Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Dorka

Kép
Dani

Kép
Dávid

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Sziasztok! Bocsi-bocsi, gyors bekukk, esküvői lázban vagyunk

Szép pocik, Ági szuper a felsőd ;)

Trigemini ezek nagyon szuper 4D-s képek!!! Szerencséd, h így fekszenek :)

KépKép

Kép
babee
 
 


Trigeminii:
hát jól mondod, ez tisztességes pocak :lol:

Hú nagyon szépek a srácok! Dorka igazi csajos vonású :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Jó reggelt!

Én megvagyok a fini cukros vizemmel... 9 kor megyek vissza.
még jó hogy jött a húgom, mert hiába mentünk fél7re nyitásra már 10 álltak sorba a mini levegőtlen folyosón. húgom állta ki a sort.

Gemini: nagyon szépek a babáitok! nekem Dani és Dorka tűnik hasonlónak, de lehet csak a kép helyzete miatt. és a pocakod is csoda szép!
akkor kb képbe vagyok az ikerség dologgal. így már értem, hogy miért nem tudta a szülész megmondani pontosan.

keményedés: hát az enyémen tuti nem a bőr feszül,ha keményedik. ahogy húz kb a szemem is majd kiszívja:) nagyon nem szeret :( alul akkor kemény ha olyat csinálok, pl mikor gazoltam,de akkor két napig kemény volt. nekem ha jön a keménydés akkor az egész és mint egy lufi, csak összefele feszül. de én eszem a magit rendesen, ennyit még egyikkel se szedtem.
Martinnal csak igény szerint, ha fájt a hasam mondjuk fűnyírás után :)

én szülés előtt csökkentem a mennyiséget és szülés után vissza emelem ezt is és a gravidát is- abból is már csak felet szedek, lassacskán át állok majd a két naponta félre... aztán szülés után vissza emelem és nekem ez segít a talpon maradásban, jobb közérzetben és az idegeim rendben tartásában :)

én is akarok menni 4d-re!!! de kedden doki- én ettől azért félek mindig picit, illetve izgulok, hogy csak jót mondjon.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ja- Ági: a magnerot papírján olvastam a kálcium és magnézium felszívódó hatásáról:
A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.
A Magnerot tabletta egyidejű alkalmazása nem ajánlott:
- Foszfát-, kálcium-tartalmú készítményekkel (gátolják a magnézium felszívódását a bélből)
- Vas(II)-ion tartalmú készítményekkel (a magnézium gátolja a vas felszívódását)
- Tetraciklin tartalmú antibiotikumokkal, valamint csontritkulás elleni bifoszfonátokkal és nátrium-fluoriddal (felszívódásukat a magnézium gátolhatja).
A fenti készítmények és a Magnerot tabletta bevétele között 2-3 óra idő intervallum ajánlott.

egy másik helyen viszont ezt olvasom:
A kálcium a magnéziummal, foszforral, D-vitaminnal együtt hat a legjobban. A kálcium-magnézium termékekben a kálcium-magnézium aránynak az ideális 2:1-hez kellene lennie. A szervezetben a kálcium és a foszfor aránya 2:1 kell, hogy legyen. A javasolt napi felvétel felnőttek számára 800-1200 mg.

de ha jól tudom a sok magnézium meg túlzott foszfor kiválasztást okoz, így már el is vesztettem a fonalat a Ca-P-Mg háromszögben... :)

én is szedtem kálciumot mikor a szemérem csontom illesztéke akar szétfeszülni, akkor lenyomok egy levél kúrát és helyre jön- én ilyen 10es kiszereléses 3-400 ft os izét veszek be.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!

Trigem: gyönyörűek a babók, tényleg nagyon lányos pofija van Dorkának. És nagyon hasonlít Danira.

Barbazso, tőled szeretném kérdezni, hogy hol vettétek a trambulint, mekkorát és mennyiért. Én is azt szeretnék venni huligánnak szülinapjára. De nem nagyot, olyan 2,4 m vagy 3 métereset.
Oviban van és imádja.

Én is ma voltam a terhelésesen, de nekem a zsömi+tej volt. Illetve én rozskifli+laktózmentes tejre cseréltem a sok buta allergia és betegség miatt...nem tudom ez mennyit ér, dokim tudja hogy IR-es vagyok, de nem akar terhelni a hatalmas glükóz mennyiséggel.

Mi is voltunk 4D UH-n, még pénteken, a Praxisban Hajdu Krisztinánál, annyira rövid volt. Összesen 10 perc volt az egész. Kicsit többet vártam. Martin okés volt, szept 16 maradt a dátum a méretei szerint. Csak videót kaptunk, szóval majd kell képet készíteni a videoból, de azt ma otthon hagytam.
De olyan kis szép szája van :lol: Még a doktornő is dícsérte, hogy milyen kis csókos...mint az apjának. Azóta is ezzel dicsekszik, hogy neki milyen domináns szája van :lol:

Betegeknek javulást kívánok!!!Remélem azóta már jobban van Jami is meg Bence is.

Tőlem ma megint megkérdezték hogy mikor fogok szülni :roll:
Lehet h kiakasztok vmi táblát magamra, hogy még van hátra 3,5 hónap, csak bazi nagy a hasam :lol:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!

Meg vagyunk mi is.Nagyon szépek a Babák és a pocakok.

Tri:hú,jó nagy a pocid... :) érdekes lehet hármas ikreket várni.

Szaladok ám tovbb,csak benéztem,hogy mi újság. :)

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Sziasztok!
Jelzem, még élek. Folyamatosan olvastam, amiket írtatok.

Konkri: köszi, hogy hiányoltál! Nekem is fiam lesz, úgyhogy priviben elküldöm a címem, a ruhák miatt.

Üdv mindenkinek
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Mágnes, a dolomit cuccban pont úgy van, Mg és Ca 2:1 arányban. A neten találtam még egy praktikát, hogy mandula vagy jojoba olajba tenni kell rózsafa, levendula, kamilla meg majoránna illóolajat (Nekem ebből a négyből levendula és rózsafa volt itthon.), és azzal bemasszírozni a vádlit. 2 este csináltam, és tök elmúlt az izomhúzódás. Persze nem tudom, hogy enélkül meddig tartott volna, lehet, hogy 4 nap alatt amúgy is rendbe jön... :?
Ismerős helyzet, amikor felállok a wc-ről, kezet mosok, és ülök vissza pisilni. :) Zsömi is folyton hólyagfocizik.

