Új privát üzeneted érkezett!

Sissy, fú, nagyon csinos vagy! Lili is gyönyörű! Az avatar kép alapján amúgy tök másnak képzeltelek.
Nekem jól jön a pangás, képtelen vagyok utolérni a társaságot. :oops: :)

Kata, sajnálom! :(

Babee, nekem is alakul a viszketésem. Én is mosakodó krémezek plusz zsírozózok. :)
A rázókeverékes sztorin hangosan röhögtem. :D :D

Manó, sajna lemaradtam a szavazásról. :( Olvasni kellett volna a fórumot...

Erpé, fú, az EKG-n még a legelején voltam valamikor. A háziorvos csinálta amúgy.
5kg az tök jó bármilyen kezdősúllyal. ;) Én is 4kg körül tarok.

Mágnes, nagyon örülök a hírnek!!! ;)
Isten éltessen sokáig! :)

Dius, hős vagy! ;) :)
Jó nagy a pocid neked is!
Apa vasal? Micsoda férfi! Kölcsönadhatnád néha. :D Nálunk a vasalás mindkettőnknél mumus, de apa szerencsére szívesen tereget, mert én azt is rühellem. Persze megcsinálom, de néha "elfelejtek" kiteregetni, és csak akkor jut eszembe, amikor már itthon van. :oops: :)

Rizsmike, sajnálom az ekcémát! :( Én a MM gold sheavajat szeretem a legjobban, és a biowebáruházban lehet kapni a legolcsóbban szerintem. Vagyis a nekem tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyek közül. A bolt az Etele út, Tétényi út sarkán van egy panel aljában.
Nálam csak apa lesz bent a szülésnél. A Klinikán csak egy ember mehet, és én jobban elvagyok vele, mint egy idegen nővel. :)

Sti, tök jó, hogy mindenki elégedett az új hellyel! Biztos szuper lesz így a nyár! ;)

Konkri, na nem is olvastam eddig, amit a mai napról írtál. :) Még jó, hogy telefonáltál is. :D Ha nem zavar, teszek fel ide képeket a többieknek a mai napról, vagy elküldöm a gmalire. Már egyáltalán nincs nagy különbség a hasunk között, még jó, hogy megettél két vattacukrot meg két fagyit, mire odaértünk. :D :D :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Manó, elfelejtettem írni, hogy nagyon örülök, hogy felszívódott az a folyadék, biztos nem lesz semmi baj! ;) Az csak jó, hogy vigyáznak, és visszahívnak, így legalább teljesen meg tudnak majd nyugtatni. ;)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Mágnes, Manooka!!!

Kicsit lemaradva, de én is nagyon szorítottam Nektek és nagyon örülök, hogy minden oké!!!!

Az én Noelem nem túl eleven babóca. Alig érzem a mocorgást :( Kicsit aggódom is állandóan.
De a szívhangját meg szoktuk találni és esténként kapok 1-2 húgyhólyagos boxot, hogy jó legyen :D

Pocak fronton: Simán van, aki ekkora pocival szülni megy :roll: Nem tudom mi lesz a végére :D

Hízás: Az a helyzet, hogy nekem nagyon sok feleslegem van alapból is sajnos :oops: , de mióta pocakos vagyok 4 kg plusznál tartok cén is. Szerintem ez nem gáz. Alexel is 12 kilót híztam, most sem lesz több szerintem. Van tartalék bőven így is :D

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 

 
 

Sziasztok!

mágnes!
Azt hiszem ennél szebb szülinapi ajándékot nem kaphattál volna,hogy minden oké a pocaklakóval!!Gratulálok!!!

manó!
Nem tudom,hogy jó helyre írom-e,de nálam írhatsz a tábliba egy tuti fiút és a név is tuti Balázs István :) köszi.Gratulálok neked is a jó hírhez,de hisz nem is lehetett volna másképp :)

galex!
Akkor lehet,hogy kapsz egy édes,nyugodt,kiegyensúlyozott Noelt :)A szívhang a lényeg,hogy meg van :)

Képzeljétek a kolléganőm is babát vár,egyenlőre csak nekem mondta el,de én úgy örültem neki :) :) Olyan jó már csak 4 hét a melóból.Júliusban megyünk még egy kicsit nyaralni a Balatonhoz,külföldre nem mertem vállalkozni.Az augusztus elmegy a lakás festéssel,átrendezéssel.Ti mit terveztek a nyárra??
Bazsikám jól van,na ő nem egy nyugis babó a lelkem már olyan akrobatikákat végez,hogy szabad szemmel látható :) :) ahogy a pocim kidudorodik,itt-ott :) Jövő héten kell mennem dokihoz,azt mondta.Van mostanság valami kötelező vizsgálat még??Szép hétvégét még mindenkinek a mai napra vigyázzatok magatokra!!Tessék jelentkezni mindenkinek!!!

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Hízás:
Rá se merek állni a mérlegre, szerintem most olyan 5 kilónál tartok...
Holnap megyek terhelésre, kicsit tartok tőle, hogy megint gond lesz.

Nyár:
Június 21-ig dolgozom, aztán másnap Bence ballag a bölcsiből, és utána héten hazamegyünk Nagyimékhoz, és Anyumékhoz, összesen 2 hétre. Persze mindez attól függ, hogy akkor kell -e valamilyen vizsgálatra mennem, mert, ha igen, megrövidül a 2 hét. Én augusztusban már nem utazom sehová, a terv az, hogy túléljem a kánikulát bugyiban, és lakásban pihegve, és közben várom az őszt :)

Soma sem az a finom úriember, a három gyerek közül ő a legaktívabb, pedig Bencére sem lehetett azt mondani, hogy olyan nyugis lenne.. viszont hihetetlen módon össze vagyunk hangolódva, ezt nála érzem először. Ahogy felébredek(ha csak pár percre is hajnalban), ő is rögtön ébred, és jelez. Ha valami ízlik, akkor azt ő is észre veszi, amikor nagyon medijedek valamitől, akkor azonnal ugrik Soma is, és az örömre, is hasonló képpen reagál :)
Anna hangját nagyon szereti, neki mocorog, a páromnak pedig a simogatására reaál, szabályosan bekuporodik a tenyere alá. :lol:

Drukkoljatok, hogy holnap ki tudjak sírni egy uh-t, a Barosson azt mondták, a magzatvízvétel miatt a jövő héten meg kellene ejteni egy kontroll uh-t, de ,mivel holnap megyek be, így jó lenne, ha nem kéne még egyszer bemenni a klinikára.. Hátha...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mágnes, Manóka: Én is nagyon szorítottam és örülök, hogy minden rendben van.

