Sziasztok!
Megjöttünk... jó volt... jó lenne még egy kis normál időjárás (mai nekem az), mert a nagy melegben én nem tudok működni, pedig annyi dolog lenne itthon...
Gemini: irtó nagyok vagytok már! szép poci! és mindehhez csini vagy!
Ibici: Sti-ék költöztek... sztem ennek is van köze az ovi váltáshoz, de lehet rosszul gondolom... meg ugye nem is 3 éves még, és bár én úgy tudom, hogy 2,5-től kötelesek felvenni, de sztem első körben elutasítják a nem 3 évest... viszont a levél végén van fellebbezési idő, hely megadva, úgy hogy van rá mód sejtésem szerint.
ha én erre kényszerülnék, mármint 2,5 évesen beadni és elutasítanának, akkor nálunk a jegyzőnél kell fellebbezni... át én megírnám, hogy akkor segélyt kérek, hogy itthon maradhassak... ezzel kapcsolatban olvastam egy két fórumot és elég érdekesek a pro és kontra álláspontok- a legdurvább megjegyzés az volt, hogy igenis vidd haza a gyereket, mert nem fér el az oviban (akkor pedig sztem baj van a rendszerrel és ezt nem feltéten el kell fogadni, hanem meg kell oldani) és különben meg magadnak szülted és nem az ovodának... na ez a hozzászólás számomra elég meredek volt...
Sti: látom te is a 3-at szülöd- Mági is és én azt fontolgatjuk, hogy ott legyünk a kórházban ha épp szülés van. szerencsémre én meg tudom oldani a befekvést is és nem is viszolygok tőle, a másik variáció a programozott ugye bár... nem tudom mi lesz. de az tuti, míg a fiúkkal itthon voltam, az utolsó hetekben én úgy aludtam, hogy törcsi volt a lábam között, mert féltem a víz elfolyástól...
én úgy vagyok, hogy szeptember első hetében beköltözök a koriba... ehhez mérten teszek-veszek itthon, intézkedek, alakítom a lelkem és készítem fel a fiúkat...
és az is tuti, hogy nem akarok úgy beöntést kapni, hogy össze-vissza 1-2-3 perces fájásaim vannak... kibírhatatlan, és kivitelezhetetlen...
na mindegy, majd lesz valahogy, az még úgy is odébb van, addig még július-augusztus itthon aszalódás...
medence: nekünk is van nagy, de idén mi is csak a kicsit használjuk- lévén én be se merek most menni, így a fiúkra se tudok vigyázni... meg szeretnék azért rendet tartani itthon és így hogy csak Apa üzemel igazán, így nehéz...
most pl próbálom kifundálni, hogy a viselhető napokon, mikor mit csináljak itthon apránként- wc, fürdő takarítás (alaposan felkefélve, lemosva...) emeleti rész- ezek még könnyűek... de utána jön a festő, így júli második felében lesz az ultra nagy takarítás és ehhez kell majd kérnem dupla segítséget- egyrészt a takarításhoz, másrészt a gyerekek felügyeletére... és akkor még ott az udvar is... meg hát Rozi cucca is...
imádok a babaholmikkal készülődni, de a mosásuk egy halál- mikor már fél órája tereget az ember és még mindig van a kosárban 5 pár mini zokni 10 body, pelus, rugi... egy végtelen meló...
lehet nem lesz itt láblóga augusztusban...
Olyan jó csajok, már lassan a 30. héthez közeledünk... de várom már! mondjuk nekem ép péntek 13-ra esik, és utálom a péntek 13-akat...
Babee: érezzétek jól magatok!
Witch: nagyon helyes pofija van a kisfiadnak! pihenj sokat és remélem minden rendben lesz, most ez a legfontosabb! (ha nem tudod küldeni a csomagot az se baj! legyél csak nyugiban!) de minden rendben lesz úgy is! figyeld meg, a végén majd úgy kell kirobbantani...