Új privát üzeneted érkezett!

Szisztok!

Látom nem én voltam az egyedüli, aki azon rágódott éjfél után, hogy mikor fogják felébreszteni Dorkát. Szerencsére nem ébredt fel, pedig több mint egy fél órán át tüzijátékoztak a mi házunk környékén. Mert ugye minden szomszédunk megmutatta, hogy neki van a legszebb tüzijátéka. Aztán reggel 7 után jött csak át hozzánk egy szó nélkül, de rögtön letépte rólam a takarót, megfogta a kezem és húzott magával. Én még fel sem ébredtemKép
Azért Boldog Új Évet.

Marika

marika

Sziasztok! Kép
Itt az "aggódom, hogy a gyermekem fel ne ébredjen a durrongatásokra" fórum. Kép
Én is ezen stresszeltem, egész 11-től 1 óráig. Ugyanis nálunk nemcsak éjféltől nyomultak, hanem egész nap, de a dömping az előbb említett időre esett. De Rebeka aludt Hál' Istennek mint a bunda! Kép

Szép napot Mindenkinek!

Ági

delice

Koda!
Ádám lassan javulgat (bár ma reggel éppen kihányta az antibi-t), láza már nincs.
Az alvás még nem igazán jó, mrt köhög, és bedugul az orra, de csak túl lesz rajta. Én meg tegnaptól kínlódom, mert elkaptam tőle. Kép
Én már 1/2 10-kor bealudtam, és hajnal kettőig (Ádi érkezéséig) fel sem keltem. Sajnos a tüzijátékot kihagytuk.

Zsuzsa!
Voltatok a városban este? Milyen volt?

Kriszta, Betti!
Hétfőn lesz MM????

Üdv: Emese

mse173

Sziasztok!

Szerencsére Beni még szerintem ha ágyúval lőnének sem ébredne felKép, egyébként én is izgulhattam volna, itt is volt tűzijáték az összes szomszédnál, na meg a közeli szórakozóhelyeken. 1/2 1 fele kezdett egy kicsit szűnni a hangzavar. Én a macskuszommal vártam az éjfélt, Laci 10-kor bealudt Benivel.Kép

MelindaKép
Ezért szerintem se válts nőgyógyászt. Szerintem a sajátját mindenki ajánlani tudjaKép
Az már bíztató, hogy legalább már kiderült, hogy mi baja van Olivérnek. Így már biztos nincs messze a gyógyulás. Tamara elalvásproblémáján nem tudna segíteni a homeo?

KrisztaKép
FogadKép

BettiKép
Örülök, hogy gép ilyen hamar meggyógyult.Kép

AndiKép
Nem igazán tudom, hogy mit szeretnék jobban, most annyira mindegynek érzem, tudom közhely, de a lényeg, hogy egészséges legyen. Beninek volt egy kis gond a veséjével, ami szerencsére magától megoldódott, jó lenne ha most nem lenne semmi gond. Persze azért titkon egy kicsit reménykedek, hogy hátha lány lesz, de nem leszek akkor sem csalódott ha fiú.Kép

EmeseKép
Nektek a gyors gyógyuláshoz küldök egy kis pozitív energiát: ++++++++++++++++++++++KépKép

BeaKép
Örülök, hogy minden ok veletek. Akkor tejcsi van rendesen? Éjszakai alváshoz gratuKép
Képeken nagyon édes Bianka.

Betti, Kriszta (és esetleg akinek még van)Kép
Milyen márkájú kenyérsütő gépetek van? És megvagytok elégedve vele?

DittaKép
FogadKép Jól megszenvedtél vele, előbb a tömés majd a húzás. Nekem egy fogamat húztak ki eddig, de a helye nagyon sokáig érzékeny volt. Remélem neked nem lesz az.

KodaKép
Úgy látom, hogy egy kicsit már jobban vagy, ez jóKép

DodusKép
Adj egy kis életjelt magatokról, hogy vagytok, belerázódtatok már a babázásba?

LányokKép
Idén még nem is volt talinkKép mit szólnátok a közeljövőben egy talihoz?

Puszi midnenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Kisfiam érdeklődése lankadatlan a karácsonyfa iránt, csoda, hogy még nem dőlt el, a szaloncukrot is papírostól szokta enni!Kép
Kép

Többi karácsonyi képet feltettem ide:

http://babanet.hu/album/main.php?album=4116&page=2

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ja, Panka, én benne vagyok a taliban!

D.

Kép

Kép
ditta76

Panka!
Köszi az energiát! Taliban benne vagyunk, ha meggyógyultunk.

