Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nóci!

Azt mondták tegnap, hogy most 15.3 vagyok és jövő hét pénteken leszek 16.3.... , hát most már utána számolok én is.... bár azt mondta a doktornő, hogy úgyis ez majd december elején derül ki az adatokból.... :-)

A programozott császárról....Csak ez jöhet szóba nálam, mert egyrészt volt egy komoly autóbalesetem és pont a csipő/medence sérült, illetve csípőficamom és dongalábam is van születésemtől fogva, ez a kettő miatt nagyon beszűkültek az ízületek. Hát nagyon röviden emiatt.

bdana
Budapest VIII. kerület
 
 
 
 


bdana,

örülök, hogy minden ok volt az uh-n. nagyon komoly, hogy egyre közlebb kerül a szülésed időpontja! :)

nekünk ez a babakocsink van: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=2
nekem skoda fabiam volt ( a régi fazonú ), prímán belefért!
Imádom ezt a kocsit!!
ami a mostani szerelmem:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


A babakocsinál ami fontos szerintem:
- milyen terepen használjátok, ( városban, terepen, földúton stb ) ez határozza meg a kerekét
- figyeljetek a mózes méretére! nagyon sok kocsi van, ami marha design-os ( pl Stokke) , de olyan pici a mózese, hogy egy átlagosnál picit nagyobb baba nem húzza ki benne a 6-8 hónapot.
- nem elág a babakocsi méreteit tudni, úgy vegyetek, hogy a boltnál bepróbáljátok az autó csomagtartójába! ( persze, ha kombi van, vagy nagy autó, akkor mind1 )
- én mindenkinek a Travel System rendszert ajánlom, mert hihetetlen kényelmes, hogy a hordozóban alvó gyereket nem kell érkezéskor átpakolgatni a mózesbe, hanem csak úgy rápattintod a mózest a vázra.
- a nagyon robosztus / széles babakocsikkal óvatosan, mert sok liftbe, kis boltba nem fértek be vele!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!

Dana... Pedig úgy vártam, hogy lány lesz, vagy fiú :) A lényeg, hogy minden rendben van :) És te hogy éled meg, hogy császár lesz tutira?

Babakocsi: megmondom őszintén, szerintem nekünk nem lesz pénzünk ilyen csodákra, most az már biztos, hogy egy elég jó minőségűt kapunk majd, amit az első hat hónapban tudunk használni. Utána meg még nem tudom, remélem kapunk azt is, ha meg nem, akkor meg veszünk valami egyszerűbbet, addigra már úgyis tudni fogom, hogy milyet szeretnék. Annyira aránytalanul drágák ezek a cuccok, csak azért mert baba dolog. Mint ahogy a terhes ruhák is... Meg én amúgy szeretném minél többet hordozni majd!

Én még tegnap is egész nap feküdtem, estére megint keményedett, görcsölt a pocakom, nagyon rossz volt. Nyomatom a magnézium sandozt, meg szedtem egész nap a sedatif pc-t is, hátha segít. Mára úgy tűnik jobb, és persze vígan jövök-megyek-teszek-veszek. Pedig le kéne ülnöm a seggemre igencsak, mert hétfőtől újra munka, és addig kéne kipihennem magam. Úgyhogy most egy órácskát szerintem pihenek is.

Úgy volt, hogy a hétvégét a barátaink nyaralójában töltjük, de a pocakom miatt nem indultunk el, jobb is, legalább lesz itthon egy nyugis hétvégénk. Ránk fér, mert most augusztus végéig minden hétvége be van táblázva.

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Szia Viki!

Hát igazából választásom nincsen a császár kérdésben :cry: , természetesen jobban örültem volna a "megszokott" módinak, de annak viszont örülök, hogy van egyáltalán lehetőségem babát világra hozni és persze remélem nem ez lesz az első és utolsó babánk :wink:

bdana
Budapest VIII. kerület
 
 
 
 


Sziasztok meg jöttünk a Babakocsi nézelődésből, mit ne mondjak sokat számít elmenni kipróbálni nem is gondoltam Volna :shock:

Honeymoon: férjem is azt a nézte ki ami most nektek van, de nekem nem tetsző Ja tolókara :roll:

Amiket ide belinkelem....

