Új privát üzeneted érkezett!

Szia Dekatka,

ez nagyon jó hír! Jó akcióóóóóóóóóóózást! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi ezen vagyunk túl, ma 2 hete, hogy megkaptam a Choragont és akcióóóóóóóóóóóóóóztunk!

Holnap nem kellene megjönnie! Úgyhogy nagyon nagy az izgalom.
sziszi73
 
 


Hajrá Sziszi, Dekatka! Szurkolok, hogy sikerüljön!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Halihó,

Ma megkaptam végre a Choragont.
De, nagyon felháborodtam egy Pest környéki kórházban!
Bementem a sürgősségire (nem volt ott beteg) és odaadtam a papírt, hogy ezt az injekciót ide és ide be kellene adni. A nővér elolvasta és szó szerint a következőt mondta:
Ő nem szokott ilyen injekciót beadni, menjek a nőgyógyászatra.
Megkérdeztem tőle, hogy ugyan neki mit számít, hogy mit ad be?? Ez csak egy injekció. (Ja, rohantam dolgozni)
Itt már majdnem bőgtem, ugyanis a múltkor ugyanitt ellátni is alig akartak (akkor menses görccsel kellett bevinni). És megmondom őszintén: elegem van a kiszolgáltatottságból.
Az egészségügyi rendszer már kezd megviselni.... most, hogy ennyit kell menni.
Szóval rohanás fel az osztályra, ott megvárni a vizit végét és utána beadták.
Az osztály dolgozói viszont tündérek voltak. Aki beadta az is kedvesen elbeszélgetett velem.
Végül jól zárult, de ez a sürgősségi esküszöm csak betegosztályozóként működik.
Szánalmas.... Pffff
dekatka82
Vácrátót
 
 

 
 

Sziszi,
drukkolok nagyon!

Dekatka,
teljesen megértelek,ez fölháborító!Ki kell fogni a jófejeket,ez biztos!mi elég közel lakunk a klinikához,és a szülőszobára szoktunk becsengetni,ott is aranyosak hál'Istennek.
A lényeg,hogy szép estéket és 2 hét múlva ne jöjjön meg!
Vendég
 


Szia Mmzsó!
Július végén fogom megcsináltatni a HSG-t. Pénteken csináltatok egy vvételt, mert az a hölgy aki a klinikán intézte az egész HSG-t a lelkemre kötötte, hogy mindenképpen csináltassak, nehogy gyulladás legyen a szervezetemben. Telkiben nincs előtte semmilyen vizsgálat ez egy kicsit furi, de én mindent úgy csinálok ahogy a klinikán csináltak.

Az biztos, hogy dömping lesz szeptemberben az ARO-n, de remélem baba dömping is! ;o)


Echo,
és te hogy vagy?

Kocos,
megvolt a HSG a Telkiben?Milyen volt?Eredmény?Szeptemberben nagy fórumtalálkozó lesz az ARO-n,ahogy elnézem magunkat...mindenki a szeptembert várja :wink:

Dekatka,
hogy vagy?járogatsz Murberhez?
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia Dekatka,

repednek már a tüszőid?


Mmzsó, Dondon

köszönöm, hogy drukkoltok nekem nagyon jól esik!

Maci,

vigyázz nagyon Magadra és a pici Balázsra! Hála Istennek még nem jött meg, tegnap lett volna esedékes! :D
Remélem követni foglak Titeket és szeptemberben már a saját nőgyógyászomhoz kell járnom, nem pedig a Baross utcába! :D

Dondon,

nagyon örülök a sikerednek! Szívből gratulálok a duplázáshoz! Vigyázz Magadra ill. Magatokra! Pihenj sokat!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszi73 2012.07.11 13:44-kor.
sziszi73
 
 


Sziasztok!
Dondon, szívből gratulálok a duplázáshoz! Nagyon örülök Nektek! Mikorra várható a nagy esemény? Kisfiadnak mondtátok már, hogy laknak a pocakodban? Remélem, a férjed belátta, hogy nem szabad bizalmatlankodni a fagyasztott embriókkal, mert láss csodát, mindkét pici Veletek maradt. Remélem, a mi példáink mindenkiben tartják a reményt. Vigyázz magadra/magatokra és jelentkezz majd, hogy tudjunk Rólad!
Sziszi, remélem, nem jött ma meg :wink:
Dekatka, megértelek, maximálisan igazad van, de most nem szabad idegeskedni, árt a szépen megérett petéidnek! Hajrá, szurkolok, hogy eredményesek legyenek a romantikus esték.
Mi jól vagyunk, Balázs egyre többet mocorog és egyre erősebb. A meleget nehezen viseljük, pedig mindig is imádtam, de ez már sok kicsit. Alig várom már a nyaralást. Ki merre megy nyaralni?
A szeptemberi kezdés nagyon jó lesz, tele lesztek energiával, nyáron egyetek sok-sok zöldséget, gyümölcsöt, készítsétek fel a szervezeteteket a beköltözésre.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi Mindenkinek

Kép
maci80
 
 


Sziasztok Lányok,

sajnos ismét nem jártunk sikerrel a hormonstimulációs kezeléssel immár második alkalommal! :(

Teljesen elvagyunk keseredve! Azon gondolkodunk, hogy feladjuk!
sziszi73
 
 


Sziszi,

Nagyon sajnálom! Annyira bíztam, hogy sikerül!