MSE

mse173

SziasztokKép

DittaKép
Nézd csak meg a képeinketKép Persze a többiek isKép A dömper nagyon kelendő volt ezek szerint.....
Marci is minden nap megrángatj a fát és ő is papírostól eszi a szaloncukrotKép
http://babanet.hu/album/main.php?album=4299&page=1&image=99094

PankaKép
Találka szuper ötlet!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Tejem : Kép Most nekiállok, hogy éjszaka fejjek. Hátha!

Szaloncukor : Rebeka még se papírral, se anélkül nem eszi! Kép

Lányok Kép
Tudja valaki, hogy a PUFI festéknek mi a hivatalos használati módja?

Ági

delice

SziasztokKép

ÁgiKép
Hogy áll a tejcsi? Én ugyan ezt csináltam végig, mint Te. Marci is hasonló idős volt. De sajnos egy hónap próbálkozás után feladtam. 1 hónapig ezerrel fejtem, szoptattam, de Marci 1 grammot sem hízott másfél hónapig. A dokinéni is mondta, hogy sajnos a tejcsi már nem fog visszajönni. A végén már Marci sem akart szopni, úgyhogy jött a tápszer. Nem volt más megoldás. Nagyon szorítok neked, hogy te szerencsésebb legyél!
Megnézegettem az összes albumodat rólatok! Annyira tüneményes a kiscsajKép A férjem a múltkor fél órán át nézegette a képeitKép Mondta is utána, hogy Marcinak kellene egy kistestvérKép
A pufi festékről ennyit találtam neked. Hátha segít valamit:

Használata:
1. Rajzoljunk papírra, textilre, fára, kőre vagy cserépre.
2. Száradás után vasalóval (textil és papír esetén, de ellentétes oldalról), hajszárítóval vagy speciális hőfúvóval puffasszuk fel.
Megjegyzés:a kő és a cserép átveszi a hőt, és nehezebben puffad rajta a festék.
Textilből nem mosható ki.
Figyelmeztetés: a puffasztást lehetőleg felnőtt végezze.

Itt egy másik is:
Hőre puffadó festékek

Bármilyen egyszerű ábrát rajzolhatunk vele , de számítsunk rá, hogy a minta száradás alatt jelentősen felpuffad, éppen ettől érdekes és egyedi. A festéket forró levegővel, hajszárítóval is segíthetjük felpuffadni, de így is hagyjuk 6 órán át száradni.

LányokKép
van valakinek összegyűjtött sok muffin recepet? Ha igen átküldené nekem? Köszönöm!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Dömpert mi is kaptunk karácsonyra. Kép
Mi a szaloncukrot csak a fa mellé tettük egy tálba, a hasonló problémák elkerülése céljából.
Nagyon jók lettek a képeitek.
Képeink itt:http://babanet.hu/album/main.php?album=2776&page=3&image=100322

Ági!
Tejcsi Kép
Vannak homeos bogyók a tejképződés serkentéséhez, esetleg próbáld meg, ha még nem teted.

mse173

Sziasztok!
Boldog új évet Mindenkinek!

31-n bementünk a városba úgy 7 óra körül! Most nagyon nem ideillő szavakat tudnék mondani a petárdásokra! Végig a sétálón. Nagyon sok gyerkőc volt. Babakocsis, sétáló. Ezek a nem normálisak meg csak dobálták! gyerekek,felnőttek egyaránt. Bence egy kicsit megrázkódott az elsők hallatán aztán sétált tovább. Beültünk egy hamburgereshez ahol a kiszolgáló hölggyel jól megbeszéltük az ovis kérdést.
Az ő kislánya a Mátyás kir. úti oviba jár. Nagyon nem tetszik neki! Most fognak az Avas aljára /ÁNTSZ környéke/ költözni, ott van egy ovi, elfelejtettem a nevét, arról csak jókat hallott.
Az uncsitesóm anyukája egy sörözőben dolgozik a Városháztéren, így nagyon jó dolgunk volt! Ki-bejárkátlunk!
Ja! Sikerült egy "akciós" trombitát venni Benceének. Mint kiderült 200%-os haszonkulccsal dolgoztak!
Szóval láttuk a Gáspár Lacit, a Republicot. Jó sokan voltak!
A petárdásokat, a részegeket, a narkósokat nem minősítem!
Bence jól érezte magát és a körülötte történtekből ő csak a vidámságot látta!
Éjfél leőtt pár perccel közölte, hogy piisilni kell!
Állt bent mindenki a sörözőben,énekelte a Himuszt, Bence fújta, hogy pisilnie kell, így kimentünk /a wchez át kellett volna gázolni a tömgene!/ és a Himuszt hallgatva /a szinpadon később kezdték énekelni/ hallgatva pisisltünk bele az új évbe!Kép
Tüzijáték! Szép volt, csak Bence fél tőle! Egy ideig kintről néztük mi felnőttek, BEnce apa vállába furta a feját és hátat fordított az egész cécónak, aztán bentről néztük. Onnan már Ő is élvezte!
2 körül indultunk haza. Bencét apa cipelte /18 kg elengedve/. Ahogy megérkeztünk uncsitesómékhoz azonnal kipattant a szeme és még megnézet a Micimackó karácsonyát!
Reggel szokásos időben kelt fel!
Semmi nyoma nem maradt a durrogásnak!