Pierre cardin, lebeszél róla szó szerint, és nem is ölt olyan szín ami tetszett volna nekünk...
A három kerekű számomra botrány volt nem tudtam tolni egyszerűen nem mindig forgott ugy az első kereke ahogy én a,arra, :roll: De. A férjemnek is.... :roll:
Betoni nem s tudom nem fogott meg....

A végen a Baby4 izzó néztünk ki egyből mind a ketten szerelmes létünk bele...3 szín van...először a kék volt a kiszemelt szín mert az volt kiállítva után kiderült a autós ülés sötét kék, nem tetszett, piros a csaj szerint picit rozsaszin beütésű...és maradt a zöld az alom szep kicsit neon de egyből arra voksoltunk...jah és persze le van árazva mondta a csaj adni kell rá min.1 hónap, már majdnem a meg rendelet írtuk mikor kiderült ma hozta ma hoztak 2 db de nekünk ebbena hónapban nincs leszünk rá :oops: :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Végül abban maradtunk jövőhéten telefonálok, Hogy eladták e és ha igen rendelek ami 1 hónap múlva érkezik :) Állítólag nagyon szeretik ezt a kocsit, remelem hamar elviszik és hamar tudok rendelni és még akciósan :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Belinkeled, hogy melyik az?
viki1983
Budaörs
 
 


noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Azt hiszem, hogy két barátnőm is pont ezt vette meg most. Rákérdezzek a tapasztalatokra? (Mondjuk csak az egyiket tudom megkérdezni, mert a másik még egyben van.)

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Hehe, megnéztem, nem ilyet vettek, csak az is zöld volt : :oops:

Amúgy ez jól néz ki!

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Viki koszi, de ha van tapasztalat jöhet :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


noci,
mi meg pont a tolókar miatt választottuk az ABC. Fontos szempont volt nekünk hogy egybefüggő és külön álló tolókarka is legyen, illetve hogy lehessen hosszabítani ( ezt lehet) .nagyon kevés babakocsinak növelhető a tolókarja és mi mindketten magasak vagyunk, muszáj.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk, nagyon kemény volt, 8 órás út, és a kisebb egy szemhunyásnyit sem aludt.
Ilyenkor elgondolkodom, megéri-e az egész hercehurcát a nyaralás.
Mivel nem zárt a topic, többet nem is írok erről.

Babakocsit még nem nézek, egyelőre szétparázom magam, hogy mi van a babával a hasamban, én konkrétan soha nem érzem, hogy mozogna, pedig a hasam egyértelműen terheshas. (Pierre cardint nem vennék, anno nézegettem, de egyik sem tetszett. Sajnos ezen a téren hajok arra, hogy ha van miből, akkor megvegyem a márkásabbat. Az előző babakocsinkat mózesestől, hordozóstul a babaszoba adok-veszek fórumában vettem, a brendonos ár feléért. Az előző tulaj alig használta. Az egy peg perego pliko szett volt.)
Kicsit szomorú vagyok, mert kiderült, hogy a férjem kisebb-nagyobb megszakításokkal végig (!) külföldön lesz a nyáron. Ma este értünk haza, és hajnali 3-ra jön érte a taxi, hogy vigye a reptérre. Tényleg mindjárt sírok.

Viszont végre megyek én is uh-ra, de akkor már rögtön kettőre, így jött ki a lépés, kedden a kórházba, szerdán a kombináltra.

Bdana: milyen hamar fogsz szülni! Egy ilyen baleset után tényleg nagyon nagy szerencse, hogy lehet babátok! Talán így jobb is, hogy tudod, hogy programozott császár, lélekben jobban fel tudsz rá készülni, mintha csak az utolsó pillanatban, a szülőágyon derülne ki.

Honeymoon: azért az elég kemény lesz, a 2 kicsivel a strandon. Én csak itt Bp-en merészkedem ki velük, de az első kiruccanáshoz rengeteg lelki erő kellett... Soha nem gondoltam volna, hogy menni fog, és nem lesz semmi bajuk.

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Sziasztok!!!

Oui: Értem :wink: Ennek is 3 ponton lehet állítani a magasságát de nekem pont az első fok a jó :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

qui, én is így vagyok, ahogy te, hogy ha nem érzem mindennap, hogy mozog, akkor teljesen bepánikolok. Annyira nagyon figyelek befelé, biztos minden rendben van egyébként, nálad is, nálam is. Az ultrahang még 3 hét... Nektek mi a véleményetek, tényleg káros lehet a babára a túl sok ultrahang? Múltkor kisebb vitába keveredtünk a párommal ezzel kapcsolatban :) Én mondtam, hogy a 4 kötelezõ melllé szerintem 1 vagy 2 4d belefér (persze, ha megengedi a pénztárca), szerinte - mivel már 14 hetesen megnézettem 4d-n - a kötelezõ ultrahangokon kívül felejtsem el a többit.