Nem tudok mint mondani, mert én is úgy érzem, hogyha most nem sikerülne, akkor már nagyon nehéz lenne felállnom...

Nehéz, de fel kell állni, mindig! Olyan nincs, hogy nem sikerül! Sok idő és nagyon nehéz, de lesz eredménye, biztos vagyok benne!

Kitartás!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Sziszi,
sajnálom!Sírd ki magad alaposan aztán hajrá tovább.
Tőlem egyszer megkérdezte valaki a 3.lombik után,hogy érdemes-e ennyit kínlódnom.Azt feleltem,persze,ha nem csinálom,nem lesz gyerekem,ha igen,akkor van rá esély.Most meg a 6.-ra készülünk.


Gondolj arra,hogy szeptemberben megbeszélitek Murberrel a továbbiakat.Addig pihenjetek.

Maci,
a nyaralást én is nagyon várom,Balatonra megyünk majd,de most munka ezerrel.
Vendég
 


Kedves Mindenki,

Most két hétre elköszönök tőletek, mert végre itt a nyári szabadság!!!
Pihenünk majd nagyokat, megyünk látni mindenfélét :-)

És persze közben pozitívan gondolkodunk!

S remélem, hogy két hét múlva már jó hírrel szolgálhatok :-)


Jó nyarat mindenkinek!

Kitartás, sikerülni fog!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Sziasztok Lányok,

sajnos ismét nem jártunk sikerrel a hormonstimulációs kezeléssel immár második alkalommal! :(

Teljesen elvagyunk keseredve! Azon gondolkodunk, hogy feladjuk!

Sziasztok!

Új vagyok, bár tavaly május óta járok én is a SOTE-ra, Murberhez. Azóta csak annyi történt, hogy kiderült először, hogy az egyik oldali pvezetékem el van záródva, majd amikor novemberben lett volna egy inszem, a stimura csak 1 petesejt lett, az is a rossz oldalon, így beavatkozás még egyáltalán nem történt. Decemberben magas lett az FSH értékem, januárban kellett egy HSK-t végeztetnem, ekkor kiderült, hogy mindkét vezetékem el van záródva, csak lombik lehet, de ekkor is magas lett az fsh, majd a következő is rossz lett, így tovább. Március-áprilisban már nem tudtam megnézetni, mert mind a kétszer a hosszú hétvége előtti este jött meg. Ekkor már úgy voltam vele, hogy a sors nem akarja hogy baba legyen. Tehát petefészek kimerülésem van, és teljesen el vagyok záródva. Közben februárban elindítottuk az örökbefogadási mizériát a korom miatt, meg lett a határozat is. Azóta nem történt semmi, illetve még annyi, hogy kértem időpontot a Kaáliba, hogy megkérdezzek még egy ovros véleményét, Ő is hasonlót mondott, hogy lehet hogy lesz még peteérés, lehet hogy nem. Közben április 7-én volt meg utoljára, azóta semmi június végéig. Mivel a ciklusom már majd két éve 18-60 nap között ingadozik, nem gondoltam semmi rosszra, csak arra, hogy tényleg kimerülőben van a petefészkem. Június 27-én "végre"elkezdtem vérezni, de baromira fájt, másképp, mint a mensi görcs. Ez szerda este volt, vérzés minimális. Csütörtök dettó, iszonyú fájdalom, majd pénteken már nem mentm dolgozni, ekkor már rendes mennyiségű vérzés jött. Este azonban szó szerint elöntött, és két óra teketórizás után irány a kórház, ahol azonnal küretet végeztek rajtam. Reggel a doki közölte velem, hogy nincs kizárva, hogy terhesség volt és akkor borul minden...mármint az eddigi orvosi megállapítások. Nos, tegnap lett kész a szövettan eredménye és terhesség volt. Azt mondta a doki, ne keseredjek el, mert ezek szerint működik még a dolog és hogy annyi a vetélés, mint a szülés. Ettől nem nyugodtam meg. Egyrészt örülök, másrészt nagyon ki vagyok, hogy ha nagy nehezen, két év próbálkozás, orvoshoz járás után összejött,akkor miért kellett így lennie, illetve parázok, hogy egyáltalán lesz-e még normális petesejtem a lombikhoz.Most itt tartok, reménykedem. Ja és legfontosabb! én már 40 éves vagyok!!! Azért írtam le mindezt, mert ezek szerint igenis vannak csodák. A beavatkozást végző doki is azt mondta, hogy most szült egy 68-as születésű páciense, ne adjam fel! Nekem eddig minden orvos azt mondta még a lombikra is, hogy ilyen fsh értékekkel kicsi az esély és lám! Sziszi! Te se add fel!! Próbálj meg nem rágörcsölni. Látod én teljesen lemondtam róla, elengedtem a témát, csak az örökbefogira koncentráltam, hogy minél előbb lehessen újszülött babám, mert ugye az is 3-4 év. Mindenkinek sok drukk!
Ja és mikor lehet megint jelentkezni a Murberhoz a szeptemberi kezdéshez? Most már próbálok itt lenni Veletek és mindenkinek szorítok!
seprusbanya
Vác
 
