Új privát üzeneted érkezett!

Szinte minden koraszülöttnek van agyvérzése, akkora trauma éri szüléskor.
A mértéke igen széles skálán mozoghat. Laurának is volt.
Szívböl kívánok neki jó egészséget és a szülöknek sok-sok kitartást a következö....hosszú idöre.
neva

Sziasztok!

Remélem mindenkinek nagyon szép volt a karácsony.Kép Ha olyan mint a miénk, hát csodálatos lehetett.Kép
Végre mindhárom lányom velem volt szenteste.Kép Öröm volt nézni, ahogy az ajándékok között turkálnak, aztán öröm volt nézni az arcukat.Kép Mi nem is bontogattunk a mi ajándékainkat, hanem őket néztük. Apa néha-néha rámnézett, hogy sírok-e örömömben, majd este megjegyezte, hogy régen látott már ennyire boldognak.Kép

Betti!
Igen, gyógynövényben lehet kapni. Én a Tescos gyógynövényben vettem, mert ott van ízesített is és azt szívesebben megette Dóri. Sőt, állandóan "tablettát" kért, tehát tuti ízlett neki.
A gumitorta egy zselatinos torta, háromszínű és az állaga a kocsonyára hasonlít. Dóri imádja.Kép
A Párizsi csúcs pedig egy diós süti, hasonlít a keksztekercshet, csak nincs benne keksz. Formában kell készíteni (megteszi a citromfacsaró belseje is), majd krémmel kekszet kell az aljára ragasztani.
Sajna nem olvastam hamarabb a kérdésed, így már képet sem tudok mutatni róla. Szerintem ízlett nekik...Kép

Emese!
Részvétem a karácsonyi betegség miatt.Kép Báááár ha rosszalkodni nem beteg, akkor nem olyan vészes a dolog, nem? Akkor van gond, ha már ahhoz is beteg.Kép Azért sok-sok gyógypuszi nektek és gyógyuljatok!Kép

Magdi!
Nem semmi ez a nagynéniség...
Főleg, hogy az unokahugod észre sem vette, hogy terhes. Azért egy 7 hónapos baba már mozog rendesen, nem? Ezt hogy lehet nem észrevenni??
Látom a képet is, és kicsit ijesztően picike.Kép Részemről 999.999.999. + 1Kép drukkot küldök nekik, hogy ez a kicsi lány idekint megerősödjön és ne legyen semmi gond. Anyucijának beindult a tejcsi is, ez már egy jó jel.Kép Beindultak a dolgok, hogy minden jól alakuljon. A babának egy hatalmas virtuális puszit küldök, a szülőknek pedig egy nagy gratulát és sok boldogságot.Kép
No meg hát neked is: nagynéni!!!KépKép

Panka!
De jóóóóó volt újra látni a neveeeeed!!!! KépKépKép
Üdv újra köztünk.Kép
Szuper a karácsonyi táblázat.Kép
Alig várom, hogy gyere és mesélj...Kép Mizujs veled? Babócád? Kicsi és nagy egyaránt érdekel.Kép

Kriszta!
Engem még mindig érdekelnének a rendelős dolgok (mél is megy majd hamarosan...Kép), de nem tudok remos katalógus szerezni. Ami kép pedig a neten van, édeskevés. Nincs valami ötleted? Esetleg digit. géppel nem lehetne pár képet felrakni valahová? Tudom, hogy plusszmunka neked, de légyszi, légyszi, légyszi...Kép
Ja, és mi is az a nem törékeny sablon? Az a baromi drága, hajlékony??
Ja, nem tudom, hogy is fogalmaztál az emiledben Istennel kapcsolatban, de egyesekre igaz, hogy Isten nem ver bottal. Szerencsére nem ránk igaz. És nem is rátok.Kép Gondolom sejted... A többit majd emilben.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Emese
Hogy vagytok? Láz?
Alakult azóta a helyzet? Volt azóta zenés ébresztő?

Melinda & Magdi
Írtam Kép

Marika
Tutti jó képeslapot készítettél! Hogy csináltad? A hátteret is változtattad, vagy az eredeti maradt? Kép

Panka
Végre megjöttél! Kép Hogy állsz az olvasgatnivalóval? Ahogy elnézem van épp elég!
Tetszetős a karácsonyi hangulatba és színekbe öltözött táblázat!

Pamacs
Rengeteg tejed van. Kép Én másfajta alkat vagyok. De arra is gondoltam, hogy az elején rontottam el,keveset fejtem. Utána meg azért, mert fejtem , és cumiból pótolgattam, ahelyett, hogy csak szoptattam volna..
Ahogy Betti írta, a cicim nem tudta, hogy Rebekának mennyi tejcsire van szüksége. Kép

Kriszta
Manapság minden kínai! A játékok 90%-a. Vagy inkább 95! Nekem legalábbis így tűnik, ahogy nézegettem Rebeka játékait.
Sőt, képzeljétek, kapott egy könyvet, Mit esznek az állatok címűt. No azt meg Indiában gyártották. A tanulság a következő: a maradék 5%ot pedig Indiában gyártják.. Kép
Én oltás után szoktam neki lázcsill kúpot adni, mert először belázasodott. Szóval megelőzés céljából. Az sem jó?
Miket lehet még rendelni hobby? Én puffadós festéket üldözök ezer éve. Végre rátaláltam itt Encsen az egyik boltban. Hazajöttem, kipróbáltam, de nem puffad Kép Szomorú vagyok. És visszaviszem. Ráadásul négyet vettem. Rebeka hajpántjára akartam készíteni valami szépet. Mármint amennyit a kézügyességem lehetővé tesz Kép .
Vonatkészlet Kép Keresztszülők Kép

