Sziasztok!
Jubi!
kipróbáltam a vizes krétás maszatolást. Háááááát.....nagyon jó, csak oda is ment festék, ahova nem akartam!
Amúgy nagyon egyeszű és klassz is! Lefotóztam a képet, csak valamiért nem tudom áttölteni. Gond van a géppel!
De este, ha apa is itthon lesz, megmutatom.
Meara Orsi!
Hogy vagy? Pocaklakó? Mikorra is vagy kiírva?
Minden lefekvés előtt azon gondolkodom, hogy most essek teherbe, vagy mennjek előtte dolgozni??? Aztán arra jutottam, hogy inkább a terhesség, mert ha megint dolgozom, akkor biztos nem hagynám ott pár éven belül. Úgy meg hatalmas lenne a korkülönbség a két maszat közt. Így legkésőbb tavasszal én is akarok egy pocaklakót!
Sajnos ez a gyes és családi pótlék szinte semmi!!! Én már nem is mérgelem magam rajta. ha ideges vagyok, akkor csak magam betegítem, a dolog pedig változatlan marad!
Így azon vagyok, hogy igenis nem szabad várni azt, hogy a hatalom felfogja a dolgot, hisz ők nem ennyi pénzből élnek, mint mi, hanem tenni kell azért, hogy nekünk jobb legyen! Csak magunkon tudunk segíteni! Így gyerünk a kupiba ( nálam nincs
) és dekupálni lányok!!!!
Egyet sose feledjetek... lehet, hogy a könnyebb út tűnik egyszerűbnek...de ne hidjétek! Pont az nem vezet sehova! Küzdeni kell, csak így érünk el valamit!
Bocsi az OFF-ért!
Paat!
nagyon klassz dolgokat alkottál! Lenne egy pár, amit szívesen elfogadnék!
A konyha pedig szuper lesz! Szerintem jobb, mintha rozsdamentes lenne. Meg sokkal megelebb is a hatása!
Stuci!
Ezt a kupit teljesen egyedül csináltad???
Szerintem fogd rá a nyuszira és igyál mégegy kakót!
Amúgy nagyon ari a kutyusod!
Ánizs!
Na neeee....ezek a képek.....elállt a lélegzetem!!! Mióta nem alkotok totál le vagyok maradva! Azt hiszem van mit tanulnom tőletek!!! Mivel cica párti vagyok, így az a kedvencem, de hidd el nem tudnék közülük válogatni!
Ezt a cicmices szalvit hol szerezted? Valaki tudna nekem ilyet szerezni???
Újra kedvem van alkotni, csak ami kiöntőt szeretnék, leghamarabb 2 hét múlva jön meg!
Na megyek! Este jövök mutatni!
Anikó