 


Kedves Lányok,
látom megint izzik a fórum. Jó sokan vagyunk. Iszonyú nehéz küzdelem amit folytatunk, de olyan jó, hogy tartjuk egymásban a lelket. Mikor ki szorul rá. Nekem sokat jelent.

Sziszi73: Nagyon sajnálom ami veled történt. Együtt érzek. Azért remélem az elmúlt napokban sikerült kicsit megnyugodnod, s nem adod még fel. Hajrá!

Dekatka: Jó nyaralást! S várjuk majd a jó híreket!

seprusbanya: Üdv a fórumon! Aug.21.-től lehet hívni a SOTE ARO-t időpontért. További kitartás, s remélhetőleg hamarosan beköszönt hozzátok is a gólya!

mmzsó: Példamutató, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz. Annyira szorítok neked! Addig is szép nyarat!

maci80: De jó, hogy ilyen szép a várandósságod. Biztos nagyon cuki kisfiad lesz! Szép nevet választottatok neki.

Én egyenlőre többet parázok, mint amennyit kéne. Állandóan keresem a jeleket, hogy biztos terhes vagyok-e még. Igyekszem fesztelen lenni, s nem arra gondolni , hogy minden rendben van-e odabent, de 2 napja például kisebb a hasam. Vagy csak az izgalomtól kevesebbet eszem? Jó lenne már aug.közepe után lenni. Addigra leszek túl az első trimeszteren. Igaz ugyan, hogy már van egy kisfiam, de mivel nagy családból jövök, annyira szeretném, ha legalább egy testvérkét tudnék ajándékozni neki. Jövő kedden megyek megint ultrahangra. Jó soká van még!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok, kicsit megkésve ugyan, de köszönöm az érdeklődést. Eddig minden a legnagyobb rendben velünk. Lassan a 22. hetet kezdjük, és tegnap megerősítést nyert, hogy kislányunk lesz :D

Maci, gratulálok a kisfiúhoz. Jó egészséget kívánok Nektek!

Dondon, kitartás. Az első 12 hétben én úgy éreztem az idő ólomlábakon jár, de annak is eljön a vége. A sok vizsgálat meg segít, hogy teljen az idő. Aztán hirtelen rohanni kezdenek a hetek, s azt veszed észre, itt a 3. harmad, kellene lassan babaszobával, stb készülődni :wink: Szorítok, hogy minden rendben legyen!

A többiek se adják fel! Előbb vagy utóbb szinte mindenkinek sikerül! Én 38 vagyok. Nekem is csak 2 petesejtem lett, 1 kezdett osztódni. Ő került vissza és mocorog itt bent, úh semmi sem lehetetlen, max az ember nem a legnagyobb, hanem valamivel kisebb (de jellemzően nem 0) eséllyel versenyez. Szurkolok a sikeretekért!!!
echo95
 
 


Echo,
köszi a biztatást,ez most nagyon jólesett a lelkemnek!Szóval 1-ből is lehet kis ficánka!Kislány,jaj,de aranyos lesz! :wink:

Dondon,
szerintem lehetetlen a hasad méretéből bármilyen következtetést levonni,csakis attól lehet kisebb,hogy kevesebbet eszel,nyúzottabb vagy ebben az 1.trimeszterben.De nagyon megértelek,elég 1 rossz élmény és megbolondul az ember az aggódástól.Írjál majd UH után!

Ez tuti,hogy aug.21-től lehet menni?Lesz már orvos?Csak,mert nekem még mindig nem jött meg,ma görcsöltem futás közben,tehát holnap fog.Ha újra ilyen hosszabb fajta lesz a ciklusom,mondjuk 31 napos,akkor 21-én már mehetnék 3.napi vérvételre.Sirály lenne!Honnan tudod,Dondon?

