Sziasztok!!
Judyt,én is megnéztem a képeket, hát nem tudom mekkora lesz a végén a pocid,már most jóóókora...
De hát két babának kell is a hely
Nekem is van már pocim, szerintem nagyobb,mint a kisfiammal volt,hamarabb lett hirtelen nagy. Na,meg az elsö tejcsifolt is már megjelent a pizsamámon, ez is jóval késöbb volt Ádámmal.
Csikokról is irok, én nem kentem magam semmivel,mivel már eredetileg is volt némi csikosság a csipömön, egyszer nagyon sokat fogytam egy nyáron. Nem is volt csiko, csak az utolsó két hétben lett kb 1-1 tenyérnyi alól két oldalról. De ezt már nem én, hanem a párom vette észre,én akkor már oda rég nem láttam le
Rita,nekem jó felbontású Uh-gal a 16-ik héten mondták,hogy 60%-ban kisfiú, a 18-ik héten 99 %-ra mondták,és bejött
Megnéztem a kinai horoszkópot, nálunk is kb 60 % a találti arány a családban.Mondjuk engem-párom-kisfiam eltalált, csak a következö körben(testvérek, unokahúg-öccs stb...) voltak hibák. De remélem pocaklakóval is jót mutat, ezek szerint kislány lesz
Mj Móni,nem is irtad, hogy vette a család a karácsonyi bejelentést?? (vagy csak elsiklottam felette??) És többiek, akik még karácsonykor jelentettétek be, hogy ment????
A vásárlásról még annyit, hogy ne essetek abba hibába,hogy kezdö anyukaként minden vackot megvesztek...Én olyan listákat találtam a neten, amitöl a fülem is kettéállt, mindent az utolsó "szögig" megvetetnének...Nekem augusztus elesején született a kisfiam, és július elején kezdtünk vásárolni (akkor jött ki anyukám hozzánk), igaz egy hét alatt meg volt minden, mert már elöre tudtam mit honnan kell beszerezni.
De ha valakinek van sok ideje, el lehet húzni hónapokig, igy anyagilag is lehet könnyebb, na meg terelés is jobban eloszlik
Na, végre kaptam idöpontot Uh-ra, jövö héte kedd...Alig várom már, nagyon kiváncsi vagyok erre a rugómasinára a pocakomban.
Egyszer én is csináltatok képet a pocimról, és majd albumba teszem...
Sziasztok
Barbi
18+4