Emese!
Homeos cuccokat Ti nem próbáltátok?
MM 10-n lesz! Addig gyorsan gyógyuljatok meg!

Panka!
Talihelyszínnek még mindig ott az MM helye! Annyi gáz van vele, hogy fizetni kell érte!
KEnyérsütő: nekünk egy no name van! Ha rájöttél a jó receptre akkor jó. Mi már majdnem becsomagoltuk és betetük a szekrénybe amikor BEtti megosztotta velem sütési titkait!
Mi nagy család vagyunk így naponta van úgy, hogy 2* dolgozik az aranyos!

Ági!
No para! Próbálj meg nem a tejcsire gondolni! Az aggodalmad is rámehet a termelásre!
Most gondolj bele! mi lesz ha nem lesz tejcsid? Van számtalan lehetőség, hogy kapjon Manó enni! A mi korosztályunk csak 3 hónapig szopott és mégis itt vagyunk! Ugye????
Nyugika és lazítás!!!!Kép
Ja! Az én puffadómra az van írva, hogy 12 óra a száradás. Utána kell a fent említett módon puffasztani.

Talin meg fogom tudni mutatni a katalógust!

Ditta!
Ez a fog dolog!
Nem tudom, hogy valaha is lesz-e olyan pillanat amikor nem fogok parázni amikor megyek a fogdokihoz!
A héten én is megyek vissza!
Nem tudom mi lesz!

Melinda!
Mi az ab? Magánban sem értettem! Most, hogy olvastam a leveledet antibiotikum ugrott be, de uátn már kiírtad!
Mi is az?
Remélem a mostani kezelés már segíteni fog! A lényeg, hogy Te hidd el, segíetni fog és akkor Olivér is el fogja hinni! a lényeg a pozitív hozzáállás!Kép

Szaloncukor: valahogy Bencét hidegen hagyja. Csak akkor eszik belőle ha mi adunk neki!
Anyukám mesélte, hogy kiskoromban a nagyim megmutatta, hogy hogyan kell meghúzni a fát.
Jól meg is tanultam! Anya sírva szedte fel az eltört díszeket!Kép
Tudtátok, hogy csak nálunk szokás Himuszt énekelni éjfélkor? MÁs nemzetek ilyenkor vidáman belekiabálnak az éjszakába!
Volt szerncsém tapasztalni! Pár éve Athénban szilveszereztünk! NEm részletezem! NAgyon király volt!

Na ennyit!
Szép napot mindenkinek!
k

Magdi!
Viki baba hogy van?
kriszta13

Kriszta és Többiek!

Sajnos tegnap nagyon rossz hírt mondtak az anyukának valami olyat hogy leveték a babát a gépről és leeset a vérgázszíntje így életveszélyes állapotban van.

Magdi
lilien_csenge

Kriszta!

Csak röviden, igen az ab az antibiotikumot jelent.

Melinda
adnilem

Koda!

December 14-én írtam róla bQvebben, ott megtalálod.

Panka!
Igen, próbáljuk homeopátiával orvosolni a Tamara problámáját.Ehhez idQ kell, hogy megoldódjon, egyenlQre még megvan a probléma, bár most, hogy nincs ovi, nem olyan feszített a tempó, engedékenyebb vagyok így nem olyan vészes.

Marika!
Egyforma a székünk, lehet, hogy az asztalunk is?

Ditta!
Nekünk is ugyanolyan dömperünk van, jó stapabíró.

Mi baráti társaságban szilvesztereztünk Barcikán, jó volt a gyerkek is éjfél után aludtak el.Másnap persze olyanok voltunk mindannyian mint a mérgezett egér.Na, nem az alkoholtól, hanem a kialvatlanságtól.

Magdi!

Nagyon szorítok!

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Hát az a nagy helyzet, hoyg hiábba állítottam a telefonom ébresztőre, de nem bírtam hajnali 1kor felkelni. Csak lekapcsoltam, de visszaaludtam Kép
Ráadásképpen Rebeka Drága a második étkezéskor nem volt hajlandó ciciből enni, pedig még volt is benne,bőven. Így aztán fagyos tej olvasztás, majd fejés következett.
Nem valami következetes cumi - cici ügyben!