Sti, jó sűrű volt a gyereknapi program.
Gömbölyödsz te is. ;)
Milyen márkájú a mostani babakocsitok? A stokke tényleg szuper. Kár, hogy olyan drága! :(

Emmami, így nekem is elég sokat keményedik a hasam, de ezzel én nem is foglalkoztam. :? Elég hamar elmúlik, és általában akkor van, ha megerőltetem kicsit magam (gyorsabb séta, pakolás, ásás, cipekedés). Anyu mondta, hogy ne foglalkozzak ezzel, mert ez nem igazi keményedés, vagy összehúzódás. Tudom, milyen a másik, úgyhogy szót fogadtam, de ha a dokid gyógyszert is adott rá... Most elbizonytalanodtam. :)

Konkri, szombaton lesz Samu családi bulija, de a vasárnapunk elvileg szabad. A búcsú nem jövő hétvégén lesz?
Orgazmus után nekem is mindig keményedik a hasam. Összecuppan szorosan Zsömi köré, vagy nem tudom. De kifejtenéd, mit értesz azalatt, hogy "mindegy, hogy az miből és hogyan ered"??? :lol:

Gemi, hatalmas a pocid! Nagyon jók a 4D-s képek a babákról, már én is szeretnék ilyet! :) Dorka tényleg nagyon csajos. Biztos nagyon szép kislány lesz. ;)

Én a terhelésre is tök sokára megyek hozzátok képest. :? Elvileg június 11-én, akkor már 27 hetes leszek. Ez nem gáz?
Holnap megyek az Istvánba gyógyszerszintmérésre, jövő héten védőnő, nődoki és talán neurológus is, aztán következő hétfőn terhelés... Fú, de jó volt ez a pár hét szünet...!!! Attól elfáradok, ha csak végiggondolom ezt a vizsgálatsorozatot. :) És én még közbe akarok iktatni egy 4D-t is, mert állítólag ilyenkor a legjobb. Persze az én fiaim mindig takargatják magukat (Samu is ezt csinálta), de akkor is szeretnék legalább egy 4d-s felvételt Zsömiről is.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Szifla, gyere sűrűbben! ;)

Manó, Ausztriából szereztük a trambulint. Ott sem tudom, pontosan honnan. Egy Aldi (Hofer) nyílt valahol, és ott volt nyitási akcióban 120euro. Sógorom vette meg, mi csak hazahoztuk. 3m-es egyébként. Vaterán van, aki árul, talán ott van a legjobb áron. Azt hiszem, Lengyelországból hozza be. Az intersportban is volt most akció, 50ezerért 3m-es.

Hol van az a genesis? :) Most tök elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban is. Tesóim istenítik a Praxist, de Manó sem kapott képet, mi sem. Hát nem ezért megy az ember??? Tök rendes volt velünk a hapsi, és értem én, hogy jót akart azzal, hogy ne fizessünk benyúlós képért, de én azért örültem volna olyannak is. (Az egyik kezével az arcánál babrált, szóval nem takarta ki teljesen magát.) Na, meg ez a 10 perces lezavarás sem túl szimpi. :? Mondjuk anyuékhoz közel van, könnyű Samut lepasszolni, de igazából most már meg is nézhetné. Múltkor is bejött velünk megnézni a nődokihoz.

Én csak a vasról hallottam ilyet, hogy ne szedjük a többi bogyóval együtt.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


barbazso:
A genesis Budán van, én nagyon tudom ajánlani, kedvesek, alaposka, és lelkesek :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Gemini, imádom a humorod!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is úgy látom, ahogy Konkri, hogy pont Dorka és Dani hasonlít, de nálam nem számít az ilyen meglátás, ebben annyira béna vagyok. :shock:
Jó volt az ikres témáról olvasni, ezeket én sem tudtam, tök érdekes. Tényleg segítséged lesz majd? Nem fosol egy picit? Én is bevagyok szarva (bocsi :oops: ), hogy hogy fogom megoldani a dolgokat, de nekem csak egy miniatűr lesz a többi "nagyobb és önállóbb", amennyire lehet... :roll:
Hogy hol a hasam??? Hát a hájam alatt.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Konkri, nekem is alul keményedik, illetve van ilyenkor egy olyan érzetem, mintha a hasam egy különálló beton gömb lenne....nem tudom érthetően írtam e le, kissé fásult vagyok. :?

Babee, hogy álltok az esküvővel? 2hét van hátra!!!!! Majd mutatsz utána képeket???? Izgi ám!!!!

Manooka, tőlem is tegnap előtt ismét megkérdezték, hogy mikor fogok szülni. Melletm volt a két csaj. Mondtam sokára. Erre, jesszus, és hogy-hogy ekkora már a hasa????!!!! Erre megkérdeztem, hogy 3.-ra mekkorának kéne lenni???? Főleg, hogy nekem most kisebb jóval, mint a középsővel. De már kezd elegem lenni nagyon. Lassan azt fogom mondani, hogy mindjárt, akkor meg békén hagyhatnak. :roll: Én meg kezdek antiszoc lenni ismét. :evil:

Barbazso, most Quinny Zapp van egy különleges rószaszín mintával (nem olyan vad rózsaszín és mintás). Stokkében pedig a régebbieket nézem és használtan. Most kiokosodtam, hogy a sport rész is használható újszülött kortól, plusszba egy autósülés kell még (na az húzós árban), de azt számoltam, hogy ha ügyi vagyok olyan 150körül megáll. Én is húzom a szám rá, de most nem akarok ebből engedni. Apának minden technikai kütyüből a legjobb kell, akkor egyszer hadd kapjak már én is valami jót, nem? :roll: De aztán majd kiderül mi lesz... :?
Na, igen, ez az, hogy nem csak hasra gömbölyödöm.... :mrgreen:

Manooka, neked kell a tábliba küldenem az adatokat ugye? Mindig elfelejtem, hogy mit kell, azt is, de akkor írok mindent.
Sti82(Eszti) 30év
3.babó - fiú - István Botond (Boti)
2lánytesó (Bianka /Bibu/ 3és fél és Lilla /Tyutyu/ 2 )
szülés helye: Bp- István kh.
szülés ideje: szeptember 30.


