Mindenkinek koszonom a szemelyes megszolitasokat,nem is gondoltam,hogy ez ilyen jo erzes lehet,amikor ujkent csoppensz egy regi tarsasagba
Meg azt sem gondoltam,hogy ennyi uj informaciot gyujthetek ezen a forumon,most meg azon veszem eszre magam,hogy mar napok ota az itteni topikokat olvasom a gondosan osszegyujtott szakkonyvek helyett...
Amiben okosabb lettem hala Nektek,hogy nem sietem el a vedonot en sem,mar csak babonabol sem,ma kezdtem a 11-ik hetet,raer meg megtudni...
Hetfon pedig biztos en leszek majd a legoperativabb kismama a Klinikan,a vizsgalatoknal,mert tudom,hogy mire szamitsak.Felek egy kicsit,mert mindig kiajulok a vervetelnel,akarmilyen keveset vesznek,most meg min.3 kemcso,raadasul pont ez az az idoszak,amikor egesz delelott rosszul vagyok
Na de,ez legyen a legkisebb bajom a 9 honap alatt,a legfontosabb most,hogy a 12-ik heti uh-n minden rendben legyen,azok utan,amiket itt napok ota olvasok,elegge meg vagyok ijedve,ha jol ertem mindenfele kulonosebb tunet nelkul is elofordulhat a missed ab
...ettol kb.hanyadik hetig kell felni?
Mindenkinek szep napot,es jo hetveget kivanok,Dorka.