Koda Kép
Rebekának is jó lenne egy kistesó - MAJD. Persze apuci hallani sem akar róla. Kép
Mintha Ő kínlódott volna... És én ennek ellenére már gondolkodtam rajta. Kép
Úgyhogy ez a téma nálunk szóba se kerül már jó ideje.
Tápszertől félek. Kép
Pufi festék - majd kipróbálom. Amikor egy zoknira raktam belőle, rátettem a radiátorra, és vártam, vártam, de nem történt semmi. Ha lesz egy kis időm, majd próbálkozom a hajszárítós technikával. Köszi!!
Muffin - én ugyan még nem készítettem, de találtam egy oldalt : ITT biztos találsz közöttük kedvedre valót!

Képzeljétek, voltunk ma kirándulni. A Pallavicini kastélyba mentónk, Pusztaradványba. Nemrég újították fel, júliusban nyitottak. Mentünk, ebédeltünk (késői),aztán jöttünk. Rebeka Drága meg aludt egyet, ott a székeken. A hordozójában nem szeret lenni. Sőt egyre inkább már utazni sem szeret benne.
Amúgy jól érezte magát, majd ha lesz időm, rakok fel egy pár képet. A táj is nagyon tetszetős, csak sajnos ma nem egy kifejezett tiszta idő volt, úgyhogy abból nem láthattunk sokat. Azért amikor hozták a számlát, kicsit meglepődtünk. Jó borsos volt! És nem is ettük halálra magunkat, merthogy a mennyiség nem tette lehetővé...
Én mindenesetre jól éreztem magam, Rebeka óta most voltam először étteremben! Kép

Emese
Nem, nem próbáltam még olyan bogyókat.
De ki szeretném próbálni.

Hol lehet beszerezni? Tudja valaki?

Kriszta
Nálunk még ma is petárdáznak!! Kép Gondolom nem sikerült az egészet felhasználniuk eddig Kép

Tudsz valamit a tejserkentő bogyókról?

Magdi
Mi is szorítunk!!

Ági

delice

gdi: szorítunk nagyon. ha megtudsz valamit, írj.

mindenkinek BUÉK: Kriszta és családja
pamacs

Sziasztok!

Mindenkinek mégegyszer Boldog Új Évet kívánok!
Krisztával hasonló tapasztalataink voltak a Városháztéren lezajlott bilival kapcsolatban. 21.00-kor kimentünk Gáspár Lacit nézni. A sok h....e ember mindenhová dobálta a petárdát, a férjemet egy részeg kisebbségi emberke meg akarta verni, mert nem tetszett neki a csörgősipkája, mert a férjem túl magas volt benne és ő ezt mérgében nem tudta másképpen palástolni. Na elhúztunk a színpad közeléből néztük még egy kicsit majd hazajöttünk. Néztük a TV-t, Beni aludt mint egy mormota, még a tüzijátékra sem ébredt fel, pedig olyan volt, mintha az ablakunk alatt lett volna.

Igyekszem feltenni képeket, majd ha lesz időtök nézzétek meg, aki kíváncsi Benire.

Még jövök.

Puszi

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Na felraktam a képeket, összesen 43 db-ot. A régiben a 41-es képtől az új albumunk, pedig itt van.

Jó éjszakát!

Zsuzsa

http://babanet.hu/album/main.php?album=4362
nzsuzsa

Ági!
Szopi! KEgyetlen, de tessék rászoktatni Rebit, hogy csak cici van!!!
Egyszer-kétszer lesz gáz, de vissza fog szokni ha éhes lesz a pocija!!!
Minek is az ébresztés?
Drága! Lazíts egy kicsit! Könyörgöm!!!!Kép
Ott van a Te szuszogó órád! Az Ő picja úgyis tudja, hogy mikor éhes!
Ugye nem azonos időben esztek???
Az nem elég, hogy rá tetted a radiátorra. Otthon /pesten/ festékem van. Elég gáz, mert ecsettel lehet csak festeni. Szóval készítettem egyfeliratot pólóra és nem volt elég aikr megszáradt.Intezívebb hőhatásnak kell törtánnie a puffadáshoz!
Urtica Urens-égető csalán 5 CH napi 2*5 golyócska
Miskolcon a azejas úton a Paracelsus patikában lehet kapni. A bírósággal szemben.
Tapasztalatom szerint a helyi patikában is meg tudják rendelni!Így 1-2 napon belül már élvezheted is!
Ez csak egy gyárnak a terméke! A patikában lehet, hogy több gyogyi van!

A kastályok sajna nagyon drága helyek! MEg kell fizetni az "elitt" környezetet!
Imádom az ilyen helyeket!
Álmom egy nagy álom esküvő egy kastélyban! De ez egyenlőre távoli álom!
Pl.: a Mátrában van az a kastály ahol a Nagy Ő első adását felvették.Na az 2,5 millió forint! Csak a kastély! az a szokás náluk, hogy a telkes házat ki kell bérelni!Kép

Zsuzsa!
Engem is megpróbált egy kisebbségi nő elzavarni amikor Bencével közelebb mentünk a színpadhoz, de úgy tettem mintha nem hallottam volna mit mond! Az a gáz, hogy ingyen buli és ilyenkor jellemzően ki megy el? ki áll az első sorban? kit vesz fel az országos tv? kik miatt nem mennek ki mások?