Én meg tegnap nagyon megszívtam. A nyomorék buszsofőr fél percet hagyott a leszállásra, ami még nekem is gondot okoz egyedül, pedig 30éve Bkv-zok, majdnem napi szinten. Volt táskám, szatyrom, plussz Tyutyunak fájt a lába, így nem tudtam leszállni. Nem állt be a végállomáson a helyére, mert állt bent egy másik busz. Erre becsukta az ajtókat, gurult egy 5m-t. Mondom f..sza! Előre csattogtam, és tényleg szépen és kedvesen megkértem, hogy nyissa ki az ajtót. Erre közölte hogy nem, én vagyok a hibás és egybként is. 5percet tartott fogva, közben velem veszekedett, már abba is belekötött, hogy kit hívok. De igaza volt, a rendőrséget kellett volna hívnom, mert Ő nem biztosította a leszállási időt, utána meg akaratomon kívül tartott bezárva egy részeggel (ráadásul). Annyira kibuktam, hogy miután letudtam szállni és elment már zokogtam. (szerencsére nem előtte, de kiosztottam, amin jót derült). A legpofátlanabb része az volt, amikor jót röhögött rajtam, hogy megpróbálok elöl levánszorogni a kezemben a szatyorral és a 2évessel a korláton keresztül. Ja, a legrégebbi, magas busz volt. Szerintetek hogy lehet egy férfi ekkora paraszt????????? Szívem szerint szépen felnyomnám a rendőrségen, csak sajna tutira kiröhögnének és nem foglalkoznának velem, amit értek is, mert egy rakat más ügyük van, csak bosszant az egész. Megalázott és még ki is röhögött. Utána ráadásul gyönyörű szabályos görcseim voltak, hajnal 3óta ismét. Azt hittem megszülök, a férjem reggel már a dokit akarta hívni. De még kitartok, nem szülök meg, az tuti!!!!

Na, megyek, mert ráadásul a "fantasztikus" férjem miatt ma takarítanom kell, mert tegnap délután csak Ő volt itthon és akkor a kosz és kupi van, mintha egy 100fős bagázst látott volna vendégül. Nem is értem, komolyan. :roll: Kedden takarítottam amúgy végig a házat.... :evil:

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Ó, de hosszú lettem...BOCSI!!! :oops: :shock:

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!

Sti: Szerintem ne a rendőrségen nyomd fel, ott ezzel nem foglalkoznak, csak "bűncselekménnyekkel, meg szabálysértésekkel". Inkább a BKV panaszirodáján (van nekik email címük is, ott is tehetsz bejelentést), ehhez kell, hogy melyik busz volt és kb. hány órakor, hol történt, ez alapján már beazonosítják, hogy ki volt a buszvezető. 30 napon belül ki kell vizsgálniuk és 60 napon belül válaszolniuk kell. A fickó számíthat egy fegyelmire, de legalább mással nem játsza el ezt. Amúgy hatalmas pofátlanság amit tett!!!

Én egyszer az Auchan csemegepultosát mószeroltam be, mert a tarjának csak a zsíros részéből adott, kértem, hogy legalább a 2/3-a húsos legyen, mire azt válaszolta a végét is meg kell valakinek vennie, ez oké, de miért csak nekem, amúgy meg a tiszta zsír végét nem szokták eladni..... Kaptam szép válaszlevelet, amiben elnézést kértek a kellemetlenkedésért, és tájékoztattak róla, hogy a csajszi már nem dolgozik többet az Auchanban. Sztem nem ezért rúgták ki, mert nekem a pénztáros javasolta, hogy írjak a "panaszkönyvbe", mert már nagyon sokan panaszkodtak rá. A pénztáros volt, akinek felháborodva elmondtam, hogy hogy jártam.

Nekem is bazi nagy a hasam, és tőlem is mindenki megkérdezi, hogy mikor szülök.... Aztán jön a csodálkozás, hogy olyan sokára, meg hanyas ikrek.... A másik meg, hogy kislány vagy kisfiú, mondom nem tudom, erre megint csodálkozás, hogy hogyhogy.... hát ha egyszer nem lehet látni....



Trambulin akció van az Auchanban is 2,44 m és 35 ezer ha jól emlékszem, de lehet részletre is venni. Mi is gondolkodunk rajta. A vaterást megnéztem én is, jó áron adja, csak a szállítás horror, pont annyi az Auchanos is, lehet, hogy ugyanaz? Mindenesetre legalább a garancia itt érvényes rá...
seruzad
Solymár
 
 


az a baj h én nézem a trambulin terhelhetőségét is, és a múltkor is volt az auchanban de az csak 90 kg-ig terhelhető, azaz a gyerek nem tud az apjával egyszerre bent tartózkodni. Én most 43-ért láttam vmi sportszereket forgalmazó cég honlapján, az 180 kg-ig terhelhető, de csak jún. 15-től lenne. Mondjuk nem annyira sűrgős, lévén h július 25. mancika szülinapja, de szeretnénk neki előbb megvenni, hogy még tudjon is vele játszani, hiszen csak 7végén tudna ugrálni, mert Dunaharasztin lenne a kertben.

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Lehet, hogy az auchanos gagyibb, az újság nem ír terhelhetőséget. A vaterás-lengyel a 2,44-es 150 kg-ig bírja. Nálunk a 90 kg beleférne, mert nálunk sem én, sem apa nem akar (még) ugrálni :)
seruzad
Solymár
 
 


tudnátok a vaterás lengyelhez linket küldeni? én csak magyart találtam, valamit elnéztem szerintem. Köszi szépen

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Talán sikerült néhány képet csinálnom a videóból, de szinte mindenhol takarta magát ez a kis buci, hol a kezeivel, hol pedig bebújt a méhlepénybe...



Kép Martin

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Na, bejelentkeztem a magzati szív uhura. Persze jövő héten nekem nem jó, így még 2hét. No mindegy, úgyis rendben van!!! 8)

Manooka, jó a sztárfotó! Én nem hiszem, hogy megyek 4D-re, az enyémek is ilyen bújósak. Még az uhuknál is bújkálnak. Majd meglátom élőben. 2-eském is tök más volt a 4D-n, mint élőben, igaz Ő is bebújt a méhlepénybe, így csak fél profilunk volt. :lol:

Seruzad, igen, én sem a rendőrségen akartam fölnyomni, rögtön kellett volna, míg nem engedett ki. Majd írok egy panasz levelet, csak hangulatom nem volt. Most meg sakkozom, hogy vajon taxizhatok e oda-vissza az oviig. 2ezer lesz, mert vidéknek számítunk. :roll: szupi.
Nekem se 100% a fiú, végülis még lehet lány, az enyém sem mutogatja magát. Múltkor a dokinak miközben bekukkolt maga elé tette a kezét. :lol: Úgy nevettünk, de pasisan ült, szétvetett lábakkal és közben ott matatott. Igaz nekem a 13.héten, a kombináltan átkapcsoltak 4D-re és végülis ott 100-ra mondták, hogy fiú, de azért mivel csak mindig tippelnek, így néha elbizonytalanodom. :wink: De a hasam is pasis, igaz az elsővel is az volt.... :D

Na, megyek, letusolok, aztán lassan indulok az oviba. Mostanában annyit fürdök, elkezdtem ezt a tipikus túl melegedős-izzadós terhességet. ajjjj, de uuuuuutálom!!!

