Új privát üzeneted érkezett!

Jaja, én is nyár-buzi vagyok, de most...aggódom, hogy bírom ki augusztus végéig ilyen méretekkel. Nyári gyerek vagyok, ugyebár. Tényleg! Most volt a szülinapom, 31 lettem, pocaklakó meg 24 hetes lett aznap. :)
Egyébként csak érdekességképpen egy napon születtem anyukámmal. Épp azon gondolkoztam, hogy ha ez a gyerek a ciklus közepén fogant volna, akkor tök nagy esély lett volna, hogy ő meg apja szülinapján jöjjön világra. :)

Van köztetek olyan, akinél az a helyzet, hogy a két szülő barna szemű, de a gyerek kék-zöld szemű lett?
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Szifla: nekünk fordítva van- kék-zöld szemből lett csoki színű...
Amúgy milyen tanár vagy?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ja és Isten éltessen!!!

Aug vége? te mikorra vagy kiírva? illetve pár nap eltérés és születhet a férjed szülinapján...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 

 
 

szifla!

Ti meddig dolgoztok?Jún.vége?A BKV-ról ne is beszéljünk ebbe a nyári hőségben iszonyú,de ha sajnos nincs más ki kell bírni :cry: :cry: Szerencse,hogy ez a hőség nem a múlt héten jött amikor még dolgoztam :? :shock: Talán estére már jobb lesz jön az eső,hidegfront kíséretében.Jó olvasni,hogy mindenkinek sikerült a vizsga :D :D Nálunk 2 barna szeműből lett egy zöld szemű lányom amilyen az anyukámé :lol: :lol: Kíváncsi léeszek Bazsi milyen lesz már olyan sokszor elképzeltem :lol: :lol: :lol: Isten éltessen sokáig!

konkri!
Ilyenkor tényleg legjobb lerövidíteni a főzés idejét.A meggyleves se több mint 1 virsli főzés.Sikerült a köröm vágás??ÚÚÚÚ én is sokáig szenvedtem a Vikinél,de én bevetettem,hogy utána szépen belakkozhatjuk,persze színtelennel és ez nagyon tetszett neki,hogy csillogós és olyan csajos.Sajna,ezt te nem tudod eljátszani a fiúknál :? :? Na,de majd Fanninál bevetheted :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Borzasztó ez a meleg. Eddig elvoltam valahogy, de mára lemerültem.... És a gyerek itt áll mellettem, úgyhogy hajrá játszótér.
Mondjuk megérdemli, ha eddig kibírta, meg hagyta anyát aludni is kicsit délután :D

Én úgy tudom, hogy a szemszín genetikailag a nagyszülőktől öröklődik.

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Fanni is cuki, a mennyasszony is gyönyörű volt!

Szemszín érdekes téma, kedvencem volt genetikából.

Az tuti, hogy két barna szeműnek lehet kék-zöld-barna szemű utódja, és az is tuti, hogy két kéknek nem lehet barna szemű, csak kék. A zöld már bekavarhat, szóval kék-zöldnél lehet barna, ha jól emlékszem...(a zöld nem egyértelmű, sokszor lehet világosbarnának is nézni, meg sárgásnak, meg ki tudja még milyen árnyalatnak)
Ez olyan mint két 0-ás vércsoportúnak se lehet más utódja, csak 0-ás! Ha nem az, akkor a postás volt, mint két kék szeműnél, ha barna lesz a gyerkőc. :)

Erpé: nekem nem néztek vizeletben bacit... csak üledéket, az kp. ls. kp. bakt. erre azt mondták, hogy jó.

A válás + gyerkőc neve: Nem olyan bonyolult a dolog és nem kerül mindenképpen a férj nevére anyakönyvezetésre a kicsi, ha a "valós" apa tesz egy apasági nyilatkozatot, már el van intézve. Az apaság kérdése egy megdönthető vélelmény, az apasági nyilatkozattal meg is van döntve. Akkor érdekes a dolog, ha a férj is azt mondja, hogy az övé a gyerek, akkor jön egy vizsgálat és aki nyer, annak a nevét kapja.... de ez nem szokott előfordulni.



konkri: magyar tanár vagyok. Okt. 11-re vagyok kiírva, két héttel későbbre, mint amit a menziből lehet számolni. Párom szept.21-én született. Remélem, annyival előbb nem jön azért.
Azért mondom aug. végét, mert talán szept nem lesz olyan meleg.
Köszönöm a köszöntést, majd hétvégén ünneplünk.


ibici:júni 28-ig dolgozom.

