Lányok! Hagyjátok abba az aggódást! Nincsen semmi baj a babákkal! Ha valami baj van, azt legtöbbször komoly görcsök és vérzése kíséri! Ha valamilyen fejlődési rendellenesség van, akkor pedig meg fogjátok tudni idejében, a megfelelő helyen. SEMMIT nem tudtok ezek ellen a dolgok ellen tenni! Bízzatok magatokban, a babában, a sorsban. Ha valami rossznak meg kell történnie, meg fog, nem tudsz ellene semmit tenni! Én nagyon parás voltam az elején, de aztán megbeszéltem magammal, hogy ez így nem lehet, mert borzasztó. Tényleg gondoljátok végig, hogy mégis mi baj lehet, és ha lenne, akkor mit tehetnétek ellene! Szerintem mindannyian a lehető legkörültekintőbbek vagyunk a terhességgel kapcsolatban. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy sokan nehéz körülmények között, éhezve, vagy kemény fizikai munkát végezve és kihordják az egészséges babájukat! A női szervezet erre van kifejlődve, mennie kell a dolognak magától! Szóval no para. A másik meg, hogy az ember nem attól terhes, hogy vannak tünetei. Örüljön mindenki, akinek nincs, és élvezze ki. A szervezet nagyon finoman van hangolva, ha valamit máshogy kéne csinálnunk, jelezne - mint pl nekem, hogy túlterheltem magam, és pihenjek most pár napig. Pihentem - el is múlt a keményedés. Szóval tényleg nyugi. Nem lesz semmi baj, mindenkivel minden rendben van!
UH: én úgy tudom, hogy az uh felmelegíti a magzatvizet, ezért túlságosan gyakran nem jó. Na most mi a túlságosan gyakran... Szerintem az, ha valaki pl minden nap megy. Aki úgy érzi, hogy nyugodtabb lenne tőle, és anyagilag megteheti, az szerintem menjen el 2-3-4 hetente vizsgálatra. Szerintem nagyobb kárt okoz a stressz.
Szorongás ellen pedig nagyon jó a sedatif pc homeós, én is most szedtem pár napig, hogy be voltam keményedve, hogy ne stresszeljek, meg hogy jól tudjak aludni. Nekem segített, próbáljátok ki
Oui, egy 8 órás utazás még egy felnőttnek is durva szerintem... És sajnálom, hogy ilyen sokat egyedül leszel
Én is nehezen viselem most az egyedüllétet... Szerencsére nem sokat vagyok.