
Nagyon örülök!

Mone,
írd meg priviben,mennyit kérsz a Choragonért,az 1 db Gonapeptyl is érdekel.A Dermestrillel sajnos nem tudok mit kezdeni mert csak 2 fagyasztott embriónk van,remélem,lesz még több is de ez a jövő zenéje!

Kocos,
lehet,hogy találkozunk,amikor te már stimulálódsz,én akkor kezdem a Gonapeptylt.

Sziszi,
hogy vagy?Eltűntél...hogy megy a sport?

Jó hétvégét Mindenkinek!
Vendég

Mmzsó,
így van sikerülni fog elsőre és eladom a felesleges Choragont! :)
Pozitívan gondolok előre!:)

Nagyon örülök, hogy hosszú protokoll lesz Nálad is! Örülnék, ha találkoznánk, szívesen megismernélek!

Ma a leszívás napjáról beszélgettünk a férjemmel.
Hogy zajlik az a nap? A férjnek mikor kell megjelennie?
Szabadságon lesz a kolléganője és elég necces lesz neki 2 hét és pont, arra a 2 hétre fog esni valószínű a műtét. Reggel adja le az anyagot? Nagyon megváratják? Kísérőm lesz, sajnos neki tényleg csak annyi ideje lesz hogy leadja amit le kell és rohan dolgozni.:(
Elmondaná valaki hogy zajlik az a nap?

Köszönöm!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Kocos,

a leszívás nem feltétlenül kora reggel van,ha többen vagytok és nem te vagy az első.De ha jelzed a szülésznőknek,hogy ilyen gondotok van,akkor biztos megoldják,hogy a férjed már reggel bemehessen a "kisszobába".
Alapesetben az a menetrend,hogy a megadott időre megjelentek,a nő megy a műtőbe,miközben leszívják a tüszőit,a férjet is behívják a kisszobába.De ha titeket mondjuk 9-re vagy azután hívnak,biztos segítenek,hogy a férjed már előtte leadja az anyagot és mehessen dolgozni,az a lényeg,hogy valaki legyen veled távozáskor.
Én is szívesen találkoznék veled,erre szerintem van is esély.
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Nekem egyenlőre kínai amit írtok.
Szerdán megyek vérvételre mert nem lett egyértelmű pozítiv az ovu teszt. Mindig halványabb volt a tesztcsík.
Remélem az esküvőre felszívódnak majd a vérvétel nyomai....
kamilla04

Kocos,

a leszívás nem feltétlenül kora reggel van,ha többen vagytok és nem te vagy az első.De ha jelzed a szülésznőknek,hogy ilyen gondotok van,akkor biztos megoldják,hogy a férjed már reggel bemehessen a "kisszobába".
Alapesetben az a menetrend,hogy a megadott időre megjelentek,a nő megy a műtőbe,miközben leszívják a tüszőit,a férjet is behívják a kisszobába.De ha titeket mondjuk 9-re vagy azután hívnak,biztos segítenek,hogy a férjed már előtte leadja az anyagot és mehessen dolgozni,az a lényeg,hogy valaki legyen veled távozáskor.
Én is szívesen találkoznék veled,erre szerintem van is esély.

Mmzsó,
köszönöm szépen!
Jó hír, hogy ennyire rugalmasak! Sejtettem, hogy másnak is lehetnek munkahelyi nehézségei. Mindenre fel vannak készülve. :)

Majd egyeztetünk ki mikor megy és mi lesz az ismertető jel! ;o)
kocos888
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki szépen halad, csak így tovább!!
Zsó, október 2-án minden rendben lesz, aznap van a szülinapom, így csak jó dolgok történhetnek :wink:
Kamilla, az ARO-n olyan szépen veszik a vért, nekem sosem maradt nyoma (bezzeg a mostani terheléses cukorvizsgálatnak 2 hétig meglátszott :() Nagy már a készülődés az esküvőre?

Puszi mindenkinek!
Hajráááá!!
maci80

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki szépen halad, csak így tovább!!
Zsó, október 2-án minden rendben lesz, aznap van a szülinapom, így csak jó dolgok történhetnek :wink:
Kamilla, az ARO-n olyan szépen veszik a vért, nekem sosem maradt nyoma (bezzeg a mostani terheléses cukorvizsgálatnak 2 hétig meglátszott :() Nagy már a készülődés az esküvőre?

Puszi mindenkinek!
Hajráááá!!

Maci!

Igen, már kezdek hisztisedni. A hétvégén lesz a lánybúcsú is, de attól is csak frászt kapok. Nem akarnék semmi extrát. Csak egy jó bulit, de a barátnőim nem így gondolják. :(
Megmondtam, hogy nem kell se póló, se tollas boa, se kitűző se semmi egyéb vacak de nem értenek a szép szóból.

Veled mi újság? Hogy vagy?
kamilla04

Sziasztok!

Szuper, hogy végre beindultunk mindannyian! :-)

Lesz itt boldog karácsony, úgy gondolom! :D

kamilla: kitartás! Az esküvő az a dolog, amit vár az ember, aztán pedig örül, hogy vége a felhajtásnak és újra csak a párjával lehet. :-)

Mi jelenleg várakozó állásponton vagyunk. Vajh' mennyire voltunk ügyesek :oops: ?