Seprűsbanya,
üdv itt!Nem piskóta a történeted!Mennyi az a magas FSH nálad?Nálam mostanában 11-12 volt,ezzel nem indítottunk kezelést.(a pontos adatra nem emlékszem).Egy dolgot kipróbálhatnál esetleg:a sportot.Heti 3-4 X fél óra kardioedzés (futás,úszás aerobic),segíthet.Én nagyon ráhajtottam legutóbb és nagyon szép ciklusom lett (tünetek alapján ítélve),csak sajnos 1 nappal lemaradtam a kezdésről a nyamvadt konferenciájuk miatt.Murber is biztatott,hogy a sport nagyon jótékony hatású.

Dekatka,
te már biztos nem is olvasol,remélem,jól nyaraltok!És hárman jöttök haza! :wink:

Nekem is kitört a szünet.Férjem még nyomja szegény ezerrel,de augusztusban mi is elvonulunk 2 hétre!
Vendég
 


Fölhívtam a klinikát,aug.21-től csak időpontot lehet kérni,a dokik csak szeptembertől lesznek.Sajna ez nem jött be.Ma megjött egyébként.
Vendég
 


Sziasztok!

Gondolom az első héten tömeg lesz a klinikán! És remélem, hogy mindenki pozitívan jön ki a dokitól!

Még nem voltunk a HIV vérvételen a központi laborban. Ugye oda akkor is lehet menni, ha nem üzemel a meddőségi? és az eredmény mikorra lesz meg? 2 hét? Oda adják az eredményt? mert nekem kellene más ügyből kifolyólag is/munka/
seprusbanya
Vác
 
 


Seprusbanya,

szerintem simán lehet menni a központi laborba,csak legyen beutalód.A szülésznők közül valaki midig van a meddőségin,ők tudnak adni.Eredmény kb.2 hét múlva megy a meddőségire,onnan tudod kikérni,ha máshoz is kell.

Én csak szept.közepe-vége felé megyek,2.-3.napon kell mennem,kb.mához 2 hónap.Bár megfordult a fejemben,hogy magánban felvegyem a kapcsolatot Murberrel augusztusban,ha 19-én jönne meg,akkor a leszívást már elvégezhetné a klinikán,csak nem tudom,lehet-e ilyet.Lehet,hogy felhívom az asszisztensét.
Vendég
 


Mmzsó!

Én csináltam párszor ilyet, hogy magánba mentem hozzá,vagy azért mert sürgős volt - nálam ugye nem lehet kiszámítani a mensit - vagy azért, mert nem volt türelmem kivárni az időpontot a klinikán, magánban általában kevesebbet kell várni az időpontra. Ráadásul ha még fizetünk is érte, miért ne?
seprusbanya
Vác
 
 


Kedves Fórumozók!!

Először is gratulálok az új kismamáknak és megértem az érzéseiteket amik az aggodalmakról szólnak! Ne aggódjatok minden rendben lesz és azok a csodás kisfiúk és kislányok gyorsan világra jönnek!!
Valaki azt mondta annak idején: először a II csík miatt aggódunk, majd a 8, 12 hét 16 hét eredményei miatt, majd mozog eleget? növekedése megfelelő? 30 hét körül: nehony kora szülött legyen, majd időben és egészségesen legyünk túl mindenen.= 40 hét aggodalom.
Így utólag én is azt mondom nektek, hogy kitartás, kitartás! Semmi sem történik véletlenül. Tavaly a 4. lombik kezelés kezdetén én sem gondoltam derűsen a dolgokra, aztán minden megváltozottt...... Benedek most lesz 5 hónapos gyönyörű szép babácska, igazi nagyfiú.

Mindenkinek szorítok! Zsuzsa

Mmzsó: Nem hallottál a bociról, inekről, beáról, maryről valamilyen híreket?
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,privi megy Neked!

