Sziasztok!
Gemini, imádom a humorod!!!!!!!
Én is úgy látom, ahogy Konkri, hogy pont Dorka és Dani hasonlít, de nálam nem számít az ilyen meglátás, ebben annyira béna vagyok.
Jó volt az ikres témáról olvasni, ezeket én sem tudtam, tök érdekes. Tényleg segítséged lesz majd? Nem fosol egy picit? Én is bevagyok szarva (bocsi
), hogy hogy fogom megoldani a dolgokat, de nekem csak egy miniatűr lesz a többi "nagyobb és önállóbb", amennyire lehet...
Hogy hol a hasam??? Hát a hájam alatt....
Konkri, nekem is alul keményedik, illetve van ilyenkor egy olyan érzetem, mintha a hasam egy különálló beton gömb lenne....nem tudom érthetően írtam e le, kissé fásult vagyok.
Babee, hogy álltok az esküvővel? 2hét van hátra!!!!! Majd mutatsz utána képeket???? Izgi ám!!!!
Manooka, tőlem is tegnap előtt ismét megkérdezték, hogy mikor fogok szülni. Melletm volt a két csaj. Mondtam sokára. Erre, jesszus, és hogy-hogy ekkora már a hasa????!!!! Erre megkérdeztem, hogy 3.-ra mekkorának kéne lenni???? Főleg, hogy nekem most kisebb jóval, mint a középsővel. De már kezd elegem lenni nagyon. Lassan azt fogom mondani, hogy mindjárt, akkor meg békén hagyhatnak.
Én meg kezdek antiszoc lenni ismét.
Barbazso, most Quinny Zapp van egy különleges rószaszín mintával (nem olyan vad rózsaszín és mintás). Stokkében pedig a régebbieket nézem és használtan. Most kiokosodtam, hogy a sport rész is használható újszülött kortól, plusszba egy autósülés kell még (na az húzós árban), de azt számoltam, hogy ha ügyi vagyok olyan 150körül megáll. Én is húzom a szám rá, de most nem akarok ebből engedni. Apának minden technikai kütyüből a legjobb kell, akkor egyszer hadd kapjak már én is valami jót, nem?
De aztán majd kiderül mi lesz...
Na, igen, ez az, hogy nem csak hasra gömbölyödöm....
Manooka, neked kell a tábliba küldenem az adatokat ugye? Mindig elfelejtem, hogy mit kell, azt is, de akkor írok mindent.
Sti82(Eszti) 30év
3.babó - fiú - István Botond (Boti)
2lánytesó (Bianka /Bibu/ 3és fél és Lilla /Tyutyu/ 2 )
szülés helye: Bp- István kh.
szülés ideje: szeptember 30.
Én meg tegnap nagyon megszívtam. A nyomorék buszsofőr fél percet hagyott a leszállásra, ami még nekem is gondot okoz egyedül, pedig 30éve Bkv-zok, majdnem napi szinten. Volt táskám, szatyrom, plussz Tyutyunak fájt a lába, így nem tudtam leszállni. Nem állt be a végállomáson a helyére, mert állt bent egy másik busz. Erre becsukta az ajtókat, gurult egy 5m-t. Mondom f..sza! Előre csattogtam, és tényleg szépen és kedvesen megkértem, hogy nyissa ki az ajtót. Erre közölte hogy nem, én vagyok a hibás és egybként is. 5percet tartott fogva, közben velem veszekedett, már abba is belekötött, hogy kit hívok. De igaza volt, a rendőrséget kellett volna hívnom, mert Ő nem biztosította a leszállási időt, utána meg akaratomon kívül tartott bezárva egy részeggel (ráadásul). Annyira kibuktam, hogy miután letudtam szállni és elment már zokogtam. (szerencsére nem előtte, de kiosztottam, amin jót derült). A legpofátlanabb része az volt, amikor jót röhögött rajtam, hogy megpróbálok elöl levánszorogni a kezemben a szatyorral és a 2évessel a korláton keresztül. Ja, a legrégebbi, magas busz volt. Szerintetek hogy lehet egy férfi ekkora paraszt????????? Szívem szerint szépen felnyomnám a rendőrségen, csak sajna tutira kiröhögnének és nem foglalkoznának velem, amit értek is, mert egy rakat más ügyük van, csak bosszant az egész. Megalázott és még ki is röhögött. Utána ráadásul gyönyörű szabályos görcseim voltak, hajnal 3óta ismét. Azt hittem megszülök, a férjem reggel már a dokit akarta hívni. De még kitartok, nem szülök meg, az tuti!!!!
Na, megyek, mert ráadásul a "fantasztikus" férjem miatt ma takarítanom kell, mert tegnap délután csak Ő volt itthon és akkor a kosz és kupi van, mintha egy 100fős bagázst látott volna vendégül. Nem is értem, komolyan.
Kedden takarítottam amúgy végig a házat....