Bea ne legyél már dinka, hogy lelkifurid van
Nem azért írtam!!! Csak csorgattam a nyálam a tortáért
Andi meg itt jön nekem a tűzijesztegetéssel
Ezt elmondom a főnökömnek, biztos fog neki tetszeni a hatékonyságom
A fiúk fürdenek, úgyhogy gyorsan elmesélem a műtétet. Szóval ugye azt tudtam, hogy epekövem van, terhesség alatt derült ki, akkor görcsölt be először. Műteni akkor nem lehetett, maradt a diéta. Most már jó néhány napja fájt, és kiakadtam, bementünk az ügyeletre délután, hogy csináljanak velem valamit mert megzakkanok. Kaptam laborbeutalót, megnézték UH-val, aztán mondta a doki, hogy meg kéne műteni, ne várjam meg míg besárgulok, mert akkor már nagy hasi műtét kell, stb. Másnap menjek fel a sebészetre, beszéljem meg. Hát másnap reggel bementünk, a sebész megnézte a leleteimet és már nem engedett haza. Ez kb. nyolckor volt, mondta hogy a cuccaimat majd apa hozza be, mert nem érnék vissza műtétre, ami tizenegy körül lesz
Megijedni se volt időm, ekg, légzésfunkció, stb., aztán pikk-pakk meg is műtöttek. Azt mondták, hogy olyan szar volt már a vérképem, hogy muszáj volt
Ez pénteken volt, vasárnap reggel jöhettem haza. Kb. 50 kövem volt, nagyon gáz.
Most már oké minden, a sebem még fájdogál, de csak ha pl. kukac nyomja
Még diétáznom kell egy hétig, aztán szép lassan mindent ehetek majd. Szóval végül is jól sült el a dolog.
Na, ennyit a litániáról, most még ideszerkesztek nektek egy tök jó képet , aztán eldugulok.
Dédivel, aki 90 éves, de nem látszik rajta
Apával tejpépet eszek
pusz