Betti
Jó gyors lehet akkor a géped Kép (Bocsi, tudom nem vicces!)
Két szereplésünk is volt, az első nem volt valami király, végülis az volt a főpróbánk. Merthogy amúgy nem igazán fáradtak el a kedves tagok, sőt, még olyan is volt, aki nem jött el a beéneklésre. Kép
De sebaj, a karácsonyi nagy szereplés jól sikerült Kép. Igen, továbbra is vezetem. Most a kottaásó project következik Kép

Rebeka Drága megébredt. Kép
Most nézelődik Kép

Sziasztok!

delice

Ági: a kisfiam 6 hónaposan elválasztotta magát, és ráadásul 6 hetes korától tápszeres pótlást kapott. szóval nem csak alkat kérdése. hajrá, fog ez menni. sikerül csak ciciből jól laknia Rebekának4

Magdi: gratulálok az unokahúgodnak, a Babának pedig jó egészséget kívánok és hogy mielőbb haza mehessen a szüleihez. Mi nagyon szorítunk neki. Biztos minden rendben lesz.
Időnként számolj be róla, hogy vannak.
pamacs

Sziasztok!
Nem mondanám, hogy túl sokat jövök hozzátok! Nagyon tele vannak a napjaim és nem tudok a géphez jutni. Most egyedül vagyok itthon, a lányok elmentek a szüleimhez néhány napra a férjem pedig dolgozik sajna mert bővítették a munkahelyén az épületet és a munkálatok miatt lemaradt a munkájával, január első napjaiban pedig át kell adni a betegeinek a lábakat /műlábak/.
Nekem ez a hónap eléggé sűrű volt, tele programokkal az óvódában és persze sokat kellet készülni ezekre /Mikulás, játszóház, Karácsonyi ünnepség és mellette a kezdeményezések/. Persze még itthon is készülni kellett az ünnepekre ezt biztosan nem kell mondani mivel jár.Mindemellett a kórházt jártuk, mivel anyósom még október végén elesett és kiugrott a helyéről a könyöke és nem tudták visszatenni, mert mindig kiugrott, s emiatt megkellett műteni. Képzeljétek, úgy elszúrták, hogy ötször műtötték a karját. Most ott tart, hogy kivették a drótokat és könyökrögzítőt kapott, de ezután lesz még a rehabilitációja. Teljesen tönkre ment idegileg, szellemileg, egészségileg, pedig ő egy nagyon aktív, erős asszony 74 éves létére!

Nekünk is jól teltek az ünnepek. A lányok sok ajándékot kaptak és persze mi is kaptunk és adtunk egymásnak. Bettina szobájában a polcokat át kell rendeznem mert a sok új játékot nem tudom hová tenni. Bár valószínű, hogy most minden az újdonság erejével hat. Majd teszek képeket az albumomba, csak arra kérek valakit, hogy segítsetek abban, hogy ITT, hogyan lehet ezt megjeleníteni. Igaz, ha jól emlékszem Panka már leírta nekem de már elfelejtettem!!! Segítsetek!!

Nagyon sok mindenből kimaradtam és arra nem vállalkozom, hogy elolvassak mindent, mert igen sok időbe telne! Ezt az utolsó oldalt olvasva tudok néhány dolgot.
Emese!
Remélhetőleg Ádi már jól van, és elmúlt a láza is.

Bea, Dodus!
GRATULA NEKTEK!

Zsua!
NEKED IS A POCAKLAKÓHOZ!

Magdi!
UNOKAHUGODNAK IS GRATULÁLOK!

Kriszta!
Olvasom, hogy kiöntőket tudsz rendelni IGEN JÓ ÁRON! Engem is érdekelne!

Nem ígérem, hogy többet jövök, de nagyon fogok igyekezni!!!!!
Sziasztok, szép napot Mindenkinek!
riki

Kata!

Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok Lányok, Babák!!
Ahogy olvasom az üzeneteket, mindenkinek jól telt a Karácsony! (Kisebb-nagyobb zökkenőkkel!)Ez nálunk is így volt! A fiamtól és a barátnőjétől nagyon klassz ajándékot kaptam: egy fából készült fali szoborféleséget, ami egy anyukát ábrázol a kisbabájával! Tényleg nagyon tetszik, és az enyhülés jelének tekintem. Mármint a kistestvér iránti enyhülés jelének. Egyéb dolgok is arra utalnak, hogy már kezdi elfogadni az új felállást: kérdezget a szüléssel kapcsolatban, megnézegette a holmikat, amiket vettünk stb. A csupasz hasamtól viszont irtózik! Nagyon nagynak és félelmetesnek látja és nem akarja rátenni a kezét, hogy érezze a baba mozgását, mert ő úgy érzi, hogy ez a nagy has nagyon érzékeny lehet nekem, és fájhat is! Viszont sokkal figyelmesebb, mint eddig, sokat segít, és aggódik is értem, bár ezt csak ritkán mondja, de látom a tekintetén. Nem eszik meg semmit sem a hűtőből megkérdezés nélkül, hátha nekem kell azt megenni valamilyen egészségügyi megfontolás alapján! Gyümölcsöt úgy kell belekönyörögni, mert szerinte azt mind nekem kellene megennem.
Apropó evés! Az orvosom szid, hogy sokat híztam, igaza is van 12kg és még van 6 hét!! De én Ádámmal is 20at híztam, és tényleg nem is eszem sokat, viszont rengeteg édességet, mert nagyon kívánom, úgy érzem! Nincs valami tippetek, mivel tudnám lekűzdeni ezt a vágyat?
Érdeklődéssel olvasom szoptatási tanácsaitokat! Én is nagyon szeretnék sokáig szoptatni!!!

Emese!
Remélem a Te Ádámod már jobban van! Ezek a múlni csak nehezen akaró lázak nagyon aggasztóak!

