Sziasztok!
Pipocska
MEKKORA smiley-t kaptam Tőled!!
Úgy örültem neki! Aranyos vagy, hogy bíztattál. A bejelentés óta már javult a helyzet, mint kiderült a hirtelen hír ezt a reakciót váltotta ki belőlük. Két napra rá már hívtak telefonon, hogy most kapcsolnak, és gratulálnak. Párom anyukája is érdeklődő volt már, kérdezett jó pár dolgot.
Kérdezted a "daganat"-félét. Nekem annak idején úgy derült ki, hogy nem lehet babám, hogy magunk mögött hagytunk egy sikertelen évet, majd kivizsgálások következtek, leginkább nálam hormonkép. Azonnal megvolt a "baj", magas prolaktin-szint. Ilyenkor megpróbálják a dokik megkeresni az okát, mert vagy az agyalapi mirigy jóindulatú daganata termeli emelkedetten, vagy látens marad (nem derül ki hogy miért magas a proli szint). Több MRI vizsgálaton is voltam, a második alkalommal találtak egy 5-6mm-es daganatot az agyalapi mirigyemben. Sok kesergés stb. de sose éreztem magam betegnek, szednem kellett (kell) rá gyógyszert, s ha minden igaz, visszafejlődött, s ráadásul itt a kis Maszat a pocakomban
. (Előtte volt egy elhalt terhességem). Mindez 3-4 év történése, - ezeket a történéseket a párom családja nem ismeri. Most nem tartom már lényegesnek, talán egyszer elmeséljük nekik.
Ezvicc
Még most olvastam kérésed, én is megnéztem, fiad lesz eszerint! Bár itt fogantatást okt.3-nak hoz ki (szülinap alapján néztem), de a következő esélyes hónapok végig fiút mutatnak Neked, úgyhogy pár nap csúszás esetén is fiúcska. Na mostmár nagyon kíváncsi vagyok, tényleg
.
Itt a linked, remélem működik.
http://www.chinagold.com/VerifyAp.asp?MotherBirthday=04%2F28%2F1980&ChildDate=06 %2F26%2F2005&R1=V1&B1=Go%21 Katica78
Mi is lányos család vagyunk (anyunak két lánya, nővéremnek két lánya van), apuék vegyesen voltak testvérek. A naptár nekem fiút mutat, vajon a genetikai hajlam mennyire fog közrejátszani
?
Hajni20
Sajnos nem tudtam megnézni a chinagold-on, 1983 után születettekre nem kalkulál... A másik (táblázatos) kislányt mutat.
Jó lesz?
Na most képzeld, nővérem nagyobbik lánya 83-as.. Egyből ez jutott eszembe, piszok fiatal vagy!!
Adri77
Holnap már megyek dolgozni. Első dolgom lesz, hogy megírom a mélt
. A védőnőt akkor megkérdezed, szabad-e innunk capuccinot, light-os kávét? Most hogy náthás vagyok, sok teát iszok, ha belegondolok, annak is összegyűlik a koffeintartalma.
Reggel vérvételre kellett volna mennem. Annyira bágyadt voltam, hogy továbbaludtam 10-ig, és végül majdnem dél volt, ahogy beértem a laborba. (Éhgyomri vérvétel...) 5 kémcsővel vettek le.. Utána megettem egy-két szaloncukrot, ittam Kubu-t, még bementem egy-két boltba, s hazafelé a buszon éreztem hogy sötétül a világ, fojtogat a pulcsim és csak le innen..de minél gyorsabban. Már nem tudom, hogy mitől volt, babától, alacsony vérnyomástól, a náthától való napok óta tartó bágyadtságomtól, vagy fóbiám lett? Leszálltam és a friss levegőn egyből jobban lettem.
Rokica
Most hogy kérdezed, én holnap tervezem bejelenteni a munkahelyemen. A közvetlen főnököm már régen tudja, de a szolgálati út szerint még egy-két főnökömnek személyesen kell bejelentenem
.
Próbaidőd mikor telik le? Feltétlenül húzd ki addig, ha a próbaidő alatt bejelented, egyszerűen elküldenek
sajnos. Ilyenkor még megtehetik, s meg sem kell indokolniuk.
Szóval még titkolt egy darabig (7 hetes vagy ugye?). Szerintem ha most elmennél táppénzre az azért elég feltűnő. Próbaidőn-táppénzen lévő munkavállalók "kirugásáról" nem tudok semmit. Azt tanácsolom, hogy az Indexen van egy fórum, s Szakbarbártól kérdezd meg. Nagyon gyors, nagyon korrekt, privát e-mailben válaszol. Keress rá a fórumoknál a TB/GYES/GYED szóra, hogy kidobja a topik címét (nem tudom fejből).
Vanda
(12+ valamennyi)