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!

Tri! Köszi a gyógyszerrel kapcsolatos infót, ez egy kicsit megnyugtatott, hogy artériákra hat és nem a visszerekre. Bár, tudom, hogy ez sem jó, de én valahogy a visszerektől paráztam. Amúgy a vérnyomásom a múltkor alacsony volt, ma viszont jó. Próbálok jó sokat inni. Nagyon cukik az ikrek:)

Barbazsó! Nekem a keményedések csak úgy jönnek-mennek, nem függ a megerőltetéstől sem. Sztem ne aggódj, én magam is úgy érzem, hogy ezek nem olyan keményedések, amik bajt okozhatnak. Brackton-Hicks kontrakciónak hívják ezeket, bár erről is olvasni mindenfélét, hogy mikortól jelentkeznek, meg hogy fájdalmasak, vagy nem, de sztem ezek azok és állítólag nem veszélyes, ha óránként nincs 4nél többször.

Tegnap voltam cukorterhelésen, délutánra meg is lett az eredményem. A 60 perces 10 fölött van:( de a doki azt mondta, hogy a 120 perces a lényeg és az jó. Mondjuk a 60 percesem eddig 7,7 volt maximum, tehát valamit csak romlott a helyzet.

Manooka! Nagyon szép Martin:)
emmami
Szigethalom
 
 


Trigemini!
Nagyon édesek a babák!

Manooka!
Hihetetlen, hogy babóca mennyire hasonlít Noelre!!!!

Nekünk is van múltheti sztárfotónk, de mivel elől van a lepény sajnos nem ilyen éles, mint a tiétek. Jövőhéten több időm lesz, mutatok pocakfotót is. (Kb. akkora, mint Alexel a végén volt :lol: )

Szép napot mindenkinek (a rossz idő ellenére).

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Manooka: Nagyon cuki Martin!

http://jatek.vatera.hu/sport_es_ugyesse ... 97311.html

Ez a Lengyelországi trambulin linkje, és ennek az eladónak van többféle méretben is. Én még mindig gondolkodom, nagyon...

A 4D-n is gondolkodom, az előző babáimmal nem voltam, róluk is sima készült (akkor még VHS-re), de azóta se néztem meg.



Manooka:
Nagyon szép MArtin! Olyan jól kivehető a pofjia!

Ma megyünk Bencével bölcsis gyereknapra, lesz póniló,elektromos autó, ugrálóvár, bohóc, arfestés..Ha ez eső el nem mossa. Akkor bent lesz mindez...Póniló bent.. :wink:
Az oviban szintén gyereknap,oda Apa megy, Annát, mint búcsúztató középsőt kiválasztották a műsorba szerepelni, ezt tegnap este tudtam meg a lányomtól.... :roll: A műsort nem nézhetjük meg, mert a ballagók szülei sokan lesznek, és nem férnénk be... :cry:

Közben kissé magam alatt vagyok, kicsit csalódnom kellett egy barátnőmben,de kezdem megszokni, hogy senkinek sem szabad hinni. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Brrr de utálatos idő van...

Köszi a dicséreteket Martint illetően.

Seruzad, köszi a linket. Nem értem hogy lehet ez a trambulin ennyire olcsó, meg hogy nem találtam rá a linkre a vaterán...de a dátum változtatás látom többeket kezd ingerelni. Június 20 még olyan messze van...meg még 8000 a szállítás? Na az nagyon sok, más netes boltokból 3600-ért szállítanák a trambulinokat.

Gabi, hajrá évzáró!!!És amikor először megláttam Martin pofiját, nekem is egyből Nono ugrott be, hogy mennyire hasonlít...ennyire dominánsak a génjeim :lol:

Sti, még nem is mondtam, hogy mennyir durva amit csinált veletek a buszsofőr. Nem is értem, hogy lehet vki ilyen egy kismamával, vagy bárkivel.
Nekem is pont 2 napja volt egy csúnya esetem, mentem haza 173-as busszal, és a Keletinél felszállt néhány tavaly barnult egyén, az egyik karján egy gyerekkel. Nem is figyeltem rájuk, zenét hallgattam, de egy idő után feltűnt h balhé van. Pasi szitkozódott, mindenféle csúnya szavakkal illette a magyarokat, amiért nem adták át neki a helyet, bezzeg ha nem cigány lenne stb dumákat nyomott...aztán a Róna utcánál leszállt egy idős házaspár és a cigány velük kezdett el veszekedni, hogy ők miért nem álltak fel, és amikor a néni előre ment a sofőrhöz h csináljon már vmit, mert nehogy már nekik kelljen felállni meg eltűrni ezt a viselkedést, akkor a cigány leszállt utánuk, és lökdöste megköpködte a nénit. Sofőr reakciója (direkt figyeltem, mert elől ültem, láttam h mit csinál) leállítja a motort és nem hív se rendőrt se ki nem szállt volna a védett vackából. Egy középkorú nagyobb magyar pasi jött előre és helyre tette a cigányt, attól úgy láttam félt, mert elhallgatott. Végre elindultunk, leszálltak a Bosnyák téren, na a megállóban egyből újra hangjára talált a kis "érzékeny" apuka, és nekivetkőzött hogy akkor ő most mindenkit megver, gyereket végre átadta az anyának, de persze senki nem mert hozzászólni, a mi buszunk persze már megint állt. Egyszerűen nem értettem hogy mire vár ez az idióta sofőr, hogy visszaszálljon a pasi és elővegyen vmi pillangókést, vagy amit ők szoktak alkalmazni???
Végül rákiabáltam h menjen már tovább, mi a fenére vár. Már majdnem én is sírtam, annyira félek a cigányoktól. 2x vertek meg eddig életem során, pedig soha nem csináltam semmit, de ugye ők mindenek felett állnak...
Na nem akarok itt antiszemita lenni, mert talán köztük is van rendes (én nem ismerek olyat) , de totál kiborulok ezektől...na meg az idióta sofőröktől.
És alig várom h ne kelljen a továbbiakban busszal közlekednem, mert igen tele a hócipőm az egésszel.

Tegnap is Martin nagyon ráaludt vmimre, lépni nem bírtam annyira fájt, erre kiscsaj levágódik előttem az ülésre, mondom neki h köszi hogy leültél előttem, semmi reakció, fapofával ült tovább. És senki de senki nem adta volna át a helyet...

Na bocsi a kifakadásért.