Panka!
Engem nem írtál fel a táblázatba, de nem is tudhatod azokat az adataimat, amik oda kellenek!! E-mailben elküldöm, ha gondolod tedd bele. A karácsonyi dizájn tetszik!! Kép

Marika!
A képeslapod nagyon ötletes és aranyos is!! Gratula a kislányodhoz!

Melinda!
Az újévi recepted nagyon tetszik, majd kipróbálom!! Kép

Magdi!
Az unokahugicád nagyon picikének és törékenynek látszik a képen!! Erőt egészséget és kitartást kívánok az egész családjának!!

Kata!
Örülök a boldog karácsonyodnak!!!

Lányok!
A mosható textil nadrágpelenkával kapcsolatban van valami tapasztalatotok? (Monapel, Kushies, Poponella) Csak a neten láttam róluk infókat, de úgy megnéznék néhányat "élőben" is, mielőtt döntenék, hogy mi is legyen! Én ugyanis szívesebben használnék ilyen mosható, ám modern pelenkát, mint eldobhatót!Legalábbis itthon!

Sziasztok:
Andrea
ania62

Ági!
Ádámnak már elmúlt a láza, most azzal kínlódik szegény, hogy nem szakad fel a slejm, és csak nagy erőlködések árán tudja felköhögni, de inkább kihányni. Enni abszolút semmit sem eszik, még a kakaó sem megy be, csak vizet iszik.
A gyógyszereket nem akarja bevenni, orrot nem hagy szívni stb.
A zenés ébresztők csak azért maradnak el, mert nem nagyon tudunk éjszaka aludni, így csak tengünk lengünk, nincs igazi lefekvés, és nincs igazi felkelés sem. Kép
Szopiról csak annyit, hogy ne aggódj mennyit eszik! Ha sír, és nem pisis-kakis, nem fázik, nincs melege, akkor nyomd csak nyugodtan cicire. Igaz, hogy így a te napjaid nehezebbé válnak, de olyan jó szoptatni, és olyan hamar elmúlik ez az idő (legalábbis így utólag visszagondolva rá), élvezd ki, és Ő is élvezni fogja!

Magdi!
Gyors fejlődést, és jó egészséget kívánok a kis unokahúgodnak!
Megjegyzem én is 7 hónapra születtem (igaz, én 1790 grammal 42 centivel) és lásd csak miből lesz a cserebogár (vagy az én esetemben inkább az elefánt Kép)

Lányok!
Nem tudtok valami csodaszert arra, hogy a lerakódott slejm felváljon (jó lenne, ha színtelen, szagtalan, vízbe oldható lenne)?
Üdv: Emese

mse173

Sziasztok!
A fényképeket megpróbálom! Hátha!

Emese!
Hol is van a füzetem?
Tudom, hogy nem Nektek van rá szükségetek:
BÁRÁNYHIMLŐ:
Rhus Toxicodendron 15 CH napi 1-2*5 golyócsa
apró, piros udvarú viszkető, világos folyadékot tartalmazó hólyagocskák esetén. A viszketés melegre (!) enyhül.
Mezereum 9 CH napi 2*5 golyócska
sárgás vagy fehéres purulens taralmú hólyagos kiütésekre, a kiütés tetejét vaskos pörke fedheti.
Antimonium tartaricum 5 Ch napi 2*5 golyócska
a himlőszerű hegek megszüntetésére szolgál, melyek az elfertőződöt hólyagocskák lehámlása után alakulnak ki.

Emese!
Két dolgot találtam a Ti problémátokra!
Stodal szirup: száraz, ill sok köpettel járó, ingerlő köhögés csillapítására ajánlott hom. gyógyszer, melyet a gége-, légcső- és hörghurut kezelésében évtizedek óta nagy sikerel alkalmaznak gyermekek és felnőttek gyógítására egyaránt.
A szirip eredeti összetétele tarlamazza a különböző eredetű köhögés kezelésében alkalmazott jelentős hom. szereket.
Adagolás: 3-5 alkamlommal 1 kávéskanál szirup gyerekeknek.

Homeogenes 9
A garat és gége gyakori megbetegedései közé tartoznak a gyulladások. A garatgyuladás, melyet a köznylev torokgyulladásnak is nevez, általában vírusos vagy bakteriális kórokozókra vezethető vissza. Torokgyulladás alakul ki többek között influenza fertőzés következtében, közönséges megfázás esetén.
A tünetek, mind a baktériumok okozta, mind a vírusos megbetegedés esetén hasonnlóak. A beteg általában nyelésre erősödő, de nyugalmban is jelentkező torokfájásra panaszkodik. A garat nyálkahártyája enyhén vagy erősen gyulladt, olykor fehér lepedék, illetve gennyes váladék is megjelenhet.Láz mindkét esetben előfordulhat.
A kilenc összetevőből álló szer hurutoldó, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatást fejt ki, és serkenti a gyógyulást.
Az atorpt belladonna kitűnő szer, ha a torok nyálkahártyája vörös, száraz, sa betegnek nehezére esik a nyelés.
A Phytolaca decandra ajánlott, ha a garat sötétpiros, főleg az ínyvitorla két oldalán.
A Mercurius soblubilis javasolt, ha a garat és a mandula piros, s kis foltok vagy vastag lepedék látható. A nyelv őrzi a fogak lenyomatát, s sűrű, sárgás lepedék borítja.
Az Aurum triphyllium hasznos szer, ha garat élénkpiros, a nyelv rücskös, szederjes.

Kb. 5* álltam fel! Szervezem az életemet!