Ma is sétáltunk a városban! Sajna ott is akadt még néhány ember aki perverzióját leli abban ha petárdát dobhat el!

Melinda!
Köszi a felvilágosítást! Tudod a szőke tincsek hozzák az IQ szintet!Kép

Magdi!
Bazira megijedtem amikor olvastam az első szavaidat! Mit jelent? Nagy a baj? MEg lehet gyógyítani?
Betti mi a véleményed???
Nagyon szorítunk Viki babának!

Szép jó estét!
k
kriszta13

Ági!
Én annak idején Tamarával tejserkentQ teakeveréket ittam, nem a boltit, hanem olyan összekevertet, ha kéred a receptet elküldöm.

Magdiíííííííí!!!!!!!!!!!!??????????????????

Melinda
adnilem

Sziasztok!
Tettem fel pár képet!
Itten vannak:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1872
kriszta13

Lányok!
A helyzett a következő: Viki állapota változatlan, evés közben is kétszer elájult, elfehéredett.Tényleg nagyon nyersen fogalmaztak az orvosok a gyerekkel kapcsolatban. Ha ma többet tudok írok.
Betti!
Kérlek segíts hogy mire számítsunk.

Köszi a szorítást!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Kedves Szerencse Fiai!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk
Kép

Magdi!
Még mindíg szorítok nektek.

Ági!
Szopi, szopi, szopi. Hidd el fog az menni. Nekem szerencsére amikor gond volt nem volt mihez nyúlni, csak a cici volt. Nem volt otthon tápszer, se fagyasztott tejecske. Sőt apa elvitte a mérleget isKép
Én azért még drukkolok.

Zsuzsa!
Nagyon falni való a kis srác. Abban a kalapbanKép

Emese!
Jobban vagytok már?

Ditta!
Akkor írokKép Fogad jobban van?

Melinda!
Biztosan egy helyen vásárolunk. Asztal jó nagy, ovális (terítőt nem kapni rá) és nagyon nehéz.

Na megyek vissza tanulni. Holnap Magdival vizsgázunk. SzorítsatokKép

Puszika, Marika

marika

Sziasztok!

Magdi!
Mail ment! A Kicsi Vikinek jobbulást kívánok!

Ági!
Csatlakozom Krisztához és Marikához. Próbáltad már Rebekát pohárból itatni? Lehet, hogy jobb lenne, mint a cumisüveg! Én is ittam teát, itthon kevertet.

Panka!
Nekem Nethaus kenyérsütőm van. De ahogy elnéztem a választékot, elég egyforma dolgokat tudnak ezek a kenyérsütők. Az enyém már két éves, akkoriban még csak 2-3 féle volt. Nem sok macera van vele, elég egyszerű használni.
Taliban benne vagyunk.

Kedves Benjáminok!
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép
(Panka, Zsuzsa!
Kéretik az érintetteknek átadni az üzenetetKép!)

Most sajnos nincs több időm, majd még jövök!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja Panka!
Nekünk Bomann kenyérsütőnk van. Állítólag jobb ha két karos. A Metroban vettük 12500-ért. Előre lehet programozni 13 órát (reggelre friss kenyér vanKép), és sütés után még 1 órán át melegen tartja a kenyeret.
A Betti receptjét használjukKép és eddig egész jó.
Ja tényleg kenyérrel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy nekünk elég kemény a héjja, nektek is? Mit kellene változtatni az összetételen?
Puszi

marika

Marika!

Mikor megsül mit csinálsz vele? Én konyharuhába csavarom. Tekerem. Burkolom. Vagy nem is tudom, hogy mondjam. Szóval még forrón és így hagyom kihűlni. Ilyenkor puhul.

További ötletek (ha így kezelted eddig a kenyeret):
1. Világosabb színre állítod?
2. Nem teszel bele tejet vagy éppen hogy teszel?
3. Nem felejted ki a zsíradékot? (bár akkor inkább morzsolódik)
4. Nem teszel bele túl sok cukrot?
Szóval ötletem az van, csak elég megalapozatlanul. Jó sokat segítettemKépKép!
A szüleimnek is Bomann van, annyiban tér el az enyémtől, hogy dagasztás közben fel lehet nyitni a tetejét, az enyém ilyenkor leáll.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

MarikaKép
Mehetne még hozzá a "Jégkorszak"? Köszi! Igérem, mostmár békén hagylak! Majd nyújtsd be a számlát!KépHolnapra szorítok!!! Fog nem fáj!!KépKép
Rövid írásra rövid válasz!Kép

MagdiKép
Nagyon szomorú dolgokat írtál! De én azért drukkolok a bébinek! Majd tájékoztass!