Hízás: Én szerintem egy rekordernek számítok, már ami velem történt az első terhességem alatt. Normál súlyról indultam 58 kg-val, és a végén 92-vel mentem szülni. Vincénél már próbáltam odafigyelni, de sajnos + 25 kg így is feljött. Szerencsére mindkét alkalommal a szoptatásnál szépen vissza is ment a felesleg, heti 1 kg-okat fogytam, pedig ettem rendesen. Most is már 7 kg-nál tartok, de ez a többiekhez képest semmi. Persze most figyelek oda a legjobban, velem nagyon el tud szállni a ló, és a java csak most jön, számításaim szerint a + 10-et most fogom összeszedni, úgy, hogy semmi nasi, csak normál kaja, újabban hús + saláta, gyümölcs. Egy dolog vígasztal, hogy nem marad rajtam :)

Marci után, mikor visszafogytam, a férjem megjegyezte, hogy "úgy izgultam, hogy megmarad a bálnatest". Mondtam is neki, hogy köszi, de utólag már csak vigyorogtam én is az aggodalmán :)

Ami most nagyon más mint eddig, az nekem is a bőröm, brutálisan ki van száradva, pedig alapból zsíros bőrű vagyok, az arcom persze maradt zsíros, de nem annyira mint korábban, a kezem-karom, lábam nagyon rossz, hogy pikkelyesen száraz.

Nyaralás: Mi minden évben Zamárdiban nyaralunk, ott van anyósoméknak egy közös családi nyaralójuk, oda szoktunk menni. Augusztusra én se tervezek semmit.

Baba: Az enyém eddig nyugodt, olyasmi mint a második. Az első volt nekem nagyon aktív, állandóan mozgott, de most is így van, nem tud 5 percre leülni soha, még álmában is örökké forgolódik.

EKG-t nekem is az elején megcsinálta a házi orvos. A héten fogorvosnál voltam, így az is kipipálva.

A 26. heti cukorterhelés nekem a következő vizsgálat.



Seruzad, nem olyan rekord az, én Jamit 86 kg-al kezdtem (Már akkor volt rajtam egy 18-20kg), és 110 kg-al mentem szülni :) Kistesót 66-67 kg-al kezdtem és most vagyok 76 kg körül... De mindenki megkérdezi, hgoy hova híztam? Ez azért megnyugatat...

Jövök még majd, igyekszem de itt van dédi, én melózok ezerrel... stb...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Galex, húgyhólyagos box. :D :D

Ibi, Zsömi is hatalmasakat ugrik, csak úgy hullámzik a hasam tőle. :) Most is nagyon aktív, döngeti a falakat. Ja, és a legviccesebb, ahogy lázad! Ha könyvet olvasok, és a hasamon tartom, akkor rögtön elkezdi alulról püfölni, hogy ne rajta támaszkodjunk már! :)
Fú, ti is jól a végére hagyjátok a felújítást. Lesz még erőd a pakolászáshoz?
Ha majd most mész a dokihoz, utána a terheléses cukor lesz, amiről én tudok. Én úgy emlékeztem, hogy 24 hetesen kell menni, de a dokim azt mondta, hogy csak a 26. héten.
A nyarat egyelőre egyáltalán nem terveztük meg. Balatonfüredre szeretnénk menni majd augusztusban (bor hetek) a nagynénémékhez. Már évek óta ez a fő nyaralásunk, apuék is öten testvérek (mi is), és mind a 4 testvére ott lakik, ilyenkor csomót vagyunk a családdal, én nagyon élvezem. :)

Mágnes, tök jó, hogy ilyen egy hullámhosszon vagytok Somával! ;)
Nem a legsegítőkészebbek a Barossban, de csak nem várják el, hogy minden héten bemenjél! "Sírni" kell nekik, hogy otthon van a két gyerek, messze laksz, és még dolgozol is, tök nehéz beosztani az idődet, szánjanak már meg. ;) :)

Seruzad, tök rendes a férjed, hogy csak utólag tette szóvá a hízást! :) Bálnatest! :D :D Hát én sajna a szoptatás alatt egyáltalán nem tudtam fogyni az első évben.Kaptam is a megjegyzéseket a férjemtől, de aztán leállítottam pár hónap után. :) Tapasztalat hiányában azt gondolta, hogy majd kibújik a baba, és mint a filmekben, olyan leszek, mint előtte... Érdekes, hogy igazán "csini" (viszonyítás kérdése :)) csak a teherbeesés (Zsömivel) után lettem. Pl a combom akkor lett újra elviselhető méretű. Igazából akkor hagytam abba végleg a szoptatást.

Konkri, megnéztem a képeket, hát vagy a ruhám ápol és eltakar, vagy tényleg utolértél pocakméretben! ;)

Ki is mesélte, hogy volt Asti bababoltos akción, és lesz majd májusban is? Nem tudjátok mikor? Bár nekünk kb minden megvan, de úgy szeretek nézelődni... :oops:

A vaterán láttam olyan Phil & Teds babakocsit. Azt hiszem, 1.-ról indult (na, ez nem biztos), a tolókarja és a lábtartója szakadásos, és végül 66ezerért vitték el! :shock: Ezek szerint tényleg szuper kocsi lehet. Kipróbálnám szívesen. Azért reménykedem, hogy nekünk már nem lesz szükség testvérkocsira. Fellépőnk van, ha meg Samu aludni akarna út közben, majd nálam lesz a csatos hordozó a babának. :) Fú, annyira várom, hogy a kezemben tarthassam! Máskor meg megállítanám az időt, mert terhesnek lenni is szuper, és Samu is az egyik legédesebb korban van. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Galex: a 4 kg az tök jó!