Szem: mindkettőnknek barna a haja és barna a szeme. Viszont most elgondolkoztam: apukámnak zöld, nagymamámnak zöldes-kék, párom apjának kék, nagymamájának kék, nővérének zöldes. Nagyon kíváncsi vagyok. Bírnám ha barna hajú-zöld szemű lenne. :)
A legjobban azon nevetnék, ha szőke kék szemű lenne, mert világ életemben azt képzeltem, hogy nekem aztán tuti barna-barna gyerekem lesz. Én bioszból érettségiztem, szerettem a genetika témakört, de már csak arra emlékszem hogy a barna a domináns...már csak a vércsoport öröklődési táblázatát tudom levezetni. :)
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok, na nem úsztam meg a dokit... Délután mentwm volna a gyerekért a bölcsibe, gondoltam egy gyors pisi... Rózsaszín vmi folyt belőlem... Rohantam apuért,mert görcsöltem, rohanás a gyerekért, onnan doki... Szóval, méhszáj zárt, de rövidebb, és a mèhnyak is... Vizelet fehérje +. Szóval most fekvés ezerrel, vérnyomás figyelés stb.... Nagyon megijedtem. Jövöhéten meg megbeszéljük, h befekszek e egy tüdőérlelőre...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Ibici: kaptam dinnyét :) ilyet is, olyat is :) gyümilevi: nálunk nem főzve készül, csak keverve- por, hideg tej (+cukor, citromlé) és erdei fagyasztott gyümölcs, tálakásál tejszínhab vagy vanilia fagyi esetleg.

Szifla: hát az tényleg sok- bár én beszélek aki megelégszik a 35tel esetleg 38al, de a 39 lesz szerintem a max, annál tovább én tuti nem húzom.
én aug 20at adtam határidőnek... az már csak két hónap. két meleg hónap... :roll: :roll: de ha szeptember akkor már tök boldog leszek!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


hú Witch! ez kemény, már mint ahogy írod, gondolom sockot kaptál... a méhnyak a nagy rohanástól is lehet rövidebb... már enyém is rövidebb egy ideje...
magnézium?
feküdj sokat tényleg, remélem Apukád mindent megold Neked, aztán jön Anyukád is...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Babee, nagyon csini voltál! Örülök, hogy jól sikerült a nap! ;)

Konkri, eszméletlen cuki Fanni! És a második képen tiszta Martin! :)

Witch, remélem, minden rendben lesz! Én is nagyon megijedtem volna, de tudod, ezen a fórumon nem történhet semmi baj!!! ;) Pihenj nagyon sokat!

Szem: nálunk minden szülő barna szemű, és nekem kék a szemem egyedül. (5-en vagyunk testvérek) A hajam is egyedül nekem világos szőke. A többieknek vagy barna, vagy sötétebb szőke. Viszont a nagyszülőknél 4-ből 3 kék szemű volt.

A héten én is kétszer csináltam gyümölcslevest, ami nálam abból állt, hogy vagy fagyasztott vagy konzerv (nem volt itthon friss) gyümölcsöt összeturmixoltam natúr joghurttal és mézzel (ha kellett), aztán vízzel vagy tejjel hígítottam.
Ma végre elmentünk vásárolni, és vettem almát, barackot (őszi, sárga), körtét,... Már nagyon ki voltam éhezve rá. :)

Mi sátorban aludtunk az éjjel, ma is ott fogunk, mert sokkal hűvösebb van kint, és jobban jár a levegő. Szuper volt, Samu is tökre megörült reggel, amikor észrevette, hogy a sátorban van. :D Reggel 6-kor mentem csak be a házba pisilni, és tökre megijedtem, mert Zsömi nem mozgott. Persze, nem erre a ritmusra van ráállva, de én halálra rémültem. Könyörögtem neki, hogy adjon jelt magáról, és megkegyelmezett nekem. :) Aztán aludtunk tovább, amíg Zafír fel nem ugatott minket. :? :)

Ez a cucc kezdi teljesen rendbe hozni a kiütéseimet. Már alig van valami, nagyon megnyugtatja a viszkető bőrt, szuper, és nagyon egyszerű. Én valakitől készen vettem, de most fogok készíteni egy nagyobb adagot.
http://lukreciakencei.hu/recept/gyogyke ... csipesekre

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Jó reggelt!

Itt éppen esik az eső...
Gyerekeim meg kirugják a ház falát! :oops: :wink:

Fanni Róza nagyon helyes kiscsaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Sziasztok!

Konkri, jók a képek a csajodról :)

Witch, hú, elhiszem, h megijedtél. Pihizz sokat!

Nekem is jót tett a lehűlés. Most nagyon durva, mert a lakás sokkal-sokkal melegebb, mint a kinti levegő, remélem, h lassan azért lehűl (minden ablak tárva nyitva).

Megvan a lánynevünk (azt hiszem): Júlia lesz a picur.
Lépek, megyek piacra (itt van a ház mellett), aztán sütök egy jófajta pogácsát, délután meg indulunk a Balatonra (de csak a hétvégére)
é

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Én is csináltam gyümi levest,meggyből és málnából.Most hallotta egy receptet,mindig ilyenre akartam csinálni,de csak most tudtam meg,hogy kell.Leturmixolom,és vanilia pudinggal sűrítem be.Nagyon nagyon fini!!!!

Mi úgy bírtuk Lilivel,hogy kert,és medencéből ki-be.

Ma lemegyünk a hétvégére a Balcsira.Remélem,tényleg jó idő lesz.

Konki:Babád nagyon édes!!Jól sikerült a kép.

Szóval most nem írok pár napig,igyekszem majd pótolni.Bébi nekem is mocorog,bár már inkább tapos,azt hiszem,be van fordulva,mert a talpát egész fent érzem.

Witch:vigyázz magatokra!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Konkri!