A babakocsival kapcsolatban: mi a húgoméktól kapjuk kölcsön az övékét. NÁla a kisebb gyerek most volt egy éves, a nagy 4 volt májusban. Hasonló babakocsijuk van, mint amit belinkelt valamelyikõtök, de nem tudom a típusát, majd megkérdezem tõle. Fehér alapon barna, világosabb és sötétebb és fekete buborékszerû karikák vannak rajta, elég egyedi színvilág, de nekem tetszik. :)
baboca0104
Balatonalmádi
 
 


Babóca, az ultrahang sztem nem káros!

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


babaoca,
pacsizhatunk! Én is így vagyok vele, ha nem érzem a mocorgást 1-2 napig totál rossz kedvem lesz és pánikolok.
Pedig megfogadtam, hogy ha a 12. hetin minden ok lesz, akkor abbahagyom az aggódást.
Az uh tuti nem káros, mindenhol ezt írni olvasni. Ha káros lenne, akkor az ember lánya nem mehetne kénye kedvére bárhova, bármikor uh-ra. Nem lennének magán rendelők, csak beutalóval mehetnél.
Flórával és eszméletlen sokat voltam uh-n, mert a 20. heti genetikai uh-n volt egy agyi fejlődési rendellenessége, ami miatt kb a 34-36. hétig minden héten (!!! ) járnom kellett uh-ra. Nem hogy semmi baja a gyereknek, de a zseni szintjét súrolja. ( nem saját elfogult szülői vélemény :lol: , hanem fejlesztő pedagógusok hada mondja)
Szóval NO PARA!! Ha az uh-tól nyugszol meg, menj bátran! Én szívem szerint 2 hetente járnék!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Uh:

Mivel nekem beültetés volt és veszélyeztett hagyok igy nekem amióta meg volt a beültetés már volt legalább 5 uh!!!! 5, 7, 9, 12, 14, és most a 16 és aztan jön a kötelező 18 heti az addigra már lesz 7-dik uh....
Szóval nem káros!!!! :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Honeymoon: Köszönöm a hiányolást, nagyon jól esett!:)

Megvagyok. Semmi, de semmi tünetem nincs, így folyton úrrá lesz rajtam az aggódás. Kedden megyek a dokihoz, pénteken a kombinált tesztre. Eléggé félek, nehogy valami gond legyen. Ha azon is túl vagyok és megnyugtatnak, hogy minden rendben van a Maszatkámmal akkor ígérem gyakrabban jövök majd.

Ultrahang: Nem káros!!!

Babakocsi: Nekünk PC volt Ábellel, a kicsi megörökli, de én sem annyira ajánlgatom, biztos van tőle jobb.

Lilypie Third Birthday tickers
krikri86
 
 


Lányok! Hagyjátok abba az aggódást! Nincsen semmi baj a babákkal! Ha valami baj van, azt legtöbbször komoly görcsök és vérzése kíséri! Ha valamilyen fejlődési rendellenesség van, akkor pedig meg fogjátok tudni idejében, a megfelelő helyen. SEMMIT nem tudtok ezek ellen a dolgok ellen tenni! Bízzatok magatokban, a babában, a sorsban. Ha valami rossznak meg kell történnie, meg fog, nem tudsz ellene semmit tenni! Én nagyon parás voltam az elején, de aztán megbeszéltem magammal, hogy ez így nem lehet, mert borzasztó. Tényleg gondoljátok végig, hogy mégis mi baj lehet, és ha lenne, akkor mit tehetnétek ellene! Szerintem mindannyian a lehető legkörültekintőbbek vagyunk a terhességgel kapcsolatban. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy sokan nehéz körülmények között, éhezve, vagy kemény fizikai munkát végezve és kihordják az egészséges babájukat! A női szervezet erre van kifejlődve, mennie kell a dolognak magától! Szóval no para. A másik meg, hogy az ember nem attól terhes, hogy vannak tünetei. Örüljön mindenki, akinek nincs, és élvezze ki. A szervezet nagyon finoman van hangolva, ha valamit máshogy kéne csinálnunk, jelezne - mint pl nekem, hogy túlterheltem magam, és pihenjek most pár napig. Pihentem - el is múlt a keményedés. Szóval tényleg nyugi. Nem lesz semmi baj, mindenkivel minden rendben van!