Ibci: sok erőt a festéshez! Én júliusra tervezem, de csak a nappali-konyha-lépcsőház-közlekedő. igaz ez vagy 60nm, de azt hiszem mi elmegyünk a fiúkkal 2 napra, apa-sógor megcsinálja és utána anyóssal kinagytakarítunk.
ja és én úgy döntöttem, hogy lemosható festéket veszünk, mert brutál ahogy a gyerekek összefogdozzák, meg milyen nyomokat hagynak.

én is arra eszméltem, hogy június-júliusba még van azért jó párdolog amit össze kell készítenem, vennem... mert én meg augusztusban nem akarok már semmit ügyködni. legyen egy kis nyár is.
de ahogy féltem, hogy mivel telik el a két hónap, hát van dolog rendesen, a júniusi hétvégéink már most be vannak táblázva.

Zsófi: a hasam tegnapra, mára meg főleg kisebb már. múlthéten azért a több adag gyros, dinnye, arany galuska stb meg tette a hatását. :)
Samu nagyon cukker ezt én is tausítom! :)

na majd jövök még úgy is...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!
Most csak beugrok, voltam ma terhelésen, hát mit mondjak, még most is kerülget a hányinger, pedig máskor nem voltam rosszul a cukros lötyitől...

Doki bácsim megvizsgált, zárt vagyok (juhhé), igaz, kicsit puhul a méhszáj, dehát harmadik babánál ezen már ne csodálkozzak, azt mondta.
Ultrahang is volt, nagyon sokat nőtt a kisfiunk, 800 grammos :shock: , és pillanatnyilag fejvégű (végre), remélem ,így is marad.
A szülést egy héttel előrébb hoztuk, folyamatosan nagyobb Soma, így a céldátumunk szeptember 1. :lol: (Azt hiszem a vonalzómat is átírom otthon).

Terhelés eredmény 2 nap múlva, kissé tartok tőle...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mágnes:ne izgulj,az is ok lesz!

Én holnap megyek dokihoz,de csak megnéz.Amúgy minden ok velünk,Baba mocorog,l vagyunk.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Ági! tuti jó lesz a cukker is- hiába minden akadály, olyan minta vagytok mint a fene :) szép nagy már Soma! az én méhszájam az elejétől puha :(

Fanni még tuti hogy lábbal van lefele- érzem :( tegnap azt mondtam rá, hogy Fáni és a férjem azt mondta hogy azonnal keressek más nevet- így megígértem, hogy nem Fánizom :( majd idővel :)
ő meg nem igazán bírja a tesóit... :( fél tőlük... nem csoda, két nagy fiú és ő meg egy kis félénk lány, ráadásul ő meg ugye picike...

ja tegnap olvastam egy cikket a probiotikumokról, hogy a terhességi cukrot, elhízást 40%al lecsökkenti, ha már terhesség előtt és az első trimeszterben be van kombinálva. viszont csökkenti a babák súlyát is- bár ezt nem tudom mire értették- gondolom az extra súlyra a 4,5 körülikre... ja és hogy pontos legyek- ezek ugye nem tények,csak a vizsgált körben lefutatott arányok és feljegyzések...

cukor. én csütörtök délután akarok bevánszorogni beutalóért és jövő hétre bejegyeztetni magam. :( nem várom :(

ma is tapasztaltam, ha délelőtt nem fekszem akkor nem valami stabil a hasam- olyan mensi szerű :(

mi 4 hetente megyünk dokihoz (kivéve ha Krisztike bepánikol :) ) de az elmúlt két hetet elég jól bírtam, még 2 hét... szóval nekem mindig a 4el osztható heteken kell mennem így még van 4 és nst! :) de ha már a 32. megvan én már oly boldog leszek mint a fene :)

Anyósom ezen nevet mindig, mikor mondom a fiúknak: olyan szép vagy mint a fene :)

pár hét múlva meg a genesisbe is el akarok nézni, mert kíváncsi vagyok Fanni arcára, az orr vonalára, a szervecskéire, meg az enyémekre...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ági, Seruzad...: Ha valakit érdekel, szedtem össze fiú rucikat, e-mailben küldök képeket... pü-re írjatok címet...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri: Az én fiaim 128-ast hordanak, 4 évvel nagyobbak, mint a tieid :). Azért köszi, biztos valakivel összekevertél.
seruzad
Solymár
 
 


Sziasztok!

Kép
Ekkorák vagyunk :lol: :lol: :lol:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Ibici
Nyárra pihegést tervezek :lol: :wink:
Örülök, ha szabadlábon leszek, ha képes leszek mozogni... :wink:
Alighanem a következő hónapokban Debrecentől 20 km-nél messzebbre nem fogok merészkedni...

Konkri
A 32. hétnek én is örülnék, de! mindennap megbeszélem a babácskáimmal, hogy a 36-37. hétig a pocakomban maradnak!!!!
Bízom benne, hogy most még hallgatnak rám! :wink:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Szép vagy, mint a fene. :D Amúgy tényleg szépek. Nem engedélyezted a fénykép közzétételt. Nem akarod?

Most ennyi tőlem, mert mindjárt itt a reggel, és hosszú napunk lesz. Berobogott a traktor a 2-be. :) Apa szabadnapot vett ki, és elmegyünk az eleven parkba, aztán anyuéknál gyertyafújás, tortázás. Kráter szeletet sütöttem tortaformában, de meggyet is tettem bele. Remélem, finom lett! :) De ez még csak az előtorta, az igazi majd a nagy bulin lesz 2-án. Annyira várom a kis arcát, ahogy kimegy reggel, és meglátja a lufikat, meg a hatalmas csomagot a konyhaasztal közepén! Fűnyírót kap. Lehet, hogy a játszóháznál jobban értékelné, ha itthon füvet nyírhatna apával... :D

Na, jó éjt!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Barbazso
Nagyon boldog születésnapot Samunak!

Kép

molly80
 
 


Megvettük a babkocsit! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Meg vettünk olyan aranyos, Micimackós tapétacsíkot :lol: :lol: :lol: :lol:

Kezdek nagyon izgatott lenni a babaszoba berendezése miatt! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

molly80
 
 


barbazso:
Isten éltesse Samudat nagyon sokáig!