Csoda szép a pici lány :) Aranyos a pofija nagyon :)

Köszi lányok az aggódást, most fekvés van ezerrel, és logisztikázok ki mit intéz helyettem és ki hova megy... szóval izgi...
Ma elmegyünk a 4D-re de visznek hoznak és közel van szerencsére... addig meg fekvés... :(

Ma nálunk is gyümi leves lesz :) Úgy látom ez mindenkinek bejön :)

Barbazso!

Izgi lehet a sátorozás, gondolom a tegnap éjszaka nem volt ilyen vidám, itt hatalmas vihar volt, de felfrissült a levegő :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


:) Hát igen, amikor elkezdett villámlani, inkább beköltöztünk a sátorból mindannyian. Samu fel sem ébredt az átmozgatásra. :) Hatalmasakat dörgött, elég ijesztő volt néha. Örülök, hogy bejöttünk végül.
A levegőnek tényleg nagyon jót tett ez a felfrissülés. De már most kezd melegedni, úgyhogy hajrá Balaton! Irigykedem. :)

Jó utat minden utazónak! Van klíma a kocsiban? Konkri, lagzis kajamaradékra vevők vagyunk. :D :D :D

Erpé, piac, pogácsasütés, készülődés, utazás... Lesz mit kipihenni hétvégén. :D

Ezt a pudingos gyümilevest én is ismerem, nagyon finom, csak az másnap igazán jó, amikor ki van hűtve, én meg általában utolsó pillanatban főzök, amit épp megkívánok. :oops:

Megrendeltem a fehér agyagot, nagyon izgi. :) Lehet, hogy hintőpornak is azt fogom majd használni a babánál egy kis teafa olajjal keverve. Utálom a gyógyszertári készítményeket. :roll:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Szisztok!

Hát én este bevittem ügyeletere Marcellt, mert bedagadt a fülei alatt- nem tudtuk, hogy a mumpsznak mi a tünete. az ügyeleten csak az asszisztens nézte meg, azt mondta mandula. ma kaptunk rá antibigyót. szerencsére láz nincs és már az első adagtól kisebbek a daganatok: enyém család specialitása, ha esemény van valaki megbetegszik az utolsó pillanatban...

ja és ennek örömére se klíma, se ventilátor, se huzat... fasza kis 3 órás út lesz + egy tortával...
de a doktor néni azt mondta h menjünk, max ha lázas lenne a gyerek, akkor ne menjen a szertartásra...

Sátor. elvileg apa alszik ma ott anyuéknál... (mert sokan leszünk...) pedig az idő addigra ér oda...
Idő: hát én nem érzem jobban magam ma se- engem totál nyom ez a párás idő. és a hőmérséklet idebent változatlan 26 fok. most már ventilátorozni se lehet...

köszi a dicséreteket Fanni nevében- eddig mindenki azt mondta hogy Martin...
anno Martinnak készült egy 4d-s kép ahol könyököl, és ez a szokása ugyan azzal a kéztartással megmaradt...

fú még pakolnom kell, be a kocsiba is, aztán fürdések (ma enyém feladat- lehet kiállítom őket az udvarra és leslagolom őket :) ) magamnak borotva :( (ezt én úgy oldom meg (nagyon szőrös vagyok) hogy kis vízben fekszem, ami nem ér fel a ki-bejáratig és úgy próbálom mindenhol... na de ilyenkor a kiszállás a kádból, az feladat... :)
nehogy itthon felejtsek vmit, mondjuk az ünnepi cipőket :)
és a hasam már ki van a doki, bolt kör menet, gyerekösszeszedés, kocsiba ki-be szállás kapu ki-be nyitogatástól...
még 4 órám van készülődni... :(

na megyek...

irigylem a balatonosokat!

jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!
Esküszöm, becsülettel elolvastam mindent, de a felére sem tudok reagálni.
Tegnap reggel óta megállás nélkül intézem a dolgaimat, érzem, hogy a tűrőképességem határán vagyok.

Suliban tegnap lenyomtunk egy laza 4 és fél órás tanévzáró értekezletet, mindezt faszéken.. A végén a bugyi gumija belegyógyult a fenekembe... :twisted:
Aztán évzáró a tűző napon, 2 percenként ájultak el a gyerekek, nem értem, miért kell a szerencsétlen ötödikeseket a napra állítani.. :twisted:
Ez után vacsora, fél 10-re értem haza.

Ma még Bence ballagása van, reggel a virágboltban nyitottam, aztán Apa ment interjúra, ruhákat kikészítettem, holnap utazunk el, így pakolom is a cuccokat, mert reggel korán akarunk indulni.
Mindennek tetejében a dokim nincs a héten, én nem leszek 2 hétig, tehát majd 32 hetesen látjuk egymást.. :twisted:

Witch:
Nagyon vigyázz magatokra, kitartás, és drukkolok, hogy még duopackban maradjatok jó darabig!!

Erpé:
Vérkép nálunk is több kellene, csak valahogy megfeledkeztek róla. Nekem a nődoki intézi, a Védőnőnk nem kompetens ebben a témában sajnos.

Konkri,barbazso:
Szerintem, ha nektek nem gond, akkor elkérném tőletek a számotokat, hogy tudjalak benneteket értesíteni, ha bármi van.