Andi!
A textilpelenkát csak támogatni tudom! Sokkal olcsóbb és környezetbarátabb mint a többi. Egy kicsit boros az ára, egyösszegben kifizetve, de megéri. Betti használ ilyet. Ha meggyógyul a gépe akkor fog tudni Neked írni róla. Ők a kicsik bőre miatt választották!
Szoptatás: ajánlom szíves figyelmedbe az La Leche Liga szoptatós füzeteit. 214-33-09 számon tudod megrendelni. 600 Ft / db. Nekem van csak éppen 200 kmre tőlem.Kép

Kata!
Képek készülnek!
NEm tuodm, hogy fogsz-e látni valamit! ELég kicsik a képek!
A sablon. Azt is lefényképezem! Kaptam kölcsön olyan vékony műanyagból készültet, hogy pár tárgy készítése után reped. Ez amit rendeltem a keményebből van!
Csajok mit csinálnak holnap? Eljönnek velünk usziba? Sajna nem tudom most őket meghívni!Kép

Ági!
Én is rendeltem most tőlük puffadó festéket! NEm tudok most nyilatkozni, mert nem volt türelmem kivárni a száradási időt!
Szóval most olyan mintha matricafesték lenne!
Az a baj, hogy az utcsó időpontban kezdtem el az ajándékokat csinálni!

Magdi!
Nagyon sok erőt a kisembernek!

Most egy kicsit ki vagyok!
Befejezem!
Majd ha lenyugodtam írok!
k
kriszta13

Sziasztok!

Sikerült pótolni lemaradásomat, végigolvastam mindent.Kép

Utólag is mindenkinek nagyon sok boldog név- és szülinapot kívánok.Kép

Dodus, BeaKép
Nektek nagy-nagy gratula a kis lurkókhoz.Kép

DodusKép
Fotókat, szüléssztorit várjuk.Kép

Kriszta13Kép
De jó, hogy mostmár otthon is van netetek.Kép
Hova akarsz felvételizni?

Andi, Zita, NyuszkóKép
Üdv itt, gyertek gyakran.Kép Nekem egy 21 hónapos Benim és egy 21 hetes pocaklakóm van.

Zita, NyuszkóKép
Táblázatba nem szeretnétek bekerülni?

MarikaKép
Köszi, hogy kezelted helyettem a táblázatot.Kép
Dorka milyen nagylány már. Beszéddel hogy álltok?

ZsuzsaKép
Nem tudom, hogy találtál-e már ebédkihordást, a food express is elég jó. www.foodexpressz.hu

ZsuaKép
Üdv "sorstárs".Kép Gratulálok a pocaklakóhoz. Dolgozni jársz még?
Amíg nincs semmi gondod belőle cicizzetek nyugodtan. A védőnő már nálunk is ki volt akadva, de engem nem érdekelt.Kép Nálunk az éjszakai szopi úgy maradt el, hogy elhagytuk az estit és akkor az éjszakai elmaradt magától. Aztán, hogy volt-e közte összefüggés nem tudom.Kép

MagdiKép
Gratula a nagynéniséghez, picilánynak meg sok-sok drukk megy.

KodaKép
Hogy vagy? Konyhád már biztos kész, képet láthatunk róla valahol?

MseKép
Ádinak gyors gyógyulást kívánok. Örömmel olvastam, hogy egyébként már az éjszakáitok is elég jól alakulnak. Már most én sem panaszkodhatok, Beni legtöbbször végigalussza az éjszakákat a saját ágyában. A másik szobába még nem mertük áttenni, majd tavasszal esetleg.

ÁgiKép
Hogy halad a project?

BeaKép
Kics lány nagyon édes és úgy látom, hogy a szülésed is könnyű volt. Ha lesz időd írhatnál egy bővebb beszámolót.Kép

PamacsKép
Dokibácsiddal megvoltál elégedve? Egyik bartánőm is nála fog szülni júl.-ban.

BettiKép
Én megjövök és erre te tünsz el? Remélem hamar meggyógyul a géped.

KataKép
Örülök, hogy ilyen szép karácsonyotok volt.KépKép

RikiKép
Jó rólatok is hallani valamit.Kép

SylkeKép
Majdnem egyszerre vagyunk kiírva.Kép

És akkor magunkról is néhány szó.Kép Lakás úgy ahogy készvan, már csak néhány apróság hiányzik, mint pl. a konyhabútor.Kép De ha minden jól megy csütörtökön, már az is meglesz. Sajna majdnem minden mester csúszott néhány napot a kezdéssel, ezért húzódtak el így a dolgok.
Beni és pocakbébi jól vannak. Nov. 20.-a nagy nap volt az életünkben: pocakbébit akkor éreztem először mozogni, Beni pedig aznap cicilt utoljára. Beninek jön az utolsó 4 foga, de szerencsére jól viseli, az éjszakáink is szuperek. Pocakbébivel is minden ok volt az afp-s uh-on. Még nem mutatta meg, hogy mi van a lábai között. Jan. közepén megyünk majd potyauh-ra, majd akkor már hátha mutat valamit.Kép A pocakom már jó nagy, majd teszek fel képeket magunkról. Hát "röviden" ennyi.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Javítottam a táblázatot is. Ha valakinél még mindig nem jó valami szóljon, jó?

Kép
Kép

P.

panka

HiKép
Már megint pletyuzok. Egy pár embernek sokat mondKép Szóval Lina a szülőszobán van és úgy néz ki ma meglesz a babaKép

Panka!
Megnézetm a vőmet. MegtartjukKép
Úgy örülök, hogy jól vagytokKép
Beszéd alakul alakul. Elég nagy már szerintem a szókincse és egyre érthetőbb is. Természetesen a lényeges dolgok már szuperül mennek. Sőt imádom mikor odajön megölel és azt mondja szeretlek. Még csak szavakban beszél, de a kérdésekre is válaszolKép

Ági!
Köszi a dicséretet. Sajna a háttér csak az álmaimban létezik. De legalább most már a kémény megvan a házonKép
Hogy haladtok a csak szopival. Én nagyon szurkolok. Egyébként jó nagyot nőtt, mióta nem láttamKép Pároddal hogy álltok?
Kicsi lánynak: mkluhtgysdkjhiluzajkfnKép

Kriszta!
Kínai játékokhoz nekünk is van/volt szerencsénk. A legjobb egy maci, ami zenél és közben pirosan villog a szeme. Már a sarokban van, mert Dorka sír tőle, ha csak meglátja.