UH: én úgy tudom, hogy az uh felmelegíti a magzatvizet, ezért túlságosan gyakran nem jó. Na most mi a túlságosan gyakran... Szerintem az, ha valaki pl minden nap megy. Aki úgy érzi, hogy nyugodtabb lenne tőle, és anyagilag megteheti, az szerintem menjen el 2-3-4 hetente vizsgálatra. Szerintem nagyobb kárt okoz a stressz.

Szorongás ellen pedig nagyon jó a sedatif pc homeós, én is most szedtem pár napig, hogy be voltam keményedve, hogy ne stresszeljek, meg hogy jól tudjak aludni. Nekem segített, próbáljátok ki :)

Oui, egy 8 órás utazás még egy felnőttnek is durva szerintem... És sajnálom, hogy ilyen sokat egyedül leszel :( Én is nehezen viselem most az egyedüllétet... Szerencsére nem sokat vagyok.

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


honeymoon, virtuális pacsi :)
Egyébként tök jól érzem magam :))), hogy elmúlt az émelygés, gyomorégés.. most még a hõmérséklet is nagyon jó.

Vettem tegnap passzé anyagot, meg gomblyukas gumit, átalakítom az egyik farmeromat. :) Ennek jó a szabása, a többi lecsúszik még mindig, vagy éppen köldökmagasságban van a deraka, s zavarja a pocakomat, ha övet teszek fel. :) még jó, hogy divatba jöttek a leggingek :)

Kép
baboca0104
Balatonalmádi
 
 


Milyen ez a gomblyukas gumi?

Én ezt akarom megpróbálni, már szinte semmimet nem tudom felvenni, mert minden nyom. Vettem a múlt héten három szoknyát, azokat hordom most szépek, passzés tetejűek, nem kismama boltban, hanem sima butikban. Viszont ha farmeros idő jön, akkor én is max leggingset tudok felvenni. Mondjuk az is valami :)

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Én is leggingsekre hajtok:). és azért 1 terhesfarmerem lesz. De ha nem lesz hideg nyáron, megvárom vele a szeptembert mindenképp!

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Viki!

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=gom ... sgaz2ZnWCQ

A lányom kicsit erõsebb pocakban, neki is télen átalakítottam az egyik nadrágját, ezzel a passzés megoldással. De láttam a neten olyan megoldást, hogy a nadrág két oldalából vágnak ki egy-egy darabot, s helyettesítik gumival. S így megmarad a nadrág, nem veszik kárba a derékrész. Ha ráadásul ilyen mindig arrébb gombolható gumit teszel bele akkor, amíg az egyéb helyeken jó a naci, akkor pocakon állíthatod tetszés szerint.

A ruhafalva.hu-n most le vannak akciózva a kismama cuccok... :), ha esetleg érdekel valakit. Én most még megoldom szintén szoknyával, és legginggel, õszre kaptam a húgomtól egy kord farmerszínû nadrágot, most még pluszban nekem is van egy kismama rövidnacim, amit szintén kölcsön kaptam.
baboca0104
Balatonalmádi
 
 


Aha, köszi.

Én most nyárra jó vagyok.

Most néztem, H&M-ben 9 ezer a tök jó szabású kismama farmer. Szerintem fizu után beruházok egyre. Leggingsem meg van így is, de még lehet télre veszek majd más színben is. Felsőt könnyebb megoldani, mert sima boltban és turiban is lehet tök jókat kapni, nem kell kifejezetten kismama.

http://www.hm.com/hu/subdepartment/LADIES?Nr=4294928855

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Viki, ezek a h und h -es nadrágok tényleg jók!

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Arra érdemes figyelni, hogy nem mindegyik boltjukban van kismama, az biztos, hogy a momban nincs, úgy tudom, hogy a vörösmarty téren és az alleeben van.

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Az alléeba járok spinningelni, majd megnézem!!!

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Jó reggelt!
Tudtam volna még aludni de apának nem indult be az autója :roll:
Hmmm...

