Hali!
Mostmár kezd visszatérni belénk az élet, a lány még taknyos, hajnali háromkor felkelt, nagyon türtyögött az orra. Az orrszívással hadilábon állunk, ugyanis amint az orrához érek a szippantóval, már üvölt és így nem jön ki a trutyi a nóziból. Próbáltuk, hátha a porszívótól fél és próbaképp hozzáértem az orrszívóval a nózijához, hát kezdte az üvöltést, szóval nem a hangra gerjed be.
Mit csináljak vele, mert így nem tudom kiszedni neki???!!!
A császár után mennyi idővel lehet elkezdeni hasizomgyakorlatokat csinálni??? (Mondjuk már elkezdtem egy hete, remélem nem lesz gáz belőle).
A sógornőm 4 év távlatából is azt hangoztatta, hogy félt tornázni, nehogy szétnyiljon a sebe
(pedig egészségügyet végzett a drágám, szerintem ez jó nagy hülyeség
).
Ildi
Üdvözöllek én is
A fogacskák miatt kel a Noémi ilyen sűrűn éjszaka???
Én 8 cm-vel vagyok magasabb nálad, de súlyban 13-at Rád verek! Nem adhatnék belőle???
Andi
Hát hiába várom én a sütit, ha Te bezártad a hűtőszekrénybe!!! Zacsi
Hugi
Hát nem semmi a történeted, de talán jobb így, hogy nem volt időd beparázni, a lényeg, hogy mostmár jobb és túl vagy rajta, de többet ne kőgyűjtő legyél, gyűjts inkább bélyeget, vagy szalvétát
Milyen szépen eszik Kukac! Nálunk még a tápihoz is előke kell mert olyan malacka a lány, hogy összekeni azzal is magát. Annyira mohó, többet szív ki a Drágám, mint amennyit le tud nyelni
Kapott nagy lyuku cumit (etetőcumi), ebből szó szerint dől a lé
, így nem pancsol annyira a kajával.
Múltkor behasalt a barátnőm, amikor látta az evészetünket (tápit ettünk), nem kellett egy perc és a lány kiszívta a 160-at. Már jó ideje csak ennyi időt vesz igénybe a tápszeres kajálásunk! Na ebben nem rám ütött, mert én képes vagyok fél óráig elnyammogni egy fél szelet kenyeren
.
Bea
Nagyon aranyos a fürdőkádas kép
Pecázás: enyém apa is imád pecázni
Párszor már emlegette, hogy nyáron elmaradt a kedvenc szórakozása, bár egyszer-kétszer volt azért idén, de hát ez messze elmarad a szokásostól. Bár holnap reggel még akar egyet lógatni idén utoljára
Nalika
Te szegény
Azóta sem jártál a dolgok végére??? Nem ám valami baj lesz belőle!!! Tessék elmenni orvoshoz!!!
Nem tudom mi van a lánykámmal, hajnalban ivott 120ml gyümilét, reggel fél 8h-kor evett 60ml tápit, azóta nem evett, csak teát ivott és már másodszor alszik most délelőtt.
A fogzásnak lehetnek ilyen előjelei, hogy kevesebbet eszik??? Szerencsére nyűgimanó nincs itt
Puszi:
Meli