Zsuzsko Állatkertben gondoltam rád, láttunk egy anyukát kb. 1,5 év korkülönbséges lurkókkal, esernyőkocsiban a kicsi, úgy 8-10 hós a nagyhoz meg ilyen testvérfellépő volt:
http://elefanibababolt.echt.hu/testverfellepo/litaf
Jól megnéztem (megkértem, hadd tanulmányozzam:)), hevederrel is lehet a kocsira tenni, szóval tényleg bármilyen vázhoz rá lehet csatlakoztatni a kis menő-manót. Aszem, nálunk ez fog nyerni, mert mégis egyszerűbb ezzel szlalomozni, ezt kerülgetni a babakocsi tárolóban, mint egy testvérbabakocsit
. Arról nem is beszélve, hogy én is szeretem a babakocsinkat
Gittus Mindig ledöbbent, hogy még vannak az országban olyan kórházak, ahol a szülészeten a nővérekkel gond van
. Pedig oda csak kihalásos alapon lehet bejutni, mert minden nővér csecsemőkkel szeretne foglalkozni!
Ez fura, hogy ha 14 kg-nál többet hízol, nem vállal
. Már csak azért is, mert nem mindegy, mennyiről indulsz, milyen a testalkatod, mekkora gyereket vársz stb. Nekem 16 kg jött fel Szaffival egy problémamentes túlhordott terhességnél, amiből 10 kg rögtön lement a szüléskor. A maradék hat meg... hát, azok nem siettek nagyon elveszni
Mira cuki név
. Én nagyon nem szeretném apa nevét adni neki, nem mintha bajom lenne a nevével, csak volt a családban ilyen, Jenő bácsi, Jenő, Jencike... Jencike is elmúlt már 40 és még mindig Jencike...
180 centihez nagyon jó a 74 kg. Én Szaffinál indultam 74-ről a 173 centimmel
. Hülye hormongyógyszerek
. Most 78-ról indultam, már elhagytam a 79-et
. Szeretnék megint 90 alatt maradni azért
. Most szilárd elhatározásom, hogy benti baba után visszafogyok majd 70 alá, a harmadikkal várni akarok két évet
.
Most fájdogál a pocim, sokat voltunk lent, Szaffi élvezte, hogy végre nem olyan száraz a homok, én viszont totál összefagytam
. Hiába, szoknom kell még, hogy terhesség ide vagy oda, ha kimegyek fel kell rendesen öltöznöm. Ebből a szempontból Szaffival egyszerűbb volt, szimplán nem mászkáltam napi kétszer 2 órát terhesen odakint
Éjjel megint görcsölt a vádlim, emeltem a magnézium adagomat, már napi 3x veszek be. Ha a régi védőnénim lenne, felhívnám, hogy ez nem gond-e, de ezt a mostanit... nem is tudom a számát, mert nem adta meg
.