Sziasztok!
Boldog Ujesztendot kivanok minden topiclakonak, es a hozzatartozok apraja-nagyjanak!
Es boldog szulinapot mindharom keteves fiatalurnak: Lackonak, Marknak es Gergonek!
Tegnap jottunk haza 3 napos szilveszteri bulibol, a Pilisbol. Mivel egesz unnepek alatt rohangasztunk, kero romokban, lepni nem lehet. Persze ma delben beugrottak a barinomek... meg szerencse, hogy sokat laktunk egy koliban, szoval nem egtem nagyot, bekesen fetrengtunk a kaoszban
Ugy tunik, szegeny lanyomat sikerult agyonfarasztanunk az utobbi napokban... az elobb egesz kozelrol megszemleltem az amorf szuszogo kupacot a matracon, de meg se rezzent.
Leszter,
MEGADRUKK hegyek, es amilyen maceras a varakozas, olyan sima szulest kivanok!
Kangi,
bulizos Julcsi nagyon feelinges, jo a vitalkapacitasa
szerpentineket Viola is imadta vadaszni
Klar,
csajszidnak jobbulast!
Beu,
testuletileg jobulast!
Hisztitema egyre inkabb kezd aktualis lenni nalunk is. Szerencsere Violan latom a kezelhetoseg jeleit, sebaj, majd elmulik a dackorszakkal
Figyelemeltereles mellett pl. sokszor bejon, hogy hatat forditok es huvos hangon mondom, hogy "szolj, ha befejezted". El sem akartam hinni, de egy csomoszor befejezi!
Aztan van persze "a" nagy hiszti, amikor belelovallja magat, hat akkor kicsit hagyom, hogy ne legyen mar annyira buli, aztan csak felveszem megnyugtatni, es ha lehiggadt, "komolyan" megbeszelem vele a dolgot (neha annyira nehez nem rohogni kinomban)
Ja es van az a kedves szokasa, hogy ha nem teljesul az akarata, akkorat sikit, hogy mindenki vigyazzba all
ebbol marhara elegem van. Eddig semmi nem hasznalt, most azzal probalkozom, hogy en is sikitok
, mondjuk nyilvanos helyen izgalmas, de sebaj, legalabb tudom, miert neznek hulyenek. Erre dobbenten abbahagyja es jon bujni, sajnos legkozelebb megint csinalja.
Evi,
puszi valoszinulegPannanak
Viola is besokallt mar unnepekkor. Volt is lelkifurim, hogy meg szilveszterezni is vittuk, de hat mivel mi is keszulunk ketteskere, egy darabig nemigen fogunk tudni igy kimozdulni, es nekem mar annyira hianyzott...
A vegen mar azt mondtam, hogy ez a "neveljunk embergyulolot" tanfolyam
mindegy, most sokaig nem viszem sehova, max jatszoterre, csak kiheveri.
Manocs,
nulla adotartozas
Norka,
remelem, Jazi azota laztalan!
Virag,
szegeny Te
jobbulast
es remelem, icurpicurt legkevesbe sem erinti!
Csak jokat!
Kaska