Na megpróbálom a délelőtti hsz-mat elküldeni:
"Hali!
Tegnap mire olvastam ideköltözött hozzánk a nyűgimanó, utána meg jöttek a sógornőmék a gyerekekkel. Én figyelmeztettem őket, hogy beteg a lány, meg az apja is (én ma megint érzem a torkomat, hogy kapar
), úgyhogy a felelőség az ővéké.
Este jól kicsesztünk magunkkal. Eddig mindig fekve evett a lány (este és reggel eszik így), gondoltam, most hogy tiszta trutyi az orra talán jobb lenne az ülésben, mert mindig sírt fekve, hogy félrenyelt, vagy nem tudta rendesen szívni. Hát arany husom azt hitte ebből kifolyólag, hogy nincs este, hiába volt fürcsi, nem akart aludni, 11h-ig fent volt!!!
A másik baklövésünk, hogy itattuk teával szépen, hogy jó sok folyadékot igyon (hipp-es gyerektea), hát annyira ízlett neki, hogy utána meg a tápszert nem akarta megenni, most olyan light-osra vettem a teát, hogy alig van íze, mert kibabrál velünk a kis huncut.
Ildi
Nagyon aranyosak vagytok, olyan édesen mosolyog Noncsi, tiszta mosoly az arca.
Bea
Olyan édesek, ahogy ilyen teli szájjal vigyorognak.
Nekem szó szerint piros betüs ünneppel kezdődött az év, de legalább már régi önmagam vagyok, úgyhogy huuurrrrrrrrrááááááááááááááá!!!
Nem hittem, hogy ennek egyszer ennyire fogok örülni
Leányzóm próbálkozik a kúszással. Hason a fejét lerakja a kezére, felnyomja a kis seggét és próbálja lökni magát, az apja meg mondja neki folyamatosan, hogy az első futóműveket is kapcsolja be, akkor sikerülni fog
"
Andi
Annyira rendi vagy, puszi érte, Beának és Huginak is
Rékába belebújt a kisangyal ma, mondjuk tegnap megdorgáltam egy kicsit, mert akárhányszor felvettem mindig elfordult és elhúzodszkodott tőlem, mondtam neki, hogy ez nagyon fáj anyának, miért csinálja ezt?! Csak lesett és csöndben játszott (előtte mindig hangosan tette). Ma meg vigyorog folyamatosan és ha felveszem nem fordul el, néha még hozzám is bújik
Puszi:
Meli