Aki gondolja, priviben szívesen megadom a számomat, és hozok hírt bárki felől, mostmár itthon vagyok végre :)

Szemszín:
A családban nálunk mindenkinek sötétbarna a szeme. A páromnak zöld, Apósnak barna, Anyósnak szürke, így lett egy barna szemű kislányunk, és egy kék szemű kisfiunk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Rég nem voltam, mert nem voltam netközelben. Lent voltunk a Balcsin a kis nyaralónkban múlt péntektől szerdáig. A férjem tudna onnan dolgozni egész nyáron, én viszont nem vagyok túl lelkes a dologtól, mert nem megyek vízbe és a nyaraló dögmeleg. Itthon azért egy fokkal komfortosabb a dolog. Úgyhogy még meglátjuk, hogy csináljuk a nyarat.

A füvünk szépen kiégett az 5 nap alatt, hurrá:(

Mi múlt csütörtökön voltunk UH-on, akkor volt 25 hetes és elég nagy, kb. 1200 gr. Amúgy minden rendben, méhszáj zárt (pedig folyamatosan keményedek)

A 60 perces vércukoreredményem cukrosvíz után nekem 10,2 lett, de a 0 és 120-as 5 körüli. A doki azt mondta, hogy a 60 perces nem számít ilyenkor. Még akarok valamelyik héten egy újabbat, hogy megnyugodjak, de elvileg azért a diéta működik.

A meleget mi is nehezen bírjuk, én valamelyik éjszaka vizes törölközőt tekertem a vádlimra, hogy el tudjak aludni:)

Egyébként minden ok velünk, Kincső nagyon finoman mozgolódik, még igazán erős rúgása nem volt:)
emmami
Szigethalom
 
 


Witch drága, vigyázzatok ám magatokra!!!! Hogy vagytok? Milyen volt a 4D? Nagyon megijesztesz ám!!!

Konkri, Fanni de cuki!!!!! Remélem jó lesz a buli!!! Érezzétek jól magatokat!

Annyi mindenre akartam volna írni, de hullán vagyok. Ez a meleg taccsra tett, de gondolom együtt éreztek velem :mrgreen: Na jó nem vicceskedem. Vettünk egy felfújható medencét, amibe mi szülők is beletudunk ülni. Azt hittem kisebb, de egész nagy. Nem is volt vész, csak a sok extra amit vettünk mellé (napernyő, fóliák, elektromos pumpa, stb.) :lol: De a csajoknak tetszett, persze mire egyedül megcsináltam Ők kipancsolták magukat, így maradt nekem egy 2perces lehülés... :?

Balcsin nyaralóknak soks-sok jó időt, irigykedem ám. Remélem azért egy pár nap nekünk is jut. Sajna Apa sokat dolgozik, ma sincs itthon délutánig, holnap se, így marad a kert meg a kis kacsaúsztató... :shock: Nem baj, mindennek ára van....

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Mindenki más is vigyázzon ám magára!!!!!!De ez egy pozitív csapat és itt csak egészséges babók lesznek!!!!! :D

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok! Megvolt a 4d... Ha géphez jutok hozok képet is, de telóról még nem tudom feltölteni... Szóval, babó gyönyörű, tiszta nővére, de öcsémre is nagyon hasonlít:-) viszont határeset a magzatvizem, a lepény szép, babó kis husis, a kis válla is az...:-) kb. 1136 g... Imádni való amit művelt... Jaminak is tetszett :-) a vesém meg azért gáz, mert nyomja a mano:-(

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Látom a végén mindenki belejött a gyümi leves evésbe :lol: :lol: :lol: :lol:

Witch!
Hogy vagy ma??Remélem minden ok!!Pihizz amennyit csak bírsz!!Mi volt a 4D-n?

konkri!
Jobbulást Marcinak!!Reméljük rendbe jön az eskülőig,jó bulit nektek!!!

Mágnes!
Minden elismerésem!Mi Vikivel tegnap voltunk egy kb.1 órás évzárón,de az is kegyetlen volt az udvaron!Csak,azért voltam jelem,mert most megy majd 5.-be és illőnek éreztem,hogy ott legyek a 4 évig velük volt tanító nénik búcsúztatásakor.Sajnálom,hogy leszakadunk tőlük,de nőnek a gyerkőcök ez van :lol: :lol: Elsőt most kezdtük és már itt az 5.borzasztó,hogy repül az idő :shock: :?

emmami!
Úgy irigykedem akinek van nyaralója.Csak az a bibi,hogy nem feltétlenül a pihenésről szól,hanem a nyaraló körüli teendőkről is.Így,ha szabadságra vágyom átmegyek anyuékhoz ők kertes házban laknak.

sti!
Medence,tyűűűű akkor a gyerekek uszonyokat fognak növeszteni igazuk is van :lol: :lol:

Voltam tegnap védőnéninél is.Elkértem a felicitas kis könyvet,mert ugye szó nélkül nem ment a dolog.Amikor közli,hogy jajj ő úgy figyel erre,hogy mindenkinek adjon mindent :shock: :oops: Semmi extra nem volt már nem kell mennem hozzá szerencsére ő fog jönni aug.22.-én és utána amikor Bazsi megszületik.Örültem neki,mert olyan messze van a rendelő :oops: :oops: Mindenkinek szép hétvégét kívánok vigyázzatok magatokra!!

