Sziasztok!!
Nem vagyok eltunve, csak:
Hetfon olajcserere vittem az autot.
Hetvegen gorsoltem mint allat, ejszaka is, berendeltek hetfo delelott a korhazba, vizeletet kellett adnom, penteken van eredmeny, lehet bakterium van a vizeletembe, megkaptam elore a gyogyszert, mert holnap delutan megyek haza a lanyommal repcsivel, a ferjem jon utanunk hetvegen autoval, es egyutt jovunk vissza autoval 2 het mulva.
Tehat delelott korhaz, ja es ultrahang volt, izgett mozgott a beby
Kozben kaptam par hete levelbe otthonrol keveros gyogyszet, Magnosolv-Granulta , ezt ittam hetfon es utana nem gorcsoltem, ma is kicsit gorcsoltem, megint ittam, es elmult
A rokonomnak irtak fel mikor terhes volt, Magneb6 helyett, mert ez allitolag gyorsabban segit, mert porbol all, vizzel ossze kevered, es meg iszod.
Tegnap fogaszaton voltam ideg kezelesen, meg vasarolni ajandekokat, meg ami kell.
Este mostam, az utolso adagot 23.00 orakkor terigettem ki.
Ma reggel a lanyommal rohantunk a varosba bezvasarolni, es szandalt venni neki.
Most vegeztem a fozessel, csirkemellbol csinaltam rantotthust krumplipurevel, hogy ha elmegyunk holnap, a ferjem tudjon mit enni....
Meg mindig mososk, most eszek , kozben a lanyomat is el altattam.
Kaja utan pihenek egy kicsit, aztan kipakolok a mosogepbol, es a mosogatogepbol is.
Aztan ha a lenyom ebred, ebedeltetem, es bepakolok a kezi taskamba, mert csak az lessz holnap, es bepakolok a nagy taskakba, osszekeszitem a ferjem mit hozzon utanunk autoval hetvegen...
17.00kor megyek a munkahelyemre, ki kell nyomtatni a repulojegyeket.
Reggel megyek egy talalkara mert tartoznak es ha minden igaz az ismerosom meg adja holnap, aztan 10.30ra megyek nyakiredo meresre ultrahangra.
Aztan delben indulunk a repterre.
Aztan repulok a lanyommal haza, a Noveremek varnak a repteren, onnan meg egy ora az ut, es aztan remelem tenyleg pihenek
Otthon nemtom hogy tudok irni majd probalok, csak anyunak nincs nete.
De majd valahogy probalok....
Holnap ha tudom leirom a nyakiredo eredmenyt, gondoljatok ram!!
Puszi!!
Ui Drukk mindenkinek++++++++++++++++++++++