Molly:
Nagyon klassz babakocsi!:)

Trigemini:
Azta, mekkora pocak! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


konkri:
Írtam neked mailt!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mi hétvégére hazautaztunk, a sógoromék is jöttek velünk. Egész pénteken boltokba rohangáltam, mert előtte már vagy egy hétig nem volt itthon a kocsi. A vásárlás kellős közepén úgy bedurrant a derekam (ami már pár hete fájdogál), hogy minden lépésnél lesugárzott a jobb lábamba, meg nyilallott össze-vissza. Délután gyorsan bejelentkeztem a masszőrhöz, akihez korábban is jártam és terheseket is szokott masszírozni. Hát, csodát tett:) még most is fájdogál, de legalább már tudok menni, meg alvás közben fordulni...
Remélem nem lesz rosszabb idővel, mert még azért sok van hátra...

Mi most nézegetünk babakocsit, 3 funkciósat szeretnénk. De lehet, hogy a sógoromékét átvesszük, mert ott szeptemberre 9 hónapos lesz a kicsi és nekik akkortól már csak sport kell. Szóval ők vennének sportot, nekünk meg átadnák a kombit:)

Múlt csütörtökön voltunk dokinál, szerencsére minden rendben, a keményedések ellenére a méhszáj teljesen zárt, de a doki mégis felírt egy simaizom lazító gyógyszert. Most azon aggódom, hogy nehogy felerősítse a lábamon a visszereket, mert az van ráírva, hogy értágító.

Bibuka nagyon sokat mocorog, nagyon jó érzés, nekem még a hólyagomat nem találta meg:)
emmami
Szigethalom
 
 


Sziasztok!

Ibici, tábla javítva :wink:

Trigemini, nagyon édes gömbölyű pocak. És mekkora lesz a 37. hétre ;)

Molly, jó kis kocsi. ;) És erre majd mózest is tudsz felrakni?
Elhiszem, hogy izgi, ez a lányokba be van kódolva :lol:

Samu baba isten éltessen sokáig! Remélem jól érzitek majd magatokat az eleven parkban, jó szórakozást!!!
Süti nagyon jól hangzik, csurog a nyálam...

Ági, szurkolok a vércuki eredmény miatt. Nem lesz semmi, eddig minden olyan jól alakult,nem? :lol:

Én kicsit sz@rul vagyok, szó szerint, napok óta hasmenés...tegnap és ma nem is voltam dolgozni. Smecta talán segít...

Lányok, látom ti nagyon jártasak vagytok ezekben a salus supinált cipőkben. Ebben kérnék egy kis segítséget.
Konkrét boltot, nem webáruház, tudtok javasolni, ahol esetleg ortopéd szakember rá tud nézni Nono lábára? Mert eddig sajna csak webáruházat találtam...cím vagy honlap kellene, mert pl a Nagy Lajos király útját mintha emlegettétek volna, de nem tudom azon belül hol :(
Elsősorban Pesti kerület érdekel, mi a XV. kerben lakunk, de ha kell persze Budára is átmegyünk.
Nononak tök befelé dől a bokája, lúdtalpa van.

Köszi előre is a segítséget.

Konkri köszi a dicséretet a kertre, hát az sajna a haraszti házunk kertje, max 2 hetente vagyunk ott 1-2 órát, a kert állapotán látszik is. Fű kezd tönkremenni, férjem ki is ásott egy borókát...ők is szomorúak, mint mi, hogy már nem lakunk ott :(

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Most gyorsan Manokának, mert sok a melóm:
Nagy Lajoson van, én mondtam, nem tudom menynire vagy ismerős ott, de ha Kőbánya felől mész, a Bosnyák után jobbra a beugróban van egy HÁDA ruha bolt, régen ott volt a Fenomén... na azzal szemben (kicsit sréhen), van a cipőbolt :) Nagoyn kedvesek segítőkészek és nem csak salus, szamos is van meg supi, meg supi + stb. Nagyon nagy választékkal :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Szisztok!

Mano: az izgatottság a terhes nőkbe van kódolva a második trimesztertől jön a fészekrakó ösztön.. nálam most késett, de már be vagyok indulva.
már be van táblázva a június, július, mit kell még venni és csinálni és augusztusban csakláblóga- ha lenne annyi pénzem már tuti most itt lenne minden.

viszér- hasmenés: sikerült kiváltatnom Apával a várandós csomagot (ti nem mentetek még érte?) szóval van benne egy tök jó füzet a homeós cuccokról, lebontva a terhességi problémákra, bogyók, minden.... nézzétek meg, érdemes!

volt benne sudocrem, avent pohár(szokás szerint) cumika- eddig mindig rózsaszín volt, most zöld... bár egyik fiam se cumizott, még üveget se. meg iiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrtófinom fogkrém- azt hiszem paradontax .)

a krémnek, a pohárnak meg a füzeteknek örültem.

szoba: én matricákat nézegetek, de lehet hogy saját gyártású lesz... illetve körök a falon.
már rendeltem színben passzoló rácsvédőt, takarót... még lepedő kéne zöld vagy narancs.

Molly: jó a kocsi- ezzel futni lehet? mármint olyan amivel azt is lehet? lehet dönteni vízszintesig?

Seruzad? azt hittem, hogy most is fiú lesz...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri: Lehet, hogy megint fiú, de nem tudom, ahogy korábban írtam takarta magát :). Semelyik irányból nem lehetett látni semmit. Fiú ruháim még megvannak úgy ahogy.
Pont tegnap mondta az egyik anyuka ismerősöm (4 hónapos a kislánya, 3. gyerek és nem terveznek többet), hogy tudjuk-e a nemét, mondtam nem, emiatt babonából se vásárolok semmit, max. pár hétig fiú ruhába jár, ha kislány lesz. Rögtön mondta, hogy ha hazajövünk a kórházból és kislány, csak ugorjunk át, addigra összekészíti a kislánya ruháit... Úgy örültem, nem is a ruháknak, hanem a gesztusnak.