Pozitívum, hogy eladtam tegnap a vaterán a babakocsinkat. Durva volt, mert 40 perc volt még vissza az aukcióból, 10 megfigyelő volt a termékre, de semmi licit. Na én meg gondoltam egyet és licitáltam, mert a párom hirdette,( én akkor még nem voltam teljes jogú felhasználó)de ugye necces mert ha eladja nekem akkor ki kell fizetni a vaterának a jutalékot, plusz fényképezhetjük újra h én is fel tudjam majd rakni később a hirdetést...2 percel a vége előtt még csak én voltam, izgultam, mert magán akció volt, és páromtól féltem h kikapok, de végül bejött a csel...és vki rámlicitált. Lehet h hamarabb kelklett volna elkezdeni és akkor az árral is feljebb tudtunk volna menni, de nem akarok telhetetlen lenni, tök jól alakult a dolog

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


És végül az én tegnapi pocakom, munkahelyi wc-s fotó :lol:

Kép 24 hetes pocak

Szerintem nagy, de azért látszik h még nem megyek szülni :oops:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Ági, ha gondolod mesélj...

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Manooka:
Hú, neked igazi fiús pocakod van, csúcsos :)

Én tegnap előtt a tesco parkolóban dobtam el az agyam, dugig a parkoló, én két (három) gyerekkel egyedül , egy családos parkoló szabadon volt. Befordultam, ki az indexet, hogy beállnék, erre velem szemben egy faszi bevágódott a családi parkolóba gyerekülés nélkül, egy farkaskutyával... Elöntötte az agyamat a car...
:twisted:

Barátnővel kapcsolatban hosszú a dolog, a lényeg, hogy úgy gondoltam, hogy jó szívvel adott kölcsön dolgokat (miután én is megtettem anno ugyanezt), és most kiderült, hogy közel sem örömmel adott. Az bánt, hogy nem a szemembe mondta, hanem máshonnan kellett mindezt megtudnom.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hát ezek a kölcsön dolgok tudnak érdekesek lenni.
Én semmit nem kaptam anno kölcsön, barátnőm rám tuszkolt néhány szerinte kevésbé lányos ruhát, amit persze soha nem adtam rá a gyerekemre...tudom sznob vagyok.
Én viszont elég sok mindent adtam kölcsön, és bizony nem szép állapotban kaptam mindent vissza. Pl. egy elég drága zenélő körforgót úgy kaptam vissza hogy amivel fel kell szerelni az ágyra az el volt törve. Tehát csak a nyaka volt véres. Ne ezzel van a baj, mert előfordul, de nem mondott semmit a csaj amikor visszahozta, és ez már szúrta a szememet. Mert ha azt mondja h bocsika, ez meg ez történt akkor nem vagyok kőszívű, nem hozom fel többet. Férjemmel tanakodtunk h mit csináljunk és bizony elmondtuk nekik h nekünk ez rosszul esett, mert nem nagyon tudom elképzelni h nem vették észre h törve van. Persze a viszonynak annyi is lett.
Azóta nagyon nem szívesen adok kölcsön semmit.
Kértek már tőlem babamérleget, egy olyan csaj, aki hálóinget vett a brendonban 3at darabját 8ezerért, erre mondtam neki hogy lehet hogy velem van a baj de a mérleg 11 lett volna...lehetett volna mérlegelni....

Szóval elhiszem hogy bánt, engem is ez tud kihozni legjobban a sodromból, ha nem a szemebe mondják meg mi a szitu.
Elsősorban a saját anyám is ilyen, és rosszul vagyok tőle :oops:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Hát én most erősen gondolkozom rajta, hogy inkább visszaadom a kölcsön kapott dolgokat, nem tudnám így nyugodt szívvel ráadni Somára.

Én mindig szívesen adok kölcsön, és sokszor meg is tettem már, mert akkor, és oda adom a dolgokat, ahol tudom, hogy vigyáznak rá.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Kölcsöndologgal mi is megjártuk párszor. Mondjuk én uncsitesóméknak adtam egy csomó kisruhát, amit nagyon rossz állapotban kaptam vissza, pedig nekem kettő is hordta, ott meg egy. Ezért most pl. ruhákkal elég rosszul állunk.

A "roma etnikumhoz tartozó kisebbség"-gel kapcsolatban nekem is nagyon rossz volt a véleményem. 7éves koromban 3 hónapig együtt kellett laknunk egy családdal (voltak vagy 15-en), egy társbérletben, mert a nekünk kiutalt panel még nem készült el. Minden nap megfenyegették apukámat, hogy ha nem költözünk már el végre, akkor ránkgyújtják a lakást. Egy 7 évesnek ez pont elég, hogy az egész életére kihatással legyen. De aztán úgy alakult, hogy egy csomószor csalódtam bennük pozitívan. Továbbra is kerülöm őket, de már nem félek tőlük. A középiskolában volt egy srác az évfolyamomban, aki ugyan állami gondozású volt, de leérettségizett becsülettel és zenész lett. Aztán pl. a 4-6-os villamoson ők tutira átadják a helyet, míg mások nem... Volt, hogy megállított egy nő és minden jót kívánt, pedig nem adtam neki pénzt... Ilyenkor mindig csodálkozom rajtuk. Azért a nyugati aluljáróba 9-10 után már nem mászkálnék egyedül...Szerencsére a falu, amit választottunk, pedig mentes a barnáktól, egy sincs.

Vatera: mi a brendonos bababútorunkat adtuk el nemrég. Pont azon vigyorugtunk itthon, hogy terhesen eladni a kiságyat, pelenkázót, szekrényt, polcot.... (Ti meg a babakocsit..) De a lenti szobába, ahova költözöm a Picurral, nem fért volna el, a fenti meg a nagyfiamé, igaz ő majdnem sírt, hogy ne vigyék el a bútorait. Vígasztaltuk, hogy kap másikat, nagyfiúsabbat stb....
Poci: az enyém is ilyen :)

Ági: parkoló: mindenhol vannak bunkók, sajnos!!!



Sziasztok!

Az a baj,hogy az én igazságérzetem nagyon működik,és ezeken a sztorikon nagyon fel tudom húzni magam...

Manooka:tényleg vertek már meg?Ez durva.Szerencsére nekem van jó tapasztalatom is velük,de azért alapvetően szerintem az előítéleteink tapasztalatokon alapulnak,nem pedig kirekesztés céllal.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Köszi Mágnes! Vasárnap megyünk, rábeszéltem apát. ;) :) Haza nem jövök kép nélkül...

Sti, harcold is ki a babakocsit! ;) :D
Rohadék buszsofőr! :evil:
Samunak is a második neve a Samu (vagyis Sámuel), sokan Bencézik emiatt. Hallgat arra is, nagyon vicces. :) Azért én a többi babánál már elsőre fogom adni, amit használni szeretnék, de Samunál így volt dallamosabb, és szebb, nem bántam meg, hogy így adtam.
Hogy van a pocid?