Magdi!
Tanulj!!! Most nem tudom hogy rosszul értelmeztem-e, de csak akkor tudta meg, hogy terhes, amikor szült?

Neva!
Ti hogy vagytok? Lauráról nincs új kép?

Betti!
Tudtam, hogy kinövi a lányom az apja vonásaitKép Gyere vissza gyorsanKép

Andi!
Szuper, hogy a fiad kezd megbarátkozni. Szerintem tuti imádni fogja ha meglátjaKép Nem is tudtam, hogy már ilyen kevés van hátra.

Na most mennem kell, mert anya-anya-anya vanKép

Puszika, Marika

Ui: új képek: itt

marika

MarikaKép
Ez aztán a jó hír, pont ma gondoltam rájuk, hogy már nem sok van hátra. Ha megtudsz valami további infot azt is pletyuzd el nekünk, jó?Kép
Beszéd: nekünk még ilyen hosszú szavak nem mennek. Az alap szavak nagyon mennek, meg most kezdte el az "sz" betűseket (szép, szia), a többi szónak meg még csak az elejét mondja, ami így sem megy az pedig "a-a" és mutogat hozzá.Kép Érteni mindent megért, néha csak lesek, mert nem gondolnám, hogy ezt meg fogja érteni.ú
Új képeket meglestem, hintás nagyon jó.Kép

Panka

panka

Marika!

A képek csúcs szuperek!!! Annyira tündéri kislányod van!
Igen jól értelmezted.

Jelentem: Viki baba most nagyon szépen fejlődik, mindennap csökkentik a gépi lélegeztetést. Igaz egy kicsit besárgult és kékfényezik de a lényeg, hogy JÓL VAN!!

Magdi
lilien_csenge

Magdi: igazán jó hírek.

Panka: meg voltam elégedve orvosilag és emberileg is. Pedig nem voltam egyszerű eset: Valtinál a szülés volt komplikált, Alettánál a terhesség, na meg persze mind2nél a teherbeesés. Mind2 babát nála szültem. Alkánál szabiról jött be este. És 3 hónap múlva még melékezett a kiscsaj nevére.

CSAJOK: A TESCOBAN ÓRIÁSI LEGO AKCIÓ VAN. -50-70%.
Pl. kisokos vasút: 17e helyett 4800 Ft, 1 autó + 1 figura: 490 Ft, formaegyeztetős játék: 2400 Ft, zenegép: 4100 Ft stb.
pamacs

Sziasztok!

KrisztaKép
Követlek téged a fogfájás rögös útján...Kép
Bár ha jól tudom, te már túl vagy rajta! Na, nekem 26-án este kezdődött...
Másnap doki, fogrtg. És az az idegesítő, hogy nincs is rossz fogam, mert az ősszel rendbetetettem mindet! Ez egy frissen tömött, és állítólag azért gyulladt be, mert nem bírja a fehér lézer tömést, sima amalgám kellett volna! És gyök.kezelni sem lehet, mert van egy kanyar a gyökerekben! Azt mondta, ha a gyógyszerektől nem javul, csak a hideg vas segít! Hát én már azt sem bánnám, mert 3 napja gyógyszerezem magam! És még holnap reggel fél 9-ig kell kibírnom!Kép
Neked végülis mit csináltak vele?

MarikaKép
Képek nagyon édik! Majd én is teszek fel karácsonyiakat, ha a kínom elmúlik. Linának innen is gratulálok, de már tegnap a blogján olvastam a fejleményeket! Meglátogatod majd?

PankaKép
Üdv. újra köztünk! Nekem semmit nem írtál....BrühühühüKépKép
Örülök, hogy minden rendben! Akkor Beni már egyáltalán nem cicizik? Új lakásról képek?

MagdiKép
Én sem értettem kristálytisztán, tényleg senki nem tudott a babáról? Még az anyuka sem?? Hát elég hihetetlen! De szerencsére a baba jól van!

EmeseKép
Ádi alakul már? Gyógyszerbevétel ismerős! Veronikába is úgy kellett belediktálni, bár most sem túl jó a helyzet, mostmár megérti, hogy meggyógyul tőle, és nagy nehezen beveszi. És ő is sokszor hányt, ha rájött az a nagy köhögés. Azóta változott a helyzet, hogy az orrmanduláját kivették. Nem akarom elkiabálni, de szeptember óta cak egyszer volt beteg, akkor 4 napot hiányzott az oviból.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

PamacsKép
Köszi a dokiról az infókat.

MarikaKép
Én már fotót is láttam róla.Kép

DittaKép
FogfájásKép
Beni már egyáltalán nem cicizik. 2 éves koráig szívesen szoptattam volna, de azért ez a 21 hónap sem rossz.Kép
Lakásról majd teszek fel képeket, csak már megvárom a konyhabútort.

LányokKép
Megszüntettem a freemailes címemet, mert mostanában annyi kéretlen levelet kaptam rá. Új mail cím a profilomban, meg a másik chellos is él.

Puszi, Panka

panka

Ditta!

Én is hihetetlennek hinném ha két hete pont nem egyszere lett volna meg. Dudás doki is azt mondta hogy már nem Ő az első eset, aki így járt.
FogfájásKép

Magdi
lilien_csenge

Lányok!