Seprűs kolléganőm :lol: ,

utánaszámoltam,nem fog menni valószínűleg ez a magán sem.Szept.3.előtt biztos nem lesz műtő+embriológusok,úgyhogy nem lehet punkciózni,vagyis marad a szeptember. :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Új vagyok!
Sokat olvastalak Benneteket.
Én kb. 1 éve járok a SOTE-ra, Murber dokihoz. A prolaktin szintemmel volt egy kis gond, az alaphormonom a határon volt, a terheléses nagyon magas. Így Bromocriptin-t szedek már fél éve. Ennek ellenére még mindig volt tejem (pedig több mint 2 éve abbahagytam a lányom szoptatását).
3szor volt hormonstimulációm (Closty, Fostimon, Choragon) mind sikertelenül. Egy kis szünetet akartam tartani.
Úgy határoztam, hogy addig sem ülök ölbe tett kézzel, akupunktúrára kezdtem járni. Azaz összesen egyszer voltam és még nem tudom, hogy mehetek-e újra, mert közben lett egy +tesztem! :D Ez nagy dolog, mert az elmúlt 1,5 évben nem volt erre példa! Szóval csak azért írok, mert meg vagyok róla győződve, hogy nekem az akupunktúra és a Bromo együtt segített. Állítólag ez az akupunktúra a hormonproblémákra hat jól. Hát nekem bejött, remélem így is marad. Igaz még csak 3 napja nem jött meg, de nagyon belelkesültem és nagyon bízom a pozitív jövőben. :D
Most egyébként nem tudom mi lenne a teendőm. A Bromot gondolom 12 hétig kellene szednem, de mi ilyenkor a protokoll? Hétfőn lehet még telefonálni a SOTE.ra vagy már megkezdődött a nyári szünet?

Amúgy meg mindenkinek szorítok, sok erőt, KITARTÁST kívánok, jó nyaralást, kikapcsolódást, és kevesebb stresszt!!!!!!
medoo
Budapest
 
 


Medoo,
üdv.itt és gratulálok!
A Bromocriptint mindenképp szedni kell a 12.hétig,ahogy én tudom.
A nyári szünet már megkezdődött,de Murberhez lehet menni magánban,ha érdekel a száma,megadom priviben vagy hívd fel a klinikát,a szülésznők ott vannak minden nap.
Vagy mehetsz a saját dokidhoz is,de abban biztos vagyok,hogy a Bromot szedni kell.
Vendég
 


Kedves mmzsó,
Köszi szépen a megerősítést a Bromoval kapcsolatban! Azt hiszem tényleg hívom majd a klinikát és hamarosan megyek a saját dokimhoz is.
Mindenkinek kívánom a legjobbakat!
Ha bárkinek kérdése van az akupunktúrával kapcsolatban, szívesen válszolok!
medoo
Budapest
 
 


Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, de sajnos a témában igencsak jártas.
A történetem röviden: a Férjem rossz eredményei miatt lombikra mentünk. A stimuláció elég húzósra sikerült, 27 petesejt lett, ezekből 11 embrió lett.az állapotom miatt nem lehetett beültetni egyet sem, 3-4 liter folyadék gyűlt össze a hasamban, az intenzív osztállyal riogattak, elszálltak a hormonjaim, nagyon rosszul voltam.
menjek 3 hónap múlva, természetesen tavaly én is belecsúsztam a nyári szünetbe, csúsztunk, utána nem akart megjönni, 2 gyógyszeres kúra után megjött, de a gonapeptyltől cisztáim lette, le kellett állítani a dolgot. aztán megint kezdtük, boldogok voltunk, hogy a 11 embrió milyen sok beültetésre lesz elég, de a beültetéskor 8at kellett felolvasztani, hogy 2t be lehessen ültetni, de 1 megtapadt!!! a világ legboldogabb embere voltam! de a 10. héten meghalt, ki kellett műteni... ez volt márciusban, azóta próbálom összeszedni magam, de sokszor nem megy.
azt mondják 3 fagyasztottnál nem indítanak programot, viszont mi még egyszer nem csinálunk lombik programot. (úgyhogy ha valakinek szüksége van gyógyszerre, tapaszra, injekcira kedvezménnyel átadom)
és képzeljétek! a Férjemnek 3-4 millió spermája volt, most próbálkozunk mindennel, májusban 12-15 millió volt! a mozgás is javult kicsit!
augusztusban kell menni megint, remélem addigra minden jó lesz. vagy max inszemináció lesz spontán ciklusban.
mone
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, de sajnos a témában igencsak jártas.
A történetem röviden: a Férjem rossz eredményei miatt lombikra mentünk. A stimuláció elég húzósra sikerült, 27 petesejt lett, ezekből 11 embrió lett.az állapotom miatt nem lehetett beültetni egyet sem, 3-4 liter folyadék gyűlt össze a hasamban, az intenzív osztállyal riogattak, elszálltak a hormonjaim, nagyon rosszul voltam.
menjek 3 hónap múlva, természetesen tavaly én is belecsúsztam a nyári szünetbe, csúsztunk, utána nem akart megjönni, 2 gyógyszeres kúra után megjött, de a gonapeptyltől cisztáim lette, le kellett állítani a dolgot. aztán megint kezdtük, boldogok voltunk, hogy a 11 embrió milyen sok beültetésre lesz elég, de a beültetéskor 8at kellett felolvasztani, hogy 2t be lehessen ültetni, de 1 megtapadt!!! a világ legboldogabb embere voltam! de a 10. héten meghalt, ki kellett műteni... ez volt márciusban, azóta próbálom összeszedni magam, de sokszor nem megy.
azt mondják 3 fagyasztottnál nem indítanak programot, viszont mi még egyszer nem csinálunk lombik programot. (úgyhogy ha valakinek szüksége van gyógyszerre, tapaszra, injekcira kedvezménnyel átadom)
és képzeljétek! a Férjemnek 3-4 millió spermája volt, most próbálkozunk mindennel, májusban 12-15 millió volt! a mozgás is javult kicsit!
augusztusban kell menni megint, remélem addigra minden jó lesz. vagy max inszemináció lesz spontán ciklusban.