Konkri, neked is örültem, mikor írtad... úgy látszik mindenki ruhában gondol rám :)

Trigemini: Nem semmi a méreted, tényleg mi lesz ebből a végére??? Nekem ilyen méretnél már repedezett a bőröm az elsőnél, de ez kb. a 32. hét környékén volt.

Molly: Nagyon klassz a kocsi, főleg a kiegészítők rajta :)

Manooka: Nálunk Vince lúdtalpas, de mi a Budai Gyerekkórházba vittük először, ott írtak fel cipőt receptre, aztán vittük gyógyászatis boltba (igaz itt Solymáron). Elég profik ezekben a boltokban (itt tutira), lehet, hogy a kórházat ki lehet hagyni, így utólag azt mondom én is, de ha nagyon csúnyán áll a lába, talán érdemes azzal kezdeni. Vincének is befelé dől(t) a bokája, és az óvó néni vette észre tesi órán, amikor mezitláb tornáztak. Mi jártunk vele spéci járás segítő tornára, heti kétszer, meg a cipő és most, egy év után tart ott, hogy majdnem tökéletes. Ha gyorsan nőtt Nono, akkor történhetett, nem bírta az izomzat, nálunk ez történt, de a torna nagyon sokat segített. Még jövőre is fogunk járni az biztos, mert ráadásul szereti is, nem vészesen drága, de nem is olcsó havi 5000 ft-volt, hogy heti kétszer járt, szerencsénkre ez is helyben megoldható volt.



Barbazsó: Boldog szülinapot Samunak, tőlem is!!!
seruzad
Solymár
 
 


Kérdés: ti szoktatok ott lent, szurkálást érezni? Nekem elvileg méhszájon van a lepényem (de ki tudja) és ilyen szurkálást én akkor éreztem, mikor a fiúk már fordítva voltak és ott kaparásztak, bökdöstek. illetve böktek máshol is, de konkrétan ott lent éreztem igazán.ez után az érzés után furcsa lesz ha még továbbra is méhszájon lesz a lepényem.

azt viszont még nem érzem, hogy fordítva lenne, illetve még lehet bárhogy bármikor, de talán inkább a lába van lent és mintha akkor szúrna ha nyújtózik vagy hasonló...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Na lényeget kifelejtettem: hát a szülinap!

Boldog szülinapot!

és nem tiltom le a fotókat, nyugodtan tegyél fel... ide? oké.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok csajok!

Enyém gyerek mára bárányhimlős lett. :cry:
30-án ovisballagás....

Kicsit parázom is. Én Alexel voltam 8 hetes! terhes, mikor átestem a bárányhimlőn.... ( azt mondták süket-vak lesz a gyerekem. Ezért jártunk genetikára, és volt az amnio) Nem volt egyszerű. Viszont 4-5 napig tartott, így félek, nehogy újra elkapjam....
Alexet nem oltattuk be, senki nem tudta védett lesz-e.

Mondanom sem kell, hogy mióta tudom mindenhol viszketek (persze pszichésen, remélem). Rajta egyenlőre reggel óta 4 pötty van...

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Galex!

Nyugi, mert beszéltem én is orvossal, mivel a környéken minden gyerek himlős volt és ha Jami is elkapná (bár be van oltatva) rám veszélyes e. Erre mindenki azt modta, ha az anya már volt egyszer a babának nem árthat... Nyugi :)

Konkri!R

Milyen várandós csomagról írsz?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!
manooka!
Köszi a tábli javítást :wink: Merre laktok a XV.ker-ben?Én is laktam ott sokáig lánykoromban,de a szüleim még mindig ott laknak.

konkri!
Hogy lehet ehhez a csomaghoz hozzá jutni?Még csak hallani sem hallottam róla :? :shock:

molly!
Szuper a kocsi!

galex!
Elvileg te már nem lehetsz újra,ha már voltál barikás.Az igaz,hogy már nem tiltják ki a közösségből?Járhat oviba?

barbazso!
Isten éltesse sokáig a kicsi Samut!!

emmami!
Ami késik az nem múlik :lol: :lol: Meg lesz az a hólyag előbb vagy utóbb :lol: :lol: Nem kívánom neked,mert nemtúl kellemes élmény,de ők nagyon szerethetik :lol: :lol: Lehet,hogy rugóznak rajta és azt élvezik :lol: :lol:

Velünk semmi extra csütörtökön hívom a dokit,hogy mikor mehetek hozzá.Ficánka jól van én egy kicsit tompika vagyok ettől az időtől :roll: :shock:

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Ibici!
ÁÁÁ jövőhét szerdáig tuti itthon van :(

Szegényt sajnálom. Van 4 pöttye és itthon unatkozik :cry:

Úgy irigykedek, hogy ennyire érzitek a babákokat.... :roll:

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Barbazso!

Kicsit megkésve de boldog szülinapot a picinek :)

Jami ma megint ment bölcsibe végre... :) Sok a melóm, így legalább míg oda van tudok dolgozni...

Konkri!

Szurkálást én is éreztem, de bennem forog a manó, néha érzem, mert szét szakadok, aztán megkönnyebbülök... most még oksi, de mi lesz később :)

Manoka!

Seruzadnak igaza van, mi is a Karolina útra vittük Jamit, ott javasolták a supi cipőt, nem írták fel, de mondták, hogy milyet vegyek...

Nyár:

Igyekszem minden munkát úgy megcsinálni, hogy az első pár hétben csak manókával és Jamival lehessek, de sajna látom szomorú jövőm, hogy a kórházból az irodába esek be... De ez Jamival is így volt sajnos :(

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!
Betelefonáltam a terhelés eredményért, és minden rendben:) Isten áldjon diéta és inzulin! :lol:

Ibici:
A várandós csomagot úgy lehet felvenni, hogy a védőnőtől kaptál Felicitas várandós könyvet . Ennek a hátulján van egy kitöltendő kupon, amit a könyvben felsorolt üzletek közül bármelyikben beválthatsz. Már én úgy tudtam, csak a harmadik trimesztertől lehet, de ezek szerint már korábban is :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ági!

