Új privát üzeneted érkezett!

Most vettem észre, hogy pár emberrel egyszerre írtunk és nem reagáltam rájuk :)

Mimilee Ahány doki, annyi utro-leszoktatás :). Na pl. a szívhang miatt is mérges voltam a védőnőre, mert a 14. héten már tuti hallottuk volna, de fel se merült benne, hogy elővegye a gépet :evil:. Lehet, hogy kint több betegséget is néznek, mint itt :wink:.

Ronika Ma én is szülőset álmodtam, ez egy ilyen éjjel volt, úgy látszik. Nálam nem derült ki, hol vagyok :roll:. Mondjuk nem akarnék itthon szülni, aztán lehetne takarítani a sok koszt :evil: :lol:. Viszont álmomban konkrét fájásaim voltak, fú, basszus, el is felejtettem, hogy milyen szar az :oops:.
Én első fájástól számítva kb. 2-2,5 óra alatt születtem, pedig a nővéremmel „normálisan” fél napig vajúdott anyám. Kb. erre számítok én is most, szóval azonnal irány a kórház, dokim Leányfalun lakik, bizti beérjen ám nekem az Istvánba!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Makkmarci! Nagyon tetszik a blogod :) Tényleg nagyon alapos vagy, én valahogy elbambulom a heteket :D Pocakfotót sem vagyok képes csinálni már mióta... :oops:

Rekuja! Ismét új fotó Szaffiról? Vagy csak most vettem észre...Nagyon helyes abban a rózsaszín sapikában :)

Én is sokat álmodok a babával, de nem szülőset..Többször is álmodtam már arról, hogy nem tudtam szoptatni, mert nem tudtam hogy kell, vagy megfeledkeztem róla, hogy szopiznia kéne, meg ilyen hülyeségeket... Már most azon stresszelek tudat alatt, hogy vajon mindent megtudok majd adni neki ?! Rossz ilyen álom után felébredni..olyan realisztikus..

Nyuszika! Grat a kis Dórinak :) Én is Apja nevét szeretném adni, ha fiunk lesz..

Mimilee! Ne aggódj fölöslegesen, bár én könnyen beszélek, de a belgák azért nekem nem tűnnek amolyan csapodár népségnek, biztosan tudják mit csinálnak..Még ha valami eltér is a mi rendszerünktől, én nem tenném a tűzbe a kezem, hogy ez volna a jobb...de ki tudja..
Én is szeretném már hallani azt a világ legszebb hangját :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Én nem kapok szívrohamot, mert egyszerűen hihetetlen stabil.... Persze mindenki más kapkod a gyerek utána.... :) (nagyszülők...)

A babakocsis fellépővel én úgy vagyok, hogyha egy másfél éves elfárad, aligha lesz elég neki a fellépő.... Nem szeretnék feltétlen babakocsit venni, de pl láttam nagyon jókat: elöl ülése van a gyereknek, nagyobbnak, mögötte meg össze van dolgozva az üléssel egy mózes, abban fekszik a pici. De ezt még nagyon én sem tudom, hogyan fogom megoldani. De egy biztos, Dórit nem szoktattam a hordozáshoz, tesó hozzá lesz szoktatva, így egy darabig maradhat a mostani felállás babakocsi ügyben. Majd kialakul....Lesz ennél nehezebb rész is, főleg, hogy most téli babák jönnek, azaz télen nem olyan, mint nyáron, amikor a teraszon kint aludt a pár hetes csecsemő.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 

 
 

Sziasztok!

Ma is elég csufi az idő..:(
Ráadásul tegnap kiderült, hogy valszeg megszűnik a munkahelyem 1-2 héten belül.. Hát mondom, az f*sza.. Mégis mihez tudnék kezdeni terhesen? Tuti nem találok semmi munkát, meg eleve kb. júli végéig akartam dolgozni.. Párom szerint legalább lesz időm vasalgatni az ingeket neki,meg főzni, takarítani, tornázgatni :) Nem is tudom, ez nem annyira fekszik nekem.. :(

Zsuzskó! Gyurkának is sok drukk a futkosáshoz, ügyi baba :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Nyuszuli: sajnálom, ez elég rossz hír. Azért szurkolok, hátha mégis összejön valami.
Gratulálok a futkosós babákhoz! :)
Pár napja néha olyan, mintha egy kicsit remegne bennem vmi. Vajon már a babát érzem? Tegnap épp játékboltban voltunk, amikor ezt a remegést éreztem. Mondtam is a férjemnek: "Követelőzik a gyerek." :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
makkmarci2
Szolnok
 
 
 
 


Makkmarci, ez jóóóó :) Biztos már most akarna ezt-azt a játékboltból :D Én is hasonlóképp gondoltam múltkor, kimentünk a budaörsi vadasparkba és jóformán toporzékoltam a Calippoért.. Pedig nem vagyok egy nagy édesség evő..Úgyhogy betudtam a babának :D
Köszi a drukkot..:) Nem tudni mi lesz.. még ez a hónap úgy néz ki menni fog.. aztán meglátjuk..

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Nyuszuli Gyorsan vetesd magad betegállományba, mielőtt megszűnik a munkahelyed!!! Fizették utánad a tb-t? Mert akkor jár végig a terhesség alatt táppénz stb. és utána a fizud meg ez alapján számolják a gyededet, és nem kell azzal vacakolnod, hogy a kiesett x hónap miatt kevesebb! Gasztonyi tuti ad papírt, hogy veszélyeztetett vagy, a háziorvos meg az alapján vehet betegállományba. Havonta kell hosszabbítani.

Makkmarci Az bizony a baba lesz! 8) Én csak nagyon nyugalmi állapotban érzékelem, szóval a nap nagy részében esélye sincs szegénykének :roll:.

Nyuszika :) Ez jó, hogy kapkodnak utána :). Nekem erről még nem sikerült leszoktatnom pl. a nagymamisomat, de anyámék már egész jók benne, hogy ne jajongjanak minden pofára esésnél. Már csak azért is, mert mire jajongani lehetne, Szaffi már feláll és fut tovább :roll:
Mikor Szaffi elindult, én folyton az Alma együttestől az „Ez a kislány jaj de szép, ha egyet lép, hozzám lép...”-et hallgattam, azóta is imádom. Karácsonyra csináltunk is hozzá „videóklippet” :) http://www.youtube.com/watch?v=Xkqjw0ZQtVo Itt kb. annyi idős mint a te lánykád :wink:.
Igen, nekem nagyobb a korkülönbség, és télire én is a kendőzést tervezem, már csak a lépcsők miatt is egyszerűbb. Én Szaffit is nagyon sokáig, kb. 8 hós koráig mindig kenguruban hoztam fel a 3-ra, azt biztonságosabbnak éreztem, mint kezemben a gyerek, a bevásárlás és úgy billegjek :roll:. Szaffi januári, úgyhogy nekem meg pont a téli gyerekben van tapasztalatom 8). Kendőzés mellett szól az is, hogy nem kell úgy felöltöztetni, mert közös ruhában vagytok. Szaffi befért a téli túrakabátom alá kb. 3 hós koráig, később vettem a decatlonban egy XXL-es polár mellényt, azt fel tudtam venni úgy, hogy ő is alatta van, a kabátot meg nem cipzároztam össze. Így még az ősszel is kirándultunk, amikor már kézen fogva járt, csak ha aludni támadt kedve az erdőben, akkor magamra raktam. Mondjuk kényelmetlen elöl a 8 kilós gyerek, az már háton jobb :roll:. De nyáron én se hordoztam, az marha meleg dolog :(
Testvérkocsi nekem tárolóhely szűkössége miatt lényegében kizárt :(. Meg a közértezést se tudom elképzelni vele. Barátnőmnek Angliában olyan volt, ami egy tök normál kocsi, és ha kell, hátulra rá lehet tenni egy bébihordozót (olyan autós-szerűt). Az tetszett, mert nem volt elefánt méretű :)

Zsuzsko Neked is gratula az önjárósághoz 8) Kinyílik a világ mindkettőtöknek :lol:. Szaffin mindig fürdetéskor vesszük észre, hogy na, már megint összetörte magát valamikor a nap folyamán :oops:.