Szia!
Üdv köztünk! Nagyon sajnálom, hogy így jártatok! :(
Megkérdezhetem mitől javult a férjed spermaszáma? Nálad minden rendben van?
Köszi
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


szia kocos888!
Nálam minden rendben volt, és remélhetőleg most is.
A kiskatonákat sok mindennel turbózzuk, lehet ezekből csak 1, de lehet, hogy mind kell a sikerhez:
fürjtojás
homeopátiás alkati szer
akupunktúra (heti 2x) meg tartós tűk
D vitamin
teák
vitaminok
szoros alsó elhagyása
meleg fürdő megszüntetése
talpmasszázs
gránátalma
tisztító kúra
folsav

azt hiszem ennyi
én is iszok teákat, mert a műtét után 11 hét telt el, míg végre megjött, persze gyógyszerrel...
azóta én is járok akupunktúrára, nagyon jó az idegrendszeremre, és mikor megint késett, 2 kezelés után megjött.
hétvégén volt peteérésem, remélem Baba miatt nem jön meg!
Nálatok is a Párodnál van a gond?
mone
Budapest XIII. kerület
 
 


Kedves Mone és Medoo!

Üdv itt köztünk! Sok erőt kívánok nektek és mihamarabb érkező kisbabákat!!

Mone, mennyi idő alatt nőtt meg így a spermaszám? És mennyi szükséges az inszeminációhoz?
zora82
Budapest
 
 


Szia Mone!

Wooow!
Ez igen! Ti aztán tényleg mindent kipróbáltatok!
Igen, nálunk is a férjemnél van gond és velem minden rendben.
Mi tisztító kúrázunk és sok vitamint szedünk. A meleg fürdő és a szűk alsó volt az első amit elhagyott. Kíváncsi vagyok szeptemberben mennyit számolnak. Nem tudom lombik előtt számolnak-e...
Már várom! :) Aug. 6-án lesz a HSG-m, utána hívom a klinikát időpont miatt, remélem lesz még szeptemberben.
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Mi fer14-gyel próbálkoztunk,az egy vitaminkészítmény direkt erre a célra,kicsit javult a szám,de érdemben nem változott a dolog,sajnos.

Mone,
üdv.itt!Sajnálom,hogy ilyen szörnyűségeken mentél keresztül.Nemrég volt valaki,aki ragaszkodott a fagyasztott programhoz,3 embrióval,megcsinálták neki.Mindhárom felébredt (terhesség sajnos nem lett),de nem küldték el,amiért csak 3 embriója volt.Hajrá!

Zora,
drukkolok a hsg-re!Biztos kapsz időpontot szeptemberre és akkor kezdhettek!
Vendég
 


Sziasztok,
Zsuzsi, köszi, hogy eszedbe jutottam azért. :)
Régi motoros vagyok, mondom az újaknak, de inkább csak passzív üzemmódban=olvasó vagyok.
Mmzsó,
Köszi, ha rám gondoltál/ha nem, akkor sorry/, 4 picur volt, de a többi egyezik. :)
Mone tudja is ezt, mert ismerjük egymást, ha jól gondolom. :)

mary80
 
 


Szia Mary,
igen,rád gondoltam,bocs,tényleg rosszul emlékeztem.Hogy vagy?Mikor mész legközelebb?
Vendég
 


Zsó,
Semmi baj!, bocsi, hogy kijavítottalak!
Örülök, hogy eszedben voltam.
Egyenlőre nincs időpont...össze kell szednem/nünk magam/unk...
De Nektek hajrá előre!
Irigylem a kitartásod!
Puszi

mary80
 
 


Sziasztok lányok, bocs a zavarasert. Mindenkinek sok sikert a baba projekthez...kívánom szívből, hogy sikerüljön. Én most 30 hetes terhes vagyok, és érdeklődnek, hogy valakinek volt-e mar szerencséje a sote1-en dr.Lázár Leventehez? Tudtok- e valamit róla, meg egyáltalán a klinikán a hozzaallaasrol? Köszönöm.
Sziasztok
mola
Érd
 
 


Sziasztok lányok, bocs a zavarasert. Mindenkinek sok sikert a baba projekthez...kívánom szívből, hogy sikerüljön. Én most 30 hetes terhes vagyok, és érdeklődnek, hogy valakinek volt-e mar szerencséje a sote1-en dr.Lázár Leventehez? Tudtok- e valamit róla, meg egyáltalán a klinikán a hozzaallaasrol? Köszönöm.
Sziasztok
mola
Érd
 
 


Szia Mone!