Kép
Kép
a.ibici
 
 


2x ment bocsi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára witch26 2012.06.23 17:19-kor.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Jó pihenést mindenkinek, aki elutazik! Mi is csatlakozunk, elmegyünk nászútra 4esben Horvátországba. Ma indultunk volna, de tegnap előtt éjszaka Marci ( Konkri a Marcelljeink összebeszéltek) belázasodott és hasmenése van. Most már nem lázas, de a hasa megy. Olyan jó, hogy az esküvő előtt és most is jól megijeszt bennünket....Úgy néz ki azért, hogy holnap éjjel el tudunk indulni. Most megint valami pici piros kiütései vannak de én ezt most az izzadásnak tudom be.

Erpé a Júliáőt lájkolom :D

Konkri szuper képek!

Witch! Ezt azonnal hagyd abba! Ne csináld!!! Vigyázz magadra!

Dolgozóknak kitartást, együtt érzek, csütörtökön ezer fokban azt hittem, elájulok a munkahelyemen.

Hú ezt a pudingos gyümilevest én nem ismerem, csak a mezei klasszikus főzőset szoktam, na most kipróbálom!!!

Barbazso sátorban alvás cooooool! :)

Köszönöm a virtuális dinnyéket, elindult a nyálelválasztásom. Igazán finomat én még nem ettem az idén :(
Jövök egy hét múlva, vigyázzatok magatokra, gondolom annyit írtok majd, mint a Háború és Béke... Magyar tanárnéninknek majd leadom az olvasónaplót ;)

KépKép

Kép
babee
 
 


Nagy a pangás....

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Sziasztok...

Csatlakozok a lázas gyerekekkel rendelkezők táborához... Magas láza van Jaminak... Hányt, tüsszög, keze, lába, hasa fáj... Izgi... Betwgeknek jobbulást...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


babee!
Már biztos úton Horvátország felé vagytok!!Imádom én is Horvátot.Melyik részre mentek??Marcus jobban van már?

witch!
Jaminak is jobbulást!Ez valami vírus lehet :( :(

Ma reggel úgy ébredtem,hogy a köldököm alatt kicsit srén balra egy ponton fáj,ha hozzáérek vagy megsimizem azt a részt :shock: :shock: Nem tudom mi a szösz lehet ez,de megijeszt :? :?

Kép
Kép
a.ibici
 
 


ibici: szerintem a gyerek nyomja valamidet. Mostanában nekem is ez van reggelente, hajnalban. Alig bírok megfordulni, mert olyan szúró fájdalom van az oldalamban, mint amikor futástól beleáll, legalábbis ahhoz tudnám hasonlítani. Aztán kicsit megmasszírozom, átfordulok és utána jó. Mondani szoktam babónak, hogy na légyszi menj arrébb. Ez eddig bejött :)
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


szifla!
Köszi,remélem tényleg csak ennyiről van szó.Hétfőn vagy kedden egyébként is kell menni dokihoz,azért majd rákérdezek.

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Ibici!

Ezt az érzést én is ismerem tényleg csak a pici nyom remélem.. engem mindenképpen, mert szegénykémnek szűkös a hely...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Kép

NEm a legjobb minőség, de ő az én kicsi fiam :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


witch!
Nagyon édeske a kis fiad :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek,most délutánra már megszűnt ez a köldök környéki fájdalom.Úgy örülök :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


ma ejjel indulunk,Marci tegnap meg f@sott+kiüteses vot,ma mar szetszedi a hazat

witch:jobbulast Jaminak,az uhu kep nagyon szuper :)

ibici:krk,baska. Majd gondolok rad ;) jo,hogy elmult a köldök fajasod.bizti odacsipte valamidet a baba

na most mar tenyleg megyek ;)

KépKép

Kép
babee
 
 


Jó reggelt!

27. hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Ekkorára nőttem. Csoda, hogy nyűgös vagyok?

Erpé
Nagyon szép név a Júlia! És jó, mert komoly felnőttként is viselhető és sokféle becézése van! :lol: :lol: :lol:

Beteg csemetéknek jobbulást!

Klímával vigyázzatok! Attól lehet nagyon megfázni! Az ember az utcán kicsit megizzad, bemész olyan helyre, ahol klíma van, könnyen össze lehet szedni akár egy tüdőgyulladást is! Főleg, ha nagy a hőmérsékletkülönbség... és mennyire van tisztítva a klíma sok helyen? :?

Értesítés
Nálunk apa már be van tanítva, hogy tud nektek írni, képet feltenni majd! Telefonról én is tudok majd írni...
Ha meg hosszabb kórházi tartózkodás néz ki, akkor viszem a netbukot... :wink:

Sti
Medence nagyon jó! Én is élvezem, hogy felállítottuk az udvaron :lol: :lol: :lol:

Witch
Nagyon helyes kispasid van :lol: :lol: :lol:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Jó reggelt!

Lara
Szép nagy dinnyéd van :lol: :lol: :lol: :wink:


Minden nyaralónak jó pihenést, a dolgozóknak meg kitartást! :lol: :wink:

molly80
 
 


Witch, jobbulást Jaminak!!!
Tündéri kép a kisfiadról!!!! Hogy vagy? Megtudtad oldani, hogy tudj feküdni? Anyud?