Tanulnom kéne, pénteken két vizsgám is lesz, éjjel azt álmodtam, hogy nem tudok semmit – ami igaz is :oops:. Utálok tanulni!!!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja! Sajnos nem olyan egyszerű a dolog... Vállalkozásról van szó, ami mondhatni családi és minden mehetne is szépen, ha az állam nem fojtogatná az embert már a kezdetektől.. Nem tudok elszlisszanni betegállományba, mert egyetlen alkalmazott vagyok és a saját kasszánkból vennénk ki vele a pénzt, párom már azt mondogatja, hogy inkább ad minden nap annyi "zsebpénzt", mint amennyit kapnék, amit meg az államnak adnánk le mindenféle járulék formájában, abból meg elugrunk Mexikóba egy hétre :D
Viccet félre téve, nem a legjobbak a remények, diploma után nem volt kedvem elhelyezkedni rögtön, belekezdtünk ebbe, ennek se lesz túl jó vége, úgyhogy nem sok pénzt várok a számlámra.. Persze sokan úgy gondolják, hogy felelőtlenség volt így beleugrani a dolgokba, még egy stabil munkahelyem sincs, ahova visszamehetnék szülés után, de nem érdekel a sok negatívum, nekem ez jelenti a boldogságot és ameddig emberek minimálbérekből nevelnek több gyereket is, addig azt hiszem nekünk is menni fog..
A videoklipp nagyon aranyos :) Olyan cuki, ahogy tipeg ide-oda :)
Tanulni én sem nagyon szerettem, ne is mondd, olyan jó, hogy mostanság nem kell :D
Mondjuk most kezdet németet tanulni, hát nem egyszerű :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


hogy szűnik meg a melóhelyed? mert te védve vagy akármilyen helyzetben is van a melóhelyed. Így volt a barátnőmmel is.
Vendég
 


Nyuszuli Hát ez tényleg patthelyzet :( Számold ki, lehet, megéri vállalkozóként befizetni némi járulékot magad után minden hónapban, mert jobban jársz a két évnyi gyeddel, ott visszakapod. Uncsitesómék ezt csinálták, akkor egy összegben kb. 250e-t tettek be, mintha az utsó pár hónapban nagyon jól keresett volna. Azért így se lettek milliomosok a gyedből :lol:.

Tegnap alvásidőben is tanultam, meg délután apa elment Szaffival bicózni (gyerekülésben hátul) és akkor is tanulhattam 1 órát, kezdek megnyugodni. Szép vagy sem, a kettesre hajtok :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja, minden elismerésem.... Mit tanulsz? Én amilyen kóma vagyok délutánonként, nem lennék képes most tanulni.... Dóri ugye nappal alig alszik és tegnap 5-kor elaludtam a fotelben, ülve..... :shock: Na ez már durva...............

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Zsuzsko, én is olyan szívesen szerkesztenék anyagot Dóri első szülinapjára, de azt sem tudom hogy kell, pedig a számítógép világa nem áll messze tőlem.... :roll:

Akkor én még büszke is lehetek magamra, mert én ugyanannyit törődök a mostani várandóssággal, mint az elsővel. Megvettük ugyanazt a várandós kismama könyvet, amit Dórival vezettem, hétről hétre, most ugyanezt teszem. Írom a súlyt, ok, pocakméretet már nem. Annak sok értelme nem volt. Írom a tüneteket (amik nincsenek), érzéseket... És sokszor simizem a pocakom, beszélek hozzá, meg beszélünk Dórival, amikor pl el kezdi ütögetni... Akkor mondom, hogy ne bántsa már most a testvérét :)

Most értünk haza egy bő fél órája, elmentünk Ringatóra. Nagyon tetszett, fogunk járni. Ki akarom használni a maradék fél évet, amit ketten töltünk, itthon. Utána, tesó érkezésével úgyis egy darabig be leszünk zárva. Így hétfőn meg megyünk babakoncertre a MÜPA-ba :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Nyuszika Pedagógus szakvizsgázom, nem olyan kemény, csak én nagyon utálok vizsgázni, tanulni még inkább (igen, tanár létemre :lol:). Nekem azért nem olyan bonyolult, Szaffi 2-3 órákat alszik délután :lol: (napi 1x alszik). Persze csak akkor, ha délelőtt eléggé elfárad, úgyhogy mi sokat vagyunk szabadban, ott meg annyit mozog, hogy nekem a látványtól izomlázam lesz. Így mire ágyba kerül, már nevet örömében, hogy végre aludhat (tényleg, ma is kacagott).
Én tejeskávézom délelőttönként :oops:

Zsuzsko Hozzád hasonlóan nekem is folyton lelkifurim van ketteske elhanyagolása miatt :lol:. Néha annyi minden van Szaffi miatt, hogy el is felejtem pár órára, hogy ott van a pocakban. És én se látom még, hova fog beférni időben :roll:. Szaffi nem anyás, de azt igényli, hogy valaki figyeljen rá, és félek, ha ketteske meglesz, mástól kapja meg a figyelmet (apa, nagyi) és eltávolodik tőlem :cry:. Szóval lehet, hogy ő most nem igényli, de délutánonként melléfekszem az ágyába, úgy alszik el, és még puszilgatom egy kicsit álmában, amíg hagyja :cry:.
Szaffival se vezettem terhes naplót, most se. Egy időben úgy gondoltam, majd az itteni fórumról kibogarászom a bejegyzéseimet, mintegy digitális napló, de nem volt lelkierőm rá.
10 percnyi jó zene? Az tényleg kihívás, hogy se ne legyen túl nyálas, se ne legyen érzelem-mentes. Nem vagyok jó az ilyenekben :(

Nyuszika Szaffi januári, szóval mi karácsonyi ajándéknak csináltunk az elmúlt 1 évről naptárat, azt meg a DM honlapján meg lehetett szerkeszteni :D. Az még nekem is ment :). Most is kint van a falon, meg a nagyszülők kaptak. Bár anyósom továbbajándékozta a dédnagymamának :shock: :shock: :evil:.
Elismerés a várandós-adminisztrációért :wink:. Szaffira mi is rászóltunk, hogy anya pociját nem ütögetjük, mert baba van benne. Nézett ránk hülyén :). Az Anna és Petit-t szoktuk még nézni, hogy nagy pocija van az anyukának, hopp ott a baba, meg ilyenek, hátha idővel megérti, de hát annyira még nincs nagy pocim :). Szaffi amúgy most tart a test részletesebb felfedezésénél, az egyik kedvence a köldök, remek, mikor az enyémbe belemélyeszti kis virsli ujjait :roll: :). A múltkor a cicimet akarta megtanulmányozni :oops:. Azt nem hagytam, de rögtön elgondolkoztam, mi lesz, ha szoptatok? Szaffi 4 hós kora óta nem szopicik, addig se sokat, szóval tuti nincs semmi emléke :roll:.
Ne is mond, előre rettegek a téli bezártságtól :oops:. Nem is tudom mi a jobb, hogy pont akkor szülünk, és legalább történik valami, vagy ha elvihetném játszóházba Szaffit? Bár lehet, tesóval is megyünk majd, 1 év alatt úgyis ingyenes :lol:. Szaffi mondjuk folyton lebetegedett ott :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja: nagyon klassz a videóklip. Aranyos a kislányod. :) Sok sikert a vizsgához! Amikor a főiskolára jártam több kismama is csoporttársam volt. Minden elismerésem azoknak, akik 1, 2, 3 ... gyerek mellett tanulnak.
Köszönöm mindenkinek, hogy megnéztétek a blogomat. Az előző terhességnél is vezettem majdnem napi szinten - de azt csak úgy magamnak. Talán majd egyszer megírom azt a történetet is, de nagyon fájdalmas, nem akarom feltépni a régi sebeket. Ez nem az a topic.
Most inkább arra figyelek, hogy mikor mozog; tegnap lefekvés után éreztem megint, hogy mocorog. Nagyon nagyon enyhe, de ha odafigyelek, meg lehet különböztetni a bélmozgásól. Szerintem. Délután meg palacsintasütés közben lehet, hogy csuklott, mert olyan finom kis rángásokat éreztem. :)
Ma egyébként EKG-n meg belgyógyászaton voltam. Ami említést érdemel, hogy időpontra hívtak, ehhez képest majdnem 2 óra múlva szabadultam, és 2-3 perc EKG volt, meg 2-3 perc, amíg a vérnyomásom megmérte az orvos, meghallgatott, megtapintotta a hasam (gyomrom). Botrányos az egészségügy.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
makkmarci2
Szolnok
 
 
 
 


Sziasztok!

Rekuja, cuki a kislányod ahogy totyog. :)

Nyuszuli, sajnálom, hogy így jártál a munkahellyel. Drukkolok, hogy legyen jó megoldás!

Babamozgásról: tegnap nálam volt a védőnő és teljesen hülyének nézett, hogy azt hiszem, érzem a babát. (A valóságban hétfőn töltöttem a 13. hetet.) Azt mondta, ez csak olyan érzelmi dolog... :evil: Szerintem gonoszság. Én akkor is Őt érzem.

Apára ráparancsoltam, hogy kezdje el bújni az utónévkönyvet, mert a végén a szülőszobán se lesz nevünk, és akkor az lesz amit én akarok. :) Jaj, olyan nehéz vele nevekben megegyezni... Eddig mindkét gyereknél kényszermegoldások születtek. Mármint névben. :) Nekem olyan jó neveim vannak mindig, de neki egyik sem jó. :cry:

Találtam tegnap a Corában egy finomságot, amit ajánlok Nektek is: Pisztácia-kókusz ízű Müllermilk. Gondoltam, kipróbálom, ilyet még nem ittam. Olyan finom, jó hidegen, mint egy nagyon jó pisztáciafagyi. Aki azt szereti, kóstolja meg. :)

Ma van a nagyfiam 8. születésnapja. 11.40-kor születik. De régen is volt már.

Szép napot mindenkinek!

Bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


ÓÓÓÓÓ, palacsinta....... Köszi Csajok! :twisted: Ha már kaja, én nem értem.... Ez lehet a 25 L-Thyroxin eredménye? De nem mondhatnám, hogy nem eszek.... Sőt..... És hízni meg nem igazán hízok, pedig én az a típus vagyok, aki még a levegőtől is................. Nem értem, mi az oka. Vagy óriási babym lesz, és minden tápanyagot elszív ??? :) Passz..... Hogy álltok amúgy kilókkal?

Rekuja, én is kávézok, én napi kétszer, ilyen lötty kávét, ezt a 3 in 1 típust. Én mindig is kávés voltam, ez meg belefér. Mondjuk ettől még délután kidőlök....
Cicivizsgálat az vicces, nálunk akkor van, ha a megyek este fürdeni, de még pl a gyerek előtt. És akkor jön be az Apjával, én egy szál semmiben, Ő meg komoly arccal, ráncolva a homlokát morzsolgatni kezd...... :oops: Aztán meg tépni óhajt, na akkor ér véget a biológia óra.... Beszéltük a férjemmel, hogy bezzeg, amikor kellett volna, akkor sem mutatott túl nagy érdeklődést a cici felé..... Ő 3 hónapos koráig szopott, de akkor már úgy, hogy 5 perc és fordult el, nem küzdött. Így akkor azt mondtam, ennek semmi értelme, nincsen cici, csak cumisüveg. 7,5 hónapos koráig fejtem a tejemet. Így kapott anyatejet, csak melósabban.... :roll:

Én mozgást még nem érzek, de még korai is, lesz ez még így sem. :) Dóri ugye Gyurka2, Ő is ugrált rendesen odabent :)

Köszi a tippet, Lányok 1. szülinapra. Mondjuk nálunk marad a normál ünneplés, ez elvileg Dóri napja, így a nagyszülők nem kapnak semmit, max. egy meghívót, mert családi körben ünnepelünk.

Ja, mondtam már, hogy Anyósom kiakaszt?! Ő a gyerekorvosunk, de Dórit az első fél évben 2 hetente vizsgálgatta, utána havonta. Remélem 1 éves kora után abbahagyja, mert felkötöm magam......................... :evil:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Képzeljétek!
Tegnap először éreztem a babát! És ez biztos, nem téveszthető össze! :) Annyira furcsa volt, annyira jó! Pont vásároltunk a Lidlben, lefagytam és nyitva maradt szájjal álltam és figyeltem, hogy mi a fene :D Végül is hétfőn töltöm a 16hetet, korai, de nem hallucináltam :D
Bobek! ne is foglalkozz a köcsög védőnővel.. Annyira idegesítő, hogy mindenhol csupa rosszat hallok róluk..Mégis mi a francért nem lehet ráhagyni ilyet az emberre? Nem az a dolga, hogy okoskodjon, még ha szerinte nincs is esély arra, hogy a babát érezted, mi káros hatása lenne ennek? Úgy felhúztam magam ezen, hogy az első embert felrúgnám, aki felbosszant.. :twisted:
Na jó..lenyugszom:) DE akkor is! Ne akadékoskodjanak már.. Hagyni kéne szépen egymás lelki világát...
Apára én is rá fogok ezügyben parancsolgatni, na meg más ügyekben is :D
20 perc múlva megszületett a nagyfiad :) Isten éltesse!

Rekuja!
Drukkolok a vizsgáid miatt, kitartás, valahogy menni fog! Én mindkét államvizsgámra úgy mentem be, hogy konkrétan semmit nem tudtam, mert a stressztől nem maradt meg a fejemben semmi,majdnem elájultam amikor behívtak, aztán 5re vizsgáztam.. :shock: nincs magyarázat, egyszerűen úgy éreztem, semmit nem tudok.. aztán valahogy előjött a rengeteg órányi tanulni próbálás..


Makkmarci! napok óta palacsinta lóg nálunk a levegőben :D most már meg kell csinálnom :D
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod volt az EKG-nál..Rám is ez vár szerintem.. Istenhegyiben nem csinálnak vajon? Rekuja, nem tudod véletlenül?

Nyuszika! Én is kávézom..egyszer egy nap, de anélkül elég lütyő vagyok..
Ma reggel 58,1 kg voltam..55-el kezdtem kb. Nem tudom, hogy ez milyennek számít, félek, hogy el fogok csúszni..55kilónál egy deka fölös nem volt rajtam, ugyhogy nem ég a ház, de azért jobb lesz figyelni...
Eddig azt gondoltam, hogy nagyon jó egy orvos a családban, de már értem az árnyoldalát is.. szegényke, elhiszem, hogy kiakaszt.. Kitartást! Gondolj arra, hogy csak jót akar anyóspajtás..

Tornázik közületek valaki? Én tegnap kipróbáltam RubintRékuska pocakos tornáját..Tök jó, nem megerőltető, mégis megmozgat..

Remélem többiek, akik nem nagyon írnak, jól vannak! Erra!?

szép napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyuszuli 2012.05.17 10:36-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Zsuzskó!

Teljesen beleőrülök a facebookos oldalba, amit linkeltél! :) Nagyon cukiiiiiiiiii :)

Drágák nagyon a holmik?

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Pont így szeretnénk hívni, ha kis punis lesz :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Megvan, köszi! :) Nem vettem észre..Azt hiszem megvan a mai programom..ezt a meskát fogom nézegetni..:) Már hallottam róla, de még nem jutottam el odáig.. na majd most :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Zsuzsko, nagyon szuper, most ez megtetszett nekem is.... Lehet, hogy koppintok?!?!?! :roll: Persze, ha nem baj. :) Azt ígérhetem, nem Gyurka neve lesz rajta :)

Nyuszuli, szerintem az teljesen igaz, ha valaki vékony, akkor többet hízik, mint, ha valakin sok sok felesleg van. Hála Istennek, rajtam mondjuk mindig is volt kis plusz, soha nem voltam nádszál, de most is "csak" 3 kg plusszal indítottam. Pont elfogyóban volt a felesleg, amikor bejött a gólya hozzánk. :) De nem bánom, most is a baba az első, aztán majd a két gyerek után rohangálva úgyis lefogyok, ugye Zsuzsko???? :roll:

Magzatmozgást én 15+6 naposan éreztem először. Nekem olyan bugyborékos volt. :) Most még nem éreztem, de még pici és mivel csak este figyelek nagyon nagyon befelé, így nem biztos, hogy pont fent van... De nem türelmetlenkedek, szalad az idő. Most ezekről beszélünk, holnap meg az újszülöttekről....

Rekuja, amúgy csak lesz valahogy. Én azért nem tudnám a tanulást csinálni, mert mindig is vizsgadrukkos voltam, na meg én soha nem tudtam úgy bemenni vizsgára, hogy nem tudtam sokat... Én mindig tanultam, tanultam, tanultam és így vizsgázgattam, persze vegyes átlaggal.

Ma Dóri DURVÁN aludt.... Este fél 8-tól reggel 1/2 9-ig, megkapta a tejet és egy szó nélkül visszaaludt 10:22-ig................. Off...............

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Köszi Nyuszika, megnyugodtam, végre más is alátámasztja, nekem is ez a véleményem a +kilókról :)
Igen, mindjárt újszülöttekről fogunk beszélgetni, meg rakosgatjuk majd a képeket a neves bodykkal, meg sapikkal, csak már a saját babáinkkal :)
Hamar elrepül az idő, még csak most tudtam meg, hogy babát várunk, maholnap meg már 16.hetet töltöm :)

Zsuzskó! A teszveszelés tényleg tök jó, én is imádom :) Nekem az angelsounds van onnan, amit ma hozott a postás, de még nem volt nyitva a bolt és értesítőt hagyott..szóval csak holnap kapom meg :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pipa vagyok, már hallgatózni szeretnék! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Zsuzsko Jesszus, Gyurka egy álomszuszék :shock: :lol:. Hát, nem kicsit irigykedek :). Szaffi általában 7 körül kel (+- fél óra) és egyig van fent, alszik 4-ig majd fél10-10kor alszik el este. Ez már istenes, kb. 8 hós korától bő egy éves koráig este 7kor kidőlt és hajnalban 5-fél6kor kelt, majd 11-13ig aludt és annyi :shock:. Na az durva volt! Meg én nehezen viseltem, mikor 8 hósan úgy döntött, ő már csak napi egyszer alszik, mert már nagylány :evil:. Most persze kényelmes a 3 óra egyben alvás 8).
Meskát imádom nézegetni :) Terhesen -előzőnél- sokat varrogattam, szoktam onnan ötleteket lopni. Ezeket a bodykat is néztem már, hogy megcsinálom, csak a belső oldalára lennék kíváncsi, hogy oldja meg, hogy a varrás ne bántsa a kis bőrét. A rávasalható közbélés sztem lejön mosáskor, ha nincs átvarrva. Szóval ha veszel, fordítsd már ki és tegyél fel egy fotót róla :).

Ruhákat mi örököltünk, meg turkálok. Eleinte úgy gondoltam, veszek majd, mert belefér anyagilag, de tényleg az van, hogy sajnálok a homokozóba 2-3000 Ft-os gatyát, amikor 300-ért is ugyanolyan jót kapni :roll:. Persze van néhány csini ruhácskája a c&a-ból, ha megyünk valami családi eseményre, de ezek is inkább nacis együttesek. Fehérneműt (body, zokni, harisnya) újakat vettem neki, főként tecsósok. Kistesónak sztem nem veszek ilyeneket, majdnem minden picike ruhánk fehér, szóval uniszex :)

Nyuszika Még nem stresszelem magam halálra a vizsgák miatt :). Az első írásbeli és az irányokat megadta a tanár. Az vele a baj, hogy nem azt kéri, amit lead, hanem az alapján kell véleményt alkotni, szóval ezért félek egy kicsit, mert ha nem értem pontosan, miről kell írni, nagyon el lehet szállni. A kötelezőknek meg csak a felét olvastam el :oops:. Abból se sok maradt meg, így nem láttam értelmét tovább olvasni :lol:
A másik vizsga az gáz lesz :). Unszimpi volt az előadó, tartott 3 órát egy délután majd lediktált 300 oldalnyi kötelezőt :evil:. Ez sztem marha nagy parasztság! Persze a kötelezőket nem tudtuk megszerezni, úgyhogy van az előadásjegyzet és annyi. A tavalyiak szerint az előadást kéri főként, remélem a kettes összeáll belőle :roll:. Majd eljátszom, hogy rosszul vagyok, ha a beugró után szóbeliztetni akar :lol: :lol: :lol: Jól kihangsúlyozom a pocakomat :roll: :lol:
Én csak azóta kávézok, mióta terhes vagyok :oops:. Legjobbkor kezdtem :oops:.

Nyuszuli Az bizony az lesz! 8). Én Szaffit 16 hetesen éreztem, mint első gyereket, szóval simán benne van, hogy érzed. Benti manómat én se érzem minden nap, de ilyenkor még annyi helye van, hogy nem kell neki a falakkal játszania :)
EKG-ra én ide járok az SZTK-ba, az itt nagyon kulturált, sose kellett még fél óránál többet várnom, de általában max 10 percet, eredményre még mondjuk 5 percet. Lombik miatt én decemberben voltam utoljára, de megint menni kell ugye :( Hátha nálatok is kulturált az ekg :). Aszem azon mőlik, hogy van-e külön ekg, vagy csak a kardiológiai osztállyal együtt. Nálunk az ekg-t másutt csinálják, nem is orvos, hanem aszisztens, csak átviszi validálni egy orvoshoz 3-4 darabonként, szóval tényleg gyorsan halad.

Bobek Védőnőd egy idióta :shock:. Egyrészt érezheted, másrészt ha nem érezhetnéd, akkor meg minek rontja el az örömödet?! Elég ostoba hozzáállás, gondolom így akarta kialakítani a bizalmi viszont, hogy a későbbiekben a problémáiddal tudd, hogy kihez fordulhatsz :lol:. A miénk sztem ezért ilyen paraszt, így nem kell attól tartania, hogy zaklatjuk a gondjainkkal :evil:.
Én Szaffinál kiharcoltam az „állom nevet”, most nemtom mi lesz. De ahogy a nőgyógyászom fogalmazott, a szülőszobán úgyis az anyát kérdezik meg :lol: :lol: :lol:

Makkmarci Ez csak heti 1 napos egyetem, eddig nem is sokat kellett rá tanulni, szóval annyira nem gáz. Sztem egy nyelvtanfolyam nehezebb lenne :roll:. Főleg nekem a diszgráfiámmal :lol:
Én is vesztettem el babát Szaffi előtt, bár még korai szakaszban (6-7 héten). Egy idő után, mikor Szaffi már egész nagy volt a pocimban, akkor kezdtem úgy gondolni, hogy van neki egy kis őrangyala, a nővérkéje (nemtom mért, de arra a babára mindig lányként gondolok). Aztán Szaffi csomós köldökzsinórral született, mondta is a dokim, hogy az élethez szerencse is kell. Na akkor bizti voltam benne, hogy a kis őrangyala segített neki :). Nekem akkor sikerült elfogadni az elvesztett babát, akkor került valahogy helyére a dolog. Csajszimra meg azóta is vigyáz ám valaki, mert ahányszor ő el/le esik, beveri, megégeti stb. magát minden látható sérülés nélkül, hát, tuti van ott egy angyalka :)

Köszönöm a videoklip dicséreteket :)
Képzeljétek, tegnap este már csak 20 fok volt a lakásban, úgyhogy visszakapcsoltuk a fűtést :shock:. Tiszta gáz így május közepén :oops:. Hozzáteszem, új nyílászárókkal vettük a lakást, ezért is volt drágább, de persze olyan gagyin vannak berakva, vagy nemtom, hogy befúj a szél, szabályosan fúja a függönyt :evil:. Bosszantó :evil:
Jó hosszú lettem... na megyek tanulni :(

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja! Én is ha betévedek egy turiba, inkább a gyerekruháknál ragadok le(pedig akkor még nem voltam várandós) annyira szépek vannak, hogy csak na! :) Néhány biztos lesz onnan is,főleg ha eljön a homokozós időszak :)
Az őrangyalkás rész nagyon megható, igaz lehet, tuti :)

Jó tanulást!

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Hosszú hallgatás után, bár aktívan olvasgattalak benneteket, én is jelentkezem!
Először is örömmel gratulálok mindenkinek a nagyszerű Afp eredményekhez, meg az uh eredményekhez:)) Jó volt olvasni a sok pozitívumot, kicsit mindig lendítettek rajtam is!

Biztos emlékeztek, 5-6. héten barnáztam, pedig 3x2 utrot szedtem. Emelték az adagot, kaptam rutascorbint és 1 hét múlva elmúlt a barnázás. Azóta is szedem, fokozatos fogok róla leállni, de úgy tűnik, csak a 14. hét után kezdhetem a csökkentést.

Ma voltunk 12. heti ultrahangon. Nagyon be voltam parázva eddig, minden félét képzelegtem, mert egyik nap volt tünetem, másik nap nem. Hányingerem mint a mesében...hol volt, hol nem volt:))) szóval mindenre fel voltam készülve, ma már sírásba törtem ki, hogy nem megyek uh-ra, mert biztos szörnyűségeket fognak mondani (alapoztam az előző vetéléseimre, mintha nem is lenne már három élő gyermekem:))) Szóval ilyen hangulatba mentünk uh-ra.

Ééééés, a legnagyobb örömükre minden rendben. Crl 61 mm, 12 hét 4 napnak felel meg, pedig csak ma töltöttük be a 12. hetet. Nyakiredő: 1, 90! az is szuper, orrcsont is ábrázolódik, és még azt is láttuk, mit rejteget a lábai között. Idézem a szonográfust:"na...és ott látszik a lényeg...ott, az a kis teknősbéka alakú..." Ezek voltak a pici heréi és a kikandikáló "hímvessző":))) Lányok, úgy néz ki a három lányom után kisfiam lesz:)))) hihetetlen...:)) boldogok vagyunk, hogy minden oké! És ha mégis kislány lesz, hát akkor sincs semmi gáz, nagyon büszke 4 lányos anyuka leszek:))

A jövőhéten megyek kombinált vérvételre, bár azt még pontosan nem tudom mikor. Lányok, az ugye nem éhgyomri vérvétel?
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Zsuzsko, köszi:))

jaaajjjj, a meskás oldalt végignéztem tegnap...hát...készen voltam:)) köszi,hogy felraktad:))

ja, itt a nagy örömködésben elfelejtettem elmesélni, hogy a 10 éves legkisebb lányom ma tudta meg, hogy már nem ő lesz a legkisebb "mackótestvér":)).

Vettünk neki egy nagyon aranyos emlékkönyvet, lakattal záródik. Még a papírírószerben kértem egy ollót, körbevágtam az uh-s képet és beragasztottam az emlékkönyvbe és írtam egy pár sort bele. A következő volt a szöveg:

Szia nővérem,

Hosszú titkolódzás után végre anya és apa is láthatott ma és lefényképeztek, hogy te is megnézhess. Így nézek ki: (itt volt a kép). Nemsokára találkozunk! Decemberben érkezem: a legkisebb tesód:))

Kijött a suliból, leültünk vele egy padra, és mondtuk neki, hogy hoztunk neki üzenetet. Én odaadtam a naplót a párom meg a kulcsokat. Nagy boldogan kinyitotta, meglátta az uh-s képet és felkiáltott: lesz kistesóm? Mi meg mosolyogva mondtuk, hogy igen:) elolvasta amit "írt a tesó", de addigra már könnybe lábadt a szemecskéje:)) rögtön megkérdezte, fiú lesz vagy lány, közöltük vele , hogy talán fiúcska:)) egész hazáig fülig ért a szája, és azon gondolkodott milyen jó kis fiú nevet találjon ki a tesójának:) azt is megkérdezte, hogy a nővérei is örültek, ugye:) a sulitól 15 percre lakunk, és mire a harmadikra értünk tudatosult a gyerekben: akkor most már négyen leszünk tesók:)) annyira édes volt:))
Azt mondta még, hogy ebből a naplóból a tesójának csinál fotóalbumot, mert hát UGYE megkapja 10. szülinapjára a telefont és akkor mindig lefotózza a pici életének fontos állomásait (szó szerint így fogalmazott:))

Nagyon jó kis nap volt ez a mai:) Most találkoztam először a dokimmal, láttam a szülészetet, szimpatikus és belevaló , határozott doki, természetes szülés párti (ezért is kerestem meg őt) és lányok, egy fillért nem fogadott el! az hagyján, de a sofőr sem, aki elvitt minket Kazincbarcikára, mert én ott fogok szülni (Tiszaújvárosban lakunk). Szóval, ma egy nagyon-nagyon pozitív nap volt:))
Bocsánat, hogy kiöntöttem magamból, de annyi volt már bennem a feszültség meg az aggodalom, hogy ez most a teljes felszabadulás és boldogság szószátyársága:))

na jóóóóóóóó, alapból is ilyen vagyok:))
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Gemini, annyira szuper!!! És hidd el, biztosan én is várandós vagyok, mert ettől az emlékkönyves történettől nekem is könnybe lábadt a szemem.... Nem csak a 10 éves Kislánykádnak.............. :roll:

Nagyon aranyosan mondtátok el és annyira jó, hogy a sok nehézség ellenére minden rendben!!!!! :) Igen, én is hiszek abban, hogyha a 12. héten fiút látnak, az is. Mert nálunk Dórinál sehol nem mondott senki, semmit, csak a 20. héten. Most egyből ketten is lecsaptak a nemre kérés nélkül.... :) Szóval csak nem tévednek :)

Én ma amúgy frászt kaptam, az egyik kismama ismerősöm lehet, hogy friss CMV-t kapott el és a dokija már úgy kezdte, akkor hiába van a 16. héten, terhességmegszakítás.... Sokat filóztunk több lánnyal, de basszus, ezt nem is vizsgálja mindenki protokollszerűen........... :( Szörnyű és annyira drukkolok, hogy ne legyen baja a babának.... Most ezer dokihoz, ezer vizsgálatra megy, mert egy kis életet csak nem dobunk el pikkpakk.... :(

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Nyuszika, nem akartalak megríkatni:))) én legutóbb azon sírtam, hogy szegény kutyusomat megnyírattuk és jajistenemmilyenvékony (menhelyi ő is a szentem, de hát egy imádni való jószág)..szóval, bőgök én is mindenen:))

hát..ööö..mi az a CMV? bocsánat, még sosem hallottam róla :oops: Nagyon remélem, hogy az ismerősöd babájának semmi baja nem lesz. Drukkolok neki én is!

Segítsetek már nekem légyszi. Hogy kell ide beszúrni a kis vonalzót? aláírásnak tettem be, az jó? bénázok...bocsi :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Hálleluja:)) megjelent a vonalzóm:)) mondom én hogy csudi szép ez a nap:))

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatok még?:) Már olvasgatlak titeket egy ideje, csak nem mertem írni. Hetekig feküdnöm kellett haematoma miatt, de úgy tûnik már jól vagyunk.

Pont úgy jártunk, mint gemini a picurkájával, csak tegnap. A 12 hetes uh-on 12+4 naposnak mérték. Nagyon örültem!!! Nagyon aktív volt a bébi, alig tudta a doki elkapni 3 mp-re, hogy meghallgassuk a szívecskéjét. Folyamatosan mocorgott, dobálta magát és csapkodott kezével-lábával. Kis hisztis:) A nemét még nem tudták megmondni, szerintem a kislányok táborát erõsítjük majd:)

A vérvételnek csak jövõ héten lesz eredménye, de remélem nem lesz gond ott sem.

Nektek már teljesen elmúlt a hányingeres idõszak? Jó lenne túl lenni rajta, bár fekvés közben örültem, hogy gyakran "jelzett":)
csusz
Budapest
 
 


Csusz Üdv köztünk! Írj magatokról te is :wink:! Első baba? Hát, ezen a topicon még senkinek sem mondták, hogy lánya lesz :roll: :lol:. Aki eddig tudja, az fiút vár. Én még nem tudom, szóval apa még reménykedik :lol:.
Hányinger nekem 10-12 hét között fokozatosan elmúlt :roll:. De azért néha még birok émelyegni.

Gemini Üdítő volt a soraidat olvasni 8). Én is pityeregtem a kulcsos naplós részen :oops:. Hiába, a hormonok. Tegnap azon pityeregtem, hogy a rádióban a Dóra házról beszélgettek (gyerek hospis ház). Hiába, a hormonok :oops:. Vonalzód elől kiveheted az <> zárójeleket, csak a szögleteseknek [] van értelmük.
Drukkolok a fiúcskához! Állítólag az hamarabb látszik, ha van valami, ezért szokták a fiúkat hamarabb mondani. Ismerős járt úgy, hogy a 25. héten derült ki, hogy „töke van a menyasszonynak” :lol:.
Nekem nem éhgyomorral csinálták a kombináltat, úgy emlékszem, az AFP sem arra lesz. Legalábbis én eszem előtte, az tuti, különben nem bírom ám addig! (kb. 9-10 közöttre megyek).
Én még mindig nem kezdtem el csökkenteni az utrot, majd vmikor a jövő héten állok le fokozatosan.

Nyuszika Én azt olvastam, a CMV nem feltétlen jár ilyen következménnyel. Akkor is jelez a vérkép, ha nem most fertőződött, hanem már korábban átesett, és a védettségre van ellenanyag a szervezetében. Én mindenképpen konzultálnék genetikussal, csináltatnék amniocentézist, abból tutira megmondanák, hogy valóban van-e ok a drasztikus beavatkozásra. Nemtom, hogy állnak anyagilag az ismerősödék, de ilyen esetben én minél hamarabb lépnék, vagyis nem az állami rendszerben keringenék hetekig. Az Istenhegyit ismerem, azt ajánlom, de ha jól tudom a G1-en is foglalkoznak ilyen vizsgálatokkal!

Zsuzsko Remélem, nem tűnik el a meskás csajszi :).

Nyuszuli Köszi a tanulásos jókívánságokat, bejött, mert a szóbelim 5-ös lett, az írásbelit nemtom, de az se lett rossz, sztem meglesz a 4-es :roll:. Olyan jó túl lenni rajta, már csak egy szigorlat van 5 hét múlva 8).

Tegnap lakógyűlésen voltam (egy élmény :?), picurkám végig randalírozta 8). Megértem :lol:. Egyik nyugdíjas nekiállt pattogni, hogy szörnyű zaj van a lépcsőházban, amióta "ennyi" (3) kisgyerek van :shock: :shock:. Majd előadta, hogy az ő gyerekei meg unokái bezzeg milyen jól neveltek. Mindenki magában mosolygott rajta :lol:.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja, Remélem nálam is enyhülni fog a hányinger, még ma is rosszul vagyok.

Elsõ baba, részemrõl mindegy, hogy kukis vagy nunis, de jó lenne már tudni:) Apa már látni vélte az UH-on, hogy kisfiú:) Valószínûleg azért, mert arra húz a szíve. Valamiért mégis kislányt érzek:) Meglátjuk.

Zsuzsko, csinos a pocakod:) Nekem is elkezdett nõni. Hamarosan már vennem kell néhány nadrágot, mert nem jön rám egyik sem.
csusz
Budapest
 
 


Zsuzsko Nagyon szép formás pocid van 8). Szerintem az enyém nem sokat nőtt az elmúlt 3-4 hétben :roll:. Mondjuk még mindig „csak” +1 kg-nál tartok, ami meglepő, Szaffinál már ilyenkor elszállt a mérleg :oops:. Úgyhogy nem csoda, ha nem nagyon pocakosodok tovább :roll:. A lényeg, hogy manócska mocorog :)
Én is c&a-ban vettem régebben leárazáskor, de most a tavaszi modellek nem győztek meg :roll:. Nekem meg pont az ellenkező a bajom a mellrésszel. Nekem ugye nem tudnak ilyenkor megnőni, szóval minden kismamacucc mellnél eláll :oops:. Kevés kivételtől eltekintve maradnak az XL-es sima pólók, marha csini vagyok bennük :oops:. Pár hete jártunk a Brendonban (nem vettünk végül szinte semmit :)), néztem kismama rucikat, de röhejesen drágák voltak :roll:. Állítólag a h&m-nek is van kismama részlege, múltkor egy pocakoson láttam blúzt, azt mondta, onnan van, nagyon csini volt!

Csusz Én Szaffinál nagyon biztosan éreztem, hogy lány, aztán tényleg :). Amíg csak apa lát valamit az uh-n, a doki nem, addig az inkább a saját reménye :lol:.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Jó reggelt:))
Rekuja, eltűnt az "a" betű, jelentem:))
Ezek szerint csináltattál kombináltat is. Tegnap olvasgattam a neten (csak tudnám minek??? jól beparáztam), hogy a kombinált is csak 75-80%-os biztonságú. Tehát, nálunk a vége a kormom és a vetéléseim miatt biztosan amnio lenne. Na és itt jön a kérdésem, nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Tehát, tuti, hogy március 8-án fogantam, mert előtte nem volt itthon a párom, és hát már 17-én délután a 25-ös tesztem pozitív lett. Tehát később nem eshettem teherbe, mint 8-a, korábban meg fizikailag kizárt. Az uh-szerint viszont a baba mérete 4 nappal nagyobb (és ha még tudnák, hogy 3 napot letagadtam a mensi idejéből , mert tudtam, hogy a 11. cn-en fogamtam és nem középidőben:)) és ezért a baba méreteihez igazították az afp időpontját ami: Június 7!! Na de én ezen a napon csak 14 hét 6 napos leszek, a baba méretei alapján meg 15 hét 3 napos.

A helyzet az, hogy csak hétfőn és csütörtökön vesznek vért (7-e csütörtök). Arra gondoltam, hogy június 11-én kellene mennem, mert akkor a baba méretei alapján pont 16 hét 0 napos, az én számításaim szerint 15 hét 3 napos leszek.

Vagy ne variáljak ennyire? Nincs jelentőssége??,jajjj, mindig agyalok valamin :oops: :shock: Mi a véleményetek?

Nem éhgyomri az megnyugtat, mert én sem bírnám ki! 2 óránként eszek, mert ha nem akkor öklendezek.

Csusz, üdv köztünk! Egy napon voltunk uh-n! Nyugi, én is hánytam tegnap, és ami meglepő, hogy nekem a 12. hét volt a legdurvább ebből a szempontból. Talán egy nap maradt ki,hogy nem kerültem térdelő viszonyba a wc-vel 8)

Zsuzskó, köszi a vonalzó dícséretet:)) nagyon bénáztam ám...tudom már miért letettem annak idején mezőgazdáz 8) 8) technika, nem az én világom...teheneket meg bárki tud számolni :P

jaaaaaj, és a pocakod...hát elképesztően látványosan nő!! nagyon csini:))

"Mellesleg" én is jól elvagyok engedve, bár hozzá kell tegyem, nem a szüleimtől kaptam, hanem optikai tuning 8) 4 éve volt a műtétem, most 90 C vagyok. szerintem szoptatás után egy korrekció, már ami a mellbimbómat illeti, biztosan kellene majd...anyagiak fognak dönteni. Még nem vettem kismama ruhát, de hát amiket láttam, pff....öreg vagyok bakker, de ennyire nem, hogy ilyen idétlen zsákruhákat hordjak...sőt az se értem, hogy kinek a fixa ideája, hogy kisvakondot csináljon a várandós anyákból...röhej némelyik ruci :evil:

Én a vaterán szoktam nézelődni, na ott egész jókat látok moletti kategóriában. Többnyire mell alatt szabottak, vagy felül gumis megoldásúak, na azok tetszenek, annyira nem borzasztóak.

Mérleg: azt hiszem megkímélem magam a rideg valóságtól:)) pénteken úgyis tanácsadás...mondjuk nem tudom minek megyek, mert pont olyan gáz a 24 éves kis védőnő, mint a Tiéd Rekuja!
Megkérdeztem a véleményét a kombinált tesztről, kapaszkodjatok a válasz a következő volt: nagy divat mostanában....oszt pont!! :shock: :shock: :shock:

Azt hiszem, nem fogjuk kedvelni egymást... :roll:

Ma tökfőzeléket kívántam meg, jó sok kaporral:)) Mondjuk, a többiek nem szeretik...na de nem is várnak babát...jujdeönzővagyok :lol: 8) 8)

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Nekem a hugim a Visegrádi utcában ajánlott vmi kismama turit vagy outletet. Már nem emlékszem. Valahol a westend magasságában van. Még nem voltam (õ is csak látta), de majd leírom, hogy vannak-e normális ruhák normális áron. Amúgy mi a normális ár kismama ruháknál?:) Sokkal drágábbak, mint a simák? Még sose néztem ilyesmit. Volt már vki ebben a boltban?

Melltartót is kell vegyek, már nagyon nem aktuális a régi méret. Kíváncsi leszek mi lesz jó rám:D

Jó lenne már a hányinger helyett a bébi mozgását érezni:)

Rekuja, most van megérzésed, hogy kisfiú vagy kislány?

Gemini, 24 éves védõnõ??? Micsoda tanácsokat adhat...
Tökfõzelék nyamiiiiii:) Lehet csinálok egyik nap!

Zsuzskó, én idén nem menstruáltam (nálam ez sajnos szokásos). Így szintén csak méretbõl tudnak kiindulni.

Babásokhoz egy kérdés: a súly folyamatosan kúszik fel, vagy hirtelen nõ, majd marad egy ideig, aztán megint megugrik stb.? Vagy egyénenként változó?

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
csusz
Budapest
 
 


Zsuzskó 85 H??? atyavilág:)) akkor nem könnyű melltartót vásárolni magadnak? Gondolok rátok ma! Biztos minden ok lesz!:)

Csusz Én voltam, de nem a Visegrádi utcában, hanem a westendben, mert ott is van üzletük...őszintén? turkálós ruhák, szerintem horror áron. Én néztem egy nadrágot, de azt gondolom, használt ruháért nem adok ki közel 7 ezer forintot...a ruhákról nem is beszélve...szóval, nekem nem jött át.
A kismama ruhák tényleg nagyon drágák, és hát nem mindegyik egy csinos darab...szóval, ha van barátnőd, aki már volt várandós és esetleg nem kellenek neki a kismama ruhái, érdemes kölcsön kérni, persze, ha azok méretben és ízlésben közelítenek ahhoz, amit Te szeretnél.

Nekem még kérnem sem kellett, az egyik (hát barátnőmnek nem nevezném, azért olyan nexusban nem vagyunk) ismerősöm kijelentette, hogy nehogy vegyek bármit is, minden ruhát kölcsön ad. Ma megyek a "portékáért":)

24 éves védőnő gyanítom tankönyvszagú tanácsokat, arra pedig semmi szükségem. Az biztos, ha ilyen flegma lesz 2 lépésből elhajtom a fenébe. Mondjuk azt már közöltem vele, hogy eszébe ne jusson telefonálás nélkül felállítani hozzánk, mert vagy dolgozom, akkor nem engedem be, vagy nem vagyok otthon, akkor meg nem vagyok képes beengedni a lakásba. Javasoltam neki a tanácsadót, mint találkozási helyszínt:) sőt, alkudni is próbáltam. Mondtam neki, mikor először voltam nála és végjátékként a súlyomat akarta megmérni, hogy kössünk alkut. Én nem állok rá a mérlegre, cserébe eljövök minden tanácsadásra és majd valamit kitalálunk súlyilag (ránézésre:)). Ha nem, akkor ráállok a mérlegre, de csak a kötelező 4 alkalmon teszem tiszteletem és felejtsen el. :)) Fapofa maradt, úgy hogy bukta a dolgot, nem megyek csak négyszer:)) ...hogy kitoltam vele:))))) 8)

Bennem viszont eldőlt a dilemma. Maradok a magzatvíz vizsgálatnál, nem teszem ki magam idegileg mindenféle "arányszámnak" tízezrekért. Korom miatt már az induláskor sokkal rosszabbak lennének az értékek, tutira meg csak a magzatvíz v. a boholy vétel marad. Lányok! Ha boholyvételt szeretnék, még az ügyintézés menete?

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Nem tudom miért maradt ki, de még azt is írtam :
Zsuzskó, gondolok rátok ma! Biztos minden ok lesz! A nagyszülőknek meg üzenem: rendelni az étteremben szoktak:)) Egyébként 4D-s lesz az uh?

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Na, most meg megjelent az első hozzászólásomban :twisted: :twisted: :twisted: kész! :shock: elmentem reggelizni... :D

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Gemini, ha a méhboly vizsgálatot csináltatod, siess, mert most vagy abban a korban. Ez egyezik az amnioval, csak korábban túl esel rajta és mivel úgyis egészséges a manó a pocakodban :), hamarabb megtudod biztosra a nemét is :)

Zsuzsko, hajrá UH! Anyósék meg ..... No comment............ A nemén már úgysem változtat senki.... Nekem a 16. héten nem tudtak sokat mondani anno nem kapcsán, mert az volt az első igazi hasi UH és hasin még kicsike. A következő hasin, 20. hét, meg már szép :)

Én hétvégén zabáltam rendesen, most visszafogom magam......... Jó, hogy nem szálltam még el súlyban, de nem is kell.....

Ma megyünk Dórival babakoncertre :) Kíváncsi leszek.

És olyan jóóóóóóóóóóóóó, hogy szép az idő :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Sziasztok!

Gemini! Miért akarod mindenképp a szúrást? Én a helyedben megcsináltatnám a kombináltat, mert annak nincs semmi kockázata. A szúrásnak meg van, ráadásul, nem akarok senkit elkeseríteni, de ugye van ott is hibalehetőség. Előfordul, hogy anyai sejtet vesznek le, akkor pedig ugye álnegatív lesz, ha mégis beteg a baba. Egy ismerősömnek meg elhagyták az amniocentézis leletét, nem is lett meg, tehát hiába szúrták meg. Tudom, hogy ezek extrém példák, de előfordul.
Az én dokim a kombinált teszt bevezetése előtt minden 35 év feletti kismamáját elküldte amniocentézisre, de amióta van a vérvétel, azt elfogadja.
Szerintem gondold meg.

bobek

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bobek
 
 


Zsuzskó, néztem az istenhegyit..bakker, nekem az egy rahedli pénz...magánba nem tudom megcsináltatni.

Bobek,
hát...a hétvégén nagy dilemmában voltam, talpig bőgtem magam, mert azért én a nagy öröm után kitaláltam, hogy még mindig nem biztos semmi, és hogy még akármi baja lehet a babámnak.
Nnnnnnnnna, erre fórum ide, fórum oda és olvasgattam a tesztekről. Nekem az jött le, hogy a tesztek leginkább valószínűség számításokhoz hasonlítanak, nem diagnosztikai értékűek, ezt le is írják. Sőt, negatív teszteredmények után is volt akinek rossz lett az AFP-je és csak amnio lett a vége.
Én meg ismerem magam annyira, hogy a 85 százalék nekem nem lesz elég jó...szóval ha nem is boholy , de magzatvíz vételnél maradok...

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Sziasztok!

Annyi minden történt itt, hogy azt se tudom, hol kezdjem :D Nekünk extra pörgős hétvégénk volt, jó fáradt is vagyok J

Gemini! Csak a többieket tudom ismételni, én is pityeregtem egyet a naplós, kulcsos részen, nagyon édes, megható :)
A doki, hogy nem fogadott el pénzt, hát párját ritkítja. .Jó hallani, hogy van még ilyen is..
Szép lett a vonalzód ! :)

Csusz! Üdv itt, jajj de jó, első babás kismama :) Nagyon boldogságos babavárást kívánok neked :) ( meg mindenkinek, sőt magamnak is :D )

Rekuja! Gratulálok a vizsgádhoz, drukkoltam :) A szigorlat is pikk-pakk meglesz, majd meglátod :)

Zsuzskó! Nagyon széééééééééééép a pocid!!!! :)

Ez a kismama ruhás dolog engem is érdekelne, együtt csak feltérképezzük a várost :) Marha nagy szemétség ilyen áron adni használt ruhákat, én be se néztem a westendbe pont ezért..gondoltam, hogy pofátlanok…C&A nekem nem jött be valahogy, mondjuk szerintem azért, mert még nem vagyok elég pocakos a kismama holmikhoz, a sima ruhák meg extra idétlenek rajtam..felugrik pocaknál minden felső, úgy nézek ki, mint ha piszkosul belakmároztam volna :D Facebookon van pár kismamás oldal, ahol szoktak akviózni, 3-4ezer egy felső, azt még kiadja érte az ember, de az sem kevés azért..
Egy jó kis turit kéne találni, ami igényes, de nem aranyáron.. Ráállok a témára és jelentem az infót :)

Gemini! Jót mosolyogtam az optikai tuningodon :) Remélem engem is megtuningolnak majd megfelő számú baba után :) Annyit mondogatod a korodat, már nem emlékszem, mennyi idős vagy? Ne spirázd túl a dolgokat, minden rendben lesz! Erre gondolj!
A kismama ruhás kisvakondos rész is nagyon tetszett :)
Az a legszomorúbb, hogy engem saját párom akar kisvakondosítani..Bementünk egy NewYorkerbe, nézni nekem valamit, erre ilyet szól: Nekem már valami nagymamás holmit kell nézni, nem ilyen tinidiszkó jelmezt..Hát fejlövésnek jobban örültem volna.. Jó fej, akár már el is temethené a „fiatalságomat”..
Végül ő nyert.. :evil: reflexből bevittem próbálni pár 36-os partydresst, amit még hajdanán(néhány hónapja hordhattam) aztán hidegzuhany..Sem a méret, sem a stílus nem passzolt :D
Nehéz megtalálnom az új stílusomat, nem tudom mit vegyek fel..

A vatera nekem valahogy nem jó most, amugy imádom, de kismama ruhát nem merek..
A mérleg meg kapja be.. egyik nap 57,8 másik nap 60.. ha valóban 60 kg vagyok, akkor az elég nagy baj.. az már 4-5 kiló..
A tökfőzelék nyámiiii..:)

Zsuzskó! A 85H az nagyon komoly :)
Ez a ciklusos számolás nekem is macerás.. 3 hónapja nem menstruáltam a bogyó abbahagyása miatt, elötte meg a bogyó miatt szabályos volt..szóval passz..doki szerint ma vagyok pont 16hetes.

Csusz! Nagyon cuki a vonalzódon a kis fotó :)
A visegrádi utcai boltot én is megnézem szerintem..

Amúgy ami nekem nagyon tetszett, az a HelloBaby (asszem Mammutban)kismamaruci márka, csak pokoli drága! Használtan vettem egy rövidnacit, na ezek nem csinálnak vakondot a kismamából, tök divatos, csinos, csak horror ár..

Zsuzskó! Jujj de jó, ma mentek UH-ra :) Írj, hogy mi volt! Anyósék meg elég komolyak.. Még ha ilyet is gondolnék, szépen mélyen magamban tartanám.. ennyi idősen nem ártana tudni, mit illik és mit nem..már bocsánat, hogy kritizálok..

Nyuszika! Remélem az ismerősödnél minden rendben lesz :(
Estére jó koncertezést :)

:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Gemini! Szegényke, nagyon rossz lehet kétségek közt lenni, de próbálj meg nem kikészülni! Esetleg egy másodvélemény mielőtt megszurkálnak?

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Nyuszuli...41...mármint 30-án leszek ennyi...de a derékbőségem most inkább cikisebb mint a korom:)) szóval, ezt bátran kikürtölöm:))
Fejlövés ..ez jóóóóóó :lol: :lol:
Én ilyenkor szimplán azt mondanám (ha a barátom lenne):
akinek ilyen barátja van, minek annak ellenség?:))
De a Te esetedben: akinek ilyen férje van, minek annak anyós? :lol: :lol: :lol:

ja,hát ma én is gondoltam egy merészet...és rájöttem...a mérleg...nem a barátom 8) 8)

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Nyuszuli, próbálok nem kikészülni...tudod mi a meglepő?
Én azoknak az embereknek a táborába tartozom, akik a zuhogó esőbe is ernyő nélkül indulnak el, mert hát, mindjárt eláll!!

:shock: :shock: és mindig elázok.. :oops: :lol:

Most meg állandóan pesszimistát játszom...tisztára a saját idegeimre megyek és még csak meg se tudok magamtól szabadulni, mert életem végéig össze vagyok zárva önmagammal a szabadulás reménye nélkül :( :lol: ebből következik, hogy a hülyeségeim levetkőzhetetlen :shock: :shock: :shock:

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Azért az a 41 még nem olyan tragikus,mint ahogy megéled :)
! A csípőbőséged meg majd baba után újra szupi lesz :)

Nem is tudom mi van velem, én meg pont paragép vagyok és állandóan kalkulálgatok, kitalálgatok dolgokat, bonyolítok mindent, de most valahogy nyugalom ült a fejemre.. Valahogy próbálok küldeni belőle Neked is :) de tényleg, valahogy meg kell nyugodnod, bár tudnék segíteni..

A párom meg, na tényleg komoly, mi? Másrészt meg egy tündér, és ezt se rossz indulatból mondta, csak nem ért szegénykém a megnyugtatáshoz :D Na meg az, hogy a kismama szó helyett véletlenül mindig nagymamát mond.... :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Elég szilárd bennem az amnió iránti elkötelezettség, csak így tudok nyugodt lenni.
Végig játszott én is magamban...
elmegyek kombira...2 hét múlva mondjuk kijön, hogy minden rendben...de ismerve paranoid vonásaimat..mégis csak kitalálok valamit, vagy olvasok valamit, ami megbillent...aztán megint 2 hét őrület a 16. heti afp-ig...ott is szőrözök majd, hogy jó időben vették -e le stb. aztán integrált vérvétel...megint stressz...afp eredmény megint stressz...szóval inkább a tuti amnio, addig meg nyugtatom magam,hogy minden rendben, mert ha mégsem, azon akkor sem tudok már változtatni, tök fölöslegesen parázok rajta.

Aranyos vagy, hogy meg akarsz nyugtatni...de azt hiszem, egyetlen módja lenne most ennek...egy jól irányzott fejlövés :lol: :lol: :lol:

Eszembe jut egy régen futó tv sorozatban gyakran elhangzó mondat:
"Az a Te bajod Hajnalkám, hogy gondolkodol"...szerintem ezt a mondatot átlehetne rám is ültetni...és itt le is zárom a témát..már agyonrágtam:)))

A férjed tényleg nagyon komoly...de hogy mondhat nagymamát a kismama helyett? Áhhhhh....férfiak :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
gemini71
Tiszaújváros
 
 


Tegnap kirándultunk, olyan jól esett erdőt látni 8). Szaffi meg imádta, egész sokat jött a saját lábán, aztán meg önként beszállt a háti hordozóba apa hátára :). Persze a napközbeni alvás megint fél órára redukálódot :evil:. Alszik hazafelé a kocsiban ennyit és kész. Meg mi is készek vagyunk a végén már a fáradt hisztis lánykától :(
Itt olyan az idő, mintha egy befőttes üvegben ücsörögnék. Teszek kenyeret a fejemre, még meg is kovászolódok :lol:. Elég szarul viseltem a homokozóban :(. Viszont volt egy 7 hós baba, nézegettem, hogy egy év múlva a pocaklakóm pont akkora lesz :)

Gemini Én ha lehet, kerülöm a hasbaszúrást. De ha te attól nyugszol meg, akkor úgyis arra van a leginkább szükségetek mindkettőtöknek a babával :wink:
AFP +- 2 hét, és mindig pontatlan, a legpontatlanabb mérés, tőlünk nyugatra már sehol sem csinálnak ilyet. Én épp azért csináltam kombináltat, mert nővéremre is, egy barátnőmre is a szívbajt hozták az AFP-vel, hetekig egy görcsbe voltak, hogy valami gond van, aztán persze minden okés volt :evil:. Na ez nekem ne kell, mire AFP-t néznek, én már tudom, hogy minden okés odabent 8).
Nagymamisom mondta, hogy bennük fel se merült, hogy gond lehet a babával. Lehet, hogy a sok vizsgálat miatt egy kicsit belénk is beszélik a nagyon ritkán előforduló dolgokat. Igen, vannak beteg babák sajnos :( de talán túl sok egészséges babás kismama parázza végig a terhességet :roll:
„optikai tuning” miatt kicsit irigyellek. Jót tenne az önbizalmamnak, de azt hiszem, sose fogom tudni rávenni magamat :roll:. Amióta meg tudom, hogy nem csak szimplán kicsik, de fejlődési rendellenesség miatt kicsik, még jobban idegesít a dolog :evil: :oops:.
Kisvakondos és zsákruhákat dettó rühellem 8). Amúgy is, aki kitalálta, hogy egy nő kantárost hordjon, annak tuti nem voltak mellbimbói! :evil:. Zsákruhákról mindig az jut eszembe, hogy a fejemre is kéne ám egy zsák :lol:. Én a c&a-ban normál ruhaáron vettem a babaruhákat újonnan (4-8000 közt egy farmer, szezonális leárazástól függően). A blúzok, pólók katasztrófálisak. Szaffinál télen volt igazán nagy hasam, szóval volt 1-2 pulcsi, ami rám jött meg alatta koszlott pólók. De most mégis utcára kell mennem valamiben. Még ha csak a homokozóig is :roll:.
Babamasszázst egy 24 körüli kezdő védőnő tartotta és tök aranyos volt. Nem a koron múlik! Ha lelkes és jól bánik az emberekkel, simán nem hiányzik a tapasztalata. Néha az empatikus odafordulás, a te érzéseid, megoldásaid megerősítése szerintem legalább olyan hasznos, mint az ezer éves tapasztalat.
Tökfőzi nálam is kedvenc, mi anyámmal vagyunk nagy fan-ok, szóval együtt szoktuk enni 8).

Zsuzsko H-ig vannak számozva a melltartók? :shock:. Én az A-nál meg szoktam állni :lol:.
Ezek szerint praktikus a lombikbaba, én legalább tudom, mikor fogant a lurkóm :lol:
Nekem apám mondogatja, hogy most már végre bizti jön egy fiú is a családba :roll:. Engem halálra idegesít vele :evil:. Mert ha tényleg fiú lesz, akkor meg örömködni fog, mintha csak neki csináltuk volna :evil: :evil:

Csusz Most fiúnak érezem a babám, de messze nem olyan egyértelmű, mint Szaffinál, szóval még bármi lehet belőle :).
Nekem az előző terhességnél az első felében feljött kb. 8-10 kg, aztán leállt úgy a 33-35 hétig egy gramm se, majd a végén kb. 1 hónap alatt még 8 kg :oops:. Oké, akkor volt karácsony is és nem fogtam vissza magamat :). Most úgy 1-2 kg pluszban vagyok, tehát egész más tempóban hízok, pedig pocim most is van rendesen!

Nyuszika Neked nyugton marad az ilyen babás eseményeken a lányod? Szaffival még a babamasszázs is egy vicc volt, pedig csak 3 hós volt. Minden gyerek boldogan mosolygott az anyjára ellazult állapotban, az én lánykám meg azonnal hasra fordult, felnyomta magát és sikongatott a többiek felé, majd addig hernyózott, amíg a többi 3 hós közelébe nem került :oops:. Mondanom se kell, hogy masszírozni így nem lehetett, de nem bántam, mert ő ezt is rettenetesen élvezte ám! :) Ha meg neagyjisten egy helyben feküdt, akkor azt játszotta, hogy megfogom egy végtagját, ő kirántja és röhög rajta :lol:

Bobek Ez nekem olyan furi, hogy 35 felett mindenkit megszurat rutinból :roll:. Ha jól tudom, nem kötelező, csak ajánlott.

Nyuszika Várom a turis körképet :). Ebben teljesen igazad van, kicsi pocakra sehol semmi jó. A „normál” ruhák idétlenek, a terhesruhák még lógnak...
Férjed élvezi, hogy idegesít a kismama helyett nagymamázás :). Nekem is változott az öltözködésem az anyaságtól, bár én előtte is túl voltam már a „diszkós” korszakomon :). Mondjuk én tanárként azt vallom, hogy nagyon cikis, ha az ember úgy öltözik, mint a diákjai, mert igenis hülyének nézik a diákok :roll:. Szóval nem kell 30 évesen nagymamásnak lenni, de a miniszoknya, mély dekoltázs nem a katedrára való!

Csajok! Hallottatok arról, hogy a gyerek utáni szabadság már a várandósság idején is jár? Most mondta anyám, hogy nézzünk utána, mert ezek szerint már erre a naptári évre is jár a +2 szabadnap. Nem bánnám :). Mármint nem nekem van rá szükségem itt gyeden, hanem apának jönne jól 8).
Amúgy leadtuk az adókedvezményes papírt, szóval roppant gazdagok leszünk jövő hónaptól :lol:. Rögtön el is gondolkoztunk egy fürdőszoba-felújításon, tuti kijön belőle :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sajnos még nem a férjem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
de azért jól esett olvasni, nem is ellenkezdetem rögtön :D
Ez a diszkós jelző igazából nem helyén való, csak jó sarkításnak tűnt...mindig is lusta voltam cicababáskodni :D na meg a bulizás sem az én asztalom, annyira nehezen szánom rá magam már évek óta..Egyetemen kibuliztam, kiittam magam, azóta meg nincs kedvem..

Rekuja! Ne is mondd! kovászosubiiiiiiiiii! Áh de imádom! Szombaton leugrottunk Balcsira barátokkal és beültünk hekkezni, hát engem jobban izgatott a koviubi :D be is vertem vagy 4et :D
Bizony, egy tanárnak nem mindegy mit vesz fel! Volt egy oktatónk egyetemen, kb mintha a fóti szemétégetőtől hozták volna be
:D nagyon HardCore volt a nőci, a fiuk mindig befoglalták az előadó első harmadát :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
nyuszuli
Budapest
 
 
 


Sziasztok lányok,
csak olvastalak bennetek mostanában, mert írni nem nagyon volt időm...
most sem igazán, de azért gyorsan egy-két komment:

rucik - jó, én mondjuk inkább a laza, sportosabb cuccokat kedvelem, és szerencsére nem is kell sehova csini-bini ruciban megjelennem, de én tök jól elvagyok a h&m-es terhes farmerommal és egy ott vásárolt kordnadrággal. a lényeg nálam az alsó volt, mert a nadrágok szorítottak. ezek árban is és stílusban is tök jók szerintem, felülre meg még tudom hordani a régi darabjaimat, sőt, kifejezetten élvezem is, hogy feszülnek és már látszik a gömbölyödő hasam...

Gemini - menj el amniora, megkapod a negatív eredményt és utána minden rendben lesz. csak azt ígérd meg, hogy ha az amnio eredménye oké, utána tényleg megnyugszol. :)
(én nyáron leszek 35, én is gondolkoztam rajta. de: 1. az orvosom inkább lebeszélt, mondván, hogy a korom miatt nincs rá szükség, 2. egyikünk családjában sem volt semmilyen genetikai betegség, 3. az eddigi vizsgálatok mind negatívak lettek. szóval végül úgy döntöttem, kihagyom...)

Rekuja - nagy gratula a vizsgákhoz!
ez a gyerek utáni szabi terhesség alatt egy szimpatikus dolog :) ha esetleg megtudsz erről bővebben valamit, megírod?

Nyuszuli - kismama-nagymama - tényleg nagyon hasonlít... szerintem annyira vicces, hogy nem lehet rá haragudni.

Zsuzskó - mesélj majd, mi volt az ultrahangon!

Csusz - tök jó, hogy jöttél!

Mi hétvégén egy csomót nézegettünk babakocsikat és baba-ágyakat a neten... Ami nagyon tetszi a kocsiban az a Quinny, és az Amazonon viszonylag normális áron be lehet szerezni. Ágy-ügyben meg úgy döntöttünk, hogy a lakás adottságai miatt, és mert lehet, hogy kb. egy-másfél év múlva úgyis elköltözünk, inkább most csak ilyen gurulós bölcsőt veszünk majd. Ezt az ágy mellé lehet húzni éjjelre, nappal meg kitolni a nappaliba... Meg annyira jól is néznek ki :)
Ti már jutottatok valamire? Amúgy most még csak nézelődünk, szerintem a beszerzés az csak szeptembertől indul...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
mimilee
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?