Seruzad, neked van amúgy vágyad nem ügyileg? (fiú/lány)

Manó, szuper ügyes vagy a képpel!!!! Nagyon jól sikerült. Cuki baba, milyen kis husis már! Kíváncsi vagyok Zsömire. :)

Emmami, köszi az infót!

Na, később folytatom, előbb hívott Dr. Kriszti, hogy majd jönnek, nekem meg ég a fejem a kupi miatt... :lol:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Szisztok!

Lassan felébresztem Martint és megyünk Zsó-ékhoz...

Parkoló sztori: én egyszer családiban álltam, mire kiértem a két kocsi közé beállt egy panda- normális???????? tegyem be a gyereket a hordozóval.... hát én hagytam neki egy levelet, hogy b.meg...

Majd jövök írni :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Hú lányok, micsoda sztorik.....én is felidegesítettem magamat rajtuk!!!

Sti: Tessék bejelenteni a BKV-nála!!! Nehogy már megússza!!! 15nap,nekem is nagyon izgi,majdnem minden megvan, de még van bőven dolgom! Mutatok majd képet :)

Szépek a 4D-k, nekünk sajna nem sikerült jól, mert takarja magát. Marciról sincsen egy normális kép sem.

KépKép

Kép
babee
 
 


Mágnes, egy bölcsiben ilyen program? Honnan van rá pénzük? Vagy a szülők dobják össze?
Sajnálom a csalódást. Milyen dolgokról van szó? Somának babacuccok? Én visszaadnám a helyedben. Pukkadjon meg a hülye cuccaival!
De rühellem én is, ha beállnak a családi parkolóba gyerek nélkül!

Manó, nem csodálom, hogy félsz a ciguktól, ha már meg is vertek. :( Hát igen, van egy stílusuk, ami miatt szerintem a magyar emberek 70%-a bizalmatlan... Múltkor volt a naplóban, vagy valami ilyen műsorban ilyen segítőkészség teszt. Hát bakter, szerintem egyáltalán nem csoda, hogy az emberek nem mennek oda egy vadidegennek segíteni, amikor olyan durva sztorikat hallani. Más kérdés, hogy pont a két fő kereskedelmi tv áraszt el minket ezekkel az infokkal, hogy ki hogyan veri át a gyanútlan embereket, aztán nagy pofával csinálják a segítőkészség tesztjüket. Brrr! Az tényleg nagyon gáz, hogy kevesen adják át a helyet, és segítenek lépcsőzni a kismamáknak és az időseknek, de kb minden más esetbe már belelátni valami átverést...
Fú, nagyon ügyi vagy a babakocsival! Tök jó, hogy megvették! ;) Mennyi jutalékot kell a vaterának fizetni?
Szerintem is nagy a pocid. :) Elég gáz, hogy nem adják át a helyet.

A kölcsöncuccokkal én úgy vagyok, hogy tök szívesen adok kölcsön azoknak, akikről tudom, hogy rá vannak szorulva. Benne van a pakliban, hogy baja lesz, pl. lebarackozza, vagy kiszakítja a gyerek a ruhát, de az nagyon durva, ha nem szól miatta!!! Húgom kapta vissza a dolgait (kismama gatyákat, babaruhákat) az egyik barátnőjétől tök szakadtan, meg foltosan. Hát nem igaz, hogy nem vette észre a csaj, hogy kiszakadt?!
Amúgy emiatt én sem szeretek kölcsöncuccokat használni, de szerencsére nekem tesóm és unokatesóm is mondta, hogy ne görcsöljek azon, ha foltos lesz egy ruha, mert nem kötődnek hozzá érzelmileg. Sajna én nagyon tudok egy-egy darabhoz kötődni, azokat nem is adnám oda senkinek. :oops: :)
A másik meg, hogy olyannak én sem adok, aki dupla árért megvesz valamit, mert az épp mondjuk rózsaszín, de tökre nincs rá szüksége, és egy olyan dologra, ami meg kéne, arra sajnálja a pénzt. Mint a brendonos hálóinges eset...

Nekem már nagyon durván látszódik, ahogy Zömi mozgatja a testrészeit. Ma láttam, ahogy végighúzza valamelyik végtagját a hasamon. :) A nyújtózkodás, táncolás és rugdosódás pedig már régóta mindennaposak. Néha örülnék egy kis szünetnek, de ha ébredés után nem mozog 5 percen belül, akkor már várom.

Ja, és reggel megint be akart görcsölni a vádlim, és a lábfejemet hátraszorítottam (neten olvastam), és végül nem görcsölt be. :shock:

Írtam, hogy megyünk 4D-re? Úgy várom!

Apám, mindjárt 1 óra, holnap családi buli nálunk... :?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, írtam. Bocsi az ismétlésért! :oops:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Szisztok!

Manooka- én voltam aki rád licitált :evil: nem ám :) csak vicceltem. ügyes vagy!
hát nem irigyellek a történeteidért!

na nekünk megvolt tegnap a vendégség Barbazsoéknál- lehet többet nem hív :) Samu volt a vendéglátó, de még is ő volt a szerényebb, az én fiaim meg... sajna telihold váltás van és náluk ilyen időszakok vannak- most jön a rossz periódus és ez elég sokáig tart, remélem hogy mire Fanni Róza születik pont jól jön ki a lépés. mikor jó időszakuk van akkor tünemények és happy minden, de mikor a rossz van- hah, csak ilyen apróságok: ok nélkül összebunyóznak, kaja közben asztal döngetés, belerugni valamibe csak úgy, ezek a rossz momentumok, de vannak ilyen elhanyagolhatóak is, amik csak anya idegeit teszik próbára, hogy mindenhol ott matatnának ahol nem kell, pl mikor főzök akkor a kicsi nyúlkál fel és szedne le mindent az asztalról, vagy azért nyávog, hogy oda akar ülni az asztal tetejére, vagy nem akar pelust cserélni. ilyenkor nagyon le kell kötni őket és nagyon kell a program, a játék, a figyelem...

viszont én nagyon jól éreztem magam Zsófival, ismét! (ő lehet h kevésbé, bocs a rumlizásért, a feltörlésért, de hát kíváncsiak és még figyelmetlenek)
de hogy mennyire egy hullámhosszon vagyunk- szerintetek mennyi az esélye annak, hogy elmegyek vendégségbe egy "csajhoz", ( akivel együtt szültük az előzőt, akivel együtt szülöm a következőt) és mind ketten rózsaszín tréning nadrágban vagyunk... :) az ajtaján pedig olyan szivecske lóg, amit én hónapok óta keresek itthon hogy ki tudjam tenni az ajtóra... :)
és nem volt kupi nem kell elhinnetek- a játékokat téma szerint tartja felcimkézve.
Samunak annyira csúcs szuper haja van! olyan édi! és nagyon kis okos, rendes, kedves gyerek!

legközelebb ők jönnek- remélem jönnek!

illetve azt találtam ki, hogy Apákkal vagy apák nélkül kinézhetünk kirándulni az erőműtóra majd egyszer. meg hát anyósékhoz lovakat, kecskét... nézni.

elvileg jövő hétvégén viszik a borjúkat Romániába- úgy hogy utána mi is megyünk 4d-re :)

hozzál fotókat!

