Sziasztok!
A fényképeket megpróbálom! Hátha!
Emese!
Hol is van a füzetem?
Tudom, hogy nem Nektek van rá szükségetek:
BÁRÁNYHIMLŐ:
Rhus Toxicodendron 15 CH napi 1-2*5 golyócsa
apró, piros udvarú viszkető, világos folyadékot tartalmazó hólyagocskák esetén. A viszketés melegre (!) enyhül.
Mezereum 9 CH napi 2*5 golyócska
sárgás vagy fehéres purulens taralmú hólyagos kiütésekre, a kiütés tetejét vaskos pörke fedheti.
Antimonium tartaricum 5 Ch napi 2*5 golyócska
a himlőszerű hegek megszüntetésére szolgál, melyek az elfertőződöt hólyagocskák lehámlása után alakulnak ki.
Emese!
Két dolgot találtam a Ti problémátokra!
Stodal szirup: száraz, ill sok köpettel járó, ingerlő köhögés csillapítására ajánlott hom. gyógyszer, melyet a gége-, légcső- és hörghurut kezelésében évtizedek óta nagy sikerel alkalmaznak gyermekek és felnőttek gyógítására egyaránt.
A szirip eredeti összetétele tarlamazza a különböző eredetű köhögés kezelésében alkalmazott jelentős hom. szereket.
Adagolás: 3-5 alkamlommal 1 kávéskanál szirup gyerekeknek.
Homeogenes 9
A garat és gége gyakori megbetegedései közé tartoznak a gyulladások. A garatgyuladás, melyet a köznylev torokgyulladásnak is nevez, általában vírusos vagy bakteriális kórokozókra vezethető vissza. Torokgyulladás alakul ki többek között influenza fertőzés következtében, közönséges megfázás esetén.
A tünetek, mind a baktériumok okozta, mind a vírusos megbetegedés esetén hasonnlóak. A beteg általában nyelésre erősödő, de nyugalmban is jelentkező torokfájásra panaszkodik. A garat nyálkahártyája enyhén vagy erősen gyulladt, olykor fehér lepedék, illetve gennyes váladék is megjelenhet.Láz mindkét esetben előfordulhat.
A kilenc összetevőből álló szer hurutoldó, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatást fejt ki, és serkenti a gyógyulást.
Az atorpt belladonna kitűnő szer, ha a torok nyálkahártyája vörös, száraz, sa betegnek nehezére esik a nyelés.
A Phytolaca decandra ajánlott, ha a garat sötétpiros, főleg az ínyvitorla két oldalán.
A Mercurius soblubilis javasolt, ha a garat és a mandula piros, s kis foltok vagy vastag lepedék látható. A nyelv őrzi a fogak lenyomatát, s sűrű, sárgás lepedék borítja.
Az Aurum triphyllium hasznos szer, ha garat élénkpiros, a nyelv rücskös, szederjes.
Kb. 5* álltam fel! Szervezem az életemet!
Andi!
A textilpelenkát csak támogatni tudom! Sokkal olcsóbb és környezetbarátabb mint a többi. Egy kicsit boros az ára, egyösszegben kifizetve, de megéri. Betti használ ilyet. Ha meggyógyul a gépe akkor fog tudni Neked írni róla. Ők a kicsik bőre miatt választották!
Szoptatás: ajánlom szíves figyelmedbe az La Leche Liga szoptatós füzeteit. 214-33-09 számon tudod megrendelni. 600 Ft / db. Nekem van csak éppen 200 kmre tőlem.
Kata!
Képek készülnek!
NEm tuodm, hogy fogsz-e látni valamit! ELég kicsik a képek!
A sablon. Azt is lefényképezem! Kaptam kölcsön olyan vékony műanyagból készültet, hogy pár tárgy készítése után reped. Ez amit rendeltem a keményebből van!
Csajok mit csinálnak holnap? Eljönnek velünk usziba? Sajna nem tudom most őket meghívni!
Ági!
Én is rendeltem most tőlük puffadó festéket! NEm tudok most nyilatkozni, mert nem volt türelmem kivárni a száradási időt!
Szóval most olyan mintha matricafesték lenne!
Az a baj, hogy az utcsó időpontban kezdtem el az ajándékokat csinálni!
Magdi!
Nagyon sok erőt a kisembernek!
Most egy kicsit ki vagyok!
Befejezem!
Majd ha lenyugodtam írok!
k