Gemini, :shock: :shock: :shock:
bááár, nem tudom min csodálkozom, hiszen 3-an laknak benne, akkor meg nem is olyan nagy.
Nekünk csak egy ilyen felfújható van, már azt a nagyobbat nem akartuk felállítani...mert lusták vagyunk....ebben hamarabb cserélünk vizet, bár azért elcsodálkoztam mennyi fér bele....

Ibici, nekem meg nem tudom hova feküdt a gyerek, de egész éjjel alig aludtam, minden nyelésnél lent olyan volt, mintha valami nagy falat akadna meg. :roll: Jók is ezek...

Majd, én is megadom a számom valakinek, bár nekem Tyutyuval kora reggel ctg után folyt el a magzat vízem és délután 2-ig nem volt fájásom. Igaz, helyem se lett volna, telt ház volt. :? Apával így a folyosón dekkoltunk folydogáló vízzel a sok-sok ember között. Istenes volt...főleg, ha nem adták át a helyet... :evil: de mákunkra Apa hozta magával a netbookot, hogy dolgozzon, így onnan tudósítottam végig. 2-től 4-ig nem, de akkor póbáltam túl élni a fájásokat... :lol: Remélem most is bent folyik el a vízem, mert nem fogok beérni, ha megint feleződik a szülés. Bibuval 4óra volt, tyutyuval 1.55perc, most meg 55-60perc lenne? :shock: Nem lenne rossz, de bent legyek.... :lol:

Na, megyek, elkészítem a csajom az oviba. Még mindig nem tudom mi legyen. Sajnos nagyon jó árat kaptam az angol-magyar oviból, de a gyerek nem akarja. ÁÁÁÁ, nem tudom két sokkot is okozzak? Gondolom azért rá is hatni fog, hogy lesz még egy tesója, nem? Plussz ovi váltás, ráadásul nem is anyanyelvű?! Nem tudom...

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!
Aki csak tud raktározzon a mai időjárásból!!Ismét jön a hétvégén a kánikula én már a gondolattól rosszul vagyok :twisted: :twisted: :roll: :roll:

babee!
Autóval mentek?Mi Rabon,Pagon,Murteren,Pulán voltunk eddig.Nekem Murter sziget tetszett eddig a legjobban.Valahogy idén nem mertem bevállalni :? :?

gemini!
TYŰŰŰŰŰ nem egyszerűek a méreteid :D :D :D Olyan szép!!
Esélyem meglett volna nekem is az ikrekre,mert az anyukám iker.

molly!
Nem vagy egy bő szavú :lol: :lol:

sti!
Lehet nyomta a gyomrodat a drága?? :lol: :lol:
Miért is kell ovit váltani??Ki akarják rakni délben a gyereket??Jól emlékszem?Ne hagyd magad keresd meg a vezetőt majd aki fölötte és ha ő sem akkor még följebb mennék.Nem tehetnek ilyet,hogy a gyereket ennyi mély vízbe dobnák csupán azért,mert az alvás időt zavarná,ha még gyerekkel több aludna a csoport szobába??Nem is értem komolyan mondom :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk... jó volt... jó lenne még egy kis normál időjárás (mai nekem az), mert a nagy melegben én nem tudok működni, pedig annyi dolog lenne itthon...

Gemini: irtó nagyok vagytok már! szép poci! és mindehhez csini vagy!

Ibici: Sti-ék költöztek... sztem ennek is van köze az ovi váltáshoz, de lehet rosszul gondolom... meg ugye nem is 3 éves még, és bár én úgy tudom, hogy 2,5-től kötelesek felvenni, de sztem első körben elutasítják a nem 3 évest... viszont a levél végén van fellebbezési idő, hely megadva, úgy hogy van rá mód sejtésem szerint.
ha én erre kényszerülnék, mármint 2,5 évesen beadni és elutasítanának, akkor nálunk a jegyzőnél kell fellebbezni... át én megírnám, hogy akkor segélyt kérek, hogy itthon maradhassak... ezzel kapcsolatban olvastam egy két fórumot és elég érdekesek a pro és kontra álláspontok- a legdurvább megjegyzés az volt, hogy igenis vidd haza a gyereket, mert nem fér el az oviban (akkor pedig sztem baj van a rendszerrel és ezt nem feltéten el kell fogadni, hanem meg kell oldani) és különben meg magadnak szülted és nem az ovodának... na ez a hozzászólás számomra elég meredek volt...


Sti: látom te is a 3-at szülöd- Mági is és én azt fontolgatjuk, hogy ott legyünk a kórházban ha épp szülés van. szerencsémre én meg tudom oldani a befekvést is és nem is viszolygok tőle, a másik variáció a programozott ugye bár... nem tudom mi lesz. de az tuti, míg a fiúkkal itthon voltam, az utolsó hetekben én úgy aludtam, hogy törcsi volt a lábam között, mert féltem a víz elfolyástól...
én úgy vagyok, hogy szeptember első hetében beköltözök a koriba... ehhez mérten teszek-veszek itthon, intézkedek, alakítom a lelkem és készítem fel a fiúkat...
és az is tuti, hogy nem akarok úgy beöntést kapni, hogy össze-vissza 1-2-3 perces fájásaim vannak... kibírhatatlan, és kivitelezhetetlen...

na mindegy, majd lesz valahogy, az még úgy is odébb van, addig még július-augusztus itthon aszalódás...

