Sziasztok Lányok,
sajnos ismét nem jártunk sikerrel a hormonstimulációs kezeléssel immár második alkalommal!
Teljesen elvagyunk keseredve! Azon gondolkodunk, hogy feladjuk!
Sziasztok!
Új vagyok, bár tavaly május óta járok én is a SOTE-ra, Murberhez. Azóta csak annyi történt, hogy kiderült először, hogy az egyik oldali pvezetékem el van záródva, majd amikor novemberben lett volna egy inszem, a stimura csak 1 petesejt lett, az is a rossz oldalon, így beavatkozás még egyáltalán nem történt. Decemberben magas lett az FSH értékem, januárban kellett egy HSK-t végeztetnem, ekkor kiderült, hogy mindkét vezetékem el van záródva, csak lombik lehet, de ekkor is magas lett az fsh, majd a következő is rossz lett, így tovább. Március-áprilisban már nem tudtam megnézetni, mert mind a kétszer a hosszú hétvége előtti este jött meg. Ekkor már úgy voltam vele, hogy a sors nem akarja hogy baba legyen. Tehát petefészek kimerülésem van, és teljesen el vagyok záródva. Közben februárban elindítottuk az örökbefogadási mizériát a korom miatt, meg lett a határozat is. Azóta nem történt semmi, illetve még annyi, hogy kértem időpontot a Kaáliba, hogy megkérdezzek még egy ovros véleményét, Ő is hasonlót mondott, hogy lehet hogy lesz még peteérés, lehet hogy nem. Közben április 7-én volt meg utoljára, azóta semmi június végéig. Mivel a ciklusom már majd két éve 18-60 nap között ingadozik, nem gondoltam semmi rosszra, csak arra, hogy tényleg kimerülőben van a petefészkem. Június 27-én "végre"elkezdtem vérezni, de baromira fájt, másképp, mint a mensi görcs. Ez szerda este volt, vérzés minimális. Csütörtök dettó, iszonyú fájdalom, majd pénteken már nem mentm dolgozni, ekkor már rendes mennyiségű vérzés jött. Este azonban szó szerint elöntött, és két óra teketórizás után irány a kórház, ahol azonnal küretet végeztek rajtam. Reggel a doki közölte velem, hogy nincs kizárva, hogy terhesség volt és akkor borul minden...mármint az eddigi orvosi megállapítások. Nos, tegnap lett kész a szövettan eredménye és terhesség volt. Azt mondta a doki, ne keseredjek el, mert ezek szerint működik még a dolog és hogy annyi a vetélés, mint a szülés. Ettől nem nyugodtam meg. Egyrészt örülök, másrészt nagyon ki vagyok, hogy ha nagy nehezen, két év próbálkozás, orvoshoz járás után összejött,akkor miért kellett így lennie, illetve parázok, hogy egyáltalán lesz-e még normális petesejtem a lombikhoz.Most itt tartok, reménykedem. Ja és legfontosabb! én már 40 éves vagyok!!! Azért írtam le mindezt, mert ezek szerint igenis vannak csodák. A beavatkozást végző doki is azt mondta, hogy most szült egy 68-as születésű páciense, ne adjam fel! Nekem eddig minden orvos azt mondta még a lombikra is, hogy ilyen fsh értékekkel kicsi az esély és lám! Sziszi! Te se add fel!! Próbálj meg nem rágörcsölni. Látod én teljesen lemondtam róla, elengedtem a témát, csak az örökbefogira koncentráltam, hogy minél előbb lehessen újszülött babám, mert ugye az is 3-4 év. Mindenkinek sok drukk!
Ja és mikor lehet megint jelentkezni a Murberhoz a szeptemberi kezdéshez? Most már próbálok itt lenni Veletek és mindenkinek szorítok!