Ki ajánlja a nQgyógyászát? Váltani szeretnék, bár olyan nagy gondom nincs Rákossival, inkább csak olyan régen voltam nála, hogy már nem merek a szeme elé kerülni......bár...lehet, hogy mégis?????

Magdi!
Kérlek tudósíts minket a picirQl, hisz gondolom mindannyiunkat megérintett egy picit.
De egy hét hónapos baba már igen mozog, ezt sem vette észre, hisz annyi minden változik amikor az ember terhes, hogy szinte hihetetlen.
Ehhez képest már gyenge kis történet, mikor egy ismerQsöm elment az orvoshoz, hogy "zuborog" a hasa, erre a doki mondta neki, hogy négy hónap múlva szül.

Panka!
Örülök, hogy itt vagy és hogy jól vagy!

Marika!
Dorka nagyon szép kiscsaj.

Melinda
adnilem

SZiasztok!

Dorka nevében köszönöm a dicséretetKép

Panka!
Én is láttam Kép

Ditta!
Igen holnapra bejelentkeztem hozzájukKép
Képek?

Szakács lányok!!!!
Vaddisznó húst kaptam és nem tudom mit csináljak vele. Valami jó ötlet? Természetesen szeretném megcsinálniKép
Vagy ugyanúgy kell kezelni mint más húst? vagy tovább kell főzni/sütni... Szóval értitek mire gondolok?

Puszi

marika

Panka!
Hajduböszörmánybe, ped. szakra. Után át ov. pedre. Kell a vállalkozáshoz. Unom, hogy lépten nyomon átejtenek a fogl. vezetők!
Örülök, hogy mindne rendben!
A mai babyk már nagyon fejlettek! Emlékszem megkértem Bencét, hogy hozzon ki valamit a szobából. Még meg is jegyeztem viccesen,hogy lemegyek hídba ha azt hozza ki! És megtette! Ez még régebben volt!
Most az a kedvence, hogy nézi a fiúbabát a tv-ben. Ez ő! Imádja magát visszanézni! A tavaly karácsony nagyon érdekes, mert akkor még nem beszélt és más játékai vannak. /Régen jártunk Pesten, gondolom nem emlékszik vissza már az ottani életünkre!/

Gáz! Jó lenne egy kiadó házat találnunk itt MÁlyiban! Egyre forróbb a helyzet a család és közöttünk!

Ditta!
Részvétem a fogad miatt!Kép
NEkem egyenlőre gyökérkezelt!Annyira be votl dagadva azaz gyulladva, hogy nem is kellett injekciózni!
Szedtem egy antibiotikumot attól jobb lett és minden nap tisztítom, magamnak egy fecskendővel! Az egész család utálja az injekciót így jó móka egyedül állni a tükör előtt!
Szóval a lényeg a léyeg, hogy megyek vissza ünnepek uátn!

Hobbis csajszik:
nagyon nem lehet megoldani a képeket! Tegyétek meg, hogy befáradtok az Írisz Kreatív Kézművesboltba Széchenyi út 52.és megvásároljátok! 220 Ft az ára! Szerintem megéri!

Marika!
MEnnyit nőtt ez a csajszi amióta nem találkoztunk!
A vdisznóhoz nem tudok mit szólni mert én "elvből" nem szoktam enni! De nektek jó étvágyat! A vörösboros mártás jó lehet!

Jó éjt!
k
kriszta13

Sziasztok!

Gép nagyjából helyreállt. Csak MSN nincs mégKép.

Marika!
Én nem vagyok szakács, de elég gyakran eszünk vadhúst. Igaz még soha nem csináltam, a család férfi tagjai szokták. De azt tudom, hogy a vaddisznót nagyon sokáig, legalább 5 napig kell pácolni. Vagy egy hétig. Utána csinálhatod úgy, mint mást: pörköltnek, fokhagymásan, vörösborral...

Melinda!
Én ajánlhatnám az enyémet, de szerintem ha Rákossihoz jártál csak ezért ne hagyd ott. Ő aztán igazán nem olyan, aki leharapná a fejedet. Legalábbis nem olyannak ismerem.

Magdi!
Ezek jó hírekKép Agyvérzést a babák leginkább szülés közben kapnak. Matyinak is volt egy borsónyi. Gerdának nem, mert Őt nem ultrahangoztákKép Szóval ha lenne agyvérzés, arról már tudnátok. Már biztos átesett a kicsi a koponya UH-n, nem? Belegondoltam, azért így hipp-hopp egy pici baba hogy nem is tudott róla... Nem viselte meg nagyon az unokahúgodat? Nekem is meglehetősen furcsa, hogy nem vette észre, azért a vérzés kimaradásán kívűl még van jópár egyéb jel! És a körülötte élők? Nem is látszott Rajta?

Panka!
Látod már itt is vagyokKép! Biztos szépek lettetek!

Andrea!
Én Monapelt használtam. Fogok használni. Most nem, mert nincs L-es külsőm, Gerda pedig kinőtte az M-est. Túl sok gond nincs vele, szerintem elég kényelmes. Ha jobban érdekel megmutathatom, meg elmondom, hogyan kezelem. Mindenesetre sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos textilpelenka.
A szoptatásról ismered ezeket az oldalakat?
http://www.szoptatasert.hu/index.php?inf=nyito
http://www.szoptatasportal.hu/
http://www.lll.hu/
Itt elég sok dolgot találhatsz. És itt a babaneten a szoptatás topicban is.

Emese!
Kicsit késve, de küldtem mailt.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kriszta!