Ki mit főz ma!?!Ezen gondolkodom :roll:

Én lehet ma elmegyek egy vidéki barátnőmhöz kicsit beszélgetni ezer éve nem jártam nála :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Szombaton voltunk Balatonon, szerencsére nagyon jó időnk volt. Nem akartunk autópályán menni, úgyhogy 3 és fél óra volt az út, mert tele volt az út szüttyögő autósokkal. Ennek ellenére Nórám ügyes volt és csak kb. 10 percet volt nyűgös.
Életében először pancsolt a Balatonban is, amit nagyon élvezett. :)


Babakocsi - én vaterán vettem mindegyiket, az eredeti ár töredékéért és nagyon jó állapotban. Az egyiket már el is adtam. Én úgy voltam/vagyok vele, hogy ilyesmire nem szeretnék vagyonokat költeni. Két dolog van, amiben csak és kizárólag újat és nagyon jó minőségűt vennék/vettem.:az autósülés és a légzésfigyelő. Utóbbival kapcsolatban úgy gondoltuk, hogy inkább legyen úgymond feleslegesen, mint, hogy egyszer kelljen és akkor ne legyen. Riasztásunk szerencsére nem is volt, de mivel babaőrzővel kombinált, így is hasznos volt.
andi1982
 
 
 
 
 


andi,
Flóránál még mindenből csak újat, csak a legjobbat vettük. Könnyű dolgunk is volt, mert első és egyetlen unoka volt a családban. Minden nagyszülő raklap számra hordta a ruhákat, kisóhajtottunk valamit, és meg is kaptuk.
Dávidnál már rutinosabb voltam, rucit szinte csak használtam vettem. elektromos kütyüket, játszószőnyeget, pihiszéket egyebeket újat vettem.
Most kb próbálok mindent a teszveszen, vaterán beszerezni. :lol:
Csak cumisüveget és légzésfigyelőt fokok újat venni. Még mellszívót is teszveszen vettem 50%-on!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


viki,
tök igazad van, hogy nem lehet parában élni. de nehéz "megálljt" parancsolni az agynak. Régen nem voltam ilyen parás. De a 2 gyerek mellett 2 fórumcsoportot "elfogyasztottam" és bizony sok szörnyűséget láttam, hallottam. Jobb volt a tapasztalatlan tudatlanságban élni! :lol:

A barátnőm gyerekorvos, a férje nőgyógyász. Állításuk szerint ez a legrosszabb combo, mert minden tankönyvi betegséget véltek felfedezni az anyukán majd a babán. :D Persze senkinek semmi baja.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Jó reggelt.

Valóban kicsit leállt a fórum, nyilván ehhez én is hozzájárultam... de igyekszem pótolni. :)

Nekünk sok mindenünk megmaradt, a légzésfigyelő kérdés, Kristófnál volt, most majd eldöntjük. Babakocsink van, csak az altatáshoz nem valami jó, mert keskeny, így mindenképp szeretnék otthonra valami széles, mózeses kocsikát. Meg persze ruhát, mert elajándékoztuk őket...

A Syma-ba megrendezésre kerülő vásáron is sok szokott lenni, érdemes megvárni, bár úgy tudom valamikor késő ősszel lesz.

Lányok! Én még mindig nagyon szarul vagyok. péntek délutántól szombat estig végighánytam erőm=0, a pénteki ebédig minden kijött, aznap már nem is ettem, gondolhatjátok milyen gyomorfájással küzdők. Szombat reggel, ittam vitamint meg ettem egy kis gyümit, na az is szinte azonnal visszajött és egész nap tartott az öklendezés, pedig semmi nem volt már a gyomromba... Így úgy döntöttem ma elmegyek doktorebácsihoz, hátha mond valami okosat.
Ma már reggeliztem, eddig még bent maradt...

A pocakom szépen látszik már, majd igyekszem képpel jönni, bár nem vagyok barátja a fényképezőnek.

Pénteken bementem a 2in1 vagyis HelloBaby üzletbe és vettem egy krémszínű rövidnadrágot és egy fekete trikót, egész jó leárazások vannak.

Csütörtöktől megint eltűnök 2 hétre, irány a Balcsi és a nyaralás. Ha így maradok, megőrülök!!!!

Szép napot Mindenkinek!

K.
latogato1983
Pomáz
 
 


látogato,
uhhh még mindig ilyen rosszul??! :? Na azért téged sem irigyellek!