Ti kaptatok Felicitas várandós könyvet? Én nem... csak sima fehér fekete kismama könyvet... jellemző nálunk ezt is lenyelik...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Nem szoktam de jöttem panaszkodni... Tele a törpöm. A bölcsis ballagáshoz (15 gyerek ballag) gyerekenként 5.000 Ft-ot szed néhány szülő, de minimum 3.500 Ft-ot. Meg szeretnék ajándékozni a gondozónéniket és a dadust (5fő), ezzel semmi bajom, ha mindenki beszáll 3.500 Ft. Felhívtam az egyik anyukát, hogy akkor 3.500 Ft-ot beküldök és a kért két igazolvány képet Jamiról, mert egyedül nevelem Jamit, és többet nem bírok így hó végén kipréselni.. Erre közli,h ogy még több pénz kell mert a konyhásnéniket is meg szeretnék ajándékozni, ez még 5 fő... Egyenlőre csak egy doboz csokira meg virágra futja (bár elmondása szerint maradandót szeretnének, de hogy a csoki meg a virág miért maradandó nem tudom), gondoltam adok ötletet, hogy vannak nagyon aranyos konyhai kerámiák amiket már 300-500 Ft között lehet venni, és az tényleg maradandó, és hogy hol van csoki diszkont a csokigyár mellett. Még neki állt feljebb, hogy ilyenre gondoltam, és hogy nem adok be 5-7 ezer forintot... Ugyan mire? A gyerekemet rendszeresen elintézték, kórházba került mert nem figyeltek a vese problémájára, és még én köszöngessek? Nem mondom a minimumot befizetem, mert így illik, de ne akarja hogy még a nyaralásukat is én fizessem... Ráadásul beképzelt, az orrukat igen magasan hordó (gazdag apucival ellátott) anyukákról van szó, akik lazán beviszik zöld taknyosan és hőemelkedéssel a gyereküket a bölcsibe... totál kiakadtam... Ja és hab a tortán, hogy 8.-a helyett 7.én lesz a ballagás, amit már tudtam, azt mondták 3 kor lesz (így oda érnék negyed 6-ra a dokihoz ultrahangra, mert hogy akkor még 8.áról volt szó mikor az időpontot kaptam), erre átteszik 4-re mert az egyik gondozónéninek meg a szülőknek nem felel meg... Erre én is tudom mondani, hgoy egyszer ballag bölcsiből a gyereke, jöjjön el előbb (ő is ezzel jött a pénznél).... Bocsi ha sok voltam de most tele a .... Nem elég hogy felbosszantottak átrakosgatják az időpontot, még a dokitól is el fogok késni... hurrá...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Witch, Seruzad köszi az infokat cipő ügyben. Azóta megtaláltam a Nagy Lajoson lévő bolt honlapját, tudom a pontos címet is.
Én is úgy terveztem, hogy doki először, másfél hónapja kértem is időpontot ortopédiára, június 4-re kaptam akkor. Csak az a baj h itt a nagy meleg (vagy volt) a gyerek kinőtte az óvodai benti szandiját meg nem bentije sincs és még 2 hét a doki. Újpesti szakrendelőben ennyit kell várni, és a gyerekdoki azt mondta oda menjünk mert ők jók.
És azt olvastam a salus honlapján h ez jó a befelé dőlő bokára és lúdtalpra, mivel gyereknek amúgy sem adnak lúdtalpbetétet. De lehet h megvárom már ezt a 2 hetet, úgy sincs felesleges 20 ezrem a 2 pár szandira. Mert gondolom az oviba érdemes lenne a gyógyszandit bentre megvenni ott van benne legtöbbet. Mit gondoltok?
Amúgy meg kellene egy másik is, amit meg otthon hord...jaj de bonyi ez
:oops:

Gabi, javulást Alexnek, és nyugodj meg, veled nem lesz semmi :wink:

Konkri, én sem kaptam semmit a védőnőtől...Bicske nagyon tuti hely :wink:

Ibi, Nyírpalota úton lakunk, nem kommentálom :cry:
Szüleid merre felé? Te szerettél itt lakni? Az ellátottsággal elégedett vagyok, de az ott lakó emberek nagyon nem emlékeztetnek Dunaharasztin élőkre...pl. a mi lépcsőházunkban lakott az a pasas aki pár hónapja lelőtte a barátnője apját, kutyáját aztán hazajött és saját magát is...
Az a durva h amikor a párom megvette itt a kecót, ezek a brutál fejek vajon hol voltak? Ingatlanos gondolom fizetett nekik egy felest a kocsmában....

Witch, dühöng és panaszkodj csak nyugodtan, mi ezért vagyunk, hogy meghallgassuk egymás gondját, baját.
Elhiszem h kiakadtál. Ha nem vagy elégedett a "szolgáltatással" máshol sem tolod a borravalót...KOnyhás néni, jó vicc! A póknak a sarokban nem vennének legyeket???

Én azon bukom ki Nono ovijában, hogy a vezető óvónő a gazdag szülőkkel mit össze dumál, meg nyalakszik, nekünk meg néha még köszönni se tud...
Nem is baj, még nem tudja, de Nonot átviszem nyári szünet után egy másik oviba.

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Manóka!

Cipő ügyben én úgy csinálom, hgoy veszek egy gyógy szandit a bölcsibe bentre, egyet az udvarra (ebben hozom, viszem), egyet meg kimenősnek, ha el kell vinni valahova, ez 3 pár, itthonra meg a kimenős talpát törlöm meg... 4.-re már nem futja, ez is több mint 20 eFt...

Ovi: Sajnos ez nálunk is így megy, hgoy egyesekkel nyaliznak, pletyiznek, én meg azt sem tudom megkérdezni, hogy mi van a gyerekemmel, mert komoly seggnyalás folyik... undorító... Jami is megy oviba szeptemrertől, remélem jobb lessz...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Jesszusom Witch, 3 pár? Az bizony tényleg horror...amikor vmi 8eFt párja a szandinak, ha nem több...és akkor ősszel kezdődik elölről a zárt cipővel...bár mondjuk a benti szandi ősszel is jó lesz.

