Gemini, mikor írsz megint a blogba???
telószám: mi úgy csináltuk eddigi fórumokban, hogy aki, akinek akarta megírta priviben, illetve volt anno iwiw-es jelölgetés is...
mivel én tudom két csajét is, őket biztos értesítem... ők meg gondolom engem... illetve a fórumot... illetve nekik is meg lehet a száma másoknak vagy mások száma nekik... érthető voltam? lehet nem
ma én vagyok nyomi- a fiúk rávettek, hogy aludjunk a nappaliban, hát a kanapé a két gyerekkel a medencém jobb felével kombinálva... inkább alszok a tetőtérben
és kéne egy gyors kaját csinálnom, kicsit takarítani (a festésig nem viszem túlzásba az biztos) meg hát pakolni, csomagolni az útra/esküvőre...
szerencsére azért nekem nincs ma "de meg vernék valakit" kedvem- még jó mert csak a fiúk vannak itthon
jajh: hogy vasaljak ilyen időben??? ventilátor+vizes borogatás...
jaj el is felejtettem írni: Fanni talpa már több mint 5cm- lehet ő se fog beférni a rugik talpába
az egyik kis tutyi amit vettem neki, már tuti nem jó...
viszont tegnap a kik-ben vettem egy szupi gatyót neki és bánom, hogy a takaróit (vastag és pléd) nem ott vettem meg
meg tudtam volna sok mindent venni neki, de már minek- dunába vizet...
ráadásul most az első 3 hóra én csak rugikkal készülök- vennék ruhás szoknyás pörgős izéket, de így hogy utsóbaba, nem kombinálom már az elején, legyen babáska legalább 3 hónapig... a fiúk tök korán kaptak szetteket, de most ki akarom élvezni legalább 3 hónapig a csak rugdalózós időszakot... addig se kertész gatyó, se fodros ruci, csak rózsaszín rugikák, na jó meg halvány lilák is
jaj, küldjön vki egy rabszolgát, akinek kiadhatom a feladatokat... főzz, vasalj, takaríts!
ja és a kicsivel is meg kell küzdenem láb köröm ügyben, remélem alszik egyet délután.
és tök bosszús vagyok, mert tegnap uram permetezte volna a kukoricát, de nem jó a kölcsön permetező- mikor lesz idő újra erre