Sziasztok!
Boldog új évet Mindenkinek!
31-n bementünk a városba úgy 7 óra körül! Most nagyon nem ideillő szavakat tudnék mondani a petárdásokra! Végig a sétálón. Nagyon sok gyerkőc volt. Babakocsis, sétáló. Ezek a nem normálisak meg csak dobálták! gyerekek,felnőttek egyaránt. Bence egy kicsit megrázkódott az elsők hallatán aztán sétált tovább. Beültünk egy hamburgereshez ahol a kiszolgáló hölggyel jól megbeszéltük az ovis kérdést.
Az ő kislánya a Mátyás kir. úti oviba jár. Nagyon nem tetszik neki! Most fognak az Avas aljára /ÁNTSZ környéke/ költözni, ott van egy ovi, elfelejtettem a nevét, arról csak jókat hallott.
Az uncsitesóm anyukája egy sörözőben dolgozik a Városháztéren, így nagyon jó dolgunk volt! Ki-bejárkátlunk!
Ja! Sikerült egy "akciós" trombitát venni Benceének. Mint kiderült 200%-os haszonkulccsal dolgoztak!
Szóval láttuk a Gáspár Lacit, a Republicot. Jó sokan voltak!
A petárdásokat, a részegeket, a narkósokat nem minősítem!
Bence jól érezte magát és a körülötte történtekből ő csak a vidámságot látta!
Éjfél leőtt pár perccel közölte, hogy piisilni kell!
Állt bent mindenki a sörözőben,énekelte a Himuszt, Bence fújta, hogy pisilnie kell, így kimentünk /a wchez át kellett volna gázolni a tömgene!/ és a Himuszt hallgatva /a szinpadon később kezdték énekelni/ hallgatva pisisltünk bele az új évbe!
Tüzijáték! Szép volt, csak Bence fél tőle! Egy ideig kintről néztük mi felnőttek, BEnce apa vállába furta a feját és hátat fordított az egész cécónak, aztán bentről néztük. Onnan már Ő is élvezte!
2 körül indultunk haza. Bencét apa cipelte /18 kg elengedve/. Ahogy megérkeztünk uncsitesómékhoz azonnal kipattant a szeme és még megnézet a Micimackó karácsonyát!
Reggel szokásos időben kelt fel!
Semmi nyoma nem maradt a durrogásnak!
Emese!
Homeos cuccokat Ti nem próbáltátok?
MM 10-n lesz! Addig gyorsan gyógyuljatok meg!
Panka!
Talihelyszínnek még mindig ott az MM helye! Annyi gáz van vele, hogy fizetni kell érte!
KEnyérsütő: nekünk egy no name van! Ha rájöttél a jó receptre akkor jó. Mi már majdnem becsomagoltuk és betetük a szekrénybe amikor BEtti megosztotta velem sütési titkait!
Mi nagy család vagyunk így naponta van úgy, hogy 2* dolgozik az aranyos!
Ági!
No para! Próbálj meg nem a tejcsire gondolni! Az aggodalmad is rámehet a termelásre!
Most gondolj bele! mi lesz ha nem lesz tejcsid? Van számtalan lehetőség, hogy kapjon Manó enni! A mi korosztályunk csak 3 hónapig szopott és mégis itt vagyunk! Ugye????
Nyugika és lazítás!!!!
Ja! Az én puffadómra az van írva, hogy 12 óra a száradás. Utána kell a fent említett módon puffasztani.
Talin meg fogom tudni mutatni a katalógust!
Ditta!
Ez a fog dolog!
Nem tudom, hogy valaha is lesz-e olyan pillanat amikor nem fogok parázni amikor megyek a fogdokihoz!
A héten én is megyek vissza!
Nem tudom mi lesz!
Melinda!
Mi az ab? Magánban sem értettem! Most, hogy olvastam a leveledet antibiotikum ugrott be, de uátn már kiírtad!
Mi is az?
Remélem a mostani kezelés már segíteni fog! A lényeg, hogy Te hidd el, segíetni fog és akkor Olivér is el fogja hinni! a lényeg a pozitív hozzáállás!
Szaloncukor: valahogy Bencét hidegen hagyja. Csak akkor eszik belőle ha mi adunk neki!
Anyukám mesélte, hogy kiskoromban a nagyim megmutatta, hogy hogyan kell meghúzni a fát.
Jól meg is tanultam! Anya sírva szedte fel az eltört díszeket!
Tudtátok, hogy csak nálunk szokás Himuszt énekelni éjfélkor? MÁs nemzetek ilyenkor vidáman belekiabálnak az éjszakába!
Volt szerncsém tapasztalni! Pár éve Athénban szilveszereztünk! NEm részletezem! NAgyon király volt!
Na ennyit!
Szép napot mindenkinek!
k
Magdi!
Viki baba hogy van?