Keresztbe írtunk! Brrr... ez a fogaddal szörnyű élmény lehetKép.
Találkozunk 10-én?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Betti!
Kösz a gyors választ! A Monapel érdekelne, és az ezzel kapcsolatos tapasztalataid is!! Nem tudom, hogy gondoltad, hogy megmutatod, hálás lennék érte! Majd az ünnepek után, amikor csendesebbek a napok, megbeszélhetnénk valamit! Az is érdekelne, hogy kezdő készletnek mennyit ajánlanál, és hogy Te is a neten rendelted-e meg. Ugye Miskolcon sehol nem lehet kapni?
A szoptatásos oldalakat kösz, egy kivételével már én is felfedeztem őket! A szoptatástól azért tartok egy kissé, merta fiamat nem tudtam megtanítani szopni annak idején, pedig volt tejem, így mindig lefejtem neki! Nagyon macerás volt, mégis 10 hónapig bírtam. Most, hogy olyan sok mindent elolvastam, már sejtem, hogy akkor hol ronthattam el! De én hajlamos vagyok azt hinni, hogy amilyen béna vagyok, most is elszúrok majd valamit! Kép

Panka!
Köszi, hogy beleírtál a táblázatba! Nagyon édesek az új képek a fiadról! Örülök, hogy a pocilakóval is minden OK! Mit szeretnél jobban fiút vagy lányt?

Marika!
Az új képek nagyon jók!! A hintás nekem is tetszik, de az utolsó, a "családi" is nagyon jó!!!

Magdi!

Tényleg nagyon érdekes az unokahúgod története! Az a lényeg, hogy jól vannak! De tényleg nem vett észre semmit !?!?

Melinda!

Ha amúgy meg voltál elégedve a dokiddal szerintem ne váltsd le! Hidd el ők nem tartják annyira számon az idő múlását, na meg biztos nem te vagy az első eset a praxisában , aki "eltünt" egy időre! Én, ha tehetném, még mindig az első nőgyógyászomhoz járnék, aki nem más, mint a papám! KépA fiam is nála született! De sajna már nyuddíjban van!! Kép És manapság nem beszélhetem meg vele a problémáimat, mert úgy veszem észre, hogy nagyon aggódik miattam, így jobb, ha csak felületesen van benne a dolgokban!

Kriszta!
A fogorvos mindig szörnyű élmény!! De milyen jó lesz, ha már túl leszel az egészen!
ania62

Marika!
Dorka képei édesek, és nagyon nagyot nőtt mióta nem láttam. Kép

Ditta!
Fogfájás Kép, mielőbbi gyógyulást kívánok!
Én nem nagyon bízom abban, hogy ha kiveszik a gyerek manduláját, akkor jobb lesz.
Szerintem annak ott van a helye ahova teremtették, bár az ellenkezőjét sokan állítják.
Azért örülök, hogy nektek bevált!

Panka!
21 hónap!!! Nem semmi!Kép

Melinda!
Én a dokimat mindenkinek csak jó szívvel tudom ajánlani. Nagyon kedves, rendes ember.
Biztos olvastad már, hogy a szülésnél nagyon sokáig volt velem, és sokat segített.
A másik nagy előny, hogy fiatal, és nincs sok betege, nem kell nála órákat várni.
Ha érdekel, mennek privátba az adatai.

HiKép Betti!
Elküldtem a levelet a másik címedre is,de a választ nem kaptam meg.
Küld már el légyszíves mégegyszer!

mse173

Sziasztok!

Emese!
Elküldtem megint, most a freemailesről. Valamiért a freemailesre nem kaptam meg, a másikról viszont küldeni nem tudokKép. Na mindegy. Most már megkaptad?

Andrea!
Igen, úgy gondoltam majd megbeszélünk valamit. Amikor a fiad született nem túl sok segítséget kaphattál szopi ügyben. Illetve amilyen tanácsokat a 80-as években adtak, az nem nagyon segítette a szoptatást. Azért most egészen más a helyzet.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Panka örülök hogy jol vagytok a babucival Kép
Mi is jol vagyunk szépen gyarapszik BiankaKép
És már alszunk éjszaka Kép
Melinda én nagyon tudom ajánlani Dr Berkő Pétert,igaz a megyeibe van.Telcsi szám ha kell meg tudom adni Kép Mi nála szültünk és nagyon jo volt,amit részben neki köszönhetünk.Zárt ajtók mögött(1 ágyas szülőszobába)halk zene,és a legfontosabb csak 4-en voltunk.Nagyon kedves figyelmes volt végig,és a lényeg nem a pénzre megy,mi sem adtunk neki sokat,mégis amig bent voltunk mindig lejött és megnézett minket.Szóval én őt szivből tudom ajánlani.De ha érdekel róla vmi privibe szivesen leirom Kép
Ja szülés történetet majd leirom Kép
Most ennyi majd még jövök
pusz bea

bea
beatron

Megint én ...
Tettem fel egy pár képet
pusz

bea
beatron

Sziasztok!

Betti
Akkor az én levelemet sem kaptad meg? Én is a freemailre írtam..

Ági

delice

Betti!
Anyu kikísérletezett egy kenyeret! Innen- onnan kapta a tippeket! Nagyon finom a végerdmény!

3 dl langyos víz
4 nagy mérce tejpor
4 nagy mérce olaj vagy vaj
3 kicsi mérce cukor
3 kicsi mérce só
4 pohár liszt
kriszta13

Kriszta!
Mi lesz holnap pontosan a program a városban?
Hány órától és hol lesznek események?

MSE

mse173

Jó bulizást és nagyon kellemes új esztendőt kívánunk!

Kép

A Csontos család

mse173

Betti!
Itt is leírom, hogy nagyon köszi a mailt! Nagy kő esett le a szívünkről. Kép

MSE

mse173

Áldott,békés, gyermekkacagástól hangos új esztendőt kíván a Buda család
Kép
kriszta13

Kedves Babanetes Társaim!!!