és Zsömi tényleg nagyon motoszkál, dudorodik. enyém Fanni még alig alig- ő a fiúkhoz képest egy finom kis lehelet.

Manoka: tényleg szép csókos szája van!

Babee: hajrá!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Samunak ma van a nagy nap, vagy csak nem cserélted még le a vonalzót? Minden esetre Isten éltesse!

KépKép

Kép
babee
 
 


Köszi Babee, csak nem cseréltem le a vonalzót, de amúgy ma volt a családi buli, szóval a mai is nagy nap volt neki. :)

A rózsaszín melegítő nekem is tetszett, akartam is mondani, hogy összeöltöztünk. :)
Marcell bodza szörpös sztorija meg... Ugyanilyen gyerek voltam, hiába mondták a felnőttek, hogy de az úgy nem működik, én csak a saját hibámból akartam tanulni, szóval nekem vicces volt, hogy kiborult a szörp, nosztalgiáztam kicsit. :) Téged sajnáltalak picit, hogy biztos ég a fejed, pedig nem kéne. ;) Remélem, Samu is nyitottabb lesz, ha már ketten lesznek. Nagyon kis visszahúzódó néha. :?
Rendet raktam, mire ideértetek, és még így is... Aztán a buli miatt még 11-ig tortát sütöttem, meg takarítottam, nem bírtam leállni. Nem tudom, honnan volt ennyi energiám. :) Meg kéne tartani ezt a rendet... :roll:
Erőmű tó, az is jó!
Ja, és a játékok az átrendezés óta vannak így, kb 1 hónapja. Előtte minden a polcon volt. De ez így tök jó, mert Samu tudja, hogy minek hol van a helye, én meg leülök a kanapéra, és onnan dirigálok, hogy mit kell még elpakolni. :D
Bakter, megint bedőltem a poénodnak! (vatera) :twisted: :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Pár kép tegnapról. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Extra gyorsban vagyok!!!

Nagyon jók a képek Barbazso-Konkri. Nagyon édik a fiúk! :D

Mágnes, én is tuti visszaadnám a bodykat, kissé furi a hozzáállás. :? Sajnálom, hogy csalódtál. Engem ezek tudnak annyira megviselni.

Mi sógornőmmel szoktuk egymásnak passzolgatni a rucikat, nekem nincsenek vérmes reményeim, hiszen a 4. gyerek hordta már őket. Képzeljétek el kezdtem én is vásárolni, nem bírtam tovább. Vettem a turiban 390ft-ért egy vadi új rövidgatyót jövő nyárra ( :mrgreen: ), mondván, ha mégse fiú jó lesz sógornőm kisebbjére és megrendeltem egy újszülött bodyt a vateráról. Igaz rövid ujjú, de olyan a pólója Apának is, nem bírtam magammal.... :oops:

Tegnap bent voltunk a belvárosi fesztiválon, de Bibu extra hiszti volt, így azért nem sikerült a legjobban. Ma meg megyünk szülinapozni és névnapozni sógornőmékhez.

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Ja! Képzeljétek, Apa belement a babakocsiba, tök örülök neki, erre meg már nincs fönt a vaterán. Azt hittem elsírom magam. :cry: Tudtam, hogy ez lesz.

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Manooka
A tej+zsemle az egyébként se terheléses, viszont ahelyett nem jó a rozskifli+laktózmentes tej, hiszen a CH tartalma se egyforma... a laktózmentes tejből éppen a tejcukor (laktóz) hiányzik... :?
IR-nél meg lehet csinálni a terhelést (cukor+inzulin)... viszont sok értelme nincsen, inkább rendes vc-profil legyen pár napon keresztül (otthoni cukormérőd van?) meg fruktózamint lehet nézni (vérvétel előtti 2 hét cukoranyagcseréjét mutatja), meg Hb1Ac-t (4-6 hetes állapotra lehet belőle következtetni)
Nagyon édes a babácskád! Szépen alakul a pocakod!

Vércukorterhelés
Én a regdes OGTT-t csináltattam meg. Eredmény jó lett :lol: :lol: :lol: :lol:

Sti
Nem sok segítségem lesz, hiszen a családom dolgozik. De majd valahogy megoldjuk!!!! Még nem estem kétségbe!!!! Majd azt képzelem, hogy családi napközit (bölcsit) nyitottam... ott is több gyerek jut egy gondozónőre... :wink:
Buszsofőr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Barbazso, Konkri
Jó lehetett a közös "buli"! :lol: :lol: :lol:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Sziasztok!
Konkri,barbazso:
Szuper, hogy ilyen jól össze tudtok járni :) A fiúk nagyon édesek!!! :lol:

Konkri:
Írtam neked mailt!

Köszi csajok a véleményeket, vissza fogom adni a cuccokat. Nem haragszom én, csak rosszul esett, mert miért ne lehetne egy barátnővel megbeszélni, hogy mit is szeretne..Rossz szájízzel kölcsönadott cuccokat pedig nem tudnék nyugodt szívvel a ygerekre adni. Majd megoldom máshogy.


Ja azt nem is írtam, hogy kiderült múltkor, hogy a nega toxoplazma azt jelenti, hogy nem található a szervezetemben, tehát fogékony vagyok rá, azaz pozitív (dokim szavait idéztem :) )
Ez után azt is megértettem, miért firtatta a dokim, hogy, ha nem muszáj, akkor ne vetessük le a toxot. Azért, mert mostmár ezért is fizetni kell! Basszus 5 ezer ft egy toxo levétel! Hát én teljesen lehidaltam ezen, egyik gyerekemnél sem kellett ezért fizetnem.
Máshol is fizetős?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Előkerültem én is, lezártam mindent, de vissza olvasni képtelen vagyok... A pocakok csoda szépek és a fiúk :)
Mi megvagyunk, pocaklakó megtréfált mert igen erős görcseim voltak a múlt héten és valami vizes is folyt (valószínűleg a hólyagomat nyota a babó). Csütörtökön voltam a dokinál, babó 27 hetesnek felel meg, méhszáj 5-6 cm közötti és zárt :) Ennek örültem... Valószínűleg a stressz és a hegek miatt fájok fájtam annyira... A doki azt mondja, hogy igyak néha vörösbort :) Ez jó, csak az a baj, hogy gyűlölöm az alkoholt... max valami kis laza cider vagy ilyesmi nyári estéken hidegen, de azt sem az állapotosság alatt...