Benjáminoknak boldog névnapot kívánok!!

Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

EmeseKép
Mikor megkerült az MSN, felvettelek partnernek. De gondolom észrevetted. Láttam V. Kingának is küldtél mailt! Honnan ismered?

KataKép
Mindig elfelejtem! Ha erre járnál elküldenéd nekem a gumitorta receptjét? Köszi!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Zsuzsa, Panka!
Isten éltesse a Benjáminokat névnapjuk alkalmából!
Kép

Zsuzsa!
Beni elképesztően megnőtt. Édes krampó, és szerintem kiköpött olyan mint te.

Marika!
Ádám már gyógyulgat, csak az orra folyik, és étvágya nincs (bár amúgy sem nagyétkű), én még göthölök, de már nekem is jobb.

Magdi!
Szorítunk Viki babáért! Kép

Betti!
Kinga egy nagyon régi barátnőm és kozmetikusom, együtt jártunk moziba még terhes nem lettem. Sajnos azóta ez a program ritkán jön össze.
Te honnan ismered?

mse173

Betti!

Nem Kata vagyok, Melinda vagyok, de nekem is megvan a RemegQs süti receptje, szerintem ez a Kata gumitortája.

Hozzávalók:6 dl víz, 2 cs zselatinnal folyamatos keverés közben felfQzve.
A süti(az enyém)4 rétegbQl áll
1. 4 egész tojás, 6e.kanál cukorral keményre verve, majd 1.5 dl kész zselatinnal elkeverve-ez egy sárga réteg lesz
2 .4 tojás 6 e.k.cukorral, 2 e.k.kakaóval elkeverve, aztán a zselatin-ez barna lesz
3.4dl tejföl, 6 e.k. cukor, majd a zselatin-ez fehér
4 0.5 liter szörp(valami piros)+ 1.5 dl zselatin

A rétegeket úgy öntjük egymésra, hogy megvárjuk míg az elQzQ megdermed.Miután mind a négy réteg egymáson van kb. 2 óra múlva szeletelhetQ.
Vigyázz, kavargasd a zselatint folyamatosan különben lekozmál.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket, nagyon jól estek. Beni ma különösen ennivaló gyerek volt, talán tudta, hogy ma van a névnapja.

Panka
A Ti Benikéteknek is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk és már nagyon várunk egy beszámolót, hogy vagy, sikeresen befejeztétek a házfelújítást?

Lányok!

Olyan jó lenne találkozni, én január 17.-től megyek vissza dolgozni, jó lenne még előtte talizni Veletek.

Hallottátok, hogy a Rossmannban 99,109,219 Ft-os árakon van bébiétel?

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Sziasztok

Zsuzsa
Kép
nzsuzsa

Panka!

A maci Nektek szól, csak nem jó helyre szúrtam be.

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Emese!
Kingával még csak kétszer találkoztam, de nagyon szimpatikus! Közös ismerős révén egy esküvőn nyár elején és egyszer a házuk előtt. Tudod, nem messze lakik tőlünk.

Melinda!
Nem baj, hogy nem vagy Kata, a süti így is biztos finom leszKép. Én túrótortát szoktam csinálni, az csak két rétegű, és az a baj vele, hogy túró is van benne. Mert azt nem szeretem. Sőt, Matyi is inkább a tetejét eszi, ami olyasmi, mint ennek a teteje +gyümölcsök. És a túrós része is zselatinos. Gábor pedig azt mondta legutóbb, hogy az alját inkább ne is csináljam meg. Úgyhogy nálunk ez szerintem jobban be fog jönni.

Zsuzsa!
Jujjj! Mész vissza dolgozni? Saját elhatározásból vagy kényszer? Teljes munkaidőben? Beni kivel lesz?

Betti, aki ma hozzáragadt a géphezKép

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Helló,

kicsit megkésve, de sok szeretettel a tegnapi névnaposoknak:

Kép

Ági

delice

Köszi a tanácsokat!

Melinda
Meg tudnád írni azt a teakeveréket! Mindent bevetek a siker érdekében! De tényleg.. Kép

Most fejtem, s közben raktam fel képeket.
Ha esetleg érdekel valakit.
ezek a legújabb képek Rebeka Hannáról és ezek régi képek, még az esküvőnkről

Remélem sikerült...

Megyek, mert Robi elutazott az anyósékhoz, és anyukám van Rebekával. Nem tudom alszanak-e, vagy már nem...

Sziasztok!

delice

Sziasztok!

Ági!
Én ugyan nem vagyok Melinda...Kép Nekem is van két receptem.

