Sziasztok!
Trimenini sajnálom a fejfájást. Én is hidegfront érzékeny vagyok, baromira tud fájni nekem is a fejem. Csak mikor nem vagyok terhes az advil iszonyat jó rá, most terhesen az algopyrin néha semmit nem ér, de a gyomromat meg kicsinálja.
Mindenkinek javulást, aki görcsöl, fájdogál vhol.
Barbazso, te kérdezted az email címünket:
2012szeptember@gmail.com
Én is folyton elkapok vmi fertőzést, sajnos, és nem tudom mit lehetne ellene tenni, így a strandokat kerülöm. Én már évek óta nem fürödtem kádban, hiányzik, de ez van.
Martin nekem nagyon fent mozog, bordáimat feszíti, szombaton annyira fájt vmi a jobb oldalon, hogy azt hittem besz@rok...
És a jobb oldalamon alig tudok feküdni, mert vmi miatt zsibbad csípő tájékon, de nem belül hanem kívül...szóval marad egyetlen egy pozíció...
Mellem fáj, duzzadt és előtej jön néha belőle.
Légszomj gyötör...
Szóval nem igazán tudom hogy bírom még ki majdnem 3 hónapig.
Gondoltam majd milyen jó lesz a légkondis irodában üldögélni, a fenét, mintha nem is lenne. Itt bent is meleg van. Lakásban meg 29 fok, és tegnap este sem hűlt le még 11-kor sem kint annyira h érdemes legyen nyitott ablaknál hallgatni a forgalmat...Meztelenül alszom és még így is megsülök
Szifla, hajrá 4D!!! Tuti jó lesz.
Én is megkaptam a kuponos linket, gondolkodom rajta. Ennyiért bőven megérné, de oloyan szinten nincs most pénzünk...vasárnap megvettük a babakocsit, ugyanis a netes áruházas beszállítónak lejárt a határideje, de hiába hívtuk, írtunk emailt, semmi reakció. És csak a brendonban lehet kapni itthon. Szóval szombat vasárnap brendonoztunk, Váci út, Budaörs, M5...még szerencse h Nono nyaral, és tudtunk menni.
Egy darab volt csak belőle mindenhol, kiállított darabok, és persze rendelés alatt van, de 2-3 hónap mire megjönne, köszi.
Végül annyira szerencsénk volt, mert gondoltuk hátha az M5-nél lévőben nem a kiállított az az egy darab, és tényleg, zsír új volt, dobozos, szóval gyorsan meg is vettük, de így sokkal de sokkal drágább volt, mint amivel kalkuláltunk
De meg van, és gyönyörű és Martinnak is tetszik, kérdeztem tőle
Babee, gyere mesélj hogy sikerült az esküvő? Kérünk majd képeket!!!Amúgy ez a beceneved? Vagy miből jött ez a nickname? Csak azért kérdezem, mert anyám Baby-nak hívatja magát.
Sissy, az életem elég zavaros, de annyi röviden h még mindig férjnél vagyok, de külön élünk, férjem Svájcban mi itthon, és az "új" párommal élek, és várjuk együtt a babát. De ez egy igen hosszú és zavaros történet, amit nem nyilt fórumon fogok elmesélni.
Kilóim szaladnak basszus, és nem igazán értem hogy miért...lassan elérem a 6 kg-t