Wooow!
Ez igen! Ti aztán tényleg mindent kipróbáltatok!
Igen, nálunk is a férjemnél van gond és velem minden rendben.
Mi tisztító kúrázunk és sok vitamint szedünk. A meleg fürdő és a szűk alsó volt az első amit elhagyott. Kíváncsi vagyok szeptemberben mennyit számolnak. Nem tudom lombik előtt számolnak-e...
Már várom! :) Aug. 6-án lesz a HSG-m, utána hívom a klinikát időpont miatt, remélem lesz még szeptemberben.

szia!
igazából nem tudjuk, mikor változott. tavaly nyáron nézték meg, akkor még 3-4 M volt. csináltuk a lombikot, meg a többi kínlódást, kudarc kudarcot követett, akkor már gondolnunk kellet volna, h rossz úton járunk, de mi csak csináltuk. és az eredmény elkeserítő...
aztán márciusban kezdődött az akupunktúra, meg szép lassan a többi dolog. májusban volt vizsgálaton, és akkor ilyen jó eredmény lett. augusztusban kell megint menni. (nem sote.ra)

nálunk nem számoltak közvetlen a lombik előtt.
biztos lesz időpont, ne aggódj, csak nagyon sokan lesztek.

egyenlőre nem élek a 3 fagyasztott beültetés lehetőségével, természetes úton szeretnénk babát, max spontán inszem-lombik lehet amibe belemegyünk, természetesen nem a sotén, mert ott nem csinálnak ilyet
mone
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia Mone!

Valamelyik módszerrel elég gyors növekedést értetek el az biztos! :)

Köszi a biztató szavakat! Sok sikert kívánok Nektek!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Mone,
mozgást és alakot is néztek?Nálunk azzal is gond van.Volt,hogy nőtt a szám a vitamintól,de arányaiban a használható sejtek száma ugyanannyi maradt.
Vendég
 


Hi All,

Külön üdvözlet az újaknak, bár nagyon sajnálom, hogy ti is küszködtök!

Sajnos nem sikerült az 1. hormonstimulációs kezelésünk....

Felhívtam Murber asszisztensét, de sajna Ő is szabin van, így egy hónap pihi következik.

Egy kérdésem lenne:
Ha a 13. napon kaptam meg a Choragont, akkor nem 28 napos ciklusnak kellett volna lennie?
Én úgy számoltam, hogy choragon beadásának napja + 36 óra és ehhez adtam hozzá 14-et. Erre megint megszivatott (már épp kezdtünk reménykedni) és késett 3 napot, így 31 napos ciklusom lett.

Rosszul számoltam volna? Nektek van ilyen tapasztalatotok?
dekatka82
Vácrátót
 
 


Szia Dekatka!

Sajnálom,hogy nem sikerült :( azért remélem,a nyaralást élveztétek!

Nem számoltál rosszul,de ilyen volt már velem is,pedig általában eltalálom,hogy mikor fog megjönni,a peteéréskor tapasztalt tünetek alapján,de hát nem vagyunk gépek.

Pihenjetek ebben a hónapban,ne is törődj az egésszel,még az is lehet,hogy így sikerül!

Mi szombaton megyünk 2 hétre Balatonra,nagyon várjuk.
Vendég
 


sziasztok!
Dekatka, nagyon sajnálom én is, hogy sikertelen volt ez a harc, de egyszer úgyis te nyersz!!!

Mmzsó, Nálunk az arányok is javultak, nem túl sokat, de mégis egy kicsit jobb, és remélem, mikor kb 2 hét múlva újra megyünk, még jobb lesz!

Olyan nehéz ez a baba dolog, nem értem, egyeseknek miért van gyerekük, ha verik, éheztetik, kihasználják, stb, mi meg, akik szeretnénk, ilyen nehezen megy.
és még mellé, aki majdnem szemben ül velem a munkahelyemen, az is gyereket vár, úgyhogy ezt is nézhetem, hallgathatom...

Kedves Mindenki! Szeretném átadni valakinek a lombikon használt gyógyszereket(bromo, choragon,betadine, klion,utrogestan, dermestil tapasz. Ha valakinek szüksége van rá, írjon, megegyezünk.