I.
3 rész ánizsmag
5 rész csalánlevél
5 rész édesköménymag
10 rész kecskerutafű
5 rész izlandi zuzmó
2 rész majoranna

II.
csalánlevél, édesköménymag, ánizsmag, kakukkfű, majoranna - ugyanannyi mindegyikből

És a tapasztalataim:
Hát a majorannát én csak a csirkén szeretem, borzalmas volt, később kihagytam, de ha szereted az ízét, akkor jó.
A kecskerutafű és az izlandi zuzmó keserű, de ezek jó tejszaporítók (állítólag), ezeket nem érdemes kihagyni. A kakukkfűt sem.
Az édeskömény és az ánizs finom, azt nagyon szerettem.
Csalán helyett én citromfüvet tettem bele, jobban szeretem.
Menet közben változtattam az összetételen végül az enyém így nézett ki: kecskerutafű, izlandi zuzmó, édeskömény, ánizs, citromfű. Mindegyikből egy zacskóval az egyszerűség kedvéért. A kakukkfűt valamiért egy idő után kifelejtettem. Naponta kb. másfél litert ittam belőle, ezt a mennyiséget 2-3 evőkanálnyi keverékből készítettem.
A legjobb az egészben, hogy nem tudom használt-e, vagy csak emiatt elég folyadékot ittam, és az volt jó hatású. Elég szkeptikus vagyok. Gerdával csak két hónapig ittam, akkor abbahagytam, mert túl sok tejem volt. Aztán mikor kevés lett, már nem kezdtem újra.

Melinda!
Te milyet ittál?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti, Ági!
Nagyjából az én teám is ilyen volt, és szintén egyszerqsítettem, hogy 1-1 zacskóval tettem a teakeverékbe, ami pedig éppen nincs a boltba az kihagyható, persze nem úgy hogy tízbQl kilenc.
Én szintén úgy voltam mint te, Betti, hogy Tamarával szinte végigittam a biztonság kedvéért, de Olivérrel már csak a legelején ittam.
Marika!
Igen az asztal nagy és nehéz, de szép.Én hétköznapokon csak tányéralátétet használok-a férjem szerint olyan szép, kár volna terítQvel eltakarni-de karácsonyra vettem anyagot terítQnek és megvarrtam.

Kata!
Mikor??

Ági!

Kép

Melinda
adnilem

please

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!
De nagy itt a csönd!
Hogy telt a szilveszteretek?A mienk szuperul!
A fiúk anyósoméknál aludtak,és így egy 12 fős baráti társasággal Hernádkak-on buliztunk!Nagyon szuper volt,fél hatra kerültünk ágyba.5 éven keresztül otthon voltunk,így most ez nagyon jól esett!A fiúk alvási rekordot döntöttek anyósnál,ugyanis Ádi fél 9-kor,Máté pedig 10-kor kelt!

Melinda!

Örülök,hogy Olivér a javulás útjára lépett!
Sajnos Tamara problémájára nem találtam semmit,de még az alvós könyvünk sincs itthon,hogy megnézzem írnak-e benne valami hasonlóról.
Nálunk annyi javulás van Ádinál,hogy elkezdtem neki Claritin szirupot adni,azóta sokkal jobb a helyzet,úgyhogy valószínü allergia okozta a sok köhögést.Most már csak az a kérdés,hogy mire?
Szeretném elvinni a GYEK-be kivizsgálásra.
Most ennyi!

Puszi,Anita
kacajka

DE furi!Amikor azt írtam,hogy nagy a csönd,még dec.31.-ei volt az utolsó hozzászólás a gépemen,most meg alig győztem olvasni!Kép
kacajka

Sziasztok!

Dodusról nem tudtok valamit????

Zsuzsa, Panka!
Boldog névnapot a kicsi fiúknak!Kép

Magdi!
Nagyon elszomorított amit olvastam.Kép
Van valami újabb híred róluk?

Betti!
Kata vagyok...Kép
Nekem picit másabb a gumitorta receptem, de én is ide írom, hátha mást is érdekel:

Hozzávalók:
1 cs. zselatin
3 dl víz
6 tojás
16 ek. porcukor
2 ek. kakaó
4 cs. vanília cukor
2 kicsi doboz tejföl

1 cs. zselatint forrásig hevítünk 3 dl vízben. Ezt három egyenlő részre osztjuk.
Jönnek a színek:
Sárga:
3 tojásfehérjét kemény habbá verünk, hozzáadjuk a sárgáját, majd 6 ek. porcukrot és 2 cs vanílicukrot. Ezután belekeverjük az egyik rész zselatinos vizet.
Mehet az egész egy vajjal kikent tortaformába. Én nem szoktam vajazni, hanem teszek folpack-ot a formába, amit a végén simán lehúzok a tortáról.
A torta mehet be a hűtőbe. Mire a második színt előkészítem és megkeverem, addigra ez megdermed.
Barna:
3 tojásfehérjét kemény habbá verünk, hozzáadjuk a sárgáját, majd 4 ek. porcukrot és 2 ek kakaót. Ezután belekeverjük a második rész zselatinos vizet.
Mehet ez a szín is formába, a sárga tetejére.
Fehér:
2 kisdobozos tejfölt felverek jó habosra, bele 6 ek. porcukor, 2 vanília, majd a harmadik zselatinos víz.
Aztán ez mehet a barna tetejére.