A Családom és jó magam nevében kívánok ISTENTőL ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!!!
Kép

Magdi, Laci, Lili...és Viki
lilien_csenge

KépKép

KépKép
kata007

Kedves Barátnéim, "Levelestársaim"!

Békés, boldog újesztendQt kívánunk!

Kép

A Képes család
adnilem

Helló!
Beszámolok nektek Olivér homeos kezelésérQl:
Szóval a sokadik variáns után most úgy néz ki, hogy arcüreggyulladása van a kicsi fiamnak, mondom, jó de másfél éve?Hát...állítolag a hagyományos orvoslásban csak ab-mal lehet ezt kezelni, és ezek szerint nem reagált igazán rá.
Most kap egy csomó bogyót, meg lézerrel is kezelik, és hát ettQl folyik még csak igazán az orra, de ez most már így van jól, ugyanis ki kell tisztulnia.Képzeljétek, állítólag egy ekkora kicsi fiú arcürege akkora mint egy borsószem, és hogy ekkora galibát tud okozni....Kép .Most már csak abban bízom, de nagyon, hogy végre jó úton járunk, és megigérte a doktornQ, hogy nem antibiotikum lesz a vége.Kezdek hinni neki, mert közben már hQemelkedése is volt, és nem fordult rosszabbra.Kép kop-kop-kop.
Sajnos a Tamara elalvásproblémája nem alakul, most is itt van velem Kép

Melinda
adnilem

Boldog,békés,eredményekben gazdag új évet kivánunk mindenkinek !
Bianka,Bea és Tamás

bea
beatron

Sziasztok!

Tegnap kihútzák a fogam, hát nem részletezem...Kép
Csak annyit, hogy gyulladt volt, úgy húzta.
De mostmár szerencsére nem fáj, remélem jól indul az új év.

Szilveszter??
Mentek valahova, vagy gyerkőcökkel, otthon?
Sajnos mi itthon leszünk 3-an, mert apának dolgozni kell, ugyanis az étteremben buli lesz.
Szerintem nagyon szomorú leszek... Persze csak akkor, ha már a gyerekek lefeküdtek. Addig hármasban bulizunk, Veronikának már ki kellett dekorálni a szobáját délelőtt.

Sziasztok, és mindenkinek Boldog, békés új évet!
Már csak jövőre jövök!!

Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
Kép
Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok Lányok!

Szép estét és jó bulizást, aki megyKép

Mi itthon leszünk. Már be van készítve a sok fincsi kaja. Anya meglepett minket krumplisalátával, sonkával, fasírttal. Meg sajtos virslit fogunk sütni. Nézzük a Tv-t és pihenünkKép
Ki merre megy?

Látom Ditta ti is otthonKép
A fogad miatt nagyon sajnállak. Mikor nekem kezdték a gyökérkezelést, szintén be volt gyulladva. Hát sírva szálltam ki a székből. 4-én folytatódik a kezelés....

MelindaKép
Na végre, hátha megoldódik a probláma Olivérrel kapcsolatban! Én nagyon szorítok, hogy bejöjjön ez a homeos kezelésKép Olyan kicsi még és ennyit kell kínlódniaKép
Mostanában eléggé a magam bajával voltam elfoglalva, így lehet, hogy nem voltam elég figyelmes. Tamarának mi a problémája az elalvással?

EmeseKép
Hogy van Ádám? Alszik este? Vagy még beteg??

BeaKép
A kicsilány gyönyörű! Marci csak nézte-nézte és kiabált, hogy baba-baba!Kép

Puszi mindenkinekKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Szeretetben sikerekben gazdag boldog, békés új ezstendőt kívánunk Mindenkinek!

Kép

Zsuzsa, Gábor és Benjámin

Jön valaki a Városháztérre? 20.45-től lesz a Republik, Gáspár Laci és Maróth Viki és a Nova kultúr.
nzsuzsa

Sziasztok!

Kép

Mindenkinek boldog új évet, jó egészséget és minél több beteljesült álmot kívánunk!

Jövőre, veletek, ugyanitt...Kép

Panka, Beni, Laci

panka

Sziasztok!

Kép

Békés, boldog új esztendőt kívánunk Mindnyájatoknak!

Rebeka Ági Robi

delice

Sziasztok LányokKép

Na ki mit csinált? Gondolom sok másnapos mama nem lesz itt a topikonKép
Én este 8-tól leültem a tv elé, ettem a sajtos, sült virsliket. Gáborom szolgált ki mindennel. (legalább 1-szer egy évben Kép)
Sajnos este 10-kor bealudtam a gyógyszereimtől..Pedig annyira akartam nézni a műsort tovább. Gábor úgy rázott fel éjfélkor. Azt sem tudtam, hol vagyok. Úgy néztem ki, mint aki most ébredt egy jó kis delíriumból Kép
Utána persze kereken 50 percig durrogattak, lövöldöztek folyamatosan!! Mértem az időd. Csak tudnám, hogy kinek van ennyi pénze....
Marcit is egy órán át altattuk éjfél után, úgy megriadt a petárdáktól.

Boldog Új Évet Nektek!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

KodaKép
Hát látod, már én is talpon vagyok, igaz fél 2-kor feküdtem le, de Veronika már 8-kor költött...Kép A kicsi még alszik, így most Veronikát is alpjáratra kellett vennem, mert az apuci is reggel fél 7-kor jött haza, hagy pihenjen!
Itt is nagy petárdázás, tüzijáték, minden volt, csoda, hogy nem ébredtek fel! Pedig minden durrogásnál rettegtem, hogy na, most kezd el sírni, most kezd el sírni...

Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?