Nem tudom, hogy jobb lesz e az ovi, én azt figyeltem meg h ez a szülő típusától függ, ha te nem vagy az a bratyizós, nyalós mézesmázos szülő, akkor lehet h az oviban se fog változni semmi. Na de legyünk pozitívak, hátha az óvónők viszont nem is ezeket a szülőket favorizálják :wink:
Sajna a munkahelyen is az jut előre aki vkivel jóban van, lent cigizik egész munkaidőben és "kapcsolatot" épít. De mondjuk ezért ne fogok rászokni a bagóra :wink:

Lányok, nem bírom megemészteni a Lórit, mármint ezt a becéző formát. Még a Lóránt valahogy elment, de a Lóri totál kiakaszt, és nagyon máshogy meg nem lehet becézni. Így elkezdtem megint neveken agyalni. És próbálom Nonót is meggyőzni hogy ha neki sikerült ilyen szép nevet találnom, akkor muszáj lesz öcsinek is.

Hajdu Martin Benjamin hogy hangzik? Páromnak még a Martin Patrik tetszik, nekem ez túl darabos. Vicces, de valahogy bejön a Hajdu Martin Márk is, csak sok ott az M betű...
Vélemények? Esetleg vmi javaslat martin után, mint 2. név?

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Witch:
Hát a bölcsitek kissé felháborító...
Bence is ballag a bölcsiből (én már ezen is kissé fennakadtam, már mindenhonnan tarisznyás ballagás van és rongyrázás, de rendben, ballagjunk).
Szóval nálunk semmi plusz költséggel nem jár a ballagás, alapítványi pénzből lesz tarisznya, szendvicsek.
Én úgy gondolom, hogy ,aki meg szeretné köszönni a Gondozónők munkáját,az megteszi magától is, és én szeretem magam eldönteni, hogy kinek vagyok hálás.
Mi úgy döntöttünk a párommal, hogy mivel Bence sokszor volt ügyeleten, és így gyakorlatilag az összes Gondozónő ismeri, így csinálunk mi magunk egy ajándékkosarat, amit a Gondozónők közösen kapnak (kávé,tea, csoki, tejpor, stb.), ez a bölcsiben el tudják fogyasztani.
A saját Gondozónőnk kap mellé egy csokor virágot, és kész.
Na ,de ,hogy a konyhásokat is megajándékozzuk! Az kissé nonszensz számomra! Nem az általuk végzett munkát nézem le, félre ne értsetek, de ők konkrétan nem is találkoztak a gyerekemmel, akkor ennyi erővel a bölcsiben kint lévő gyermekorvost is ajándékozhatnánk, és a kertészt, meg a karbantartót és takarító nénit...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


manooka:
Én második névnek valami rövidet választanék, 2 szótagosat, magánhangzóval kezdődőt, pl. Ákos, vagy valami hasonló.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Manóka!

Szép a Martin Bejamin :) MOndom én a Nagy Benjamin Zoltánnal... de nálam is van min gonolkondi... Anyu szerint a Zoltán nem megy a Benjáminhoz... Nem tudom... A Benjamin marad, de a második név még nem biztos... Olyan nehéz szép és különleges nevet találni, aminek még a jelentése is jó :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Ági!

Én is azt mondtam, hogy akkor Béla Bácsi is kapjon valamit, mert ő a kertet gondozza... Na de mindegy... ÉN bizony ezek után egy szál gazt sem viszek... Komolyan lassan a pelenkától is ballagni fogunk? Egyébként meg én is úgy gondoltam, hgoy megköszönöm akinek én akarom... De nem baj, kifizetem a 3.500 Ft-ot és ennyi... hagyjanak békén...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Withc: Elég gáz a bölcsitek, ugyan a II. kerületi ahova Vince járt, ennek pont az ellenkezője volt. Ott nincs ballagás. Mindenki maga oldotta meg az ajándékot és annak adott, és azt amit akart. Szülői összefogás még egy kicsit se volt, nem is találkoztunk egymással. Szülői értekezlet se volt..., igaz Vince csak egy évet járt 2-től 3 éves koráig, aztán ment oviba. Én is azt csinálnám, amit te. Örüljenek, hogy beszállsz valamennyivel, vegyék tudomásul, hogy ennyi van amennyi, és TE EGYEDÜL VAGY! .... na nem mérgelődöm tovább.
Felicitas cuccot nekem se adta magától a védőnő, másik kismama társam szólt, erre rákérdeztem, mentegetőzött, hogy nem szokta elfelejteni, hát lehet, hogy tényleg véletlen volt. Sztem kérdezz rá, mint én :)

Manooka: Bevallom őszintén én egy szandált vettem, abban volt az oviban, majd most veszek egy újat, mert kinőtte, de eddig az oviba oda-vissza sima tépőzáras cipőben közlekedtünk (10 perc az út), télen meg csizma stb. Mivel keveset jár ősztől-tavaszig kint, ezért oda nem vettem spéci cipőt, most jön a nyár, ovi viszont nincs, egy szandi elég lesz, ősztől meg az lesz a váltócipője. Itthon egyszerűen nem lehet semmit a gyerekeim lábára adni. Pedig mondta az ortopéd doki, hogy kemény padlón nem ajánlja a járást, de itthon se sétál órákat, hanem játszik a földön, vagy ül a széken, vagy rohangál... Lehet, túl lazán vettem a dolgot, de végülis javul a lába, de szerintem neki a torna segített.
Névben nekem mindegyik tetszik, a Lóránt is. Fiú névvel mi is bajban vagyunk, szerintem szeptemberig se találjuk ki.



Sziasztok!

Nem jártam erre néhány napig, volt mit visszaolvasni. Kirándulni voltunk a hétvégén. Aztán meg brutál sok melóm volt / van, most van egy kis szusszanásnyi időm.

Witch, sajnálom, h így kiakasztottak a bölcsis anyukák. Szerintem sokszor nem tudják a jobb anyagi helyzetben levők megítélni, átérezni azok helyzetét, akik nincsenek hozzájuk hasonló helyzetben...