Szerintem nyáron a topicoc minig belassulnak. De majd ősszel, télen!! csak győzzük nyomonkövetni! :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


A spenótpüré kismamaagyammal ma azt műveltem, hogy elvesztettem a lakáskulcsot. Erre már hazafelé jövet jöttem rá, egy órát kerestem, még a bölcsibe is visszamentem. A szomszéd beengedett a lépcsőházba, a kukába is belekukkantottam, hátha kidobtam. Lehorgasztott orral jöttem felfelé, hogy majd hívom a zárast, a kulcs meg ott röhögött rám az ajtóban, kívülről. Szuper vagyok, nem?

Honeymoon, mellszívót vaterán?:) Én tuti nem mernék... Vagy nem volt használt?

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Oui,
Na nem vagy semmi!!! :D Ha igazán jó fej lennél, kiírtad volna a rablónak pontosan mit hol talál! Csak hogy ne csináljon kupit! :D :lol:

Én sem mernék ilyet venni alapból, mert nyilván legyen steril, de a csajszi 1x használta csak, azt is másik tipusú szívófejjel, mint ami nekem kell. Utánna berelt egy kórházit, mert annyi teje volt. A fotó alapján minden vadi új rajta, a kis kütyük még az ereti pici zacsiban vannak benne, és az egész doboz érintetlennek néz ki. 50 helyett 26-ért vettem.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honey, azért mert történnek szörnyűségek, még velünk nem történnek. Ha meg igen, hát azellen sajnos már nem tudunk tenni :( De tudom, hogy nehéz megállítani a parát! Én aztán főleg tudom volt pánikosként... Csodálkozom, hogy milyen jól viseltem most napokig a haskeményedést, meg a görcsöket.

Látogató... Sajnálom, hogy még mindig ilyen szarul vagy. Ez a front mindenkit megvisel. Egy barátnőm most 7 hónapos terhes, és ő az egész terhesség alatt rosszul volt és ő is mondta, hogy most a múlt héten hányt többször is. De ez egyre jobb lesz, de azért tényleg érdemes megkérdezni a dokit, hátha tud segíteni. Védőnő esetleg?

Oui, én is ilyen feledékeny vagyok folyamatosan, szita az agyam, nem megy a meló és szét vagyok esve. Még szerencse, hogy nem tört be senki! A mellszívót minden használat után sterilizálni kell, nem? Akkor meg nem mindegy, ha használták már? Sokan kölcsönöznek kórházból. Persze aki teheti, az vegye meg, de én sem tervezek vagyonokat elkölteni mindenféle dologra.
:roll:

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Sziasztok!

latogato, kár, hogy még mindig ilyen rosszul vagy! Bízz benne, átmegy. Ne gondolj rá!

Tudom, nehéz. Énrám is néha rámtör a hányinger, de ha időben eszem, azzal megelőzöm. Nálam ez 3 óránkénti evést jelent. ha kicsúszok belőle.... öklendezek. Meg sok vizet kell inni. Az a vérnyomásra is nagyon jó!

UH : Nekem a doktornő azt mondta legutóbb, hogy csinál UH-t, ha akarom, de hozzátette, hogy nem szivesen, mert minden elektromos kütyünek kisugárzása van. Ha nem létfontosságú, egészségügyi szempontból, vagy az anyuka aggodalma miatt, akkor inkább ne. Mindig mérlegelni kell, mi az előnye, mi a hátránya bizonyos szituációban, aztán eldönteni.
Én akkor csináltattam, de többet nem fogok pluszba, se 4d-t. Ahogy Viki is írta, a pozitív gondolkodás a legfontosabb. A bajt úgyse lehet megelőzni UH-val, mivel az csak az adott pillanatot adja vissza. Lehet, rá pár órával később minden más lesz. Minden pillanatban fejlődik a baba...hihetetlen gyorsasággal.

A babakocsikról : fogalmam sincs nekünk milyen lesz. Nekem Be-be go volt azelőtt (rég :-)). Utáltam, amíg át nem csináltattam a kerekét. Aztán már okés volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
ercsi82
Szlovákia
 
 


Megkérdeztem a tesómat, hogy milyen a babakocsi, amit kapunk, találtam egy teljesen ugyanolyant az egyik fórumban :

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/H ... SEX/407331

Teljesen ilyen, amit a húgomtól kapunk, színre is ugyanez. :) Nekem nagyon tetszik.