Jamit nem vették fel a körzetes oviba várólistára tették, ezért hétfőn megyek az ovi vezetőhöz, és komolyan elbeszélgetek vele... Ha kell feljelentem az önkorminál. Tudok kb. 5-6 gyereket aki csalással került be, többet akit még törvény szerint a bölcsi tud tartani, mert fiatalabb mint Jami, és olyat is tudok aki tök más kerületből hordja a gyerekét és most vették fel év közben, ja és arról nem is beszélve, hogy az SZMSZükbe is benne van, hogy kötelesek felveni a gyeremkét egyedül nevelő szülő gyerekét, főleg ha dolgozik... na ez én vagyok... szóval ez se tudja kivel kezdett, nem szoktam a kapcsolataimat kihasználni, de most nagyon felbosszantott, tegnap be is görcsöltem, és éjjel sem tudtam emiatt aludni... Rendesen kisírtam magam...

Ja és a kocsim sincs kész, az egész elejét le kell vágni... Anyu bevonul két hétre az ORFI-ba 11.étől, tehát segítségem semmi 2 hétig... csak azt éljük túl...

Igyekszem most már bekapcsolódni :) Talán kicsit több időm lesz :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Sűrűek nekem is a heteim, nagyon, sok a munka még egy hónapig, és a hétvégéken mindig mászkálunk. Végre jó idő van.

Barbazso, Konkri, szuperek a képek, nagyon édesek a gyerekeitek!

Mágnes, sajnálom a rossz érzést a barátnőddel kapcsolatban. Jó lenne, ha meg tudnátok beszélni.
Én ha kölcsön adok valamit, akkor arra számítok, h nem biztos, h minden visszajön, pláne nem abban az állapotban. Persze ha minden nagyon vacak állapotban kerülne vissza, az azért engem sem töltene el örömmel. Nálunk a rokonságban van sok hasonló korú gyerek, tesóméknál és unokatesóméknál is, és jönnek-mennek a gyerekruhák. De ez tök jó :) Ma is kaptam egy zacskónyi kiscipőt párom unokatesójától - nagyon meg is lepődtem.

Trigemini nekem is zsemle és tej volt a terheléses cukor, bár tudom, h ez nem igazán az igazi. A Dél-pestiben mindenesetre ez a bevett gyakorlat. Arra nagyon figyeltem, h tényleg pont 60 perc legyen az evés és a vérvétel között.

Witch, görcsöket és sok melót sajnálom. Vagy a sok melót ne sajnáljom? És remélem, h Jamit felveszik a kiszemelt oviba. Ez tényleg durva.

Na, mennem kell, Kata sír.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sti, akkor egy jobb stokke vár rátok valahol olcsóbban! ;) Én a szopi fotellel voltam így, hogy alig lehetett rábeszélni apát, aztán addigra lekerült a vateráról,... Amikor megláttam a mi hirdetésünket, tudtam, hogy ez az én fotelem. :D Nem is hagytam sok gondolkodási időt a férjemnek, már másnap hívtam az eladót. :) Amúgy akitől vettük a fotelt, nekik is stokke-jük van, és bele vannak szerelmesedve. Nagyon ajánlotta (mármint nem a sajátjukat, csak a márkát), de hát nekünk ugye van vagy 6 kocsink. :roll:

Witch, ez az ovis dolog annyira bosszantó! :evil: Aztán ha intézkedsz, majd te leszel a mumus anyuka. Jaj, nagyon szenya helyzet ez. :( Első körben azért finoman közelíts, hátha az is beválik, és nem kell feljelenteni őket. ;)
Ijesztő lehetett a görcsölés. :( Én is úgy tudom, hogy babavárás alatt is megengedett (sőt, néhány nődoki szerint egyenesen ajánlott) napi 1dl vörösbor.
Miért kell anyukádnak befeküdnie?

Gemi, azért érdemes lenne valami segítség után nézni, amihez nyúlhatsz, ha nem bírod. 3 gyereket egyszerre etetni, pelenkázni, meg a többi, és akkor még magadra is figyelni, hogy egyél, igyál, pisilj,... Hát nem egyszerű. Nincs valami kedves szomszéd, akivel le tudnád boltolni, hogy ha nem bírod, akkor néha menjen át?

Mágnes, fizetős a toxo??? Hozzám még nem jutott el a hír, 11-én megyek elvileg. Na, kíváncsi vagyok.

Voltunk a genesisben, hát szuper volt! A nő annyira kedves volt, kb 50 percet nézte a babát, úgy örült neki, mintha ez lenne élete első UH-ja, nagyon aranyos volt, és tök jó felvételeket csinált. Majd mutatok képet. Irtó pasis Zsömi arca. :) Most kb 860g, várható születési súly 3600g, amiből a nő szerint 3800 is lesz. Persze attól függ, hány hetesen születik majd meg. Méretei alapján amúgy napra pontosan akkora, mint a dátum szerint lennie kell. Ami kicsit zavar, hogy a nyaka körül van a köldökzsinór, amivel folyamatosan játszik. A nő megnyugtatott, hogy ez nem tragédia, és még le is akaszthatja onnan. Azért én még el akarok menni majd egyszer a vége felé, hogy lássam, mi a helyzet. Amúgy már fejfekvésű, és remélhetőleg az is marad. :)
Megnéztem a régi kiskönyvemet. Samuval ilyenkor 4kg-mal több voltam, a haskörfogatom pedig ugyanekkora volt (101cm). Bár a haskörfogat most csak saját mérés, lehet, hogy nem jó helyen tartom a szalagot. Mindenesetre ennek tökre örülök, bár nagyobb különbség még jobban feldobna. Kedden szeretnék védőnőhöz menni, akkor tuti összehasonlítási alapom lesz. :)
Tényleg, ti le tudtok még normálisan hajolni? Én alig kapok már levegőt, úgy összenyomódik bennem minden, ha lehajolok. Na, a lábkörömvágásról és az altáji borotválkozásról :oops: ne is beszéljünk... Kész mutatvány! Remélem, azért nem csupa vágás a bikinivonalam. :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Kép

Ez a végén volt, megunta. :)
Kép

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Fú, de béna minőségű így! Na, azért látszik a lényeg.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?