Sziasztok!
Életjel. Anyuméknál vagyunk, végre van net is, próbálok visszacsatlakozni. Itt viszonylag hűvös a lakás, így elviselhetőbb.
Elkezdtem ödémásodni,nem vészes, de viszonylag korainak tartom. A vérnyomás viszont ok, szóval nem aggódom. Soma elég fájdalmas dolgokat művel odabent, van egy olyan érzésem, hogy nem fejvégű, ami önmagában még nem is lenne gond, mert ráér még visszafordulni, csak attól tartok, hogy nem lesz hozzá elég helye..
2 hete kellett volna dokihoz mennem, de akkor ő nem volt, most ő van, én nem, a jövő héten ő és én sem vagyunk, így 9-én megyek hozzá. Elég régen láttuk egymást de bízom benne, hogy minden rendben
Látom, van új tagunk is, Üdv köztünk, jó, hogy még vannak csatlakozók!
Próbáltam visszaolvasni is, örülök, hogy Witch-ék még egyben vannak!
Segítség dolog:
Persze utólag, több gyerekesként az ember mondhatja azt, hogy nem is olyan vészes, és meg lehet ezt oldani egyedül /kettesben is, de én akkor is azt mondom, ha valaki jóban van az Anyujával, fogadja el a segítséget! Jól jön a pihenés , de már az hatalmas előny, amikor Apa visszamegy dolgozni, legyen kihez szólni. Nekem nem volt segítségem, 4 nap után Anyuméknak haza kellett menni, párom dolgozott, és klassz kis szülés utáni depresszióm lett attól, hogy egyedül maradtam tapasztalatlanul egy csecsemővel. Nyilván ez nem mindenkinél áll fenn, de jobb félni, mint megijedni.
Másodjára már nem volt időm depizni, sőt, akkor már jobban boldogultunk mi négyesben segítség nélkül, ennek ellenére volt segítségem. Most nem akarok segítséget, mégis csak rutinos leszek. El akarták vinni a gyerekeket Anyumék a szülés után ,de nem engedtem, hatalmas törés lenne nekik.
Witch:
Én megkérdeztem a dokimat, hogy kivel szeret együtt dolgozni, és őt választottam, mert úgy gondoltam, az fontos, hogy közöttük egyetértés és összhang legyen. Annak ellenére, hogy most szülésznő nélkül szülök (pontosabban választott nélkül), meg voltam maximálisan elégedve mindkétszer a választásunkkal.
Becsöngettem a Szülőszobára, kihívtam, és megkérdeztem tőle, hogy elvállalna-e. Ez után bementünk beszélgetni.
Én egyszer sem kaptam beöntést, de, ha választhatnék, akkor kérnék. Vagy, ha nem is beöntést, akkor kúpot, de valamit minden képpen. A beöntés nélküli szülés néha kellemetlenül érintheti az embert, sajnos volt benne részem...