Annak idején a lányommal volt egy Graco babakocsink elõször, amit aztán cseréltünk, mert ennek nem lehetett a tolókarját megfordítani, hogy a babát is lehessen látni, s egy pici babánál nem volt praktikus. De amikor már nagyobb volt a lányom, akkor nagyon jó volt, szerettem. Másfél éves kora körül meg vettünk neki egy esernyõre csukható babakocsit a Brendonban, amit majdnem vízszintesig lehetett dönteni, azt nagyon szerettem.
baboca0104
Balatonalmádi
 
 


Szerencsére a hányás és rosszullétek között nem aggodalmaskodom. :) Arra már igazán nem jut erőmből, meg igazából okom sincs, mert pár napja ha a hátamon fekszem, akkor kinyomja magát a jobb oldalon, egyértelműen érezni, még Kristófnak is feltűnt és gyorsan megsimizte. Elég sokáig így szokott maradni, ilyenkor részemről megy a simi, aztán egy idő után visszaúszik bentre. Szóval ezek után nincs okom aggódni, meg ilyenkor furcsa bizsergést is érzek.

Azért mégis csak jó, hogy lement a husika a hasamról... :)

Baboca! Tetszik a kocsi mérete, ebben jól lehet altatni, csak sajna nálunk a kerekek nem bírnák sokáig... :(
latogato1983
Pomáz
 
 


Lányok, nem tudtok valakit, akinek kellene fehér ikeás fém emeletes ágy? El szeretném adni a miénket, mert a gyerekszobát át kell rendeznem, úgy szeretnek aludni, ha a fejük egymás mellett van, ez meg nem jó arra a célra.
(Az eredeti ár töredékéért adnám, mert helyet szeretnék csinálni itthon, viszont kidobni nem akarom.)

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Jó reggelt látom már van fészek rakás másnál is :lol:

Babóca: nagyon jó a Babakocsi valóban lelkesen uniszex :wink:

Én a szekrény dilemához értem épp el :roll: Mekkora szekrényre lenne szükség :roll: Mivel kicsi a babaszoba, már kinéztem egyet ami 90 cm széles és 54 mély, de ha később nagyobb lesz meg ha rendezés rám jön :roll: :lol: Akkor azt a szekrényt nem tudom máshova helyezni ( egyik fal az ablakos, másik ajtós egyik mellett sincs 90 cm :oops: A harmadik fal meg mese figurák lehet festve )hmmmmm szoval marad ott ahova van...
Vagy
Egy 60 széles és 35 mély szekrény amit még akár az alakos vagy ajtós falra is tudok később tenni...
És persze egy komód ami a mese figurás fal alá menne pelenkázó funkcióval!
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Mit gondoltok!?főleg akinek már van gyerekük...szélesebb mélyebb szekrény vagy keskenyebb nem annyira mély szekrény a ruháinak!?
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok,

Ne haragudjatok, hogy egy kicsit eltűntem, de nagyon sok a munka a melóhelyen. Kicsit kezdek is ettől bestresszelni :x semmire nincs időm. Van úgy, hogy reggel 7-re megyek, fél négyig dolgoznék és másfél órával előtte, azaz kettőkor jutok ki ebédelni :? Szendvicset viszek, mert azt még a gép előtt is megehetem. Aztán a felhasználóink sem könnyítik meg a helyzetemet, némelyik úgy ordít a telefonban, mintha ő szarta volna a spanyolviaszt. Aztán a végén rájön, hogy mégsem én voltam a hülye.
Na de mindegy, majdcsak túljutunk ezen az időn is.

Üdv az újaknak! Bár én is az vagyok :)

Tegnap voltam dokinál, beutalót kaptam jövőhét hétfőre AFPre. Megvizsgálni nem vizsgált meg, mert még mindig beteg a dokim. Elkapott valami maláriát vagy nem tudom mit csinált azon a nyaraláson, már lassan két hónapja nincsen... Minden esetre a helyettesítő dokik nem a legjobbak. Mivel a másik doki kezdett el foglalkozni velem, így nagyjából le is szarnak.

Baba: Én semmilyen mozgást nem érzek, nagyon irigykedem, hogy sokan már igen. Néha-néha mintha, de szerintem már csak nagyon szeretném, ha manócskát érezném.