Nem kell megijedni, ha esetleg az előző szín feljön, annál különlegesebb lesz a torta.Kép
A legtetejére bármilyen gyümölcszselé megteszi.

Melinda!
Első ránézésre tök jó lehet a Te gumitortád is, úgyhogy azt hiszem hétvégén ki is próbálom.Kép
Mikor?
Csötörtök vagy péntek délelőtt nekem jó. Nálad, vagy nálam?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Anita!
Nem is értettem miért írod a nagy csendet. Én tegnap is olyan jól elbeszélgettem magammal...Kép
Ez a buli így öt év után tényleg jó lehetett. Egyszer talán nálunk is elkövetkezik.
Ja, mert nem írtam még, de mi is itthon voltunk. És izgultam, hogy a durrogás ne ébressze fel GerdátKép. Matyi mellett ágyút is lehet sütögetni.
Ádinak további javulást kívánok!

Kata, Melinda!
Köszönöm a recepteket. Nálunk is lesz hamarosan gumitorta, csak még nem tudom melyik? De utána meg majd a másik! Majd beszámolok a fogadtatásról.

Marika, Magdi!
Hogy ment? Én szorítottam!

Panka!
Nagyon eltűntél! Visszaalakítjátok a lakástKép? Te sem tudsz semmit Dodusról?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Hi!

Betti!
Köszi, hogy megkérdezted. Háááát nem is tudom, egy négyessel kiegyeznékKép Szerintem elég gáz volt. Jobbat szerettem volnaKép (Én az örök elégedetlenKép)
Neked mi volt szávitelen?

Kata!
Dodusról tudok vmit, csak nem akarom megint megkapni, hogy pletyuzok és kíváncsi vagyok. Annyi publikus, hogy a nettel van gond. De akar már jönni hozzánk, nagyon.
Láttam a lányod. Mit ne mondjak, nagyon csinos kislányKép A smink és a haj, tökéletes. Volt kire ütnieKép

Magdi!
Van újabb hír?

Anita!
Szuper lehetett. Gondolom már nagyon rátok fért.

Kata, Melinda!
Ezt én is kipróbálomKép

Megjött babamaci és húzzzzzzz.
Puszika, Marika

marika

Sziasztok!
Mindenkinek Nagyon Sok Boldog Új Évet kivánok!
Kicsit rég jelentkeztem. Már a 34.hétben vagyunk a baba kislány lesz és Hanna lesz a neve. 2251g volt az utolsó uh szerint. Lassan megkezdhetem a visszaszámolást, bár még február 23 messze van.
Nagyon aranyosak Beni és Rebeka képei is!
Remélem mindenki jól van a gyerekek szépen fejlődnek és a kis Viki babával sem lesz gond. Szurkolok nekik, hogy erősödjön meg a picilány!

Kép

KépKép
búzaszem

Jó reggelt!

Hírek: Vikinek vért kellett adni hétfőn éjszaka. Most javuló tendenciát mutatt. Kopp-kopp-kopp.
Köszönjük a vigasztalást és a szorítást.

Marika!

Jó kibabráltam magammal. Milyen volt?

Betti!
Neked külön köszi a lelki támaszt.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Marika!
Én is köszönöm az érdeklődéstKép. Négyes. De nagyon jó, mert hoztam a formám és az utolsó 10 percben vettem észre, hogy az egyik lap hátoldalán még van egy feladatKép! Így ezt a kb. félórás feladatot 10 perc alatt csaptam össze. Te miből vizsgáztál?

Búzaszem!
Örülök, hogy jól vagy. Gyorsan el fog repülni ez a pár hét, addig pihenj sokat!

Magdi!
A tegnapi eredmények gyakorlatilag olyanok voltak, mint a tegnapelőttiek. A maiakat még nem tudom. Te nem vizsgáztál?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ági!
Megtaláltam a pontos teareceptemet.Íme:
ánizsmag
édeskömény
bazsalikom
kecskeruta
csalánlevél
kakukkfq
majoranna
izlandi zuzmó
1 liter teához ebbQl a keverékbQl 2 evQkanállal tettem és 20 perc áztatás után szqrtem le.

Kata!

Mail.

Puszika:Melinda
adnilem

Melinda!
Válaszoltam!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: