Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból. Nagyon jó volt, csak rövid (persze, tudom, a szabadságból sosem elég
) Parádfürdőn voltunk, kirándultunk sokat, pihentünk. Voltunk Recsken, Sirokon, Kékesen, az Ilona-vízesésnél (az kicsit fárasztó volt, mert kb 20km-t túráztunk, de megérte, mert gyönyörű volt), hazafelé pedig Egerben töltöttünk egy napot.
Kocos: mi volt a HSG-n? Remélem, minden rendben, és nem volt nagyon rossz a vizsgálat!
Dekatka: örülök, hogy sikerült változtatni a hozzáálláson, és bízom benne, hogy hamarosan meghozza gyümölcsét a pozitív hozzáállás!
Sziszi: gratulálok a fogyáshoz, nagyon ügyes vagy!!!
Kamilla: van már időpontotok az esküvőre? Mekkora lagzit terveztek?
Inek: nagyon édesek az ikrek, gratulálok hozzájuk!!
Sasera: üdv itt! Nekem nincs negatív tapasztalatom a professzorral, velem mindig emberséges volt. Tény, hogy nem egy bőbeszédű, de ha kérdeztem, mindig válaszolt készségesen. És szakmailag szerintem nagyon toppon van! Az embriófagyasztásért nem kell fizetni, ha jól emlékszem, 10évig tárolják őket, és le kell adni egy nyilatkozatot, hogy a 10 év után hogyan járjanak el velük. Nekem 9 embriót fagyasztottak, így második nekifutásra mér nem kellett olyan drasztikus hormonkezelés. 6 embrióból 2 ébredt fel, és az egyik itt növekszik szépen a pocakomba. Két héttel nagyobb az ennyi idős átlag magzatoknál, és eddig makk egészségesnek néz ki. Ha jól tudom, Dondon ikrei is fagyasztott embriók voltak. Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek van annyi embriója.
Kitartás mindenkinek, mindjárt szeptember, szorítok Nektek!!
Üdv
Maci