Nagyon köszönjük a köszöntéseket!
Szuper napunk volt. Samu az összes füvet lenyírta a konyhában.
Aztán hatalmasat játszottunk az eleven parkban. Konkri eszembe is jutott néha, mert csomó mindent kipróbáltam, trambulinoztam is.
Szerettem volna egy gyűrűhintán gyertyaállást is csinálni, de Barnus nagyon bedühödött rám az első próbálkozás után, nem engedett több próbát.
Molly, szuper jó a babakocsi!
Samu pont idejött, és rögtön kiszúrta a képernyőn a képeslapot.
Emmami, jó, hogy tudott segíteni a masszőr!
Bakter, az én lábam olyan lett, mintha kalapáccsal megcsapkodtak volna. Nem tudom, mitől, mert az első terhességnél semmi ilyen bajom nem volt, most meg a jobb combomon 3 helyen is nagy foltban látszanak az ereim, bazi csúnya, és ha jól tudom, ez már ilyen is marad.
Addig jó, amíg a húgyhólyag érintetlen marad...
Én legalábbis nem szeretem, ha azt rugdossa. Olyankor pisilés után 5 perccel is "majd' bepisilek" érzésem van.
Manó, normaflore-t is igyál! Sajnálom a rosszullétet, jobbulást!
Én a helyedben a salusba vinném Nonot. Az mondjuk Buda, de párezer forint a magánrendelés (időpontot kell kérni), és ha jól tudom, ott ilyen üveglapos ráállós, talpfényképezős vizsgálattal is megnézik a talpat. Felnőtteknek tuti, mert én kétszer csináltattam ott betétet, de szerintem gyerekeknek is. Mindenesetre ott tuti jó szakemberek dolgoznak.
http://www.salusweb.hu/elerhetoseg.html
Látom, Erpé is ezt javasolta.
Még valami: én a helyedben otthon szórakoztatnám talperősítő feladatokkal.
Lúdtalpra nagyon jó pl, ha tüsis masszázslabdát (DM) görget a talpa alatt (mezítláb), vagy ceruzákat, üveggolyókat vesz fel a földről a lábujjaival, és tesz át mondjuk egy dobozba. Ezeket érdemes lenne mindennap kicsit gyakorolni. Biztos van más feladat is, én ezeket ismerem.
Fú, ezek a szomszédok... Nem lehet kellemes. Nekünk állati nagy mázlink van velük, szuper az egész utca, és sok a kisgyerek.
Martin Benjamin, gyönyörű! Lóránt keresztfiamat Lorkának hívták néha, de inkább más beceneveket használtak neki.
Galex, bakker, sajnálom nagyon a bárányhimlőt!!!
Drukkolok, hogy te nehogy elkapd megint. Én kétszer is voltam, így szerencsére engem nem fenyeget, de a gyerekdoki folyton azzal nyúz, hogy adassam be Samunak a védőoltást. Eredetileg nem terveztem.
Ibi, tompika.
Witch, amit csinálsz... Le a kalappal! Komolyan, nem is értem, hogy bírod ezt a sok munkát. Azért remélem, a baba születése után lesz kis pihenőd!
Fú, idegesítő ez a bölcsis ballagós dolog.
Lehet, hogy csak elfelejtette a védőnő a kezdőcsomagot odaadni, kérdezz rá! Mondjuk nekem gőzöm sincs, hogy hova tettem. Nem is nagyon emlékszem rá, hogy a kezemben lett volna. Egy lejárt Anyák Lapját tutira kaptam, szerintem azzal együtt lehetett a Felicitas is.
A Zoltán tényleg kicsit régimódi a Benjamin után. De ha rokon után kapja, akkor meg tök jó szerintem. Miért azt választottad? Van valami kötődés a névhez? Amúgy én is gondolkozom a Bendegúzon, hogy nem-e túl "rossz fiús" név, de közben meg ez így ugrott be nekem elsőre, és emiatt valahol ragaszkodom is hozzá.
Mágnes, hurrá!!!
Erpé, gázos ez a szamos cipős dolog. Jó volna, ha kicserélnék...