09.07 szúrták a Choragont. Azt hiszem mindenféle tesztelgetéssel még várok 09.24-ig. A múltkor is késett, mi meg bambán ültünk a hómezős teszt fölött :-( Remélem most másképp lesz! :-)
dekatka82
Vácrátót

Az a baj, hogy minden miatt túl ideges vagyok.
Holnap megyünk az Urammal......
Kiváncsi vagyok az eredményre..
kamilla04

Kedves Fórumozók!
Tudom, hogy most nagy izgalommal várjátok a következő kezelést és annak sikerességét. Emlékszem, amikor rátaláltam erre a fórumra, az elejétől fogva végigolvastam. Hát gondolhatjátok elég sok időt vett igénybe. Mára elmondhatom, hogy a klinikának köszönhetően két pocaklakóm van :D (kisfiú-kislány).
Ami miatt írok, hogy féláron eladnám lombikból megmaradt gyógyszereimet:
- 6 db Gonapeptyl (hacsak néhány db-ra van szükség, akkor azt is meg tudjuk beszélni). Lejárati idő 2014.05.
- Choragon (1 db por és 1 db oldószer). Nekem kettőt kellett felhasználni a 3db-os kiszerelésből. Lejárati idő: 2013. május
- Menopur (3 db por és 6 db oldószer). A végén sokszor csak 1-1 db hiányzik, bosszantó, ha emiatt kell megvenni egy egész csomagot. Lejárati idő: 2014. június
- 6 db Klion hüvelytabletta: Lejárati idő: 2016. november
- Bromocriptin (teljes bontatlan doboz) Lejárati idő: 2014 május
- Utrogestan: ebből ipari mennyiség kell (a dobozt megbontottam, összesen 25 db van a 30 db-ból. Lejárati idő 2013. június
- fertőtlenítő spary szuri beadása előtt
A blokkot elraktam, így abból tudunk kalkulálni. Egyéb kérdésben is szívesen állok rendelkezésre. Murber dokit választottam a szülésre, a héten valószínűleg mennem is kell a klinikára, így akkor tudnám vinni a gyógyszereket, ha valakit érdekel. Egyéb esetben a piros metro vonalát favorizálom.
mail: deak.l@freemail.hu

Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok, miharabbi babásodást!!!!
afonya83
Budapest XVI. kerület

Elnézést, az előző megjegyzésemhez még annyit fűznék hozzá, hogy ha valaki Gonapeptyl-t vásárol (több darabot), akkor a Bromocriptin-t és Klion tablettát ajádndékba adom. Megnéztem, ezek ára nem vészes, így nem érdemes párszáz forintért bajlódni. Ilyen kategóriába tartoznak a megmaradt fecskendőim is.
afonya83
Budapest XVI. kerület

Afonya,

én még nem tudok semmiben nyilatkozni, de ha lesz infóm jelentkezem újra. Addigra meglátjuk miből tudok választani...
kamilla04

Maci,
hogy vagy?hol is tartasz?

Kamilla,
nagy drukk mára!A klinikára van már időpont a férjednek?
Reméljük,jó híreket kaptok majd mindketten a végén.

Áfonya,
gratulálok az ikrekhez!Csak nem elsőre sikerült?De jó neked!
Majd írok mailt,mert érdekelne a Menopur,a Bromocriptin,az Utrogestan és a spray.
Egyébként ha a végén csak pár ampulla kell,a Mikszáth téren megbontanak dobozt és csak annyit kell megvenni,amennyire szükséged van,szerencsére.
Vendég

Mmzsó,

oda is kell időpont?
Most egyenlőre csak a magánba megyünk.
Holnap meg vérvétel nekem, meg pénteken.
kamilla04

Kedves Társalgók!

Szeretnék segítséget kérni! Valaki meg tudná írni, hogy a DEI OVU LH tesztnek milyen az érzékenysége? (mlU/ml érték) Alig találok valami infót erről a tesztről a neten, a betegtájlkoztatóját sem lelem...

Nagyon köszönöm!
nevra
Budapest VIII. kerület

Nevra,

én ma dobtam ki az utolsót, DEI-t már nem kaptam a patikában INITEX van helyette azt hiszem. Emlékeim szerint talán 35 mmol/ akármi. De mértékegységet nem biztos, hogy jól írtam.
kamilla04

Köszönöm a gyors választ! :)

Nevra,

én ma dobtam ki az utolsót, DEI-t már nem kaptam a patikában INITEX van helyette azt hiszem. Emlékeim szerint talán 35 mmol/ akármi. De mértékegységet nem biztos, hogy jól írtam.
nevra
Budapest VIII. kerület

Kamilla,
igen kérni kell időpontot spermavizsgálatra!Telefonon is lehet.
Sőt,ha már tudod az utolsó vérvétel idejét,utána már csak a konzultáció van vissza,kérhetsz arra is időpontot.(A spermavizsg.kb.1 hét,a vérvételed meg aznap kész van,de ezt Katiék tudják.)
Vendég

Mmzsó!
A mai eredményt vinni kell majd, kérdeztem az Uramtól és képben van.
Hétfőn lesz a 4. vérvételem.
A péntekitől parázom nagyon.
A konzultáció után mennyivel kezdenek valamit velem, velünk?
Jah és köszi! :D
kamilla04

Ma reggeli vérvétel is gyorsan ment.
A péntekiből lehúzták a terhelésest nem tudom, hogy miért.
kamilla04

Kamilla,
valószínű olyan magas volt a prolaktinod,hogy nem érdemes terhelést csinálni,mert amúgy is kiderült számukra,hogy magas.Semmi gond,majd szedsz Bromocriptint,ez legyen a legnagyobb probléma!

Ha mindennel kész vagytok,még elküldhetnek HSG-re,ha azon még nem voltál.De egyébként rögtön bekerültök a gépezetbe és indul a megfelelő kezelés,szóval még az idén kismama lehetsz :wink:
Riesz dr.mondott valamit?
Vendég

Semmi jóval nem kecsegtetett Dr Riesz. :(
kamilla04

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?