Sziasztok!
Mini a repesztés koronázatlan Királynője!
Annyira gyönyörűek a műveid, de nem is tudok már mit mondani!
Már kérdeztem, szóval milyen repesztőt használsz és ecsettel vagy szivaccsal viszed fel a 2. réteget? Nem akarsz egy kis tanfolyamot tartani?
Timtim!
Beleszerettem a katicás képkeretedbe.
Nagyon jó lett, sőt!
Ánizs!
Hát már megint sárgulnom kellett az irigységtől!!! Fantasztikusak lettek az állatos képeid és a tigrises ugye!
Már sárgulok...
Viszont minden elfogultságomat félretéve az angyalkás tecc a legjobban, nagyon jól eltaláltad a színt!
Anyko!
Megint meg vagy dícsérve! A buborékos keret lett most a kedvencem, én is kipróbálom!!!
Nekem mostanában a száraz festéses (a'la Szilvi
) keretek "jöttek be", bár a fotókon nem adja úgy vissza, amilyen valójában.
Zsuzsimanó!
Nagy GRAT az eladási sikeredhez, csak így tovább
Megkaptad a csomimat?
Stuci!
Szép rendet raktál, és lám már kész is vagy a varrnivalóval!
Nemrég kaptam a szüleimtól egy varrógépet, de a deku miatt még csak a használati útmutatóig jutottam.
Pedig annyi mindent varrnék már, de majd szakítok erre is időt!
Na, jöttem picit mutizni
Ezek még karácsony előtt, alatt és után készültek, mind-mind ajándékba a rokonyoknak.
Innentől kezdődik:
http://gportal.hu/picview.php?prt=34857&gid=151509&index=31 És most jön a lényeg!
Végre összeszedtem minden bátorságomat és ekészítettem első félszalvis képemet.
Íme:
Első félszalvis képem Talán Ágiboszi írta, hogy megrepedt a kerete vasalás közben, így picit alábbhagyott a bátorságom és nem vasalással csináltam, lett is rajta jónéhány ránc, de a férjemnek épp így tetszik!
Ma nagy büszkén fel is raktam a falra és nem telt bele 10 perc sem és a mélybe vetette magát.
El sem tudtam képzelni, mi volt az a nagy puffanás...csak később vettem észre, hogy a képem volt
Most jól elment a kedvem a feles képtől, pedig ajándékba ígértem egy cicásat...
A kérdésem is a félszalvis képmágusoknak szólt volna
..., azért megkérdezem: Vasalásnál mire kell odafigyelni, illetve nekem gőzölös vasalóm van, normál méretű, nem uti(a gőzt ki lehet kapcsolni) és azon a pamut fokozat a max. Nem lesz az nagyon meleg neki? Ja, és ha már ilyen béna voltam, elárulnátok, hogy a feles képet ki milyen gipsz-víz arányban csinálja? És hány akasztót tesz bele? Én, ha jól emlékszem kb. 8 dl vízhez adtam 24 púpozott ek. gipszet(nálam alapadag 1dl vízhez 3 púpozott ek. gipsz) Bár a kép egyáltalán nem tört össze csak jópár helyen megrepedt, az akasztó volt rosszul beletéve, ez az én hibám
Bocs, hogy így kiszomorkodtam magamat nektek...
Köszi!
Pussz
Sztigris