Szisztok!
Üdv Sti, végre! úgy örülök neked!
Mózes: szerintem se létszükséglet, nagy bugyelka azt kész. sokan mostanság illetve régen is, bárányszőrt terítenek a kocsi aljába- tudjátok, gyapjú élet erő egészség
na nem csak hát tudjuk hogy jól melegít és hasonló (pásztorok subája-nyáron hűt, télen fűt, illetve a sok teleshopos garnitúra értékesítő...)
De ha lehet vízszintesig dönteni a babakocsit...
nekem halálom, mikor itt nálunk látom, hogy a kisebbség (akik lassan többség) (és itt a rossz fajtára gondolok, mert vannak olyanok akik előtt emelem a kalapom és áldanám az eget ha egyszer találkozhatnák vele- pl Bangó Margit, Caramell...) szóval ők tesznek a babakocsiba kispárnát, de olyan felnőttes, ágybavalót... és kispaplan van a gyereken...
Amúgy Molly- szemből lehet tolni, illetve átfordítható a karja? a futást azért kérdeztem, mert a futó kocsik hasonló kiképzésűek- amerikában nagy divat a kismamafutkosás- bár enyim nagyobb ezt leszámítva is csak kocsiban aludt, csak kint és csak akkor ha száguldottunk
délután megyek vérvétel beutalóért, szerdán meg cukkerra- de 3szor mondtam el a nőnek, hogy a legkorábbi időpontot adja, mire megkérdezi 8-9
anyád! fél 7!!! így se tudom hogy bírom ki- nekem reggel ennem kell, mert leesik a vércukrom, még jó hogy ihatom azt a finom vizet.
paradongenya: irónikusan fogalmaztam...
Mano: szerintem szuper az ágy! és jól vetted!
én eldöntöttem hogy nem fog érdekelni, hogy hány tesóm jön még utánunk a családban gyerekkel, de a babakocsit, a hintát, az ágyat, fürdőkádat, mérleget... mindent eladok, mert ez több százezer volt nekünk is és még most is- ha más nem egy nyaralás lesz belőle, még úgy se voltunk igazán.
mózes- fenti gyerekszoba:nekünk a földszinten van a plusz szoba (ahova majd leköltözünk ha minden gyerek elég nagy) addig Fanni velünk lesz fent, így arra jutottam, hogy kéne lentre is ágy, de egy bölcső is 20. na van egy masszív mózesem, még keresztanyám készítette az alföldön, mikor születtem, semmire se lehet használni, hát kitaláltam, hogy apa csinál neki lábat és lesz egy kiságyunk lentre az első 4 hónapra, bár sztem 3-4 hónaposan már lóf@szt fog ő feküdni egész nap- főleg a két fiú mellett...
Bencének jobbulást!
és bárányhimlő ügyben is küldöm az energiát!
bölcsis ballagás: hát én bevallom, hogy még ezt a 3500at is sokallom. mert nem emlékszem, hogy hány főt írtál, de 10 fő után is 35000- és ez már 7 főre leosztva is túl nagy ajándéknak gondolom. a konyhásoknak meg tényleg... én akkor is egy szál virágot adnék max. nekik minek maradandó, mikor ezzel vagy enélkül se tudnák hogy kitől van...
bár Marcell még csak kiscsoportos, de hallgattam, hogy a nagyoknak mit találtak ki a szülők: vettek egy fényképalbumot- aminek papír lapjai vannak és minden szülő adott egy képet+rajzolhatott a gyerek, vagy még írhatott a szülő egy pár sort. tulkép egy album-emlékkönyvszerűséget kapnak, és a szülők és a gyerekek együtt készítették el... meg gondolom még vmi virág... 1000 forint körül szedtek.
és ez ovis ballagás. mi lesz majd az iskolában, ha már a bölcsi 3500???
nálunk az oviban vannak bálok, ahova lehet támogató jegyet venni+alapítvány- és ki van írva minden évben a faliújságra, hogy mit vettek a pénzből, csoportra lebontva (8csoport van) és pl már a legtöbb csoportnak van saját fényképező gépe, memória kártyája, kép nyomtató... szerintem ez tök jó...
ne is emlegessétek a 4d-t, én még mindig a nyamvadt borjú papírokat várom, hogy végre legyen már zsé... annyi mindent szeretnék belőle!
kérdés: tudja e valaki: nagymama csak akkor lehet gyes-en ha egy címen van a gyerekkel??? számomra ez fura. nem hozhatom-vihetem a gyereket reggel-este a mamához?