medence: nekünk is van nagy, de idén mi is csak a kicsit használjuk- lévén én be se merek most menni, így a fiúkra se tudok vigyázni... meg szeretnék azért rendet tartani itthon és így hogy csak Apa üzemel igazán, így nehéz...
most pl próbálom kifundálni, hogy a viselhető napokon, mikor mit csináljak itthon apránként- wc, fürdő takarítás (alaposan felkefélve, lemosva...) emeleti rész- ezek még könnyűek... de utána jön a festő, így júli második felében lesz az ultra nagy takarítás és ehhez kell majd kérnem dupla segítséget- egyrészt a takarításhoz, másrészt a gyerekek felügyeletére... és akkor még ott az udvar is... meg hát Rozi cucca is...
imádok a babaholmikkal készülődni, de a mosásuk egy halál- mikor már fél órája tereget az ember és még mindig van a kosárban 5 pár mini zokni 10 body, pelus, rugi... egy végtelen meló...
lehet nem lesz itt láblóga augusztusban... :(

Olyan jó csajok, már lassan a 30. héthez közeledünk... de várom már! mondjuk nekem ép péntek 13-ra esik, és utálom a péntek 13-akat...

Babee: érezzétek jól magatok!

Witch: nagyon helyes pofija van a kisfiadnak! pihenj sokat és remélem minden rendben lesz, most ez a legfontosabb! (ha nem tudod küldeni a csomagot az se baj! legyél csak nyugiban!) de minden rendben lesz úgy is! figyeld meg, a végén majd úgy kell kirobbantani...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ibici, igen jól emlékszel. A nagyot délben kilöknék, plussz ez az angol-magyar ovi régóta dédelgetett álmunk, de a gyerek nem akarja....majd Apa intézkedik, aztán lesz valami... :lol:
Mára már ég a gyomrom...

Konkri, örülök, hogy jó volt. Viszont nem igazán értem a hozzászólásod. Idáig is a 3.-at vártam.... :wink: :lol:
Nem a kicsivel van gond, hanem a naggyal, Ő már 1éve jár oviba, ugyanoda, most is oda fog, kellene. Költöztünk, de nem ez az ok.

Elfeledkeztem a cukorról. :oops: és nem találom a dolgaim.... :roll: ez is csak velem fordulhat elő....

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Konkri!
Örülök,hogy jó volt!Hány kg-t szedtél föl a finom lakodalmas menütől?Az tuti,hogy pihi nem sok lesz nálam se.Talán a július első fele amikor nyaralni megyünk Lellére.Aztán neki esek a Viki szobájának amíg táborba lesz,mert ha itthon volna minden papírfecnire még szükség volna nem tudnék szanálni :lol: :lol: Augusztus elején festünk és remélem akkor már minden a helyére kerül a mi szobánkba is.

sti!
Nehéz döntés szemelőt tartani mindenki igényét.Biztos jól döntötök majd.Gyomor égést én úgy oldottam meg,hogy többször eszek keveset és 6-7 után már nem eszek,mert akkor egész éjjel félig ülő helyzetben kéne aludnom :shock: :lol:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Sti: tudom, hogy a 3-at várod és tudom, hogy tudod, hogy tudtam... :) csak ez olyan érdekes, hogy azért mind hárman fontolgatjuk a "nem akárhol elkezdeni a szülés" témát...
emlékszem, hogy elsőnél még mentek itt a fórumon a mikor induljak, fogom e tudni... tusolhatok e... stb... most meg már az elején megmondtam a dokinak, ha nem fektet be én szeptember első hetében leülök a kapuba...
Bocsesz- nem tudtam, hogy most melyik gyerekkel van az ovi mizéria... azt hittem, hogy a kicsivel... így viszont nem értem ezt a delezést...
mi az oka az angol ovi nem akarásnak? mit mondott Bibu?

Ibici: én a 10 évvel fiatalabb húgom szobáját takarítottam mindig, de sosem értettem, hogy az apró miszlik papírok mik és honnan jönnek... egy jelenet van mindig a fejemben, mikor hazajött a hegedű óráról és mutatom a szekrényében a ruhákat, mire ő: fú és mind befért? :shock: mivel ő a nagyját a szobainasra dobálta mindig :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni Hozzátok, egy ideje nézegetem a hozzászólásokat és szerintem jó társaság gyűlt itt össze+nagyon szimpatikus, hogy pörög a topic.

Magamról röviden: 30 éves vagyok, első babánkat várjuk, aki kislány lesz, szeptember 12-re vagyok kiírva. Eddig szerencsére nagyon jól viselem a terhességet, a héten töltöm a 29. hetet és egyedül az állandó pisilés kellemetlen egy kicsit, napközben és éjszaka is.

Ahogy olvasgattam a legtöbben már a második, harmadik babát várjátok, mindenki tapasztalt anyuka:-) Van, aki első babás?
manni30
Budapest
 
 


Hello Manni!

Üdv köztünk! Én is első babás vagyok, korban is majdnem annyi, mint te...egy hete már 31 Smile
Ha jól emlékszem az ikreket váróknak is első babák.

Na tessék csajok, igaz lesz, hogy a végén még csatlakoznak hozzánk, ezért várni javasolt a zárttá alakulással.

Tényleg, valaki szervezi azt a találkát? Jó lenne személyesen megismerni egymást.
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


konkri: hát én még csak holnap töltöm a 25 hetet, azért a 30 még messzebb van. Persze ha úgy nézzük, kevesebb mint a fele van hátra. Repül az idő!
De nekem még annyi teendőm van, hogy még nem akarom siettetni az időt. Még semmi sincs készen. A szobámat fogjuk átalakítani, oda lesz betéve a gyerekágy és a párom is költözik hozzánk. Mi még nem is laktunk együtt, de közösre most nincs pénz, úgyhogy a szüleimmel leszünk. Lehet, hogy ez ciki, de így alakult. A picinek meglesz mindene, szerintem ez a lényeg. Szóval júliusban festés, rendezés, lomtalanítás, hogy valahogy elférjünk :)
Szerencsére nagy a ház, el tudunk különülni és szuper kert is van. És még egy előny: anyukám itt lesz közel, hogy segítsen. Engem ez megnyugtat.
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Jó reggelt!

Nyarat akarok!!!!!!! Utálom a hideget és az esőt!!!! Itt most 13 fok van :cry: :evil:
Hidegfrontot a gyerekeim se bírják...
És szeretnék medencézni!!!!!!! Én simán belemegyek az itthoniba... uszodába is járok, ott nem tartok a fertőzéstől, akkor az itthoni medencétől meg főleg nem...azt csak a férjem és én használjuk. Jól lehet romantikázni :lol: :wink:

Sti
És miért nem akarja a kislányod azt az ovit?

Manni
Üdv itt! :lol: :lol: :lol:
Én is első babás vagyok :wink:

Szifla
Az tényleg jó lesz, hogy ott lesz a közeletekben anyukád!ú
Az enyém az első időkban itt lesz nálunk, és utána is könnyen tud jönni, hiszen Sopronból kb. 20 perc az út vonattal is. (és óránként van vonat :wink: )

molly80
 
 


Kép
Mi ekkorák vagyunk most :lol: :lol: :lol:

molly80
 
 


Sziasztok,

Megint jó régen voltam és még visszaolvasni sem volt nagyon időm.

A melegben inkább kint voltunk mi is(a legnagyobban persze nem) + szervezgetem az esküvőt és múlt héten ugyan volt egy hét szünet (befejeződött a második angol kurzus), de a héten elkezdtem egy minden napos intenzív angol tanfolyamot. Úgyhogy most ezekre koncentrálok.

A nagy melegeket mi is medencézéssel töltöttük (nagyrészt Viki meg az apája).
Vikinek még tavaly vettünk egy kicsinél kicsit nagyobb, de nem túl nagy, merev falú medencét és abban pancsoltunk a múlt héten.
Bírom a meleget, de ha nem jött volna a lehűlés, akkor lehet, hogy már eléggé "nyűgös" lennék a folyamatos 30-31 fokos lakásban. Klíma nincs - talán jövőre, ha még itt lakunk - csak ventillátorok, amik sokat nem használnak, de legalább jó hangosak.

2 hete voltam dokinál, pocaköcsivel minden rendben. Mozgékony, növöget és most kb. olyan 1500 gr. Majd 1,5 hét múlva megyünk genetikaira.

A terhelt cukoreredményem kicsit magas lett, de még a határértéken belül, így azon kívül, hogy figyelnem kell arra, hogy ne egyek meg napi egy tábla csokit, sok teendő nincs vele. Vikivel kb. ugyanez az értékem volt.

Most vagyok a 31. hétben, úgyhogy elvileg már 5-6 hét múlva jöhet is a baba, de nagyon remélem, hogy nem fog és meg tudjuk tartani az esküvőt és el tudunk menni nyaraldába is. :-)

Olvasgatok vissza.

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
dius77
Veresegyház
 
 


Pár fotó Vikiről - is. :-)

Kép

Kép

Kép
Imádja! :-)

Kép

Kép

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
dius77
Veresegyház
 
 


Ja, igen.

Szépek a pocakok és a babók is! :-)

WITCH!
Olvastam, hogy nem vagytok túl jól. :-( Nagyon sajnálom. Jobbulást Jaminak!
Igen, valami vírus van most sajnos. Tesóm kisfia, sőt, anyukám párja is ugyanolyan tünetekkel nyomta az ágyat. Láz, hasmenés.. stb. :-(
Minket szerencsére elkerült eddig.

Neked meg kitartás, és jól mondják a lányok, én is csatlakozom: nem lesz semmi baj! Ezen a fórumon ez kizárt! :-) Küldjük a pozitív energiákat.
Ilyen rózsaszínes cucc nekem is volt pár hete, igaz, minimális. Próbáltam többet pihenni és nyomtam a magnéziumot. Szerencsére elmúlt 1 nap alatt.

Írtad, amikor a múltkori pocakfotót betettem, hogy te kb. ekkora hassal szülted Jamit. :-) Visszanéztem a Vikis pocakfotóimat szülés előtt és hááát, nekem is majdnem akkora volt (jóó, egy kicsit azért nagyobb), mint a mostani 22-24 hét körüli fotókon. :-D Mondjuk Viki kis súlyú is volt.
Már csak 700 gr választja el Viki születési súlyától pocaköcsit. :-DDD

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
dius77
Veresegyház
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?