Babakocsi: Én ugyan fogalmam sincs milyennek kellene lennie, de nekem ez tetszett meg. Talán még megfizethető is és a lenti videók alapján úgy tűnik mindenre jó. Egy tapasztalt anyuka ha elmondaná a véleményét, azt nagyon-nagyon megköszönném.

http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=455

http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=558

Mindenkinek nagyon szép napot, én megyek dolgozni :(
Lívi

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
livike29
 
 


Bababútorral kapcsolatban: nálunk a pici elõször mindenképpen velünk lesz egy szobában. A kiságyat megörökölte a lányomtól. Kicsit még rendbe kell rakni, de jó kis tömör ágy :) FEhér színû, a két rövidebb része nem rácsos, és jó kis formája van, nagyon szerettem. Egy komódot, vagy szekrényt szeretnék még én is majd, szintén fehér színben. Lehet, hogy csak olyanra lesz keret, ami fiókos, de legalább 4 fiókkal. De igazából szerintem a fiókos, pakolós, akasztós lenne a legjobb, mert azt tovább ki lehet használni. A lányomnál merev pelenkázólapot használtam, rá lehet szépen illeszteni a kiságyra, amikor meg nem használtuk, akkor meg levettem. Azt is nagyon szerettem, most is ilyent tervezek venni, 4 ezer Ft körül van az ára.

Livike, én kedden megyek AFP-re, jövõ héten. Az ultrahangra 8-án, már nagyon várom. :)

Kép
baboca0104
Balatonalmádi
 
 


Livike!

A bútor nálunk is fogas kérdés... Kristófnak anno egy 3 ajtósat vettünk az IKEA-ba: 1 polcos az alján 3 fiók és a 2 ajtós felül 1 polc és akasztós, ez nekünk nagyon bevált, meg sok ruhája van a babának, mivel nagyobb méretek is ott lapulnak a szekrénybe, meg a plusz pelenka, törlő és a textilpelus, törölköző hegyek is, legalább is én ami az övé volt azt külön raktam, meg a takarók, ezek mind baromi sok helyet foglalnak, keresek képet és felrakom. Meg volt egy komód a szobába, amiben a mi cuccaink voltak, de a pelenkázó ráfért.

Új házba költöztünk kb. 10 m2-es a gyerekszoba, nos most Kistesó is oda fog menni, talán az első pár hétben velünk lesz, de a lényegen nem változtat, hogy a ruháit hova rakjuk...
Most Kristóf szobája áll egy emeletes ágyból (magassága 80 cm), ami alatt a bunkere van, függönnyel meg az a parkoló, játszó terület, az ágy végében 2 ajtós szekrény, és van egy 3 fiókos komód, amiben a ruhái vannak és egy magas mennyezetig érő könyvespolc. 2 falon van ablak, azért is imádjuk, mert nagyon világos és barátságos szoba.

A kiságy viszont csak a 2 ablakos fal közé fér el, így a komód onnan repül, de hova??? Mert nem akarok bútorraktárat csinálni belőle...

Gondolkozunk, hogy a nemrég felújított könyvespolcát, amit imád, megszüntetjük és az ágya köré építünk egyet és arra az L alakú részre egy L alakú polcos szekrény kerül, csak annak a mélysége is legalább 50 cm és az meg lehet, hogy sok... Az a mázlink, hogy a Tesóm bútorasztalos és állati jó ötletei vannak mindig, így majd segít ősszel. Meg még lehetőség az emeletes ágy alól elvenni 30-40 cm szélességnyi helyett és oda kihúzható fiókokat rakni....

Összességében akasztósra is szükség van, de alatta polcozható, mert nem túl hosszúak ezek a ruhák még.
latogato1983
Pomáz
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára latogato1983 2012.07.18 12:42-kor.
latogato1983
Pomáz
 
 


Megvolt a genetikai uh, minden rendben volt. nem a sajàt orvosom csinàlta, iszonyat udvariatlan volt. de nem is ez a lényeg,hanem hogy tényleg ott a baba! 1 héttel nagyobbnak mérték. holnap istenhegyi.

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Nòci azerintm jobb a kevésbé mély szekrény, mert olyan picik a babaruhàk. 2 sorban meg nem jò pakolni, mert nem làtod ami hàtul van.

Kép
Kép
Kép
oui
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?