Mindenkinek minden jót!
Pussz
mone
Budapest XIII. kerület
 
 


mone:
mi is nagyon nekikeseredtünk mindig amikor nem sikerült, de most jöttem rá, hogy ez nem megoldás.
Körülöttem is boldog-boldogtalan terhes lett, egészséges babákat szültek. Ráadásként a bátyáméknak a hétre várjuk a második kisfiú érkezését.
Szóval, tényleg sokat keseregtünk, de most azt beszéltük meg a hétvégén, hogy ennek vége.
Nem azzal fogunk foglalkozni, hogy nincs, hanem azzal, hogy LEHET KISBABÁNK!
A nyaralás alatt sem voltunk felhőtlenek, sőt: tiszta para volt mindkettőnk, hogy akkor most mi lesz. Aztán amikor kiderült, hogy nem, akkor az M6-os autópálya teljes hosszát végigbőgtem.
Másnap viszont eldöntöttem, hogy ezt nem így kell csinálni.
Így bele lehetne őrülni!
Eddig sajna az anyukáinkat is beavattuk a dolgokba, ezt is stornoztuk. Teljes hírzárlat van. (meg persze sértődés :D

Úgyhogy most vagyunk mi, rengeteg programot szervezünk és nem a problémáinkon kesergünk, mert a kiborulás nem megoldás.

Ki tudja milyen hosszú lesz még ez az út, addig nem élhetek megkeseredve!


Fel a fejjel mindenkinek! MUSZÁJ!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Bocsesz, ha egy kicsit hosszú voltam, de jól esett kiírni magamból :oops:
dekatka82
Vácrátót
 
 


Szia dekatka!
Igen, ez a jó hozzáállás! Szorítok, hogy mielőbb sikerüljön! Mert muszáj!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Dekatka,
szerintem is jól gondolod!Okos vagy!Az az igazság,hogy tényleg nagyon bele lehet keseredni,párszor már mi is belekeseredtünk 5 év alatt.Meg az is van,nektek megírom,hogy 5 éve szinte mindig a peteéréshez időzítettük a dolgokat,ugye értitek,mire gondolok...és ez is nagyon rossz hatással volt ránk.Na ezt sem szabad,nem véletlen,hogy Murberdoki úgy engedett el fél éves szünetre,hogy ne foglalkozzunk ezzel de persze én nem bírtam ki,és már látom,hogy ez milyen veszélyes.Nincs baj,ne aggódjatok,de ha azt akarom,hogy ne is legyen,tényleg nem szabad ezzel foglalkozni,amikor kezelés van,úgyis "be vagyunk táblázva".

Nálunk is potyognak a babák a családban,öcséméknél (6 évvel fiatalabb) most kereszteltük a kishugit,az unokatesóméknál (10 évvel fiatalabb)meg most jön a 2.baba,szóval néha nehéz nekem is emiatt,de a gyerekeket nagyon élvezem!

Ezért most a nyaraláson szeretnék kikapcsolni teljesen mert ez a legfontosabb,hogy mi igazán jól legyünk.

Dekatka,
az M6-ról jut eszembe:csak nem Pécsett voltatok?én ott nőttem fel,szüleimhez még most is oda járunk haza :wink:

Na,szeptemberben tényleg tumultus lesz az osztályon! :wink:

Dondon,
hogy vagy?

többiek?
Vendég
 


Mone,
a helyedben megtartanám a Kliont mag betadint,ne adja ég,de szükséged lehet rájuk egy véletlen fertőzés miatt.És addig a többit se add el,míg nem beszéltél a Proffal vagy Murberrel,pl.a bromo,az Choragon és az Utro is kellhet még inszemnél is.
Örülök a javulásnak,hajrá!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

2 hete elkezdtem otthon zumbázni, de nem tudom, hogy ciklus második felében folytathatom-e.

Nálam bármikor létrejöhet a spontán teherbeesés, mivel 3 alkalommal így lettem terhes, csak elvetéltem.

Most is azért félek nehogy gond legyen belőle!

Nektek milyen információtok van róla?
sziszi73
 
 


Szia Sziszi!

Úgy tudom,amíg nem derül ki a terhesség,nem tudsz ártani a sporttal,főleg,ha olyat és annyit csinálsz,amennyit megszoktál.Ráadásul hosszú távon az esélyeidet csak növeli a mozgás.Éljen a zumba!
Vendég
 


Szia Mmzsó,

köszönöm gyors válaszod!

Mától folytatni fogom a 45 perces cardio party zumbát és a 15 perces szobabiciklizést, amit eddig is csináltam.
sziszi73
 
 


Jó ég,és ezt minden nap?Fantasztikus vagy!
Én meg kijárok a Margitszigetre de csak heti 3X1 kört megyek.A Balatonparton is fogok futni,csuda jó dolog!
Klinika mikor esedékes neked?Nekem most úgy néz ki,szept.közepe...
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?