Manooka, a Salus egy központi boltjában tudnak tanácsot adni, én ott szoktam vásárolni, és ott van konkrétan ortopéd rendelés is (bár az magán). Ez a 11. kerületben van. Salus Orthopedtechnika Kft., 1117 Budapest, Dombóvári út 1. (Fehérvári-Dombóvári sarkán)

Én meg jól megjártam a Szamos szandival, totál feltörte Kata bokáját belül 2 nap után (na, így sem jártam még cipővel...) Kata nem is hajlandó felvenni, ami érthető. A bolt, ahol vettem, viszont nem cseréli, hanem elküldte a Szamosnak, hogy nézzék meg... Király, két hét legalább, mire az úgy lefut. Kértem cserét másik modellre. Nem tudom, mi lesz a vége. 10.500 volt a szandi. Remélem, h kicserélik.

É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Erpé, köszi neked is az infot!

Durva ez a cipő mizéria...remélem kicserélik, és nem balhéznak.
Azért ez már nem az olcsó kategóriás cipő.

Szerintem én is 2 szandit fogok venni, egyet az oviba erre a kis időre, plusz majd őszre, illetve egyet amúgy, és abba lesz kint az udvaron meg abba is megyünk haza.
Most jelenleg egy 3000 Ft-os deichmannos cipő van kint az udvaron, amit nem sajnálok, de gyereknél nem nagyon van ünneplős ruci, cipő, olyan gyorsan nőnek.

Ági, nekem speciel az Ákos annyira nem jön be. De köszi a brain stormingolást.

Igen, ezek a fránya fiúnevek, csak a baj van velük :lol:
Esküszöm most már csak azért is lesz egy harmadik, hogy hátha lány, mert az a név meg volt az 5. másodpercben :wink:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Erpé!

Sajnálom hogy így jártél a SZamossal... nekem soha semmi bajom nem volt velük egyedül a Maus-al volt bajom (1szer vettem a gyereknek, soha többet)...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Nagyon köszönjük a köszöntéseket! :)
Szuper napunk volt. Samu az összes füvet lenyírta a konyhában. :) Aztán hatalmasat játszottunk az eleven parkban. Konkri eszembe is jutott néha, mert csomó mindent kipróbáltam, trambulinoztam is. :D Szerettem volna egy gyűrűhintán gyertyaállást is csinálni, de Barnus nagyon bedühödött rám az első próbálkozás után, nem engedett több próbát. :D

Molly, szuper jó a babakocsi!
Samu pont idejött, és rögtön kiszúrta a képernyőn a képeslapot. :)

Emmami, jó, hogy tudott segíteni a masszőr! ;)
Bakter, az én lábam olyan lett, mintha kalapáccsal megcsapkodtak volna. Nem tudom, mitől, mert az első terhességnél semmi ilyen bajom nem volt, most meg a jobb combomon 3 helyen is nagy foltban látszanak az ereim, bazi csúnya, és ha jól tudom, ez már ilyen is marad.
Addig jó, amíg a húgyhólyag érintetlen marad... :D Én legalábbis nem szeretem, ha azt rugdossa. Olyankor pisilés után 5 perccel is "majd' bepisilek" érzésem van. :roll:

Manó, normaflore-t is igyál! Sajnálom a rosszullétet, jobbulást!
Én a helyedben a salusba vinném Nonot. Az mondjuk Buda, de párezer forint a magánrendelés (időpontot kell kérni), és ha jól tudom, ott ilyen üveglapos ráállós, talpfényképezős vizsgálattal is megnézik a talpat. Felnőtteknek tuti, mert én kétszer csináltattam ott betétet, de szerintem gyerekeknek is. Mindenesetre ott tuti jó szakemberek dolgoznak.
http://www.salusweb.hu/elerhetoseg.html
Látom, Erpé is ezt javasolta. :) Még valami: én a helyedben otthon szórakoztatnám talperősítő feladatokkal. :) Lúdtalpra nagyon jó pl, ha tüsis masszázslabdát (DM) görget a talpa alatt (mezítláb), vagy ceruzákat, üveggolyókat vesz fel a földről a lábujjaival, és tesz át mondjuk egy dobozba. Ezeket érdemes lenne mindennap kicsit gyakorolni. Biztos van más feladat is, én ezeket ismerem.
Fú, ezek a szomszédok... Nem lehet kellemes. Nekünk állati nagy mázlink van velük, szuper az egész utca, és sok a kisgyerek.
Martin Benjamin, gyönyörű! Lóránt keresztfiamat Lorkának hívták néha, de inkább más beceneveket használtak neki.

Galex, bakker, sajnálom nagyon a bárányhimlőt!!! :( Drukkolok, hogy te nehogy elkapd megint. Én kétszer is voltam, így szerencsére engem nem fenyeget, de a gyerekdoki folyton azzal nyúz, hogy adassam be Samunak a védőoltást. Eredetileg nem terveztem. :?

Ibi, tompika. :lol: :lol: :lol:

Witch, amit csinálsz... Le a kalappal! Komolyan, nem is értem, hogy bírod ezt a sok munkát. Azért remélem, a baba születése után lesz kis pihenőd! ;)
Fú, idegesítő ez a bölcsis ballagós dolog. :?
Lehet, hogy csak elfelejtette a védőnő a kezdőcsomagot odaadni, kérdezz rá! Mondjuk nekem gőzöm sincs, hogy hova tettem. Nem is nagyon emlékszem rá, hogy a kezemben lett volna. Egy lejárt Anyák Lapját tutira kaptam, szerintem azzal együtt lehetett a Felicitas is. :?
A Zoltán tényleg kicsit régimódi a Benjamin után. De ha rokon után kapja, akkor meg tök jó szerintem. Miért azt választottad? Van valami kötődés a névhez? Amúgy én is gondolkozom a Bendegúzon, hogy nem-e túl "rossz fiús" név, de közben meg ez így ugrott be nekem elsőre, és emiatt valahol ragaszkodom is hozzá. :? :)

Mágnes, hurrá!!! ;)

Erpé, gázos ez a szamos cipős dolog. Jó volna, ha kicserélnék...

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Barbazso, Samunak nagyon boldog 2. szülinapot! Tök jó, h ennyire betaláltatok az ajándékkal :)

Galex, bárányhimlő nem hangzik jól, gyors jobbulást!

Még jó, h mondtátok ezt a várandós csomagot, nekem egyáltalán nem volt a fejemben :) Meg is kerestem gyorsan :)

Trigemini, alakul a pocid!

É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?