Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de minden összejött az utóbbi hetekben.
A házassági évfordulónkon meghalt Tomi nagymamája, stresszes hetek voltak.
Én is elég cudarul voltam, vérnyomásom a béka sejhaja alatt (80/60), szédültem is, aztán jött a hányinger savval párosítva, de enni alig bírtam, volt, hogy semmit, már imádkoztam, hogy inkább róka koma.
Biztosan a stressz is szerepet játszott benne, viszont összeteszem a két kezem, mert Bence tolerálta a dolgokat, szépen eljátszott mellettem, sőt egyik reggel, mikor olyan rosszul éreztem magam, azt mondta nekem: anya, szép vagy! Imádni! Hát potyogtak a könnyeim, igazi férfi. Most jól vagyok (lekopogom), szülinapozást is jól bírtam, készülni is tudtam, figyelek arra, hogy mindig egyek valamit, ha csak picit is egyszerre, bár visszatért az étvágyam, alig győzöm csillapítani.
Pocim is látványosan nő, Tomi szerint néha már akkora, mint Bencével 16 hetesen.
No meg próbálom megszokni, hogyan osszam be az időm, hogy jusson a háztartásra is, pihenésre is, míg Bence alszik, mostanában alig neteztem.
Köszönöm a köszöntéseket!
Évi! Hűha, már félidő!
Mondjuk nekem is már a 10. hét, letelt az 1/4-ede, hihetetlen, mindjárt itt a 2. trimeszter. Remélem már meggyógyultatok! Szoba dekor nagyon szép lett! Nekünk is vannak csillagok, de nem merem feltenni, mert Bence akkor nem aludna, az tuti.
Pelus:
én már el sem jövök úgy sehonnan, hogy nem néztem meg a blokkot.
Tündi! De szép hosszú haja van Zoénak!
Gratulálok, hogy beköltöztetek a házatokba, sok boldogságot kívánok hozzá! Tűzhely bekötése azóta megoldódott? Mi szerencsére megúsztuk a bekötési díjat, akkor vettük, mikor olyan akció volt, hogy ingyen bekötik, ha 50.000 felett van a tűzhely, a miénk pont annyi volt.
Kakikupac:
Na én ezért nem merem szabad popsival hagyni közlekedni a lakásban Bencét, neki egy időben az volt a "jó" szokása, hogy mindenhova odapisilt, és még büszkélkedett is!
Védőnő azt mondta, nyáron ráérünk elkezdeni a leszoktatást, bár néha elegem van, hogy pelussal üldözzem a lakáson át, mert neki nincs hozzá kedve... Egyébként jól tudja, hogy mire való a bili, wc, mondja is, de belevégezni a dolgát mégsem hajlandó.
2 cumis Zoé:
És anya ruhája mindig jobb! Bence mondjuk Tomiét szokta próbálgatni, bár már húzta a fejébe a bugyimat!
És előbb-utóbb majd szépen meglesz minden berendezés, egyszerre nem lehet mindent! Nekünk is sok minden jól jönne (új munkalap, burkolatváltó profil, konyhai eszközök, Tominak csavarhúzók, barkácseszközök), de majd idővel, gyűjtögetünk rá, és legalább nem kell gondolkodni a névnapi-szülinapi-karácsonyi ajándékokon!
Ircsi! Gyönyörűek a pacácskáid!
Tengerparti képek: én is irigykedem, szívesen lennék ott!
Konyhafőnök nagyon aranyos, micsoda átélés, és micsoda séf ruha!
Limo! Utólag is boldog szülinapot kívánok! Állásinterjú
, manapság tele van minden ezekkel az átverős állásokkal, nehéz jót találni.
Berci pedig nagyon ügyes!
Claire! Eszternek is, Neked is jobbulást!
Bekri! Mi az a hosszú történet? Mondjad csak, engem érdekelne!
Mares! Rendeződnek a csontok, meg kell a hely Áronnak!
Klári! Nem tudom, mitől lehet, Bencének ilyen még nem volt, de én is arra tippelnék, hogy a bölcsis közös dolgoktól van. Remélem gyorsan elmúlik!
És akkor ahogyan ígértem a múltkor, itt az első sztárfotó kistesóról:
Ilyen nagyfiam van: